С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 161
  • 674
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Успях да изгледам до половината. Нищо сериозно не видях.
Ако на мъж му пречи броя обувки на жена му или колко често си къдри и изправя косата...😂 Честно, има ли мъже, които се дразнят от такива неща?
Повечето мъже всъщност се интересуват най-вече от това (ако някой отрича, най-вероятно лъже):
Скрит текст:
Тоест на теб най-големият ти проблем е че не ти пускат?Една жена няма желание за секс,когато е под голям стрес,уморена или има някакъв голям проблем..Мъжът трябва да й помогне и да я успокои.Щом тя го хареса (и обича) ,със сигурност ще помогне.Нормалните жени също имат желания и нужди.
Докато продължаваш да дириш проблеми там, където не съществуват, ще продължаваш да имаш проблеми. Smiley

# 511
Влизам рязко в темата Grinning Никога не съм си задава този въпрос, как да задържа вниманието на един мъж... Много мъже са казвали, че се отблъскват от недостъпни жени, такива, които в старанието си да покажат, че не са лесни се самозабравят. Започва се едно молене от страна на мъжа за среща и тн и това продължава месеци. Не знам как се задържа траен интерес, аз пък все се питам дали ме харесват Grin  не говоря за първоначално, първично харесване то е ясно щом е завързал контакт с мен. Сега тук много мъже ще ме оплюят,но сякаш колкото по- кофти съм се държала в някои моменти, толкова повече са ме искали. Когато съм провявала характер, повече те уважават. За траен интерес, може би говорим вече за чувства, ако има такива е лесно. Въпросът е как да ги породим у отсрещния човек.

# 512
Все съм си мислела, че чувства се пораждат спонтанно.

# 513
  • Linz
Защо ти е да "пораждаш", тия неща трябва се случват естествено. Държиш се нормално и ако е твоя човек, ще те хареса. Ако не е твоя, няма смисъл да се пънеш. Жена, целеносочено желаеща да бъде харесана, обикновено си вкарва автогол.

# 514
... Много мъже са казвали, че се отблъскват от недостъпни жени, такива, които в старанието си да покажат, че не са лесни се самозабравят. Започва се едно молене от страна на мъжа за среща и тн и това продължава месеци. ...
Това не е демонстрация на недостъпност, а демонстрация на чиста простотия.
Има хиляди нормални и цивилизовани начини да покажеш на хората, че не си леснодостъпна жена, но подобни номера винаги са ми миришели на евтина кръчма, прокиснала бира и сладникав парфюм.
Ако един мъж продължава да бъде упорит и да вижда смисъл след подобни елементаризми, то изцяло си заслужава отношението и прокисналата бира.

# 515
Аз пък си падам и от време на време си взимам чешка непастьоризирана качествена бира (само бутилка с дрожди за вторична ферментация, или наливно), парфюмът и на двама ни по-добре да е по-"ефирен", свеж и секси, не душлив, вечерно време може една идея по-сладък и съблазнителен. Упорит не съм. Показвам интерес, 1, 2, айде 3 пъти, защото в началото ми е лежерно, не умувам толкова. След което, ако има двупосочност, си действам към "сближаване", което си идва oт само себе си. A "упорит" съм после. Mr. Green И отново "гаранции" няма, разминаване винаги може да се получи, или от нейна страна, или от моя.
Въобще не ги разграничавам на "лесни", или "трудни". Все ми е едно. Имам ли симпатии, тя разбира по един, или друг начин. Имам праг на търпимост, след който я оставям на съдбата й. Mr. Green

Защо ти е да пораждаш, тия неща трябва се случват естествено. Държиш се нормално и ако е твоя човек, ще те хареса. Ако не е твоя, няма смисъл да се пънеш. Жена, целеносочено желаеща да бъде харесана, обикновено си вкарва автогол.
Точно така, това и за мъжете важи.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 18:17 от FragranceFanatic

# 516
Какво означава да се правиш на недостъпен... Или си, или не си поради всевъзможни обстоятелства и лични качества.

# 517
  • Агент под прикритие
Какво означава да се правиш на недостъпен... Или си, или не си поради всевъзможни обстоятелства и лични качества.
Това е практическа версия на приказката за кокошката, която си мислела "Аз дали не бягам твърде бързо?". Grinning

# 518
Не знам, но има жени, които си мислят ,колко повече се дърпат, толкова повече сериозна ще стане връзката. Или пък избягват секса. На първа, втора и тн среща. Ми..за мен лично е глупост, той ако те е възприел за секс и след 10- я ден да му дадеш все тая.  Не казвам  айде на първа среща секс, нещата се усещат , не се контролират. Не може да правиш срещите си като по учебник. Това не е квантова физика, а любов.

# 519
В тази тема ли писах за книгата „Защо мъжете си падат по кучки”. Според авторката при секс на първа-втора-трета среща мъжът си мисли: „Сигурно с всички прави така.” Оттам и по-несериозното отношение, което следва.

# 520
Аз такива книги въобще не приемам за сериозен източник на опит или генерализации. Както разните му там коучове и подобни тъпотии. Кобилкина ще ни учи от клипче как се прави свирка, използвайки сладолед. И подобни.
Далеч не всички мъже си падат по кучки, пък и всеки човек разбира и дефинира различни неща, които характеризират някой като "кучка". Да не говорим, че повечето са откровени елементаризми и липса на елементарен такт в поведението. Което ще отблъсне всеки един поне средно-интелигентен мъж.
Разбира се, ако си търси само заигравка, няма нужда да мисли много дали нещо го отблъсква или не в поведението на жената. За няколко дни и вечери не е нужно да търси жена с възпитание от кралския двор. Достатъчно е да му харесва визуално.

# 521
ММ често ми казва, че всичко, което го е дразнело в жените, с мен не го дразни. Обожава го даже.
Та..толкова по темата.

# 522
Аз пък ще си призная, че с ММ си легнах на първата среща 😀 След това се прибрах вкъщи и се молех да не ме потърси повече.
Той ми е пряк ръководител и нещата са малко по-сложни. Е, потърси ме още на следващата сутрин. Щом има химия и съвместимост няма нужда да се спазват правила.

# 523
Лимонче, вие може да сте били на първа среща, но сте се познавали много добре.
Идеята в книгата е, че не се ляга с (почти) непознат на първа среща. Но и това си е просто съвет. Всеки си знае.

# 524
Не знам, но има жени, които си мислят ,колко повече се дърпат, толкова повече сериозна ще стане връзката. Или пък избягват секса. На първа, втора и тн среща. Ми..за мен лично е глупост, той ако те е възприел за секс и след 10- я ден да му дадеш все тая.  Не казвам  айде на първа среща секс, нещата се усещат , не се контролират. Не може да правиш срещите си като по учебник. Това не е квантова физика, а любов.
Това с "дърпането" е много смешно и инфантилно, или с криенето, "гоуства"(ghosting), вместо да си каже в прав текст, както правя аз и пожелавам успех в живота с екземпляри, с които усетя "тегавиня", или крайна несъвместимост от всякакъв характер - физическа, мисловен процес, ценностна система и т.н., ако ще да е най-голямата и неотразима красавица. Балансът е най-важен.
Друг вариант е, да има още 2-ма, 3-ма на клона и да опипва почвата, "избирайки", но в повечето случаи от двата стола на пода. Много са с т.нар. "резервни варианти", което за свободен човек донякъде е нормално, но все пак да фаворизира някой, а не да си играем на + безкрайност. Затова се водят разговори до + безкрайност, или-или.

Има ли привличане, винаги възприемаш и за секс ( ако си с нормално либидо и обичащ секса ), идващ спонтанно, не на брой срещи, а както дойде според обстоятелствата. Умуване няма. Умуват несигурните, лабилните, с евентуални страхове от минали отношения, разочарования, комплекси.

Срещи по учебник не, но най-добре да си си себе си, открит, директен и искрен, за да няма после "ах-ох", и не на последно място на теб ти е спокойно и с освободена психика. В главата реално ти е "каквото, такова", без значение. Това е твоят учебник, твоята личност.
Както обичам да казвам "наслаждаване на процеса".
Това е начинът да отсяваш и срещаш евентуални партньори, с които да се чувстваш добре, което е крайната "цел".

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 09:30 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт