С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 27 970
  • 674
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Жребче, ако една жена не е забелязала един мъж, фазата на ужахване спира на - чупка.
И лова не се състои в наточване на нокти и червилца, а в маниера, погледа, даже може и да не говори.
Важното е да подчертаем, че не всяка Амазонка е авджийка.

# 346
  • град-държава
Стига, тези билдърите са ми супер гнусни, особени като минат и веждите покрай цялото щавене. Да, знам, че си имат и те таргет, ама при мен такъв никога не е имал и няма шанс. И тези с оскубаните вежди, ако ще да са най-най, или каквито си искат не билдъри. 😆
П.п.
Разбира се за жената е що си с шапка, защо си без.

# 347
  • Пловдив
Жребче, ако една жена не е забелязала един мъж, фазата на ужахване спира на - чупка.
И лова не се състои в наточване на нокти и червилца, а в маниера, погледа, даже може и да не говори.
Важното е да подчертаем, че не всяка Амазонка е авджийка.
"Чупка" е, ако жената впоследствие не ще да допусне мъжа, който вече я е забелязал и набелязал. Smiley

Стига, тези билдърите са ми супер гнусни, особени като минат и веждите покрай цялото щавене. Да, знам, че си имат и те таргет, ама при мен такъв никога не е имал и няма шанс. И тези с оскубаните вежди, ако ще да са най-най, или каквито си искат не билдъри. 😆
П.п.
Разбира се за жената е що си с шапка, защо си без.
Става дума за приятелски настроен, с чувство за хумор и красив в лицето мъж, а не за обичайния напомпан орангутан с мозък на пиле и обноски на селския пияница.

# 348
  • София
Е, точно!
Кой избира на финала ? Grinning

# 349
  • Пловдив
Скрит текст:
Е, точно!
Без взаимен избор няма как да се получи нещо. Наясно са какво представляват и какво желаят - има ли пресечна точка там, получава се. Simple Smile

# 350
Остави го да си мисли, че той я е избрал! Жената.
Тамън ще има да четем още забавни теми близките години. Smiley

# 351
  • София
Скрит текст:
Е, точно!
Без взаимен избор няма как да се получи нещо. Наясно са какво представляват и какво желаят - има ли пресечна точка там, получава се. Simple Smile

Да ти дам няколко съвета в ловуването Grinning

# 352
  • град-държава
Вижда се кой е избрал, или не.

# 353
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Е, точно!

Аз не ловувам. Smiley Появят ли се взаимни симпатии, общуването след това показва кое, как, защо и дали. Simple Smile

Скрит текст:
Но ако жената не обича 6, 9 и 69 в доволни количества (особено 9), не може да задържи интереса ми.

# 354
  • София
Тия и моя интерес няма да задържат Joy

Не ти ли се е случвало да видиш една жена и да си кажеш- искам я, фантастична е!

# 355
  • Пловдив
Скрит текст:
Тия и моя интерес няма да задържат Joy

Не ти ли се е случвало да видиш една жена и да си кажеш- искам я, фантастична е!
Веднъж ми се е случвало да си кажа така за една жена, виждайки я и харесвайки я много заради тялото (и от същата вечер ми беше приятелка 2,5 години). А други няколко пъти така съм си казвал за жени, които дори не спадат към хубавите, но са били толкова магнетични като общуване и отношение, че съм си казвал "М**ната му на другото! Искам я!!!".

Скрит текст:
Даже Галчето в последните дни взе да става прекомерно симпатична и вече се плаша

# 356
Зависи какви трофеи са ти донесли.

# 357
  • София
Хайде да не се обиждаме Satisfied

Жребче, ще ви кумувам в Пловдив.
Всичко, каквото трябва.

# 358
  • Пловдив
Скрит текст:
Хайде да не се обиждаме Satisfied

Жребче, ще ви кумувам в Пловдив.
Всичко, каквото трябва.
Бракуването не е за мен. Моята мъжка дума е по-силна от който и да било договор - независимо брачен или друг. Една хартийка не може да ме направи грижовен и верен. Жената, обаче, може! Когато и тя е такава. Всичко е взаимност.

# 359
Жени ти се, а!
Така кажи, Жреби.

Общи условия

Активация на акаунт