С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 097
  • 674
  •   1
Отговори
# 255
  • волно калдъръмче
Казах кърпички, защото точно така ми прозвуча: тая не ме кефи - следващата. Наистина са кофти тези неща, дето ги описваш, но пък някои не са и кой знае какво - обикновени женски странности.

Примерно аз обичам да угаждам, но обичам и да ми угаждат. Ако се налага да правя намеци за угаждане, щото и аз не обичам себични типове, или не ми се угоди нещо важно, помня като слон и натяквам много, ама наистина много.  Рядко се случва, но е запомнящо се Laughing

# 256
  • Пловдив
Скрит текст:
Казах кърпички, защото точно така ми прозвуча: тая не ме кефи - следващата. Наистина са кофти тези неща, дето ги описваш, но пък някои не са и кой знае какво - обикновени женски странности.

Примерно аз обичам да угаждам, но обичам и да ми угаждат. Ако се налага да правя намеци за угаждане, щото и аз не обичам себични типове, или не ми се угоди нещо важно, помня като слон и натяквам много, ама наистина много.  Рядко се случва, но е запомнящо се Laughing
Когато определени граници на поведение биват прекрачени грубо и се превърнат в задушаващи отношенията, нормално е човек да бъде озадачен от една такава промяна в половинката.

# 257
  • волно калдъръмче
Как на нещо, което не ви изнася, намирате начин да сложите етикет? Айде сега задушаващи отношения. Всеки има свобода да угажда на другия не само както сметне за добре, а и както наистина ще бъде оценено добре. И от какво може да се озадачи човек, с когото делим една спалня вече цяло десетилетие, например? Да е озадачен в началото, да ме разкара и да даде на следващата шанс, докато не го озадачи и тя с нещо.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 18:38 от Вяра

# 258
Във връзките има някои преломни моменти, например появата на децата. Или някакви други събития, които изваждат наяве скрити черти. Когато нямате особени проблеми и просто сте гаджета, всичко върви добре. Но човек се опознава в трудностите.

Браво, Жребчо, поезия! Ето, че и Телците можели да пишат стихове! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 259
  • град-държава
Честно ли Жребчето е Телец!?
Баща ми е Телец и е един от най-щедрите мъже, които познавам наред с мъжа ми.😆
Жребчо, клише до клишето... няма лошо, щом има кой да ти връзва.

# 260
Може асцедента му да е в Меркурий. Важното е да имаме вяра.

# 261
Телец отблъсквам всячески, методично, нарочно и безкомпромисно, на .0023 секунда от началото

# 262
  • Агент под прикритие
Лелеееее, ма тук било пълно със звездобройци! Това обяснява защо в Звездобройския раздел няма съществено движение напоследък... Grinning

# 263
Телец отблъсквам всячески, методично, нарочно и безкомпромисно, на .0023 секунда от началото
А ако се откаже от зодията си чрез Държавен вестник?

# 264
Хаха, не виждам такъв вариант. Най-много да се опита с много слова да доказва какъв прекрасник е и колко заблудена съм аз. Сигурна съм, че има жени, които харесват телци, оставям ги на тях. Не обичам надървени философи, но да не се отплесваме от основната тема Grinning

# 265
  • Агент под прикритие
Така е, да не се отплесваме. Хайде сега, пишман маговете, застанете в колонка, хванете се за мантичката на другарчето си отпред и.... напред съм Астрологическия раздел. Grinning

# 266
Агентов, ти да нямаш връзки и да те алармират ако някой спомене телец? Laughing

# 267
  • Агент под прикритие
Имам аларма като вземат да пишат глупости, ама тя няма нищо общо със зодията. Laughing
То не е и аларма, същински булшитметър. Grinning

# 268
Предпочитания, не глупости. Не може всички да те харесват, не е нужно да скачаш при всеки негативен коментар, който не е насочен пряко към теб, но пък това ти подскачане подчертава една от особеностите, които ме връщат към онези .0023 секунди Simple Smile

# 269
  • Агент под прикритие
Предпочитанията за зодиите са за друг раздел. Тук са... Как му казваха... Офтопик? Bowtie
Коментарите ми бяха към всички лаладжии в темата без изключение. Не знам защо точно ти се припозна.

Общи условия

Активация на акаунт