С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 122
  • 674
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мъже, пишете вас какво ви отблъсква.
Дайте малко практическа насоченост.

# 151
Ама значи и аз като жена, ако един мъж не иска да правим секс, също ще го сменя или ще намеря любовник. Аз тук разлика не виждам.Сексът е еднаков важен и за двата пола. То някои жени звучат все едно ги изнасилват.
По темата за силните жени - май наистина са неприятни за силния пол. Обаче и аз искам да знам какво отблъсква мъжете. Моят собствен го отблъскват космите - той държи на напълно обекзкосмени жени. Много мрази истерични жени - аз съм малко истерична и се старая да си превъзмогна тази черта. Мрази прекалено слаби жени - такива 175 см и 50 кг, обича да има малко месо по нея, да не изглежда болна. Мрази и пълни жени 175 см -80 кг. Много мрази жени, които не искат да работят и очакват мъжът до тях да ги издържа, това му направо непоносимо. Мрази жени, които пият много алкохол. Аз си имам приятелки и обичаме да си пием, да се кикотим и да обсъждаме мъжете - това винаги го правя в негово отсъствие. 

# 152
  • волно калдъръмче
Мъжете не понасят, когато една жена е по-добра от тях: работи, гледа си къщата, децата и семейството, знае как да се носи, не се занемарява физически, има приятели, намира време за всичко. А такива жени валяло. Тогава някои от тях се чувстват излишни, че не могат да ѝ стъпят на малкия пръст и рано или късно започват с номерата.

# 153
  • Агент под прикритие
Мъжете НЕ понасят жени, които превръщат връзките им в състезания. Relationship goes RelationSHIT. Един мъж НЕ се дразни от това, че жена му иска да се развива. Той СЕ дразни, когато това развитие започне да му се натяква. Никой НЕ ви е спрял да се развивате, ама се фукайте с това на работа, пред колегите, навън пред хората, НО НЕ И ВКЪЩИ ! Мъжът е партньор, НЕ СЪПЕРНИК!
Средноинтелигентен човек би го проумял.

# 154
  • волно калдъръмче
Мъжете НЕ понасят жени, които превръщат връзките им в състезания. Един мъж НЕ се дразни от това, че жена му иска да се развива. Той СЕ дразни, когато това развитие започне да му се натяква.
Средноинтелигентен човек би го проумял.
Когато жена му иска да се развива, той подкрепя ли я, или ѝ казва, че това си е неин избор, следователно трябва да продължи да си изпълнява обязаностите, както досега, без да има каквито ида било очаквания към него?

В темите за млади майки, връщащи се на работа, редовно се описва един и същи проблем.

# 155
Скрит текст:
Simple Smile  Грешката казваш все е чужда..
Ако жената не е искрена-жените са подли
Ако мъжа не е искрен-тя е с грешен инстинкт
Всеки отговаря за собствените си действия. Понякога грешката е в нас, понякога е в човека до над, понякога е и у двамата.

Ето с това съм съгласна.Обобщенията ме дразнят.
Аз за себе си съм избрала да съм открита в отношенията и да не подвеждам хората..
Не се доверявам лесно,но съм открит човек. И приемам хората срещу мен така.
Но усетя ли умишлена заблуда или откровена лъжа-режа.

# 156
У дома споделяме успехите с мъжете си. И разбира се, че ще се радваме и ще искаме някой да се радва с нас.
И това е най-близкият човек. Не колегите на работа.
Ако обаче мъжът го разбира като хвалкотене и съревнование, си е негов проблем и май не спада в категорията дори на средноинтелигентните. Да си лекува комплексите. Някъде по-далече. Simple Smile

# 157
  • Агент под прикритие
Няма нищо лошо в подобно "хвалене". Само дето това е значително по-рядко срещания сценарий. По-често срещаният е да започнеш да натискаш половинката да се развива заедно с теб. Това натякване имах в предвид в предния ми пост.

# 158
Ясно.
Аз до сега не съм чувала, че масовката е това - да натискат половинките си да се развиват заедно с тях. Но пък може и да е така.
За мен нещата стоят просто - ако една жена реши, че в даден момент е много по-успешна от партньора си и това ѝ пречи по някакъв начин, по-скоро сменя партньора, отколкото да натяква.
Не говоря за случаите, когато мъжът е пълен търтей и дори му е трудно да си отваря очите сутрин. Тогава успешна или не по-скоро трябва да бяга надалече...

# 159
Естествено, че ще искам да се развиваме заедно. Ако той не споделя моите амбиции, виждания и разбирания за живота - какъв партньор ще ми е?
И обратното - аз да съм наясно изцяло с неговите стремежи и тн..

# 160
Как става естествено развитието заедно, ако сте в различни сфери, на различни длъжности!?
Безумно е подобно изиксване.
Той може да се развива с едни темпове, в една сфера, докато жената с различни темпове и друга сфера.
Да не говорим, че някой от двамата може и да е достигнал максимума на развитието си и да няма накъде повече или да не може просто повече.
Това да градите заедно семейството, богатството и да гледате в една посока, е друго форма на развитие - на общото, на това, което сте двамата и обикновено се желае от двамата еднакво. Ако пък не се желае, то тогава няма смисъл да се нарича и семейство.

# 161
  • Агент под прикритие
Какво точно значи "партньорът да пречи" и, ако "пречи", защо се е хванала с такъв на първо място?
За "естественото развитие заедно" щях да питам и аз. В работата чрез допълнителна квалификация ставаш по-добър. В спорта с допълнителни тренировки ставаш по - адекватен. Какво точно се "подобрява" на една връзка, особено в ситуацията от предния пост с двама на различни длъжности и различни работи? Защото само по себе си, подобно изказване е наистина безумно.

# 162
Не знам. Аз никога не била с мъже или гаджета с "длъжности".
Но съм се развилала, както и те.
И сега с ММ всеки си има "своето" като бизнес и развитие, но това не значи, че не гледаме заедно нещата и не правим общи планове в перспесктива.

# 163
  • Агент под прикритие
Добре. Ще обясниш ли, ако обичаш, за какво точно "развитие" говорим? Simple Smile

# 164
Да не тъпче на едно едно място..))
Ако има бизнес - да го развива. Ако има научна работа - да я развива.
Ако имаме дом - да иска да имаме и вила.
Ако пътуваме из страната - да иска да пътуваме из света.
Ако не може да прави нещо - да иска да го направи, защото не го е страх от непознатото, просто не е го е опитвал до сега..))

И още едно важно нещо - да се развива духовно. Ако не разбира за какво говоря - да иска да разбере. А като почне да разбира - да се радва на синхрона и енергията по между ни и да иска да я подобрява..Wink

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 14:02 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт