С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 082
  • 674
  •   1
Отговори
# 210
В нашата двойка аз съм по-избухливата и неуравновесената, а в домакинството всичко правим заедно. Аз малко повече чистя, той пък готви и пазарува.

# 211
  • Пловдив
Скрит текст:
В нашата двойка аз съм по-избухливата и неуравновесената, а в домакинството всичко правим заедно. Аз малко повече чистя, той пък готви и пазарува.
От гореописаното не изглежда да има някакво отблъскване. По-скоро звучи като добре уравновесена хармония. А детето ти помага ли в домакинството?

# 212
  • Агент под прикритие
Това няма нищо общо с цитата, който беше относно натякването за развитие.
Добре, ще го формулирам така:
Много мъже са ОК жената да се развива, но само ако това НЕ означава техният рахат да се наруши, напр. като поемат повече от домакинството
За какво точно развитие в домакинството говорим, което да налага едната страна да поема повече от домакинските задължения?

# 213
  • волно калдъръмче
За какво точно развитие в домакинството говорим, което да налага едната страна да поема повече от домакинските задължения?
За теб какво представлява домакинската работа? Напиши ми, а аз ще допиша как точно да доразвиеш уменията си в тази област.

# 214
  • София
Ами например жената да учи нещо и на мамин златен няколко месеца да се налага да готви или простира, което не е правел преди.

# 215
Е, голяма мъка това домакинство. Не искам да си го деля с мъжа, искам да е до мен или зад мен най-добре. Нямам проблем да домакинствам, ако го правя по собствена воля, никой не изисква кога, какво да правя. Не ме кара насила. Ако нещо ми идва нагорнище, досадно ми е или не го правя, или искам помощ. Както и той. Никога не практикувам мантрата, ако на мен ми е гадно нещо, сега ще го накарам и на него да му е гадно. Това е малоумие.

# 216
  • Агент под прикритие
Продължавам да се убеждавам, че ме цитирате за глупости.

Това, за което говорех, беше натякването, че след като нашата мома англичанка е решила да се развива, значи мъжлето също трябва да се развива заедно с нея, за да отговаря по-добре и по-адекватно на новото и "амплоа".
Ей това много по - често разбива връзките, отколкото скандалчетата кой вършел повече домакинска работи и било ли му работа въобще...

# 217
Скрит текст:
От гореописаното не изглежда да има някакво отблъскване. По-скоро звучи като добре уравновесена хармония. А детето ти помага ли в домакинството?
Детето е млад мъж с изцяло собствена програма и режим..)
Но изхвърля боклука, пазарува и си готви и пере сам..)

# 218
  • София
Това, за което говорех, беше натякването, че след като нашата мома англичанка е решила да се развива, значи мъжлето също трябва да се развива заедно с нея, за да отговаря по-добре и по-адекватно на новото и "амплоа".
Ей това много по - често разбива връзките, отколкото скандалчетата кой вършел повече домакинска работи и било ли му работа въобще...
Е, това е една от основните разлики - общо вмето мъжете са по-ларж дали жената е под нивото им като интелект и развитие. Жените имаме повече претенции.
А всъщност каква е разликата между "решила" и "решил" и има ли такава?

# 219
И аз като Базила не се впечатлявам от домакинстване, виж кариеризмът ми е вътрешно присъщ. Може би това, че искам да си купувам скъпи неща и да пътувам до екзотични дестинации ме мотивира, но определено кариерното напъване ме влече много.
Много мразя някой да ме кара да домакинствам и съм супер доволна откакто се изнесох от при майка ми /нея си я мразя по много параграфи/. Никой не карам да домакинства и в кочина си живея успешно, ако някой има претенции, да си движи нещата както намери за добре.
Намерила съм мъж, който не ме юрка да готвя и чистя. Това му е най-доброто качество. Аз не го карам да ми помага и така си живеем.

# 220
  • Агент под прикритие
Е, това е една от основните разлики - общо вмето мъжете са по-ларж дали жената е под нивото им като интелект и развитие. Жените имаме повече претенции.
А всъщност каква е разликата между "решила" и "решил" и има ли такава?
Няма разлика. Само че темата е озаглавена "С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?". Контекст е мъжката гледна точка.
Дебатът "И за двата пола ли важи?" НЕ е обект на настоящата тема.

Първото част на поста ти няма да я коментирам въобще, подобно на всички частни интерпретации на това, което пиша.

Освен това, Базила толкова добре го разписа на предната страница, че просто нямам какво повече да добавя. Laughing

# 221
Ами виждате как е поставена темата - с какво привличаме и с какво отблъсваме мъжете, а не какви претенции да имаме към тях.
Защото всяка си има своите претенции и няма какво да се слагаме под общ знаменател. Аз например съм страхлива и харесвам смели мъже. Да ме превъзхожда интелектуално или да се развива, каквото и да значи това, не ми е нужно.
Едит - пишем едновременно с Феникс явно.

# 222
Аз пък не мога да шофирам и харесвам мъже с кола и книжка да си обикаляме България и съседните страни също.

# 223
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Детето е млад мъж с изцяло собствена програма и режим..)
Но изхвърля боклука, пазарува и си готви и пере сам..)
Това да се чува. Simple Smile Живот и здраве, някой ден да има с кого да споделя тези хубави дейности. Готвенето заедно е чудесен начин мъжът и жената да се забавляват. Понякога се случват и изцепки, които добавят още по-незабравими моменти. Тръгнат мусака да правят, пък се увлекат и накрая се оказва бебе. Smiley

# 224
  • Агент под прикритие
Още един жокер ще дам: това, за което писах в постовете ми дотук, е пряко следствие от нереалистичните изисквания, които някои жени си поставят относно това, какъв мъж трябва да имат до себе си... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт