Вяско го е казал много добре – може да общуваш с всякакви хора, но от теб зависи каква е цедката.
И, ако приемем, че е филтрирала, почти не остават адекватни, и ги търси в купата със сено.
Кристина сигурно визира привличане на мъж за нещо "по-така", въпреки че вкъщи уж всичко й е наред. Реално, ако е наред, няма да коментира въобще, даже няма и да се влиза във форуми, какво остава да се коментира личният живот, който е неприкосновен.
В среда, различна от твоята, като ценностна система, визия, възпитание и т.н., няма да се чувства човек добре.
Да, лавира, общува с всякакви, както и аз, но допускането до себе си, няма как да става с всеки.
Ако приемем, че Кристинка е хубава жена, поддържа се, във форма, привлича потенциална "компания", което е нормално. Ако иска да привлича други, трябва да се занемари, или промени коренно начина си на живот, което няма как да стане.
Кристинка, на въпроса ти - 50 лв. ми плащаш за 30-минутен "сеанс" - беседа, и ще ти кажа "как".
Принципно и практично.

Времето е пари, компетенциите се заплащат. Знаеш го много добре.
Видя ли, че една жена се държи по начин, който е вреден за отношенията ни, се радвам, че имам възможността да не е повече в моето обкръжение и така сама ми дава поводи да насоча времето и вниманието си към по-добра от нея.
Имахме среща и поради някаква причина закъснях с 5 минути. То не беше намилане, не бяха драми. Цялата среща и след това вечерта в квартирата ни премина в цупене и натякване как не съм я бил "уважавал". За пръв път в живота ѝ някой ѝ бил закъснявал. Нищо, че през предишните около 2 години заедно тя е закъснявала в повечето пъти; понякога с над половин час, а веднъж и с два часа (като това с двата часа чакане после се оказа неин нарочен женски тест да ме пробва доколко държа на нея - с периодично обаждане по телефона да потвърждава как "Ей сега след малко идва"). Даже съм се чудел после, че съм имал такова търпение да я чакам. И после това едничко мое закъсняване от 5 минути ми го натякваше през някой и друг месец. Дотогава нито веднъж не бе показвала, че е злопаметна.