С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 200
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
Още един мит от филмите, показващи живота на някоя жена по сценарий, писан от мъж - пуф.

# 466
  • София
Вие спора, за скандал с всички последици ли го приемате?!

# 467
  • волно калдъръмче
Според мен жребецът не е от много спорните и това е причината да се събира с безхарактерни жени.

# 468
Много е лошо, когато е стратегия на мъжа да опитва всеки път да склонява на секс жената за спиране на спора или скандала.

# 469
  • София
А, когато това е стратегията на жената?

# 470
А, когато това е стратегията на жената?
Мъжете лесно превключват на секса.
За жените е много по-трудно това, изключения са страстните и обичащите много секса дами.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 09:39 от Дракарис

# 471
Колкото и да обичам секса, обичам повече себе си. Никакъв шанс скандал, агресия или остри думи да ме разгорят. Мен само по-силен мъж може да ме укроти.

# 472
  • Пловдив
Скрит текст:
Здраво изчук..е след спор?? Какво плоско клише е това..🤬
И толкова приказно.
Приказно и по истински случаи. 😉
Не само че звучи нереално, но ми е и отвратително. Защото, когато споря, знам защо го правя. Не познавам жена, която да уважава себе си и да допусне да я натиснат в момент, в който е ядосана или войнствено настроена.  В такъв момент въобще не ни е до глезотии. За да стигнеш до заветния кекс, трябва да си подвиеш опашката.
Забавни четива пишеш. Simple Smile Никога не съм бил с жени, които да си падат по мъже с подвити опашки. Нали се сещаш, че за да има страстно награбване по време на спор, то е желано и от двамата и най-вече от жената? Ако една жена не го желае, не би го допуснала и показала на мъжа, че желае да бъде обладана диво и отвсякъде. И това значи, че мъжът с отношение по време на спора ѝ е показал, че въпреки всичко я уважава, търпелив е и я изслушва спокойно. Това действа възбуждащо на тези жени, които успяват да оценят уравновесеността в един мъж.

А пък използването на половия орган като инструмент за постигането на целите на жената е явен знак, че или връзката е обречена и върви към края си (нормалните мъже не биха търпели оказваща подобен натиск върху тях жена до себе си), или мъжът е мекушав и твърде зависим от междукрачието ѝ и заради мисленето си с долната глава е склонен да лицемерничи и да се преструва пред жената на някакъв, какъвто не е. Такива престорени отношения... Не, благодаря!

# 473
О, много е готино тогава. Страст, пожар, хаос от чувства. И накрая си казвате взаимно "Обичам те, бе, гад!", преди да заспите блажено и изтощени.

Кошмар. Чалга любов.
Типично за пубери може би - пълна каша в главата, приоритетите забегнали в някое отверстие, драма, драма, драма.
Абсолютно погрешно и направо покъртително отношение на зрял човек - и го казвам като жена, която определено не е кисела фригидна лелка, която иска на всяка цена да й признаят правота, за да благоволи да окаже честта на споделена интимност.

Цитат
И това значи, че мъжът с отношение по време на спора ѝ е показал, че въпреки всичко я уважава, търпелив е и я изслушва спокойно. Това действа възбуждащо на тези жени, които успяват да оценят уравновесеността в един мъж.
Това е коренно различна ситуация, отношение един към друг и отделно - към уточняването на конфликти. Смесваш ги колкото да се точи локумът и да излезеш прав.

# 474
  • волно калдъръмче
Скрит текст:
Здраво изчук..е след спор?? Какво плоско клише е това..🤬
И толкова приказно.
Приказно и по истински случаи. 😉
Не само че звучи нереално, но ми е и отвратително. Защото, когато споря, знам защо го правя. Не познавам жена, която да уважава себе си и да допусне да я натиснат в момент, в който е ядосана или войнствено настроена.  В такъв момент въобще не ни е до глезотии. За да стигнеш до заветния кекс, трябва да си подвиеш опашката.
Забавни четива пишеш. Simple Smile Никога не съм бил с жени, които да си падат по мъже с подвити опашки. Нали се сещаш, че за да има страстно награбване по време на спор, то е желано и от двамата и най-вече от жената? Ако една жена не го желае, не би го допуснала и показала на мъжа, че желае да бъде обладана диво и отвсякъде. И това значи, че мъжът с отношение по време на спора ѝ е показал, че въпреки всичко я уважава, търпелив е и я изслушва спокойно. Това действа възбуждащо на тези жени, които успяват да оценят уравновесеността в един мъж.

А пък използването на половия орган като инструмент за постигането на целите на жената е явен знак, че или връзката е обречена и върви към края си (нормалните мъже не биха търпели оказваща подобен натиск върху тях жена до себе си), или мъжът е мекушав и твърде зависим от междукрачието ѝ и заради мисленето си с долната глава е склонен да лицемерничи и да се преструва пред жената на някакъв, какъвто не е. Такива престорени отношения... Не, благодаря!
Аха, разбрах. Според теб ти имаш вълшебна пръчица за укротяване на опърничави жени. Освен това ги уважаваш, търпелив си и ги изслушваш спокойно, за да ги възбудиш. Брей!

За да останеш уравновесен, трябва да познаваш жената много добре и да знаеш как да я подхванеш, щото тя лесно няма да ти се даде (не говоря за кекс), но това е друга тема на разговор.

# 475
  • Пловдив
Според мен жребецът не е от много спорните и това е причината да се събира с безхарактерни жени.
Да ти кажа или другата вероятност, която не желаеш да предположиш? Simple Smile Представи си, че съществуват и жени, които отлично знаят какво е мъж да прояви грубост (словесна, физическа или и двете) към тях и колко потъпкани се чувстват след подобно отношение. И същите тези жени след това задължително държат следващият мъж в живота им да успява да запазва самообладание дори и когато те (жените) някой път избухнат поради нервно състояние. Това няма нищо общо с темперамента или нрава на жената, а с преживяна преди това връзка с неподходящ мъж грубиянин.

# 476
Това последното и мен ме разсмя доста:
Цитат
И накрая си казвате взаимно "Обичам те, бе, гад!", преди да заспите блажено и изтощени.
Все едно върви някаква борба, надскачане, надпревара на его-та. Сега разбираме защо Жреб си търси комбайнерка да тъче наравно с него. Да има кой да го поступва, той да ѝ връща, и накрая блажено набити и изморени да си обърнат гръб, макар и обичайки се. До следващата битка. Smile

# 477
  • волно калдъръмче
Да ти кажа или другата вероятност, която не желаеш да предположиш? Simple Smile Представи си, че съществуват и жени, които отлично знаят какво е мъж да прояви грубост (словесна, физическа или и двете) към тях и колко потъпкани се чувстват след подобно отношение. И същите тези жени след това задължително държат мъжът да успява да запазва самообладание дори и когато те (жените) някой път избухнат поради нервно състояние. Това няма нищо общо с темперамента или нрава на жената, а с преживяна преди това връзка с неподходящ мъж грубиянин.
Пак плашиш гаргите нещо.

# 478
Ако алтернативите бяха само грубиянин vs дървен философ, който каканиже и натяква като свекърва, бих се гръмнала Laughing

# 479
Не мога да не призная, че горното е абсолютно правилно.
И са ми тропали по масата, и са ми казвали "Мне, ти си жена, предполага се да отстъпиш", и са ми агресирали, и са ме обиждали... Само ме кара да искам да обърна горепосочената маса върху главата му. Нищо друго не ме кара да отстъпя, при това с удоволствие, а не смачкана, както реакцията на уравновесен мъж, който (по)казва "Добре, виждам, че си разстроена, обясни ми защо и ти обещавам да го решим".
Но и аз не държа на скандал, само защото съм си го наумила, не скачам бързо, не се самонавивам и не драматизирам. Ама... разни хора, разни идеали. Да има пасване просто. Та, във връзка с темата, ако ги кефят драми, да си вдигат скандали, после да правят секс и да заспиват с "Обичам те, бе, гад" - тяхна си работа. Само да не е с мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт