С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 27 996
  • 674
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Жребче
>>>>>>>
Лъжец си.
Ти написа, че се наложило тя да поиска заем от майка си.
Наложи се да се търсят пари назаем. Тя предложи да вземе назаем (родителите ѝ са с кинти, моите не) > взе > платихме наема > работих > изкарах пари > дадох ѝ сума в двоен размер > половината върна на майка си > половината изхарчи за свои неща. В следващите месеци обаче, когато сме имали някакви дребни разногласия за нещо си, не пропускаше да напомни, че и "тя" е плащала един наем.

А сега се поклони покорно и се извини за горната си лъжа и прибързаните си, непроверени заключения. С такова поведение отблъскваш мъжете. Smiley

# 376
Жребче
>>>>>>>
Ти си измисляш.
Много е удобно, че нейните родители са били богати, а твоите не са. Тогава ти нямаше ли приятели, от които да поискаш пари назаем?
Нейното предполагаемо предложение не се връзва с намилането и напомнянето месеци нарад какъв срам е брала, че тя е взела заем от нейната майка и даже във въпросния момент ти си паднал в нейните очи като мъж.

Да не си някакъв ненормален фетишист, че да искаш аз да ти се поклонявам покорно?
Мечтай си. 😀

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 23:46 от Дракарис

# 377
Жребче, не го мисли това с парите постоянно. Ще те успокоя ли, ако ти кажа, че идва най-голямата от всички кризи до сега и масово бизнесите фалират. Все още има пари, но те ще се изчерпят, икономиката няма да се възстанови с години, така че и жените ще станат по-достъпни. 

# 378
Жените заради икономическата криза ще станат още по-меркантилни.

# 379
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, не го мисли това с парите постоянно. Ще те успокоя ли, ако ти кажа, че идва най-голямата от всички кризи до сега и масово бизнесите фалират. Все още има пари, но те ще се изчерпят, икономиката няма да се възстанови с години, така че и жените ще станат по-достъпни. 
Моментът, в който една жена започне да се влияе от парите при избора си на мъж, е този, в който става невидима за мен. Smiley

# 380
Жребче, отстрани наистина е малко шашава историята ти с наема.
В смисъл това поведение на жената не е нормално за средно, дори за ниско интелигентен човек. С такова патологично черно-бяло изопачаване на фактите от нейна страна. Приемаме, че всичко е 1:1 както го описваш. И резонния въпрос е ти като трезво мислещ чий го дириш в такава връзка?

# 381
Това за съобразяване парите при избора освен че е гадно, но може да изиграе и лоша шега. Те са променлива величина. Богатият може да фалира, а бедният да спечели от тотото. JoyJoyJoy

# 382
  • София
Криси, викаш, че ще ни падне цената?

# 383
  • Пловдив
Жребче, отстрани наистина е малко шашава историята ти с наема.
В смисъл това поведение на жената не е нормално за средно, дори за ниско интелигентен човек. С такова патологично черно-бяло изопачаване на фактите от нейна страна. Приемаме, че всичко е 1:1 както го описваш. И резонния въпрос е ти като трезво мислещ чий го дириш в такава връзка?
Ако си чел внимателно какво бях написал вчера, касае се за нейно предложение. Подсещанията как е "платила тя" наема започнаха по-нататък, по непонятни за мен причини - все като сме имали някакви дребни разногласия за нещо (не скандали).
Скрит текст:
Допускам, че родителите ѝ може да са ѝ казали нещо, защото все пак те са заможни, а изведнъж мъжът до дъщеря им да се окаже на червено - не звучи много добре за тях. Но няма как да го зная със сигурност. В първите месеци от връзката ни бях беден като църковна мишка и тя ме криеше от родителите си, защото може да е предчувствала тяхната реакция, ако разберат. Друга причина може би е била, че те е с почти 3 години по-голяма от мен и искаше дете някъде около онзи период и сигурно съм ѝ изглеждал нестабилен с доходите. А те наистина бяха променливи и се движиха между 400 и 1600 долара месечно. И тогава се случи няколко месеца да нямам доход и карахме с моите спестявания.
 А какво съм дирил с такава жена? Трите години заедно преди това е била със страхотно отношение и едва след тази случка показа изблик на нервираност. Умна и хубава жена. Но стана много избухлива. След няколко месеца се разделихме, защото честа тема на разговорите ни бяха моите доходи и това, че не иска да е стара майка (тогава беше на 33, аз на 30).

# 384
На мен ми влияе това дали може да изкарва пари, а не дали има или няма.
Нека съм меркантилна по форумските стандарти..)

# 385
  • Пловдив
Скрит текст:
Как се разбира, че мъж може да изкарва пари, ако ги няма? Smiley Ти ги подбираш според наличието на фирма или не (Не беше ли писала наскоро, че никога не си била с мъж служител?), което е признак, че или имат пари, или вече кацата с мед е на път и съвсем скоро ще може да се гребе от нея. А и "няма пари" е много разтегливо понятие.

# 386
Жребчи, аз съм на години все пак. Безпогрешно разпознавам умните и предприемчиви хора, които без страх преминават в живота.
Човек, който може да изкарва пари - със сигурност има много опит - от успехи и провали също и точно там най-много си личи как гледа на себе си и на живота.
Та дали в момента видимо “има” или няма - не е съществено. Важно е да има визия и планове за бъдещето си.

# 387
  • волно калдъръмче
Скрит текст:
Как се разбира, че мъж може да изкарва пари, ако ги няма? Smiley
Не остава ептен без. Има си.

# 388
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчи, аз съм на години все пак. Безпогрешно разпознавам умните и предприемчиви хора, които без страх преминават в живота.
Човек, който може да изкарва пари - със сигурност има много опит - от успехи и провали също и точно там най-много си личи как гледа на себе си и на живота.
Та дали в момента видимо “има” или няма - не е съществено. Важно е да има визия и планове за бъдещето си.
 Успя да ме опишеш много точно. Напълно съгласен съм с това за опита, придобит и от успехите, и от неуспехите в работата.

Само че това умение "да виждаш" доколко някой може да печели пари в бъдещето не мисля, че важи в твоя случай. Защото никога не си била с мъже, които действително да нямат пари. Ама наистина да нямат. Тук не говорим за често споменаваната реплика от някои съфорумки или извънфорумни жени "Е, то това имане ли е? Нищо не е...", когато се касае за мъжки доход от 2-3 хиляди лева, а пък те искат да се прицелят в мъж със значително повече пари. И точно за тези жени мъж с такъв доход "няма пари".

# 389
Понеже материалното, колкото и широко понятие да е за интелигентен човек, даже бих казал и преходно, отново да попитам какво означава в "лошо" и "добро" такова състояние?
В края на краищата аз не познавам, или нямам около мен хора, които:
* да нямат собствен имот
* да не са самостоятелни
* да не са образовани
* да не се самоиздържат
* да не работят от години
Размерът на възнагражденията никога между нас не се коментира. За пари не се говори, кой, какво, освен да се обсъждат житейски ситуации.
Никой няма пороци, заеми не се искат, не се дават.
Никой не се интересува от канчето на другия и няма подпитвания.
Тези, които имат коли, е ясно, че карайки всеки ден, се налива в тях за поддръжка. Имам и няколко приятеля нямат коли. Един има, ама не кара. Въпреки това има колело, в което е налял няколко хиляди. Та, дайте да "определим" "ставащото" от "неставащо".

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 10:46 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт