С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 27 777
  • 674
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кристина, жигула е популярното име на един модел Лада, а мъжете са жигола

# 631
Извинявай Куко, никога не съм ползвала. Но с напредването на възрастта, явно ще се науча как се изписва правилно.

# 632
  • София
Схванах намека. Щом така смяташ...

# 633
Не смятам така, ама съм в шок от прочетеното и се настройвам психически.

# 634
  • София
Някоя потребителка пишеше, че в мрежата били активни и големи лепки млади араби и африканци. Дали не беше Невена Виролан...
За какво ти е жиголо, ей ги влюбени и "безплатни"...само докато си уредят жителство или виза

# 635
    Вие се подигравате, ама една колежка от университета /малко пълничка и не особено красива, ама направи невероятна кариера-с връзки де/, като залюби един мароканец, и пари му пращаше. Един друг колега /Който е добро момче и му пука за другите, май на времето за него трябваше да се омъжа, ама толкова ми е акъла/, не може да я откаже. Чак борба води с нея. Така че си е супер опасно да се възползва някой от теб било емоционално, било финансово.

# 636
  • София
По TLC има такова предаване: 90 дни до сватбата.
Явно в Щатите дават 90-дневна виза за виртуални годеници или нещо подобно. После - или се жените или кой откъде е.
Там имаше разни бели лели, ама наистина лели - с 20 и няколко годишни тунизийци, мароканци и т.н.
Така де, няма само мъжете да си купуват булки. Не че тези бракове просъществуваха много, само докато мъжете се устроят.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 17:17 от Cuckoo

# 637
Е, хубаво, де! Затова и го споделих, с риск да ме обявят за невъзпитана. Joy Човек се учи от грешките си и пораства след всяка преживяна такава. Кристина, не се лепят само такива. Но когато някой е прекалено агресивен трябва винаги да пали сигнална лампа. Аз нямам проблеми с общуването. Други, ако го имат, съжалявам! Blush

# 638
  • София
Ravenna, съгласна съм с теб, дори е забавно такова общуване.
А и ти имаш реално време, щом си с едно голямо дете.
И аз се вихрех преди години в чат-румове, че и на общи срещи съм ходила, а си бях омъжена, с дете.
Скрит текст:
Една позната обясняваше гнусливо как нямало да си търси мъж в и-нет. Е, намери си в автобуса, макар според мен да имаше много по-добри възможности - работеше в офис на банка на пъпа на София. Ама тя си търси да я слушат на всяка цена

# 639
Че в автобуса може да попадне на всякакви, какво като работи в банков офис.
Аз отдавна си знам, че и за това къде да си намерим мъж/жена е добре да се водим по общественото мнение, де.

# 640
Ravenna, съгласна съм с теб, дори е забавно такова общуване.
А и ти имаш реално време, щом си с едно голямо дете.
И аз се вихрех преди години в чат-румове, че и на общи срещи съм ходила, а си бях омъжена, с дете.
Скрит текст:
Една позната обясняваше гнусливо как нямало да си търси мъж в и-нет. Е, намери си в автобуса, макар според мен да имаше много по-добри възможности - работеше в офис на банка на пъпа на София. Ама тя си търси да я слушат на всяка цена
Всъщност с 2, ама дъщеря ни отдавна не живее в къщи.

# 641
Ни си невъзпитана, ни си Лъв. Лапнишаран си. Не знам какъв опит имаш в онлайн общуването, но звучиш и изглеждаш мега наивна. Казах ли ти, че този е измамник, червени фенери, лампи и всичко? Казах ти. Давай следващия и дано сме помогнали за някакъв стоп преди да влезеш в схемата на подобни жалкари.

# 642
Ни си невъзпитана, ни си Лъв. Лапнишаран си. Не знам какъв опит имаш в онлайн общуването, но звучиш и изглеждаш мега наивна. Казах ли ти, че този е измамник, червени фенери, лампи и всичко? Казах ти. Давай следващия и дано сме помогнали за някакъв стоп преди да влезеш в схемата на подобни жалкари.

Босилке, дарлинг, ти кажи по темата как поддържаш трайния интерес, а не се дракай със сички Wink

# 643
  • София
Истината не е дракане, Джеймс.
Какво четеш, какво разбираш....

# 644
Нищо няма да ти кажа, Джеймс. Той тоя опит да не се раздава безплатно?!
Достатъчно съм казала на Равена. Към нея ми е постът. Тя ако може и иска, ще го разтълкува за себе си. Ако не, животът ни е низ от експерименти.

Общи условия

Активация на акаунт