Азиатска козметика и грим 17

• 50 799
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
До UK над 120долара е безплатна, но е с ДЧЛ и май няма шанс да не отиде на митница.

# 556
Здравейте, мнение за Почистваща пяна за лице с бамбук -
Holika Holika Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam, в момента е достъпна цената и може да се пробва, почиства ли добре , как действа на чувствителна кожа, кое друго от серията за почистване е хубаво ?

# 557
Този охлювен серум може ли да се ползва сутрин?
https://www.yesstyle.com/en/some-by-mi-snail-truecica-miracle-re … ml/pid.1074021116

# 558
  • Варна
Някой ползвал ли е този околоочен ? https://jolse.com/product/innisfree-jeju-orchid-eye-cream-30ml/18980/?cate_no=112
Чудя му се заради миризмата.., да не ми дойде силен и дразнещ.
Ползвам на Benton именно заради липсата на миризма.

# 559
  • Бургас
И аз с въпрос - имам този крем https://www.yesstyle.com/en/im-from-vitamin-tree-water-gel-75g/i … 8?cpid=1060711327, хидратиращ ли е наистина, може ли да се ползва сутрин или и той ексфолира?

Miss_V, на мен ми беше приятен аромата, но аз обичам козметиката ми да ухае леко - нямам проблем с това. Не е силна и натрапчива миризмата, но въпреки, че кожата ми не е суха не ми беше достатъчен, усещах леко опъване час, два след нанасяне.

# 560
  • Варна
Благодаря, Йен !
Аз снощи  го поръчах , но има време докато дойде.. ще си почакам месец и половина за лична проба Sad

Има ли значение до УК или Германия ? Някой има ли поглед до къде по-бързо доставят ?

# 561
  • Благоевград
Благодаря за препоръките, момичета. Blue Heart Спрях се на балма на Aromatica за тази поръчка, прекрасни отзиви четох тук за него. Много ме заплени и олиото и мисля да го тествам скоро и него. Някой дали го е ползвал, малко ме притеснява кокосът и ще се радвам на оценка. Simple Smile

И аз го поръчах след добрите отзиви тук и съм много доволна. Ароматът не е от най-прекрасните, но не е и натрапчив.

# 562
  • София
Околоочният с орхидея не е много ароматизиран. При мен хидратираше добре околоочния контур, без да е нещо уау като друг резултат. Лекичък и приятен крем за кожа без специфични нужди.

# 563
  • Варна
Околоочният с орхидея не е много ароматизиран. При мен хидратираше добре околоочния контур, без да е нещо уау като друг резултат. Лекичък и приятен крем за кожа без специфични нужди.

Ох, дали не направих грешка , като го поръчах този крем Sad
Нямам някакви сериозни бръчки, кожата ми е смесена , на 32 г. Приемам предложения за други околоочни с цел превенция.
 На този етап ползвам Benton и се чудя да не би да дойде  орхидеята по-лек на фона на по-силните съставки на ферментите на Бентън ?

# 564
Miss_V , не съм ползвала крема, но дори и да е по-лек може да го ползваш сутрин, а да си вземеш нещо по- подхранващо за вечерна грижа или да комбинираш с по-редовно използване на пачове, или да добавяш любимо масло в крема (подходящо за околоочна зона). Принципно всеки крем за лице с по-чист от към алергени състав е подходящ и за околоочна зона. Аз редовно ползвам soon jung балма и около очи, когато в рутината ми е някой от кремовете на PKY също нанасям и там. Хубави околоочни: жълтия на Whoo (любим), medi-peel, AHC,

Не е препоръчително

Благодаря за препоръките, момичета. Blue Heart Спрях се на балма на Aromatica за тази поръчка, прекрасни отзиви четох тук за него. Много ме заплени и олиото и мисля да го тествам скоро и него. Някой дали го е ползвал, малко ме притеснява кокосът и ще се радвам на оценка. Simple Smile
В момента ползвам олиото, а балмът си ми е one love Simple Smile Олиото измива прекрасно, на мен лично не ми допада това, че няма аромат.  Определено следващия път ще си взема пак балма, въпреки че е по неудобен за ползване, но ми липсва това СПА усещане.

# 565
Благодаря!

# 566
Йен, не съм ползвала гела на Пурито. Да, по принцип 2 стъпка му е някаква пяна, в много мента на Ole Henricksen, често на Шисейдо или Algenist, скоро не съм купувала корейско.

Още нещо се сетих във връзка с мазната кожа и попиването. Понякога вместо още един пласт пудра е достатъчно да се ползва мист за запечатване на грима, има и такова със СПФ.

# 567
  • Бургас
Само веднъж съм пробвала мист, (ако въобще беше мист де) - спрей слънцезащита на Биотерм, обаче ми ставаше още по-мазно лицето, може и да не беше подходящия за мен продукт. Ще поразгледам пак за някой такъв с по-лека формула. А ако мога да купя от тук още по-добре, при мен поръчките от Азия станаха мноооого бавни, имам такива от 04,07, които не са дошли. Не ми се мисли в какъв вид ще получа трите балма на Ароматика, прекарали толкова време на жега неизвестно къде. Дано няма големи поражения.
Между другото Джолсе са много коректни, предложиха пълно възстановяване на сумите за отложените през март и април поръчки.

# 568
  • софия
Здравейте, обмислям едни серуми с арбутин. Но, както обикновено, се тормозя от въпроса с какво се съчетават и с какво се бият.
Ще бъда признателна, ако някой "разбирач" ме осветли по въпроса.

# 569
Здравейте, обмислям едни серуми с арбутин. Но, както обикновено, се тормозя от въпроса с какво се съчетават и с какво се бият.
Ще бъда признателна, ако някой "разбирач" ме осветли по въпроса.
Според сайта на  DICIEM може да се комбинира със всичко , против пигментация с Niacinamide и Azelaic Acid
Въпреки слънцезащитата бая петна са ми излезли Sad  ще почвам борбата след месец .

Общи условия

Активация на акаунт