Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 494
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • вятърничава
Мии давайте, и без това съм на тема изневери и порочни мисли....

# 421
  • България
Ние, новаците се скатахме тук, но ни напипахте. Joy
Аз ще съм по темата.
За тия, които като мен обичат фентъзи, исторически и за гарнитура и романтика - не основно, препоръчвам Legend of Fu Yao (2018)
Всичко си има, само музиката към сериала не е нещо запомнящо се.

# 422
Аз ще съм по темата.
За тия, които като мен обичат фентъзи, исторически и за гарнитура и романтика - не основно, препоръчвам Legend of Fu Yao (2018)

Ще погледна сериала препоръчан от теб. Надявам се да ми хареса. Благодаря 😊

# 423
  • DE
Стана ми интересно и погледнах първия пост на "Магията на изтока", хора за 10 години сме изписали 62 теми по темата Scream
Tuon ме провокира с петъците, та реших да се позабавлявам какви сме ги писали Grinning

# 424
  • България
Скрит текст:
Аз ще съм по темата.

Гледала ли си други китайски от този тип?
Пускам списъка с предпочитаните ми, който редовно пренареждам Joy, но фаворитът е един.
Вторият също не мърда от мястото си.
https://mydramalist.com/list/73DnXQg1

# 425
Скрит текст:
Аз ще съм по темата.

Гледала ли си други китайски от този тип?
Пускам списъка с предпочитаните ми, който редовно пренареждам Joy, но фаворитът е един.
Вторият също не мърда от мястото си.
https://mydramalist.com/list/73DnXQg1

Не, не съм. Аз от скоро гледам азиатски сериали. Благодаря за списъка, определено ще ми е полезен в избора на добри сериали 🙂

# 426
Tuon ме провокира с петъците, та реших да се позабавлявам какви сме ги писали Grinning
OМГ Scream
От толкова ли време се познаваме Hug
Кой знае колко сериали съм се канила да гледам Blush

bb6,днес приятелка ми каза,че си падам по крозни тайландци,но нещо такова бяха петъците.
Скрит текст:

# 427
  • вятърничава
Tuon, може ли такива неща да пуснеш преди сън, не съм мигнала цяла нощ Smiling Imp

# 428
Ти сама си поиска Innocent
Мии давайте, и без това съм на тема изневери и порочни мисли....

# 429
Господинът от снимката (Сонг Сънг Хон) е най-доброто приятелче на Со Джи Соп и се подвизава при нас с прякора Хубавото Хони. Скоро някой го беше гледал в Dr. Jin. А, ако искате да го видите във въпросната сцена ще трябва да гледате My Princess.

# 430
  • гр. София
Аз го гледах Simple Smile Благодаря, ще гледам непременно Joy

# 431
  • при най-добрият мъж...
Ехееее, влизам и що да видя....28 нови отговора в темата. Сърцето ми подскочи радостно Simple Smile
Да си кажа за петъците съм твърдо ЗА !
Вчера почнах About is love и пак откарах до 2 през нощта. Много интересен! Главната Xu Xiao Nuo съм я гледала в Please, love me! И там, и тука ролите и се припокриват-все бедни девойки, с парични затруднения, но честни и малко наивни. Малко по-крещяща е от колкото ми харесва, но и на това привикнах. Виж главния
Yan Xi го гледам за сефте. Не е лошо момчето-хубаво, високо, добре сложено, но грима му е повече от на момата. И другите двойки са сладки, особено малкия художник с нуната Simple Smile
Та, с две думи: който иска розово, сладко и забавно-About is love е заглавието.

# 432
Освен Хони-то има и Ким Те Хи,която освен с всичко друго е известна като каката (да се разбира съпругата) на Рейн,който пък е известен с късането на потници.OK,не само с това е известен - пее,танцува,играе,пише музика,женен с две деца. Обаче късането на потници е епично Blush
Скрит текст:

# 433
  • вятърничава
Ние нямаме нищо против срещу късането на потници.Даже адмирираме!
Божке, и тази нощ няма да се спи!
Сега извън майтапа, Рейн е велик! И няма остаряване.

# 434
Изгледах Зомби детектив - можеха повече да развият отношенията между двамата главни.

Общи условия

Активация на акаунт