Бял и черен списък на фирмите за мебели

• 11 362
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Някой купувал ли е спалня от Мебел маг, моля за мнение, благодаря предварително

# 16
Има лоши отзиви за конкретните Мебелмаг (погледнете в гугъл) лично не съм поръчвала от тях, но и след прочетеното по-добре не.

# 17
Мебелна фирма Кеми Дизайн (Кеми Арт, като цяло Кеми от гр. Смолян) така.. не знам откъде да започна. Може би първо, че ни взеха 30хилди лева за това, което ще видите в снимките. Или че се забавиха с 3 месеца от крайния срок по договор, а обезщетение не видяхме. Или че са некадърни и не могат 1 врата да сложат права или да изрежат като хората. И като кажеш, че не ти харесва, казват, че в теб е проблема и си измисляш. Това прилича ли на кухня за 14к? ОТ ПДЧ С ЕВТИНИ ПАНТИ?? 14К ЗА ТОВА. Отказаха да оправят тези мизерии, както и нацапаната от тях стена. Има още криви неща, но в момента нямам снимки на тях. По-късно ще кача. Не се лъжете, тези хора не са майстори, те са некадърници. Също така ако видите ревю от човек с името Еленски, е фейк, защото фирмата се държи от Веселин Еленски.

# 18

СЛЕД ПОРЪЧКА НА 200 БР. КОНФЕРЕНТНИ СТОЛОВЕ  “ХИЛТЪН” СИЛВЪР ОТ “МЕБЕЛИ ПРОМО” ЕООД  https://mebeli-promo.com/  /КОРАДИ/ https://coradi.bg/
И 100 % ЗАПЛАЩАНЕ ПРЕДИ ДОСТАВКА, СЕ ОКАЗА:
-  РАМКИТЕ НА  СТОЛОВЕТЕ  СА С РЪЖДА;
-  ЛОША ЗАВАРКА;
-  ДАМАСКА ЗАБОДЕНА И  ПЕРФОРИРАНА НА НЯКОЛКО МЕСТА СЪС СТЪРЧАЩИ КРАИЩА;
-  СЕДАЛКА  ОТ СТРОИТЕЛНО ПОЛЗВАНО  ПЛАТНО, ТАПИЦИРАНА  В ДАМАСКА;                     
-  ОБЛЕГАЛКА ВЪНШНА  ЧАСТ, ГРЪБ ОТ  ПЕРФОРИРАН ТАПИЦИРАН КАРТОН, ВЪТРЕШНА ЧАСТ; ТАПИЦИРАНО СТАРО СТРОИТЕЛНО ПЛАТНО;

ПРИ  ОПИТ ЗА КОНТАКТ С УПРАВИТЕЛЯ  г-н ТАШО ХРИСТОВ, НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯШЕ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА И БЕЗКРАЙНА КРИЕНЕЦА -  УСПЕХ САМО ДО НИВО - ПРОВЕДЕН РАЗГОВОР. НЕ СЕ  ПОСТИГНА НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА, ОТКАЗ ОТ НЕГОВА СТРАНА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОВРЕДЕНАТА СТОКА, ОТКАЗ  ЗА ОТРЕМОНТИРАНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА.

ВСИЧКО ТОВА Е ЛОША ИМИТАЦИЯ НА ОРИГИНАЛЕН МОДЕЛ В ПОТРЕСАВАЩО СЪСТОЯНИЕ И ИЗРАБОТКА.

# 19
Здравейте KREMIIVA68,
казвам се Ташо Христов и съм собственик и на двата упоменати сайта във вашата публикация.

1. Обвинявате ни, че сме доставили стока в окаяно състояние - бихте ли написали кой е клиента, защото по никакъв начин аз лично не мога да се сетя за подобна сделка. Предполагам имате договор, фактура, протокол за доставка и т.н. - поне ние така работим. Как ви доставихме 200 стола и заплатихте предварително без дори да сте ги видяли. В нашата база няма данни за клиент с име KREMIIVA68.

Ако имате описаните по-горе документи, защо не предявите рекламация, заведете дело и т.н.

2. Обвинявате ме, че се крия - и на двата сайта има електронна поща, адрес на физически магазини и телефони за контакт. В общите условия е упоменат и административния офис на фирмите. Отделно има и упоменато работното време на магазините. Не разбирам как може човек да се скрие след всичко описано по-горе.

От всичко което разбирам е че искате да накърните доброто име на нашия бизнес. От други профили получаваме и в google подобни публикации.

До сайта bg-mamma - при подобни публикации поне проверете изложената информация и след което и давайте гласност. Ако ми дадете информация кой стои зад този профил съм готов да заведа дело за уронване престижа на представляваните от мен дружества.

Ташо Христов

# 20
Слагам в черен списък Мебели Краси. Поръчка на модулна кухня. Абсолютни лаици, некомпетентни и некадърни. Госпожата, която е служителка там направи проект, който и 10 годишно може да направи, не пожела да дойде да вземе размери, в редултат на което донесоха плоскости за термоплотове с неточни размери и след сглобяване се оказа, че има много големи празни пространства, в които е можело да се сложат още шкафове. Донесоха погрешен размер мивка, а като капак на всичко беше, че ми предложиха да купя от тях абсорбатор, който в последствие се оказа, че не става за шкафа, който ТЕ ми дадоха. И не пожелаха да сменим абсорбатора с друг. И накрая се държаха толкова грубо с нас, че ни заплашиха, че ще ни дадат на съд за това, че искаме смяна на абсорбатора и си търсим правата.

Общи условия

Активация на акаунт