С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 020
  • 674
  •   1
Отговори
# 315
не ми се разказва, защото са твърде лични неща. Въпросът ми е принципен:
- Как да привличаме различни хора, а не все едни и същи.

Трябва да анализираш какви хора искаш да привличаш и какви всъщност привличаш, както и с какво точно привличаш последните и да го промениш, така че да привличаш първите. Давам ти много конкретен пример в контекста на тази тема с моя близка:
Близката ми е на 40, неомъжвана. Иска да привлича улегнали, отговорни мъже на своята възраст, които да се грижат за нея - емоционално, финансово, всякак.
Какви обаче привлича? По-млади, в лошо материално състояние, изискващи обгрижване и без отдаденост към връзката.
Какво (според мен и съм ѝ го казвала, защото много сме говорили по темата) прави тя, за да привлича нежелания типаж? Има склонност към обсебване на мъжа и още от самото начало на връзката иска той да ѝ се посвети изцяло и да декларира дългосрочни намерения. И понеже само на голи думи е трудно да ги върже, тя използва като коз това, че има собствено жилище в София. Живее на етаж от къща, на другия родителите ѝ. Стратегията ѝ е да кани мъжете да живеят при нея още от самото начало на връзката, буквално - седмица-две след старта. Е, сега - кой нормален финансово независим, улегнал и отговорен в разсъжденията си мъж около 40-те ще отиде буквално да бъде зет на къща, при това за толкова кратко време? То на 40 повечето са се парили и на втората седмица още не знаят искат ли я изобщо тази жена.
И тогава кои остават? Младички, неориентирани в живота и с финансови трудности, които си търсят мамаша да ги обгрижи докато си стъпят на краката достатъчно, за да ѝ бият шута. Имаше и едно изключение - един, дето се оказа наркодилър и пребиваваше у тях, за да се крие. Мдам.
Какво да направи (това също съм ѝ го казвала), за да промени това? Да спре с обсебването, да позволи на мъжа да запази относителна автономност поне в началото на връзката, да почака той да я покани да живеят заедно и т.н.
Каква е нейната реакция? Не мога да чакам, нямам толкова време пред себе си, искам семейство и деца.
Какво продължава да се случва? Привлича нежелания типаж.

# 316
Така е. Хубав пост на Анонимен. Положението е малко сламката в чуждото око виждаме, гредата в нашето – не.

# 317
  • София
Натякването е супер грозно!
Момата на Жреби, ако е искала да е отказала -  не мога да искам, срам ме е и точка. Той е щял да намери. Ама после да му прехвърля всички вселенски вини - защо? Че е голям човек и не може да понесе собственото си битие за месец?!

# 318
  • волно калдъръмче
Като е щял да намери, защо не е намерил, ами е опрял до майка ѝ и то чрез дъщерята?

# 319
  • Пловдив
Скрит текст:
Трудно ми е да повярвам, че човек който си купува солено сирене, за да не яде много, да е плащал наем цели четири месеца сам. СорЕ, но и трите истории са ми твърде... написани. Ама аз, ама тя, ама някакви смешни подробности... Не може да е Телец това, нещо женско има в този случай.
Представям си мъжът ми и баща на детето ми да има мислене като това за сиренето и нета. Пък после ходи и разправяй как плащаш.
Нямам спомен да съм отблъснала някой така, че да си тръгне от мен. Дори и от такава меркантилна жена, която обича мъжът да 'и угажда и да си харчи парите за нея. Но и аз рано се задомих, нямам кой знае какъв опит, затова пък имам повече от едно предложение за брак. Реални.Smile
Факт е, че стиснатите мъже са сами и форумът е доказателство за това. От реала имам същия такъв пример. Дружка ми е, добро момче е, но и него го свиди, ама така му се свиди. Няма жена, няма деца, космически изисквания за външност и поведение, всички са долни меркантилни какъвто епитет си изберете - все ще пасва.
Темата е с какво жените отблъскват мъжете. Simple Smile Карайте по същество, независимо, че ви е крайно неудобно да го правите, защото се отнася за вашия пол и вашите грешки. Smiley

Ако успееш да докажеш с цитат къде съм писал, че "си купувам солено сирене, за да не яда много", лично ще ти подаря кола, след чиято продажба ще можеш да си купиш няколко апартамента.

Скрит текст:
Тази случка с втората не ме изненадва. Как така се стига до решението тя да търси начин да плати за нещо, което по начало ти си приел за свой ангажимент? Тя е волна птица. Може да дойде да живее при теб, може и да не дойде. Така е и станало, ти си я поканил, тя е откликнала. От къде накъде ще очакваш тя да решава подобни проблеми, при положение че от самото начало е било ясно, че е гостенка. Не сте семейство, че да искаш и тя да привнася към бюджета. После, откъде накъде майка ѝ трябва да се чувства уважена да ти плати наема, макар и за месец?

Относно интимностите: нямам идея дали си от мъжете, които целуват и прегръщат страстно и с чувство само ако искат да правят секс, но нищо  чудно. Начи, тя ти се навира, за да я поглезиш, не е задължително да иска секс, но ти парираш ентусиазма ѝ, защото нямаш намерение да се хабиш за лигавщини. Ми не е гот. Отхвърлена се е чувствала.
Къде ги четеш тези измислици-премислици, които твърдиш? Smiley Била гостенка, ала-бала...
 С тази жена взаимно, по нейно желание и проведен сериозен разговор, решихме да наемем наша квартира. Аз я намерих, аз я плащах и никога не съм отварял дума тя да плаща за наем, ток или каквото и да било. Обаче за форумните мами или моми това било нищо. Веднъж се случи тя да предложи да вземе пари назаем и голямата работа. Smiley
 На друга пък ѝ се привидели 4 месеца... Очните лекари доста ще спечелят покрай вас.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 16:06 от Жребчe

# 320
Аз ви благодаря за всички мнения. Ще мисля върху това, което казвате.  Само не съм съгласна, че човек на когото всичко му е ок, няма да посещава форумът. Аз с форума много се разтоварвам и много ценя чуждите мнения.

# 321
  • град-държава
Апартамент си имам, но нямам какво да доказвам. Всички те прочетохме какъв си спестовник.
Да, най-често жените отблъскват с обсебване, а безгрешни хора няма. Въпросът е дали грешката като начин на живот е част от характера на даден човек, независимо дали е мъж или жена.

# 322
  • Пловдив
Скрит текст:
Апартамент си имам, но нямам какво да доказвам. Всички те прочетохме какъв си спестовник.
Да, най-често жените отблъскват с обсебване, а безгрешни хора няма. Въпросът е дали грешката като начин на живот е част от характера на даден човек, независимо дали е мъж или жена.
Не, че "нямаш какво да доказваш", а не можеш! Wink И не можеш, защото всичките ти думи от мнението, което цитирах, са твои измислици и изопачавания. Само и единствено твои измислици. Има форумна търсачка и можеш да намериш онова мое мнение, в което бях писал как много хора в България си купуват не сирене, а някакви боклуци, наподобяващи на вид сиренето и ядат повече от тях. Оттам-насетне, как ти си го обработваш в умната главица, си е твой проблем. Smiley

# 323
  • град-държава
Не ме мисли, ти се притеснявай за твоята умнотия-едно и също във всеки пост... Малко да те подръпнат и подскачаш като ощипана госпожица кой и какво трябвало да ти доказва, нямал аргументи и бла бла шитни.

# 324
Оф, голяма скука, едно и също повтаряш, когато не знаеш как да излезеш от ситуация и се почва с "цитатите".
И женорята дето си бил не са били стока, ама процесът е винаги двустранен. Та обърни фокуса и към себе си, иначе с каквато и жена да се събереш в един момент ще те "нападне", ако си такова жребче с капаци.

# 325
  • Пловдив
Скрит текст:
Оф, голяма скука, едно и също повтаряш, когато не знаеш как да излезеш от ситуация и се почва с "цитатите".
И женорята дето си бил не са били стока, ама процесът е винаги двустранен. Та обърни фокуса и към себе си, иначе с каквато и жена да се събереш в един момент ще те "нападне", ако си такова жребче с капаци.
Докато някоя Ганка самозванка продължава да прави погрешни заключения, да си измисля несъществуващи "факти" и да има невежеството да ги отправя към мен, ще ѝ го напомням с усмивка. Smiley

Давайте по темата - за вашите грешки. Нищо, че сте непогрешими... Поне според вас. Smiley

# 326
Сега любовник на Кристина ли търсим? Никой свестен няма да тръгне с омъжена жена, а романтичните мъже си търсят друг тип личност от това, което тя пише за себе си.

С какво съм отблъсквала мъжете в миналото - с външност примерно, мъжкарана съм, не нося грим и рокли, не обичам да се глася. С директност също, за някои мъже е непоносима и неженствена, отблъсква ги. Нямам предвид грубост и липса на такт, а че сякаш точно очакваха и изискваха някакви номерца и лигавене и търсеха подтекст там, където няма такъв.

# 327
  • град-държава
Единственият който незряло вярва, че човек няма право на грешки тук, си ти Жребецо.😉

# 328
  • Пловдив
Скрит текст:
Сега любовник на Кристина ли търсим? Никой свестен няма да тръгне с омъжена жена, а романтичните мъже си търсят друг тип личност от това, което тя пише за себе си.

С какво съм отблъсквала мъжете в миналото - с външност примерно, мъжкарана съм, не нося грим и рокли, не обичам да се глася. С директност също, за някои мъже е непоносима и неженствена, отблъсква ги. Нямам предвид грубост и липса на такт, а че сякаш точно очакваха и изискваха някакви номерца и лигавене и търсеха подтекст там, където няма такъв.
Страхотно мнение! Особено много ми хареса това за прямотата. Малко жени осъзнават каква сила притежават, когато са искрени (за целта трябва да са и обективни).

# 329
Ами, нямам погрешности, Жребий, затова си живея чудесно. Сега какво да те правим теб като не те бива в отношенията с жените. И да ти ги кажат тук потребителките грешките си, теб какво те топли. Не ставаш по-обичлив, а все на такива лошавки попадаш.

Общи условия

Активация на акаунт