Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 29 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер!

Ето ме и мен в компанията на  Курт Сеит Еминов. 😍

Днес много тихичко в темата, сигурно са заети дружките. 😇

Айре 🥰 ,
Благодаря ти за всичко споделено, мила! 😘
Съгласна съм - най- сладкият бонбон е!
Чудесни са архивните снимки. А Ръза направо ме шашна с тази прическа. Голям шемет е. 😀
Ако има филм, ще е догодина, да, аз също съм на това мнение. Ще видим. Дано почне да снима сериалче за интернет платформа.Ако има такова и то ще е за догодина, ама поне ще има какво да чакаме. 😊 Иначе няма лъжа - на съвсем друго ниво са сериалите на интернет платформа. Съдя по опита си с “Атийе”, а сега и с Фи Чи Пи. Дано и ние се порадваме на такъв проект, където няма да се намесва цензурата постоянно...

В ИГ се ровех и попаднах на това. На днешния ден преди три години.

Това също мернах там, но не мога да го преведа. 😀 Къванч май продавал таЗи кола или нещо от сорта, или съвсем различно нещо може да е. 🤨🤨🤨

Приятна вечер пожелавам на всички! ♥

# 166
Привет, дружки! Hug
Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss И за бонбона, най-вече! Heart

Скрит текст:
Не е важно колко по-възрастни са гаджетата им, а на какво приличат -  пък тези двамата няма да ги погледна, ако ще да са последните мъже на земята Laughing  Ама вкус Smile
Да, пишат, че Киво не може да продаде ферарито си Smile
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss И за всичко споделено!
Да, това е режисьорът на Перла, Кемал Узун, дето го уби някакъв при грабеж в къщата му преди време ...
Крайно време е да се разбере нещо, да, ама кога ли Thinking
Оф, този Гюней колко гадно човече е Rage " Ти си виновен, че Джемре е в затвора "

# 167
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Не се отчайвайте. Въоръжете се с търпение.
Нищо още не се знае за нови проекти на Къвнч.
Сушата е повсеместна.
Като погледна другите, от сътворилите чудеса, си мисля,
че паузата и преминаването към интернет платформа трае по-дълго.
Даже сега ще е още, още по-дълго заради ковид.
Времето на дизитата отмина. Оказа се, че този продукт е много скъп
и няма как да се продаде.
Тези, които все още кретат и опитват, са си на загуба
и ще просъществуват докато парите им свършат съвсем.
Спонсорите едва сега завъртат колелото на основното си производство.
Без тях ни Нефликс, ни никоя друга платформа, ще може да продължи,
със заснемането на следващи сезони и нови сериали.
Да, увеличиха абонатите си по време на карантината,
но тепърва ще се правят сметки, кой и какво ще им донесе печалба.
Не съм сигурна и че обещаните заснети проекти ще се излъчат.
Има оправдание - ковид. Всичко ще се отложи във времето.
Дори си мисля, че и Атийе -2-ри сеозон няма да го пуснат през септември,
ако докато не са заснели половината от трети. Поне така беше със Защитникът.
Та, според мен, сега сме пак на етап опитване на почвата и слухове.
Дори на блогърите не може да се има вяра, след като в един ден излизат
новина за нов проект и такава излагация за главната актриса.
И пак да си дам съвета, че никакъв друг сценарий не би бил печеливш,
освен за ковид, или за събития, завладели целия свят в момента.
Всичко това, което се случи на всички ни и продължава да ни се случва,
променя коренно положението.
Къванч не прави изключение. Какво да ни каже.
От последните  снимки само е загатнал усмивка
и очите му не са с много обнадеждаващ поглед.
А това за продажбата на ферарито, ако е вярно, също не ми харесва.
Не ми се сърдете. Не, че не давам надежда, но  каквото и да бъде, няма да е скоро.
За това много се радвам, че сме събрали в темата всичко досегашно с Къванч.
Знам, че ония, които не обичат темите за актьор или актриса,
където са събрани всички проекти, четат и гледат точно в тези теми,
защото новите им увлечения са еднодневки.
Подигравките им не могат да ме засегнат и за това продължавам с кивчетата.

Лека вечер!!!

# 168
Привет, момичета 🤗
Ах, този Кузей....сцената в затвора мога да я гледам до безкрай. И тази сълзица, как се показа ❤много, много любим момент. А пък е толкова красив в тези серии сега.
Много благодаря и аз за архивните снимки. Само да попитам на първата ,това Азра ли е ? Къванч и Башак не са ли заедно от времето на КГ?
А за филм и сериал сигурно сте прави, но мисля, че ако знаем нещичко по друго ще е. А и впечатлението ми е, турските филми се снимат много бързо, та ако има филм може и по рано да го видим.
Лека , момичета 😍

# 169
Ире Kissing Heart така е !
ето и клипчето от заниманията със стрелба, преди 3 год.
https://www.instagram.com/p/BVKaJTljAnK/

Фенче Kissing Heart, ужасен трагичен случай беше с реж. на Перла Disappointed Relieved
Диве Hug, разсъждаваш както винаги логично, със съвсем лека доза песимизъм/не ми се сърди Kissing Heart/
аз пък на последнатa му снимка, освен усмивката с устата, виждам и усмивка в очите. Heart Eyes
И това за Ферарито, да може да се правят изводи, ако е вярно, но на Къванч може да му е омръзналo, нали си купи още една ретро кола, голям бумбалник. Stuck Out Tongue Winking Eye
За дизитата също не съм съгласна, купуват си се....например Вавилон е продаден в 70 държави.
оххх ще си постваме снимки и гифчета, та пушек ще се вдига Stuck Out Tongue Winking EyeLaughing

Всъщност на мен ми е доста тъпо, защото предполагам, че и Къванч не се чувства много ОК Worried.....но добре, че сте вие тук в темичката, та да си споделяме какво ни вълнува покрай него. Hearts

Пепи Hug не, Къванч не е ходил с Башак по времето на КГ, той се събира с нея в началото на подготовката за КСШ/горе долу Wink/ Като преди нея имаше и Флоранс, френски модел : ))
Филми в момента не се снимат, защото кината не работят.......
И аз обожавам сцената в затвора, то игра, то музика......!!
Какви емоции само, сърцето ти спира с тия двамата, толкова силно се обичат и толкова трудно достигнаха до щастието си.....
няма нищо общо с бозавите любовни истории от ромкомите, които пък толкова се харесват, да им се чудиш на вкуса на хората. Mr. Green

лека.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 23:07 от Airra

# 170
Диве Kissing Heart въоръжили сме се с търпение, за проекта се знаеше от самото начало, че ще чакаме. А иначе, видяхме го Киво и се успокоихме, че е добре, заради липсата му бях изгубила търпение. И все пак искам да знам какво става ... За дизитата се съмнявам, че им е отминало времето, но ще видим  ...
Колкото до ферарито, явно не я иска вече колата, не продава за пръв път някоя от колите си. Аз оптимистично гледам на нещата, да видим какво ни чака. Но, в никакъв случай не губя надежда, все пак животът няма да спре заради един вирус.
Пепи Heart Eyes Киво е с Башак някъде от есента на 2013 г. По времето на КГ си беше с Азра, но те няколко пъти се разделяха и 2012 вече се разделиха окончателно. С франсето, с която се беше хванал не издържа много, няколко месеца само.
Аз много сцени от КГ мога да ги гледам до безкрай, особено с тези двамата и винаги ме вълнува как се бяха потопили в ролите си, толкова реалистично предаваха всякакви емоции, невероятна игра!
Айре Heart Eyes да, беше ужасно ...
Цитат
И аз обожавам сцената в затвора, то игра, то музика......!!
Какви емоции само, сърцето ти спира с тия двамата, толкова силно се обичат и толкова трудно достигнаха до щастието си.....
няма нищо общо с бозавите любовни истории от ромкомите, които пък толкова се харесват, да им се чудиш на вкуса на хората. Mr. Green
Ами ако на някои  им е достатъчно да гледат само баклава и хубави тела, за да примират по някои актьори, на мен това не ми е достатъчно, държа да гледам и талантлива  актьорска игра. Хората сме различни.Именно заради това си избрах на времето Къванч, той притежава и едното и другото Heart И най-важното - не се страхува да експериментира и да играе различни роли, независимо как изглежда.

Лекинка! Heart

Добро утро! Hug

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 09:37 от queen_fenka

# 171
Добро утро!! Coffee

Фенче Kissing Heart за всичко

от ИГ на заведението на Гьокхан.....и на тях им липсва

тая снимка не съм я виждала
нашия не е излязъл от роля: ))

малък фен на Кузей Laughing

охх , обичам я тая от Тийми!!! Wink

08:48 мин.....м/у другото е доста в час и не говори нейни си фантазии.

да ви е хубав деня!!! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 10:52 от Airra

# 172
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Хареса ми това, което чух, да видим дали наистина ще разберем нещо за нашия човек след една, две седмици.Ето, че не само на нас тук ни минава мисълта, че е възможно Киво да не се показва заради новия имидж , който гради за новия си образ. И за никакво отлагане на проекта не вярвам, ще има, само, че не се знае кога, всичко много зависи от обстановката .

Хубав следобед! До довечера Hug

# 173
Привет, Кивушки! Heart Eyes
Как сте днес? Simple Smile)

Благодаря ви за всичко, което сте споделили! Flowers Hibiscus

Леле, какъв хубав колаж от Пинтерест.

Аз също съм позитивно  настроена и искам да вярвам, че най- доброто предстои. Аз не само искам да вярвам в това, ами и го правя. Всяко събитие в живота ни, всяко нещо има две страни - и положителна, и отрицателна. Ковид е ужасна зараза, така е, много хора си отидоха...Но всеки ден си отиват хора, заради ужасна болест, а нови животи се раждат. Имаше стрес, промени се живота ни, но лично аз, си направих равносметката - какво наистина е важно и ценно за нас и се отървах от лошата енергия, излишните вещи и излишните хора. Та мисълта ми беше, че КБТ също си отпочинаха, прекарват времето си заедно в любимия си дом, грижат се за всички обитатели в него, забавляват се в компанията на верни приятели и на близките си. И аз се бях притеснила за Къванч, защото не се показваше, но може би е искал уединение или се подготвя за роля, или просто не е посещавал фризьора. Видях го и се успокоих - добре е! Heart Има надежда и винаги ще има. Heart

Новината за ферарито също не ме отчайва, ами иска да я продаде и я продава. Не вярвам да са останали без пари и затова да я продава. Стига да поиска той винаги може да има приходи - я с платена публикация в ИГ профила си или дори само едно негово изказване и споменаване на съответна марка. Добре са и не ги мисля. Единствено се чудя какво става с проектите му, но и това ще разберем. Има време за всичко и вярвам,че всичко ще се нареди по най- добрият начин за тях и за нас, и за всички, които вярват в това. Heart Стана дълъг ферман, извинете ме. Grinning Просто така ми дойде.

Айре Heart Eyes ,
Кой е Гьокхан? Simple Smile Ех, Киво ни липсва на всички. Heart Eyes
А Тийми какво е? Може ли да ми кажете какво горе- долу се говори в клипчето за Къванч? Много въпроси май станаха. Confused
Ха, снимката от сватбата ме разби, аз също не я бях виждала. А малкият фен е голям сладур!

Фенче Heart Eyes ,
Много хубав поздрав, благодаря ти! Както и за кафенцата, които сте ни споделили с Айрето Heart Eyes. Flowers Hibiscus

Сцената в затвора наистина беше много силна, със толкова силен заряд, толкова трогваща. Голям актьор е Къванч, голям! Hands Clap

Аз снощи сънувах Къванч и Берен. Целуваха се страстно. Вай бе, какъв беше този сън и аз не знам. Grinning Grinning Grinning
Ау, тук много ми хареса!

Пепи Heart Eyes , Диве Heart Eyes

Желая ви прекрасен дъждовен ден. Simple Smile)

# 174
Фенче Kissing Heart, ами те донякъде го отложиха, първонaчалното инфо беше, че ще снима май месец...но междувременно дойде короната. Wink Mr. Green
Ире Kissing Heart
аз пък се люшкам м/у песимизъм и оптимизъм, четейки различни мнения в СМ, на хора, които уж са по-наясно от мен Wink
Та благодаря за този много хубав коментар!! Hands Plus1 Flowers Rose
Гъокхан е стар и много верен приятел на Киво, не е от артистичните среди, наскоро си направи ресторант.
ето този от клипа>
https://www.youtube.com/watch?v=8ulauufwWYI
и тук, от мин. година

Тийми са група ВК-фенки на Чаго и Хазал/Фемирки/, но пишат за всякакви новини в дизи сектора.
във видеото казват, че Къванч си стои у тях, като всички нормални хора по време на карантина, бил е болен, но сега е здрав. Има договор с Нетфликс и ОГМ, надяват се, че са му приготвили хубав проект, предполагат, че не се показва много и заради нова визия, което е практика за Нетфликс. Това е коментара на рускинята, която отговаря на въпроси, които й задават. Спред нея, ще се разбере до 2 седмици!! Иншалаааах!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз харесвам сайта Пинтерест!
Хубав сън си сънувала!!! Grinning
я едно видео /от тая година/ с ББ HeartBroken Heart

=================================

добавям хубава новинаааа!
Къванч ще участва и говори на някакво събитие
на 16 юни!!! в качеството си на Посланик на добра воля за Уницеф.

нещо международно и доста мащабно
https://registration.unglobalcompact.org/website/12559/home/
Срещата на лидерите на Глобалния договор на ООН ще събере хиляди лидери, които ще решат как бизнесът може да подкрепи държави и общности по света да се възстановят по-добре, да се възстановят по-силно и да се възстановят заедно от три глобални кризи - здраве, неравенство и климат.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 00:45 от Airra

# 175
Айре 😍 ,
Благодаря ти за отговорите и за всичко, което си споделила! 🌺😘
Дано тези момичета от тийми се окажат прави, дано! 🙏🙏🙏
Хубав беше сънят, да, хехе.
За новината много се радвам! 🌈 Знаех си, че всичко ще се нареди. Къванч не мързелува убедена съм. А каузата,  в коята е взел участие е много благородна и се надявам да има ефект от нея! ♥ С голямо сърце е той. 🤗 Затова ще му се случват хубави неща! 🌈 Дано имаме снимки и да чуем речта му. Simple Smile)

До после!

# 176
Ире Kissing Heart, аз се надявам и на цялото видео, това ще е дигитално събитие!! Hands Plus1
Очаквах и повече отзвуци заради радостната новина/поне за мен/.........

Цитат
Кыванч Татлытуг, в качестве посла доброй воли Unicef, 16 июня 2020 года выступит с докладом на экологическом саммите лидеров глобального договора ООН, посвящённому вопросам экологии и глобализации.

лека вечер.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 00:44 от Airra

# 177
Привет, Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Това ще е супер!
Цитат
16 июня Кыванч примет участие в саммите Глобального договора ООН по устойчивому развитию и экологии,где выступит с докладом и присоединится к виртуальной беседе, которая продлится 26 часов подряд 15 и 16 июня.

На 16 юни Къванч ще вземе участие в глобалната среща на ООН за устойчиво развитие и екология, където ще изнесе доклад и ще се присъедини към виртуалния разговор, който ще продължи 26 часа подред на 15 и 16. юни.

Ирка Heart Eyes това със сънищата май става заразно тук Smile Ами като не го виждаме, ще започнем всички да го сънуваме Smile  Колкото до колата, абсолютно съм сигурна, че КБТ не са опрели до тези пари, ако изобщо новината е вярна, та знаят всичко с подробности, той Киво ги уведомява за всичко Smile Но, знаят, че каквото и да напишат за него, все ще се чете Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пожелавам ви лека нощ с един много скъп за мен спомен, видеото не е от концерта в Белград, но емоцията е същата, когато я слушам

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 22:47 от queen_fenka

# 178
Късен привет и от мен 🤗
Днес ми беше тежък ден, но сте донесли чудесна новина. Значи ще чакаме вторник. Почва леко съживяване и това е много, много хубаво ❤
А дано и казаното във видеото е вярно. т.е скоро да получим дълго чаканата новина за проект. Днес прочетох, че от 1 юли отварят кината и започват снимки на филми в Турция, така че има надежда и в тази посока.
За колата...доколкото си спомням, тази кола беше отдавна обявена за продажба, но при развилата се ситуация е нормално трудно да се продаде.
Диве, за твоята идея , че в момента успешен може да е проект свързан с ковид...може и да си права. Освен да играе лекар.🤔🤔🤔 друго не ми идва на ум. Вие как мислите? А и такъв все още не е бил😜
Фени, а дано това със сънищата наистина да е заразно😂
Лека....

# 179
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Извинете, че съм по нощите пак, но бях много заета с ...
Друг път ще ви разказвам.
Сега само за новината за поява на Къванч.
Радвам се, че ще по актуални въпроси -  екология, глобализация, ...
Е, и да ми признаете, че  и моето мрънкане даде ефект.
Лекинка!
А за утре с кафето ви пращам кивче с маргаритка  >>>

Общи условия

Активация на акаунт