РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ох да, Хабенский още не мога да разбера дали е луд или се прави.
Прекрасна игра.
Макар, че нещо започна да ми издиша сценария.
Все се заричам да не гледам повече от сезон. Ама на! в неделя пак го пускам.
Не мога да си намеря нещо за гледане...
Започвам, захвърлям.
Гледа ми се нещо, дето да не ми дава покой, докато не свърши.

# 256
  • пак там
Хабенский ми е фаворит! Винаги страхотна игра, невероятна. Дозорите, Адмирал, Собибор, същият този Метод. Всички съм ги изгледала с удоволствие! На Собибор ревах като маймуна, при все че съм рядък темерут.

Както и Гоша Куценко - наскоро гледах, между другото, Скорая помощь (едновремешен фен съм на ER, та реших да видя имат ли нещо общо - нищо общо, слава Богу, руският вариант е в пъти по-добър от американската "класика"), оттам и "Пять минут тишины" с Лифанов - изгълтах и двата сериала за една седмица, със все сезоните.

П.П. Тъкмо ще кажеш после мнението си за втория сезон с Петров. Има ли смисъл да се жертвам Simple Smile

# 257

реж. Анна Лобанова (Вкус граната, Райские яблочки)

Николай Токарев

Владимир Гостюхин, Валерий Сторожик, Андрей Арзяев

Алексей Шейнин, Владимир Гостюхин

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 23:51 от ValentinaP

# 258
  • Най-красивата страна
В момента гледам ,,Противостояние,,.

https://www.youtube.com/watch?v=TVX7E8eJf8g

Семейство от бившите съветски републики заминава за Сирия в търсене на по-добър живот.Присъединяват се към ИД.
И следват разочарование ,трагедия и опити за бягство.
Филмът е интересен,действието се развива бързо.

# 259
Започнах Гроздья винограда. Нещо бавно ми върви. Май е нискобюджетен, намирам разни разминавания епоха- стандарт на живот
Каста е отличен, едва на шеста серия съм, но преди такива семейни ги "глътвах" за 3 - 4 дни. Сега, не.
Много ми идват и казашките песни, пляски и обичаи.
Няма да се отказвам, де. Може би натам ще се забързат с действието.

# 260
В момента гледам ,,Противостояние,,.

https://www.youtube.com/watch?v=TVX7E8eJf8g

Семейство от бившите съветски републики заминава за Сирия в търсене на по-добър живот.Присъединяват се към ИД.
И следват разочарование ,трагедия и опити за бягство.
Филмът е интересен,действието се развива бързо.

И аз го почнах.Изгледах първа серия.Колко серии е Имаш ли представа?

# 261
  • София
сериал «Противостояние» - 15 серии
от ТУК

# 262
Биляна, учудващо, но аз спрях Гроздья винограда на втората серия. Не ми потръгна, макар че обичам подобни саги. Добри артисти, атмосфера...

Сега гледам Скажи что-нибудь хорошее.
Наскоро гледахме Иван Колесников като следовател в Первый отдел, тук е доктор.
След Движение вверх ми е много любим актьор.

http://seasonvar.ru/serial-28209-Skazhi_chto-nibud__horoshee.html

в ролите: Иван Колесников, Ирина Антоненко, Ал. Никитин, Анна Тараторкина, Анна и Татьяна Казючиц, Алексей Комашко, Рамиль Сабитов и мн. др. добри познати ни актьори.
16 серии

# 263
  • София
И аз изгледах "Первый отдел", хареса ми много,  Колесников в тандем с Сергей Жарков направиха добри роли.
След него реших да разчистя някои по-стари, които си чакат реда, сред тях и четвъртия сезон на "Невский". Е, не е същото без Фома, а и понеже знаех, че ще се подвизава Юля като "бизнесвумен" - ясно е защо го отлагах. Вярно казват, че сценаристът Тумаркин има зъб на женския пол - Юля е без конкуренция, но даже и в "Первый отдел" успя да развали накрая щастливото семейство на следователя, при него това си е явно принципно положение. Yum
Съвсем случайно попаднах на тракер с преведени руски филми, вие сигурно го знаете, ама за мен си беше откритие - ТОВА му е страницата във FB. Аз нямам проблем с руския, но мои приятели имат, а искат да гледат филмите, за които им разказвам, така че съм много доволна от откритието си.

# 264
И аз изгледах "Первый отдел", хареса ми много,  Колесников в тандем с Сергей Жарков направиха добри роли.
След него реших да разчистя някои по-стари, които си чакат реда, сред тях и четвъртия сезон на "Невский". Е, не е същото без Фома, а и понеже знаех, че ще се подвизава Юля като "бизнесвумен" - ясно е защо го отлагах. Вярно казват, че сценаристът Тумаркин има зъб на женския пол - Юля е без конкуренция, но даже и в "Первый отдел" успя да развали накрая щастливото семейство на следователя, при него това си е явно принципно положение. Yum
Съвсем случайно попаднах на тракер с преведени руски филми, вие сигурно го знаете, ама за мен си беше откритие - ТОВА му е страницата във FB. Аз нямам проблем с руския, но мои приятели имат, а искат да гледат филмите, за които им разказвам, така че съм много доволна от откритието си

Да,знам го сигур и доста други го знаят.Новите филми за да ги гледаш искат такса 2 лв на месец. Ако не платиш,може да го гледаш след 8500 часа. Значи след година .Едиствения торент тракер ,който иска пари,за да плаща на преводачи.По другите такива сайтове няма такива условия. Преводачите работят за  потребителя и за собствено удоволствие Simple Smile

# 265
  • София
Пфу, не го знаех това. Чак сега като те прочетох, разгледах сайта по-подробно и видях тия простотии. Sick
Жалка работа...

# 266
Пфу, не го знаех това. Чак сега като те прочетох, разгледах сайта по-подробно и видях тия простотии. Sick
Жалка работа...

И аз имам лошо мнение за тези, които поддържат сайта.

Но може да го ползваш, разбира се, просто имай едно наум.
Те качват торенти и вграждат в тях субтитрите, които са взели наготово от сайта на преводачите или другаде.
Тоест, всеки може да си ги намери и без тях - безплатно и без да са вградени.

Има един-двама или двама-трима, които превеждат само за тях и там качеството на субтитрите е под всякаква критика.
Е, зависи и от критериите на потребителите. Аз няма да спра да се възмущавам както от невежеството на админите и тяхната наглост, така и с овчедушието, с което много потребители поглъщат всичко, което им се предлага, плащат си двата лева и благодарят за услугата, а тия, които нямат хал хабер от руско кино, се бият в гърдите, че работят за неговото разпространение.

Там интересите са комерсиални, но спирам дотук. С времето всеки се ориентира къде му е мястото, кой сайт му харесва и кой не.

Излязоха доста сезони на Женская версия. Аз гледах до 6-та вкл. Харесва ми Софья Ардова (майка ѝ Анна харесвам още повече). За Кирилл Жандаров навярно всички сме единодушни.

А тази актриса в Молодежка ми беше адски противна, в Женская версия ми харесва. Галина Сазонова

След като аз самата си променям мнението и пристрастията, какво остава за различните хора. Simple Smile
Нормално е да сме на различна вълнА.

# 267
Някой гледал ли е Виктория?

# 268
  • Най-красивата страна
Ако става въпрос за стария сериал,,Виктория,,-да,гледала съм го и ми хареса.Заслужава си.

# 269
Някой гледал ли е Виктория?

Навярно става въпрос за премиерния филм Виктория с Максим Щеголев.
Не съм го гледала, но отзивите са добри. Сподели и ти, моля.

Северная звезда 8 серии
реж. Денис Нейманд
сценарий Андрей Тумаркин

с Артем Ткаченко, Илья Шакунов, Ксения Лукьянчикова, Денис Старков, Марина Митрофанова и др.

Общи условия

Активация на акаунт