Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 2 001
....Когато имам реален интерес, ставам неспокойна. Започвам да пиша и да търся, с което ставам скучна. ...
Имаш предвид, че се опиташ да го обсебиш с непрекъснати писаници?
Ако е така, просто не го прави, не досаждай.
Може би да ставаш не точно скучна, а натрапчива, всеки би избягал, и аз, ако на мен някой непрекъснато ми досажда.

# 16
 • Мнения: 8 474
Увереността в собствената ценност винаги привлича. И липсата й - отблъсква.

# 17
 • София
 • Мнения: 5 724
Нещото, което отблъсква, е досадата. Тя може да бъде в различни форми, по различни причини и на различни етапи, но тя е съсипникът на отношенията за мен.

# 18
 • Мнения: 7 268
За начало ще приема, че търсиш личен съвет. От споделеното, че привличаш с опаковката, но после отблъскваш незнайно с какво, според мен проблемът е очевиден - залагаш на неправилния типаж мъже. Те имат интерес към теб, но на доста по-елементарно ниво. Не смятам, че щом бягат при 3 реплики повече, проблемът е у теб. Имала съм същия проблем - търсят ме за мушкато и бегония, пък аз наивничка и доволна, очаквам ухажване и гаджелък. По-късно минах и през фазата да правя кифленски фасони и да го играя недостъпна, но някак не е моето.
Към днешна дата или се случват нещата лежерно и без стрес, или прекратявам контакт.
Хубаво е, че търсиш причини и у себе си, но понякога просто не си ти кривата.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 06:31 от --Галинор--

# 19
 • Мнения: 59
Отблъскващо е да не можеш да намериш тема за разговор с човекът срещу теб, защото той просто не може да говори за нищо друго, а и няма интерес към нищо освен за пари и как примерно искал да си купува апартамент, ама в същото време да намеква, че софианците нямали такива проблеми да мислят за покупка на жилище понеже на тях всичко им е даром.....иии ей такива повърхностни  неща.

# 20
 • Най-красивия град
 • Мнения: 8 153
Държа се естествено,изобщо нямам нужда да поддържам нечий интерес.След мъж не тичам.

И мисля,че мъжете  бягат от обсебващи жени-такива ,които звънят и пращат съобщения по 20 пъти на ден.

# 21
 • Мнения: 338
Те и жените бягат от обсебващи мъже. Имах едно гадже, от което имах около 55 пропуснати повиквания, докато се къпя, щото се бил уж притеснил. Така се стъписах, че гледам и не мога да повярвам това нормален човек може ли да го направи Flushed

# 22
 • Мнения: 6 184
Темата е зададена много недалновидно.
Вие с какво отблъсквате мъжете, не знам, кои сте тези ние (явно се говори от името на всички жени). Грешка.
Във случая на авторката, струва ми се, че отблъсква мъжете с желание за внимание (като малко дете), лека повърхностност, вероятно е и доста приказлива.

# 23
 • Мнения: 322
Отблъскващи за мъжете са жени с нарцистично поведение, жени които си служат с манипулации за своя изгода, арогантни егоистки, които възприемат мъжа единствено като средство за постигане на целите си. Обсебващи, нагли, натрапващи се жени, които отнемат свободата и правото на мъжете за свои лични избори и решения. Жени, които се хващат за първия срещнат мъж като удавник за сламка и започват да го изцеждат емоционално и душевно, щото на друго не са способни... Мъжете обаче бързо се усещат, че са единствената опция за такива жени и това за тях е червен сигнал.

Ужасно отблъскващи са и жени, които не приемат ''Не'' за отговор..

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 11:07 от Emilly'

# 24
 • Мнения: 401
Хубавото е, че каквото един го отблъсква, друг го привлича, така че за всеки влак си има пътници. Траен интерес нарочно може да поддържаш като се преструваш на такава жена, каквато конкретния мъж иска, но такова поведение е силно непрепоръчително, освен ако не ти е професия. Така че темата е малко безсмислена за мен, точната половинка за всеки е този, който го харесва такъв какъвто е.

# 25
 • Мнения: 7 268
Емили, познавам няколко, които хванаха първия срещнат и успяха да го задържат. По всяка вероятност и той е бил толкова отчаян като тях, но все пак не е задължително да бъдат отблъснати.

# 26
 • Мнения: 119
Ако сте "отблъснала" в самото начало един мъж с каквото и да е - просто не е Вашият човек. Не трябва да се превръщаме в клоуни, само и само да се водим обвързани. Останете за малко сама, не се страхувайте от самотата. Дайте си време да срещнете онзи, който няма да си играе с Вас, нито ще се дразни, че сте му били писали първа и подобни простотии. Вие сте прекрасна такава, каквато сте - и приказлива, и нуждаеща се от цялото внимание на света, и красива по своему. Иначе няма да сте Вие. Наистина за всеки влак си има пътници, ужасното за едни е прекрасно за други. Това важи и за мъжете - ако усещат, че няма интерес, не е нужно да се самоунижават, преследвайки химери.

# 27
 • Мнения: 709
Привлича увереността, естественото и непринудено поведение, доброто възпитание, адекватните реакции във всяка ситуация, наличието на собствени интереси/цели/мечти.

# 28
 • Мнения: 28 961
замислям се какво би отблъснало мен като жена и се старая да не го причинявам на другия
да поддържам траен интерес - ако не съм интересна на някого с това, което съм, няма шанс да бъда вечно изправена на нокти и измисляща всякакви неща, с които да забавлявам другия
просто правя онова, което ми се прави, уважавайки човека срещу мен

# 29
 • Мнения: 820
Отблъскващи за мъжете са жени с нарцистично поведение, жени които си служат с манипулации за своя изгода, арогантни егоистки, които възприемат мъжа единствено като средство за постигане на целите си.
Всъщност, противно на всякаква логика, подобни жени са като магнит за 99% от мъжете. Мъжете обичат кучки, както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт