Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 446
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • вятърничава
Петък е, някой отчет?Хайде аз Innocent Последни серии на Jugglers  и Ловци на роби ,но хич не ми се иска да свършват.Ще ми липсват Daniel Choi и Чанг Хьок и компания (т.е. шайката му кретени).

Затова веднага си намерих "нови".Те всъщност са стари,но добри Тhe Story of the First King's Four Gods / Легендата за четирите Бога на Краля и A Gentleman's Dignity (2012),Lee Jong Hyuk участва и в Ловците и в Джентълмените,та има приемственост. Наваксвам с добрите класики,запълвам дупките в невежеството си Smiling Imp

# 556
  • DE
След Четирите бога... вече нищо няма да е същото Heart

# 557
На сериала за Деветоопашатия вече са излезли всички серии - тези дни ще го догледам Simple Smile Хареса ми като цяло, дано не се разочаровам накрая.

# 558
  • България
Стигнах до тъжния извод, че съм изгледала всички преведени на руски исторически, китайски фентъзита с хубав финал и без харем. Cry
Започнах един с уж хубав финал, но в последния епизод избиват Всички положителни второстепенни герои.
Започнах друг с хубав финал, обаче се оказа че главния има Харем. Мислех, че е харем, но като ги строиха в четири редици и не знам колко колони разбрах. Има си Харем. Може и ХАРЕМ.
Зарязах и тоя.
Иначе и двата сериала са с хубава музика.
Днес ще започна съвременен, с пътуване във времето и с един от любимите ми актьори. Grinning

Финалът и той бил горе-долу красив.
Parallel Love (2020)

# 559
  • вятърничава
МоарейнД, ще трябва да избираш - лош финал или харем!
Само се опитвам да сметна колко серии си изгледала Thinking

# 560
  • България
Има без харем и лош финал преведени на руски, но са малко. Disappointed Relieved
Не знам колко съм изгледала, защото последните два ги писах изгледани, а единият е до половината плюс последните два епизода. Друг е на четвъртина и последни два епизода, затова изчисленото Episodes 2267 Movies 11 не е съвсем вярно.
Имам и един с над 60 епизода, в който прескачах само до сцените с Ден Лън Grinning, че сериалът иначе беше с харем - много тъп с две думи.
За мен романтиката е само така:

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 18:45 от МоарейнД

# 561
Четирите бога e задължителен за феновете на фентъзи и азиатско.

# 562
  • вятърничава
След Четирите бога... вече нищо няма да е същото Heart
И Hong Gil Dong (2008) съм планирала след това. Ииии много други.

Четирите бога e задължителен за феновете на фентъзи и азиатско.

Не съм точно от феновете на фентъзито, но знае ли човек Smile може пък и да стана.

# 563
Сериала е свързан с митологията на Корея.
За времето си е бил най-скъпия сериал.Много е вложено в него,кастът е страхотен,музиката е разкош,героите са различни и интересни.
Може и да съм сантиментална.

Петя,аз го изгледах за Лисицата и го коментирах в другата тема.Не,че моето мнение меродавно,но почна добре и после нещата не ми харесаха.Освен това по незнам си какви пречини забавиха излъчването на епизодите.Избутаха до хепи енд.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:39 от Tuon

# 564
  • при най-добрият мъж...
На Лисицата изгледах първи епизод и ме хвана. Каквото и да е, щом има хепи енд и готЯн лисугер ще го изгледам.Междувременно приключих My dear lady, който директно отива в графата розово, сладко и тъпо. Идеален за оправяне на настроението след някоя драма с кофти финал. Сега наред е следващият ягодов шейк-Girlfriend. Първите два епизода стават, предполагам че и нататъка пак така леко ще върви.
Опитвам да зарибявам и майка ми и като за първа среща с корейското и пуснах К2. Хем 16 серии, хем има интриги и екшън, хем и главния е кукла. Хареса и. Пуснах лисицата да  изгледаме заедно еп 1, но не и хареса Lee Dong Wook. Не бил хубав като другото момче (Ji Chang Wook) Simple Smile

# 565
  • България
Снощи изгледах 8 епизода от Parallel Love (2020)
Сладникаво, приятно за гледане. Фантастиката е колкото да отбележат, че героинята се е върнала 10 години назад.
Актьорът ми е от любимите и гледам без превъртане точно заради него. Grinning
Хубав е даже в каре.

# 566
  • при най-добрият мъж...
Girlfriend изгледан. Нищо особено, стандартна история за супер шеф темерут и наета от майка му мацка, в която после се влюби. БЪрзо върви, няма тежки драми.Естествено не се мина без тежка диагноза и схемата: махай се, не те обичам, аз тука ще си мра сам! Главния Lawrence Wong е ефектен, има някаква лека прилика с ранния Киану Рийвс. Обаче не му намериха панталон по мярка цели 36 епизода, все набрани крачолите му долу. Другите две двойки също бяха много сладки.
И след китайската романтика метнах Гумихото. Еми, брутален Lee Dong Wook, много ми харесва тук. И като роля, и като стил. И сериала ми допадна.Много свежо чувство за хумор имат нечовешките същества.

# 567
  • вятърничава
Indira,поздрав за теб!
Самураи,самураи,ама и те водица пият,не само саке!То след тези битки.....

Gentleman's Dignity е доста забавен сериал за четирима приятели,съученици,но вече са  40 годишни мъже със сериозни професии.Смешни са историите им,като как се възприемат мъжете в тази възраст,трудно се примиряват с възрастта,какви са отношенията им със жените, триъгълници,петоъгълници.Повечето актьори са известни - Kim Ha-Neul,Kim Woo-Bin във второстепенна роля.
Lee Jong-Hyuk го гледах точно преди този в Ловците на роби, голяма гад беше,чак ми се прииска да го убият. А сега го играе един чехльо на жена си и сваляч непоправим и чаровен.То затова му връзва с жените.

# 568
  • при най-добрият мъж...
bb6, домо аригато! Комсахамнида!
Хубавото ми момче! Изчака ми се чакането за последните две серии. Да идва април по-бързо! Няма ли с някоя ром-ком драма да ни зарадва скоро? Само на реклами го е ударил напоследък-яде сладолед и гледа небето.

# 569
  • DE
Такару Сато ли трябва да е това, не прилича на себе си Thinking

Общи условия

Активация на акаунт