Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря! Наистина много благодаря, знаех си,че тук ще намеря хора, които знаят какво е усещането тоооку-що да си вземееш роклята. Аз се изумих от себе си, че толкова ме разчувства това, не очаквах от себе си такава превъзбуда.

Lolla, и моят държеше на традиционна сватба, но го разубедих: баща му почина, т.е. майка му щеше да е сама на тържеството, моите рпдители са разведени и с нови половинки-също нямаше да е комфортно, да не говорим, че цялото внимание в нас ще ни е в повече... Тааааа като изтъкна подходящи аргументи, няма как да не го убедя 😃 ааааа и мъжът е спокоен САМО,ако жената е доволна... Иначе зорът е пак на неговата си глава 😂

#wedding2020, ако мъжът ти разпознае, че си била със същите прическа и грим на подписването -ЕВАЛА! Моят никога не би забелязал грим.. Коса може би...но маникюр със сигурност, на него там му е силата 😂

# 571
Благодаря! Наистина много благодаря, знаех си,че тук ще намеря хора, които знаят какво е усещането тоооку-що да си вземееш роклята. Аз се изумих от себе си, че толкова ме разчувства това, не очаквах от себе си такава превъзбуда.

Lolla, и моят държеше на традиционна сватба, но го разубедих: баща му почина, т.е. майка му щеше да е сама на тържеството, моите рпдители са разведени и с нови половинки-също нямаше да е комфортно, да не говорим, че цялото внимание в нас ще ни е в повече... Тааааа като изтъкна подходящи аргументи, няма как да не го убедя 😃 ааааа и мъжът е спокоен САМО,ако жената е доволна... Иначе зорът е пак на неговата си глава 😂

#wedding2020, ако мъжът ти разпознае, че си била със същите прическа и грим на подписването -ЕВАЛА! Моят никога не би забелязал грим.. Коса може би...но маникюр със сигурност, на него там му е силата 😂

За грима и аз нямам големи очаквания 😂😂😂

# 572
  • Пловдив
Моят човек ме харесва най-много без грим, а и така е свикнал да ме вижда. Когато сложа спирала,забелязва и казва" Гримирала си се Grinning
Предполагам,че сватбеният грим ще му дойде в повече.

# 573
Моят човек ме харесва най-много без грим, а и така е свикнал да ме вижда. Когато сложа спирала,забелязва и казва" Гримирала си се Grinning
Предполагам,че сватбеният грим ще му дойде в повече.

Спокойно! И при мен беше така. Влиза в стаята, вижда ме в сватбената рокля и вика - а къде е моята София? Simple Smile Всички избухнаха в смях. Много му хареса, а и аз търсих изненадата. Емоциите са просто незабравими! Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 15:16 от Sofiyata1

# 574
Аз ходих на пробен сватбен грим 3 пъти, защото не се харесвах все. И моя мъж ме харесва без, като сложа ми казва "пак си се мазала".
На третия път като ходих на грим много се харесах. Гримьорката и тя ми каза, че това е моя грим, обаче най-голямо влияние оказа въпроса на младоженеца след като ме видя в колата. Попита ме "Така ще си на сватбата, нали?". Толкова ми стана хубаво, че най-накрая му харесва и на него и няма против гримът, защото каквото и да си говорим за булките и за това, че са център на внимание. По пищни и открояващи се от другите на сватбата. Не ни ли харесат мъжете е все тая как изглеждаме.

bonibon_ на твоят мъж ще бъде възхитен от невероятно секси деколтето и сияещите ти от щастие очи!

# 575
  • София
Аз не съм ходила още на пробен грим, но сега се стреснах като ви прочетох, явно ще ходя по-отрано. Гримирам си се аз редовно, така че моят едва ли ще е изненадан. Единствено ме притеснява фдт да не е като маска и най-вече как ще стои под очите, че напоследък съм с доста алергии и ми се появиха фини линии под очите. Много е грозно като се насъбере там коректорът.

# 576
Момичета, моаже ли да споделите къде да намеря и да разгледам идеи за украса/аранжиране на маса и какво да сложа като хапване на нея в дома при вземане на булка Wink

# 577
Бонибон, честито за роклята, не можах да я видя, но си предрставям, че е прелестна. Разбирам те, аз като облякох моята се разплаках и след  20 минути като я облякох пак - всичко отначало !
А за храната вкъщи аз съм решила сладки , кетъринг ще поръчам от грабо , може би и суши ( за сега не на 100 % , ще видя първо колко гости ще има в нас) само се чудя как да сложа чашите , вилици .. дали някой от нашите да дава или да сложа до храната .

За грима и аз имах проблем , 3 пъти бях , благодаря на Боряна Стефанова , че седна и  ме изслуша и ми даде ценните си съвети като се обоснова със снимки и опит . Иначе повечето или поне на тези на , които бях аз си знаят две,  три версии и мислят,  че както може да идеш така в “Мегами” , така може и да си на сватбеният си ден , който може и не всички да запомнят , но снимките и видеото на 100 % Joy

# 578
  • Wonderland

Ех, аз пропуснах роклята, ще чакам официални снимки зимата. :Д
Моят е точно обратното! Иска нещо като това, което ти си наумила, аз пък се колебая между интимното и традиционния джангър (доколкото мога да го нарека така, предвид всички ритуали и елементи, които съм орязала, защото са ми прекалено лигави, превзети и/или ненужни) Grinning

Имаме и DJ! Остава само агенцията да отметна от "големите" разходи, драмата и колебанията ми продължават между 3 агенции, меря на кантара всичко, но (както никога) ще го отдам на зодията си, за да не признавам, че просто съм си такава. Grinning

# 579
Здравейте момичета 👰

Най- накрая си намерих обувки! На проба съм и корекции на 10-ти.
От МатСтар са, изобщо не очаквах, че там нещо ще си харесам. Това беше последен вариант като магазин. Удобни са 35лв ухууу😄 Сега съм в търсене на рокля за подписването.
Коя е следващата булка ? В следващите две седмици. Питам, че ми е интересно как се чувства. Скоро ще търся къде да ходим на изследвания и медицинското.

Хубава вечер🌸

# 580
Здравейте Булки 🤗🤗🤗пиша малко по дълъг пост 😁Така започвам от миналата седмица.Официално сме съпруг и съпруга ❤На 17.7.2020сключихме граждански брак.Поради тъпите забрани там за заведенията 30човека моминското и ергенското парти трябваше да изместим вместо на 12 Юли на 17ти 😁Та на обяд се оженихме,вечерта купона.Партитата минаха супер,бяхме едните в Блазе,момчетата в Национал.През деня имаше куп емоции.Беше ми доста нервно за подписа,беше ме обхванала треската 😁Но хората са казали две хубави няма.В събота е големия ден,вече от вълнение не се храня,не мога да спя 😂 за капак за съжаление от вчера останах без водеща Sad защото е болна.Направо беше шок,паника,сълзи сватбата се проваля.След всички трудности избутахме до финала както се казва и на края няма кой да води сватбата.Да не ви казвам как от 7:30 сутринта вчера до 10 сме звъняли хората от екипа за да намерим водещ от цялата страна.И на края късмета се усмихна!!!!Намерихме страхотна водеща от София.Много си допаднахме,направихме бърза среща с нея.Общо взето днес и утре ще е яко под пара.Надявам се в събота да оцелим страхотно време за изнесения ритуал и фотосесията че го дават дъждовно 🤔🤔🤔
Ще кача снимки др седмица от партитата,от ритуалната и от сватбата,само да мине.Чувството че деня идва е направо неописуемо,не знам на кой свят се намирам 😁

# 581
Много хубави обувки.
Честито и на новата брачна двойка.

# 582
Честито на  всички!

И аз пропуснах роклята, но ще видя снимки в последствие.

И до нашата сватба остават 2 седмици.. направо ужас 🤦🏻♀😂

# 583
Църква Света София е вече джамия....

🌸

# 584
  • София
Църква Света София е вече джамия....

🌸
Нали сме в темата за сватбите и ние сме в нашата и за 2 секунди се стреснах, преди да осъзная, че говориш за Истанбулската.

Общи условия

Активация на акаунт