Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
И аз като прочетох,че Св.София е джамия се зачудих 😁😁😁Като утре ми е сватбата там.А Истанбулската да за съжаление.Много тъпо но те си знаят...

# 586
  • София
Радост, стискаме палци всичко да мине, както си си мечтала и да няма никакви гафове. Ще чакаме после снимки и разказ.

# 587
  • Пловдив
Взехме и ние халките, 3мм,класически. Много си я харесвам
Скрит текст:

# 588
Здравейте, на някоя от вас скоро да й предстои сватба във сватбен дом "Водолей" на Асеновградско  или вече да е минала сватбата? Искам да попитам как е било с гостите,на пълен капацитет или с ограничения.

# 589
Радост всички стискаме палци и ти желая весела сватба !!!

# 590
  • София
Четох за Пловдив поне в едната зала си правели изнесен ритуал в градинката пред залата, до плащало се малко, но така нямало ограничение за гости и маски. В Красно село имат също условията това да се случва, но не и желание.

# 591
Радост, пожелавам ти весела сватба изпълнена само с приятни емоции!

Момичета да се похваля и аз имаме халки от Assos diamonds (само,че ги поръчахме в бяло злато):

# 592
Привет и честито на всички булки и бъдещи булки. Включвам се в темата с въпрос към вече по-опитните не само в организацията на сватба, но в организацията на такава по време на пандемия и извънредно положение.

Та, въпроса ми е до колко е реалистично да организирам сватба от август сега до този ноември 2020. Предвид, че ноември не е най-привлекателния месец и не е сезон дали имам добри шансове за свободни дати и атрактивни цени според вас? От известно време имам пръстен и не се бях разбързаля, но тези дни идеята за организация на сватба се загнезди доста трайно в главата ми тъй като сега сме си в България за неопределено време - ще ни е по-лесно с организацията, а и някои събития около живота и най-вече здравето на един от най-близките ми хора ме накара да се замисля колко много ще съжалявам, ако все пак някога стигна до организацията, а човека не е до мен да ме види булка!

Като се замислих ноември е много красив месец за сватба и хубава горска фотосесия! Всякакви съвети ще са ми от помощ!

# 593
  • София
Според мен ще успееш, защото сега са доста по-свободни хората, които се наемат. По принцип тази година ноември ще бъде доста по-натоварен от обичайното, защото много хора отложиха летните си за тогава, но пък и самите диджеи, аранжори и тн ще откликнат много повече на запитвания, защото имат нужда от пари. Щом и ти си сега тук, според мен е подходящо да започнеш, от разстояние е по-сложно.

Зависи и малко какви са ти гостите, ако повечето ти гости са в София/Пловдив примерно, ти си тук, ресторантът е тук и хората, които ще наемеш, ще ти е много по-лесно, ако обаче е в другият край на България и ще ти трябват повече ходения, срещи с контрагенти, нощувки, хотели и тн, си става малко по-сложно.

# 594
Здравейтееее!!!!
Първо благодаря за хубавите пожелания!Желая Ви и на вас една прекрасна сватба,така както сте си я представяли.Нашият ден мина повече от добре.За късмет дъжда не ни повлия нито на снимките,нито на изнесеният ритуал.Останах много очарована от самата церемония в Св.София.Бързам и да похваля Сватбена приказка!!!!Наистина се справиха с всичко което им възложих едно към едно със снимките които бях изпратила.Дори самата украса беше повече от обемиста.Радвам се че им се доверих.Ето малко снимки...:Още ме държи еуфорията,в следващите дни ще разкажа малко повече кое как мина.

Като получа снимките от фотографа ще кача.Тези са ми пратени от мои приятели.Хубавото е че нямахме отказали се гости,всички поканени бяха дошли.А най вече се радвам,че все пак решихме да чакаме до последно нашата си дата!❤

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:36 от Radosttt.

# 595
Честито Радост! Много е красиво всичко, ти най- вече! Днес попаднах на снимките с украсата във фейсбук и се чудех дали е сватбата на някоя булка от нашата група, много ми хареса Smile

Ние също чакаме официалните снимки за да ви разкажа малко повече как мина деня и какви премеждия имахме. 
Младоженеца успя да си изгуби халката само веднъж - вчера, днес се намери, надявам се да е за последно Joy

# 596
  • София
Аз да кажа за Alexa, че се справи добре, но не на 100%. Малко хаотично, малко несигурно до последния момент. Абе, държи те на нокти. Мисля, че за тези пари можеше да се намери и нещо по-добро.
Преки впечатления имам от Мериан, които украсяваха на следващия ден и се засякохме. Останах с доста добро впечатление.

# 597
  • София
Съдейки и по снимките на Радост, малко ме е яд, че с нея обсъждахме всички агенции и не изчаках още седмица, за да запазя нейната, бях чувала само другата със същото име и не бях доволна от тях. Ние ще сме с Алекса, реално нямам оплаквания, от други агенции получих и доста по-високи оферти и Алекс ми е симпатична, но въпреки че дадохме 3000 лв, пак няма да е мечтаното. Аз си исках обемна украса и си мисля, че от Сватбена приказка щях да я получа за тези пари, а не като сега по-компромисен вариант. В сравнение с другите 10 агенции, с които говорих, пак е добре, де. Имах оферти и по 6000 лв. Ние сме с 22 маси и от там идва оскъпяването. По масите всичко ще е красиво, само за арката си страдам.

# 598
Здравейте,ето още малко снимки,от мойте приятели изпратени.Нямам търпение да си получа снимките от фотографа.За него каквото и да кажа ще е малко.Ако не беше той,да ми намери водеща два дни преди сватбата вероятно трябваше да я отложим.Ще кача и линк от страницата на дж,там ще можете да видите украсата по хубаво.

https://www.facebook.com/DJKrasimirMladenov/videos/9642076206946 … =tojSrtM8pAj6EHiO

# 599
Здравейте, аз съм прясно сгодена този месец и плануваме сватбата за догодина. Абсурд за тази, пък и си е рискова годината. Дано другата да нямаме подобни проблеми. Ще ви чета доколкото мога и ще питам доста, надявам се да не съм досадна. Много де вълнувам за организацията и едновременно с това ми се струва страшно. Та да...скачам при вас.

Общи условия

Активация на акаунт