- Как да привличаме различни хора, а не все едни и същи.
Близката ми е на 40, неомъжвана. Иска да привлича улегнали, отговорни мъже на своята възраст, които да се грижат за нея - емоционално, финансово, всякак.
Какви обаче привлича? По-млади, в лошо материално състояние, изискващи обгрижване и без отдаденост към връзката.
Какво (според мен и съм ѝ го казвала, защото много сме говорили по темата) прави тя, за да привлича нежелания типаж? Има склонност към обсебване на мъжа и още от самото начало на връзката иска той да ѝ се посвети изцяло и да декларира дългосрочни намерения. И понеже само на голи думи е трудно да ги върже, тя използва като коз това, че има собствено жилище в София. Живее на етаж от къща, на другия родителите ѝ. Стратегията ѝ е да кани мъжете да живеят при нея още от самото начало на връзката, буквално - седмица-две след старта. Е, сега - кой нормален финансово независим, улегнал и отговорен в разсъжденията си мъж около 40-те ще отиде буквално да бъде зет на къща, при това за толкова кратко време? То на 40 повечето са се парили и на втората седмица още не знаят искат ли я изобщо тази жена.
И тогава кои остават? Младички, неориентирани в живота и с финансови трудности, които си търсят мамаша да ги обгрижи докато си стъпят на краката достатъчно, за да ѝ бият шута. Имаше и едно изключение - един, дето се оказа наркодилър и пребиваваше у тях, за да се крие. Мдам.
Какво да направи (това също съм ѝ го казвала), за да промени това? Да спре с обсебването, да позволи на мъжа да запази относителна автономност поне в началото на връзката, да почака той да я покани да живеят заедно и т.н.
Каква е нейната реакция? Не мога да чакам, нямам толкова време пред себе си, искам семейство и деца.
Какво продължава да се случва? Привлича нежелания типаж.

Карайте по същество, независимо, че ви е крайно неудобно да го правите, защото се отнася за вашия пол и вашите грешки. 
И не можеш, защото всичките ти думи от мнението, което цитирах, са твои измислици и изопачавания. Само и единствено твои измислици. Има форумна търсачка и можеш да намериш онова мое мнение, в което бях писал как много хора в България си купуват не сирене, а някакви боклуци, наподобяващи на вид сиренето и ядат повече от тях. Оттам-насетне, как ти си го обработваш в умната главица, си е твой проблем.