С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 168
  • 674
  •   1
Отговори
# 480
  • волно калдъръмче
Скандалът не е самоцел, а за взаимно отрезвяване и на двете страни. Яко си настъпил си котето, няма да ти седи я.

# 481
  • Пловдив
Скандалът не е самоцел, а за взаимно отрезвяване и на двете страни. Яко си настъпил си котето, няма да ти седи я.
А оправдан ли е скандалът тип "от мухата - слон", когато се случи нещо като на 3:28 минута от следното видео?
Скрит текст:

Мен са ме ревнували дори само когато съм се чувал за кратко с моя позната или приятелка, например, и не сме говорили абсолютно нищо, което да предизвиква ревност. Обаче след това се е стигало до буря от ревност, разпити "Коя е тази жена? Откъде я познаваш? Сигурен ли си, че сте просто приятели?" и обвинения, че уж съм кръшкал. Накрая установих, че е много по-лесно и безпроблемно просто да кажа "Разбира се, че ти изневерявам! Все пак ти си умна, хубава, страстна и разбрана жена" и всичко спираше с един нацупен поглед и усмихната реплика от ревнуващата жена "Майтапиш се!". Simple Smile

# 482
  • град-държава
Жребче, освен жените не познаваш явно и мъжете. Житейският ти опит е просто покъртителен - истории от селски вечеринки. Наистина е по-добре да са измислица.

# 483
Жребче
>>>>>>>
Яко си измисляш. Вече съм убедена.
Аз имам лекари в моята социална среда. Медицината е тежка специалност и няма възможност за втора работа.
Отговорна специалност е, но не съм съгласна с теб. Има всякакви случаи. Брат ми завърши медицина с висок успех, докато работеше на едно и периодично на две работни места. Това е строго индивидуално и не е невъзможно.

# 484
  • волно калдъръмче
А оправдан ли е скандалът тип "от мухата - слон", когато се случи нещо като на 3:28 минута от следното видео?
Скрит текст:

Мен са ме ревнували дори само когато съм се чувал за кратко с моя позната или приятелка, например, и не сме говорили абсолютно нищо, което да предизвиква ревност. Обаче след това се е стигало до буря от ревност, разпити "Коя е тази жена? Откъде я познаваш? Сигурен ли си, че сте просто приятели?" и обвинения, че уж съм кръшкал. Накрая установих, че е много по-лесно и безпроблемно просто да кажа "Разбира се, че ти изневерявам! Все пак ти си умна, хубава, страстна и разбрана жена" и всичко спираше с един нацупен поглед и усмихната реплика от ревнуващата жена "Майтапиш се!". Simple Smile
Не е много ок това, но ти нали не очакваш, че ще седи, докато ѝ изневериш? Решила е да покаже нокти, какво толкова? Може да иска да види дали ще започнеш да се оправдаваш. Но държа бас, че най-много ѝ се е искало да признаеш, че е единствена и неповторима за теб. И ти си се хванал на най-плоския женски номер и си почнал с оправданията. Голяма грешка!

# 485
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е много ок това, но ти нали не очакваш, че ще седи, докато ѝ изневериш? Решила е да покаже нокти, какво толкова? Може да иска да види дали ще започнеш да се оправдаваш. Но държа бас, че най-много ѝ се е искало да признаеш, че е единствена и неповторима за теб. И ти си се хванал на най-плоския женски номер и си почнал с оправданията. Голяма грешка!
Няколко откровени думи от моя страна са нищо в сравнение с пълната програма после цяла нощ. Никога не стигнахме повече от 5-7 пъти. Толкова си можехме. Sad

# 486
  • волно калдъръмче
Който прави секс, не говори много за това. При нас в службата най-много говорят за това  мъже в предпенсионна. Виждам, иска ти се - не е нужно да говориш, за да затвърдиш убеждението си, че правиш секс, просто прави.

# 487
  • Агент под прикритие
Верче, това може ли да си го копна в подписа? За дразнение на едни хора във форОма питам... Grinning

# 488
  • волно калдъръмче
Няма сми. В мобилната версия подписът не се вижда.

# 489
  • Пловдив
Който прави секс, не говори много за това. При нас в службата най-много говорят за това  мъже в предпенсионна. Виждам, иска ти се - не е нужно да говориш, за да затвърдиш убеждението си, че правиш секс, просто прави.
Тук си права. Аз любя, а не употребявам английския превод "sex". Smiley

# 490
Simple Smile Жребче, това чуждици, заемки, всичко да върви под ножа, а... Ще си говорим с евфемизми, силогизми и всякакви други клизми.

# 491
  • Пловдив
Скрит текст:
Simple Smile Жребче, това чуждици, заемки, всичко да върви под ножа, а... Ще си говорим с евфемизми, силогизми и всякакви други клизми.
За едни е клизма, за други е родна реч. Smiley

# 492
  • Пловдив
Ако логиката на някои жени стане малко по-различна от тази в долното видео, ще има многократно по-голяма вероятност да задържат мъжа до себе си:
Скрит текст:

# 493
Излъгах се да го гледам. Както казвахме, когато бяхме малки МОМИЧЕНЦА - блякс!

# 494
  • Пловдив
Скрит текст:
Излъгах се да го гледам. Както казвахме, когато бяхме малки МОМИЧЕНЦА - блякс!
Нормално. Вероятно си от жените, които са решили да не бъдат като тези във видеото, което си е похвално.

Общи условия

Активация на акаунт