РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • AMS
Ледников период 2021
Участници :
Екатерина Боброва — Макар Запорожский
Ксения Бородина — Дмитрий Соловьев
Татьяна Волосожар — Федор Федотов
Оксана Домнина — Кирилл Зайцев
Наталья Забияко — Никита Пресняков
Дарья Мельникова — Максим Маринин
Евгения Медведева — Даня Милохин
Агата Муцениеце — Александр Энберт
Аделина Сотникова -     ......
Анна Старшенбаум — Роман Костомаров
Янина Студилина — Виталий Новиков
Татьяна Тотьмянина — Иван Колесников
Яна Хохлова — Гела Месхи
Аглая Шиловская — Максим Шабалин

Жури: Татьяна Тарасова, Татьяна Навка и Максим Траньков
+ още двама, който ще се сменят.

И двама от нашите любими руски артисти на леда  >>>

# 556
,,Ненавист,,сериал
https://www.youtube.com/watch?v=6z361TXFjKM&list=PL8l3CZ16yy … YR5kWRMBrCDoFPgKS
Този сериал гледам сега.Още съм в началото,но ми харесва много.
За любовта между 17 годишна ученичка и 40 годишен военен.
Но има интрига,има престъпление,има екшън и драма ,както и разкошна природа.
Изгледах го и аз. Много ми хареса, въпреки, че е някак отвлечен и в моите представи-зловещ. Обаче краят ме изуми. Не зная защо, бях останала с впечатление, че е 12 серии, а те били 11, въобще не ми звучеше като край 11 серия.

# 557
  • пак там
"Метод Михалова" току що изгледах. Някой май го беше споменавал?

Много интересно ми беше - интересни образи, страхотна игра, изгълтах го наведнъж Simple Smile

# 558
"Метод Михалова" току що изгледах. Някой май го беше споменавал?

Много интересно ми беше - интересни образи, страхотна игра, изгълтах го наведнъж Simple Smile

Преди малко гледах последните серии. Добър!
Устюгов го бива за доктор, за разлика от Кирилл Рубцов, който наскоро беше доктор в Клятва врача, но си е ченге отвсякъде. В Шеф си е на място.

Нещо неочаквано за Шефа Андрей Чубченко.

Най-после се наканих да отбележа отминалия Кинотавр 2021.
Главната награда за филма Море волнуется раз
най-добра актриса - Ольга Боброва (дъщеря на загиналия Сергей Бобров)
Подробно тук: https://kino.mail.ru/awards/kinotavr/2021/

За мен няма нищо и никой познат. Единствено Николай Хомерики, реж. на наградения филм, съм запомнила от Тайните на град N с особената атмосфера, която успява да създаде.

# 559
  • Най-красивата страна
,,Земное притяжение,,-сериал.
https://www.youtube.com/watch?v=sbY2Ncd2tOA
Детектив е.действието се развива бързо,има и забавни ситуации .
Изгледах първата серия и ми хареса.
Продължавам нататък.

# 560
Гледал ли е някой "Хозяйка горы". Не харесвам такъв тип филми, но се загледах, чудя се да продължа ли.

# 561
Гледал ли е някой "Хозяйка горы". Не харесвам такъв тип филми, но се загледах, чудя се да продължа ли.

Знам, че го гледах, но не знам дали го завърших. Нямам спомен. Помня единствено, че Снаткина не прилича на 17-годишно девойче и това дразни. Красива зряла жена, не подхожда за ролята.

Да споделя, че отскоро в замунда им нов раздел - Руски сериали. Тоест, два раздела за руско кино Simple Smile Отделили са филмите от сериалите.

Премиера с Антон Хабаров и Кирил Гребенщиков!

# 562
  • пак там

Аз  се опитах. Издържах петнайсет минути и го изтрих. Но и аз съм темерут, такива филми не са ми на душа.

# 563
  • AMS
Привет и благодаря за мненията и предложенията!!!

Актрисата Юлия Пересилд излиза от спускаемия апарат.

Цитат
Руските артисти се завърнаха от Космоса

След две седмици снимки в Космоса днес в 7,35 часа първият филмов екипаж се приземи в степите на Казахстан. Цялата операция беше предавана на живо от Роскосмос и НАСА, съобщиха информационните агенции.
Успешното кацане на спускаемия апарат бе обявено от астронавта Олег Новицки
Екипът на режисьора Клим Шипенко и 37-годишната актриса Юлия Пересилд отиде на Международната космическа станция, за да заснеме първия игрален филм в космоса с работно заглавие „Предизвикателство“. Драмата разказва историята на лекарка, която излита в орбита, за да спаси космонавт.
Сега групата ще бъде изолирана и след медицински прегледи ще бъде откарана в Подмосковието.
Очаква се във вторник, 19 октомври, „киноекипажът“ да даде своята първа пресконференция след полета.
Източник - в. СЕГА

Татьяна Тотьмянина и Иван Колесников - "Coco Chanel" >>>

# 564
специално за bubanka Simple Smile

Diva, много ми хареса танцът на Татьяна Тотьмянина и Иван Колесников. Никак не одобрявам острите критики към Иван.
Невероятна емоция! Въобще, шоуто е изключително, не спирам да се възхищавам на това, какви талантливи хора има!

# 565
Гледам сега Балабол. Харесва ми много. Препоръчвам.

# 566
  • AMS
Частният живот на Стас Бондаренко >>>>

# 567
  • София
Много приятен музикален сериал, за жалост, само 2 серии.

# 568
Здравейте, веднага погледнах първа серия на Струни, обещаващо начало. Ще чакам следващите серии.

Иван Колесников за ролята си в Първи отдел:

Скрит текст:
«Это моя первая роль полицейского и, честно говоря, я не думал, что меня это так затянет – я даже по форме соскучился. Все вот эти следовательские дела меня захватывают. Мы, конечно, сами не ожидали, что первый сезон так сильно понравится зрителям. Скромно полагаю, что такой интерес вызван нашим дуэтом с Сергеем Жарковым, отвечающим за комединую часть сериала. Также у нас очень интересная детективная линия. Моя старшая дочка тоже в восторге от первого сезона, а теперь требует, чтоб я ей сливал информацию о продолжении».

Това е първата ми роля на полицай. Честно казано, не очаквах така да ме увлече, даже униформата ми липсва. Цялата тази следователска работа е много интересна. Ние самите не очаквахме, че зрителите толкова много ще харесат първи сезон. Скромно предполагам, че техният интерес е предизвикан от нашия дует със Сергей Жарков, който отговаря за комедийната линия в сериала. Имаме и много интересна детективна линия. Голямата ми дъщеря също е във възторг от първи сезон, а сега настоява да ѝ издавам какво се случва в продължението.

Със съжаление ще отбележа много слаб филм с Дмитрий Паламарчук, Павлин или треугольник в квадрате.
Партньорката му Елизавета Нилова е съвсем безцветна.

# 569
Гледах "Крыля империи" и много ми хареса. Правен е послучай 100 г от Октомврийската революция и ми беше интересен с погледа върху събитията. Много умело без величаене или отричане на личности. Като изключим, че е доста кървав и мрачен, филмът има много достойнства.(Допълвам - Иван Колесников е с не главна, но много добре присъстваща роля)
В момента гледам "Вольная грамота". Обичам тази атмосфера от 19в на имения, коне, балове, интриги, любов, чест, но... някак ми е "постен" и повърхностен. Но го гледам заради картините.

Общи условия

Активация на акаунт