Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 29 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Kissing Heart Диве Kissing Heart
Има какво да чакаме, това е прекрасно! Диве, продължавай да мрънкаш! Smile
Пепи, лекар още не е играл, а ще му отива много. Защо да не си пофантазираме, само дето договорът беше подписан преди вируса за друга роля Satisfied Умирам да разбера каква ще е Thinking

Хубав ден! Hug

# 181
Добро утро и от мен! 🦋

Айре 🥰 ,
И за мен е радостна! Когато видях обновения ти пост ми стана толкова приятно - имаме какво да чакаме, Къванч става активен, каузата е толкова благородна и освен на снимки, ще се надяваме на пълно видео с участието му. Ами щастлива съм! ♥ Благодаря ти, че я намери толкова бързо и ни я донесе! 🌺

Фенче 🥰 ,
Благодаря за кафенцето, тъкмо сега ми трябва едно, както и за поздрава! 🌺 Сънищата са заразни, така е. Аз още няколко пъти преди това го бях сънувала, но на сутринта забравям какво и затова не съм ви споменала.🤦♀ 😀

Пепи 🥰 ,
За жалост има и такива дни, но и те минават! 🙏
Аз също много искам филм от Къванч и знам, че ще се случи.

Диве 🥰 ,
Ти ли правиш гифчетата с маргаритки, джанъм? Simple Smile))

Да ви кажа, че изгледах Фи Чи Пи и адски много ми хареса. Брилянтна игра от всички, много качествен сериал, препоръчвам ви го. Серенай определено пасва идеално с образа на Дуру, на моменти така ме ядосваше, че не беше истина. 😀
Между другото не си падам по романтичните комедии, но да ви кажа, че сериала с Керем Б. и Ханде Е. привлече погледът  ми. Тези двамата са страшна двойка и мисля да го гледам. 🤗 А вие момичета, гледате ли нещо в момента, за турските дизита питам?

Желая щастлив ден на всички ни!
До после. 🤗

# 182
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!
Благодаря за споделеното!

Светлинка в тунела ☀
Доволна съм,не просто ще видим Къванч ( надявам се,силно се надявам!), а на официално социално събитие.
Радват ме много всички снимки и инфо,особено в периоди на пълно затъмнение около делата му,както сега. Но неминуемо,когато се появят фенски такива,в мен се прокрадва мисълта, дали човекът отсреща се почувствал ок,дали моментът е подходящ, дали е морално правилно това надникване в личното пространство.
Хващам се за надеждата, че е вероятно да се чуе нещо около бъдещите начиния, но не се наемам да гадая. Нито съм песимистична, нито оптимистична. Толкова объркана никога не съм била. Честно казано, мисля, че никой никъде в момента не е наясно как ще св развие ситуацията след месец-два и дори и да има някакви работни планове, едва ли ще бъдат оповестени.
Шегувайки се със сценариите на коляно, в момента имам чувството, че в световен мащаб животът се планира “на коляно”.
Важното е да сме здрави.
Хубав петък! Blue Heart

# 183
Хелоуу дружки! Flowers Hibiscus

Диве Hug, важното, че си наминала, нищо че е късно!!
И аз си помислих вчера, че и от моето мрънкане имаше файда Laughing, но също и от твоето: ))
Фенче Kissing Heart
аз пък не го искам в лекарски сериали.....нищо, че не е играл лекар Wink
Пепи Hug, дано днешния ден ти е спокоен!!
Не знам къде си прочела това за кината в ТР,  дано е вярно!!!
Оххх аз съм имала много сънища с Къванч, някои доста интересни Stuck Out Tongue Winking Eye, но скоро не съм го сънувала.....
Ире Kissing Heart радвам се и за това, че Къванч ще участва в такъв мащабен международен форум, признание си е за него!! Hands Plus1
знам, че Фи-то е интересен сериал, но  не ме влече.
А ти ако искаш изгледай и Мразовито с Алперен и Айча Туран, хубав е....и е само 10 серии.
Има го в бокса.
И аз мисля, да погледна сериала с Керем и Ханде, а и продуцентската компания прави интересни сериали, не много бозави.
Скоро си наваксах и с Чукур, нямам търпение за новия сезон. Баръш Ардуч ще го играе лошия мафиот.
Чакам и новите серии на сериала с Деметка.
А маргаритките  на гифчетата ги има в сайта, който ти дадох, ще ги намериш, ти си чок акалъ Wink

Вчера разглеждах сайта на събитието.
това намерих за Къванч

темата е: Устойчивостта е ключът към отключване на потенциала
Пише, че ще е 06-07ч.-но предполагам америк. време

хепи съм Blush и Башак се появи !
много я харесвам с чуплива коса Heart

в случая рекламира тия маски, които са направени от майката на актьора, които игра Бюлент в ДК
/абе голям съм дедектив Stuck Out Tongue Winking Eye/
много са хубави!!
https://www.instagram.com/fugen_altunorak/

Алинка Kissing Heart, благодаря ти за споделеното, хареса ми Hands Plus1
Цитат
Толкова объркана никога не съм била.
и аз май! Wink
Няма нищо сигурно в настоящия момент....но това, което забелязвам, че Бирсен постоянно публикува новини за нови проекти и стартиращи снимки/към юли месец/ на старите дизита.

хубаво клипче на Татяна Лапаева Hearts

и моя клип с КБТ вече има 101 000 гледания!! Sunglasses

хубав ден!!! Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 12:58 от Airra

# 184
Привет, момичета 🤗
Хубав ден на всички нищо, че дъжда не спира от сутринта.
Аз вчера се оплаках, но всъщност всяка среща с бг. администрацията ме побърква. Нищо не е станало, трябва да взимам болничен за другия месец, но не очаквах, че е толкова размотаване. Очертава се още няколко пъти да ходя по някакви комисии и е тази бюрокрация може да ме извади от обувките.
Наистина света ни се обърка, но може би точно това е и урока, който всички трябва да научим, че трябва да живеем днес. Айра, тази информация ми излезе като си отварях гугъл. На телефона ми излизат новини, явно според моите търсения.
Колелото бавно се завърта, пък ще видим.
Алинка и аз , хем искам да знам и най-малки подробности, хем понякога си мисля, че това взиране в живота на тези хора не е нормален. Вярно е, че те са си избрали професиите, сигурно и вече са свикнали/донякъде/.Короната сега пък им даде тази възможност да се скрият от цялата суета.
Ире, аз гледам само по тв.от 19 до 22ч.т.е КГ, Завинаги  и Божествено/но него от последните 2 седмици/и ако не съм заспала ДК. Онлайн бих гледала само Къванч. 😍
А тази среща  ще чакам с нетърпение и наистина е много, много голямо събитие и повод за гордост. Айра, разчитам да качиш линк във вторник 😙😙😙
Башак изглежда чудесно 😀 но има едно неизпълнено обещание да качи снимки на Къванч/стари снимки не признавам 😂/
Айра, време ти е за нов клип😍 Поздравления, това си е страхотен успех 👏👏👏
Хубав ден Ви желая 🤗🤗🤗

# 185
Обичам , когато пишете през деня, Пепи Hug, благодаря ти за споделеното!!! Flowers Tulip
Не знам дали ще може да се гледа онлайн някъде, но със сигурно ще запишат видеото с изказването на Къванч, ще поствам , каквото намеря. Hands V да видим с каква прическа ще е!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Къванч е казвал, че е свикнал с това да е в светлините на камерите и обективите.....и явно не се притеснява особено, а когато реши да се скрие, винаги го прави. Башак не обича толкова много да я снимат и се притеснява. Но това, което ми харесва при Къванч, е че е любезен с журналята /до колкото е възможно/ нарича ги кардешими и ги пита как са Wink
Това, което се случва в момента е огромен урок за целия свят, независимо от икономическите загуби и загубените животи........Worried
Аз си гледам с кеф ДК-вечер преди сън, харесват си ми СюДжес Heart Eyes, не обръщам много внимание на глупотевините в сценария, особено покрай Джахиде, Хюлия, Бюлент и т.н. Smirk
и изобщо много добре ми идва тройна доза Къванч!!!
М/у другото в нета се върти новина/от арабите/ за нов проект за Нетфликс с Туба и Къванч, хич не ми се вярва, но ме изкефиха тия от Ту-ки, как се радват и подскачат Mr. Green

CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD - Не мога да те изкарам от главата си Grinning Heart Eyes

БТВ продължават със Завинаги през лятото
http://tvnovellas.blogspot.com/2020/06/btv-obiavi-dali-shte-prek … sva-zavinagi.html
та за Иронията остава да е на мястото на Божествено, ако ще почва скоро.
но аз мисля, че 21.00 ч. е по -добрия час за лятото.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 17:58 от Airra

# 186
Привет, дружки - Ире, Айре, Алинка, Пепи! Heart Eyes Hug
Благодаря на всички за споделеното! Flowers Bouquet
Айре Heart Eyes зная, че не обичаш сериали на такава тематика, обаче ако играе Киво лекар, на бас, че ще го гледаш! Stuck Out Tongue Winking Eye Шака, шака, няма да е такъв, сигурна съм.
И аз прочетох този фейк от арабите, малее какъв скандал се е заформил в една от групите ВК Stuck Out Tongue Closed Eyes Взели да спорят чий сериал - Гюмюш на Киво или Под липите на Туба е даван първо там и кой е по по най от двамата Smile Но, наистина някои актьори и актриси имат много вманиачени фенове, ужас ...дори и фактите не ги спират да си пишат наизуст
Нямам идея защо, но аз пък съм спокойна Thinking И това се случи след като започнахме отново работа с деца. И аз искам да си върна предишния живот, но за съжаление ще трябва да се научим да живеем с този вирус, това е. И неговата сила ще отслабне, както другите преди него. Животът както казах, няма да спре и кино и сериали и всичко отново ще има, само дето ние хората вече няма да сме същите ... И какво ли още ни е писано да преживеем ? Thinking
Ире Heart Eyes на мен във Фи ЧИ ПИ ми харесват как играят най-много Мехмет Гюнсюр и Озан Гювен, сериала действително е интересен. Серенай е много подходяща за тази роля на Дуру, точно такова излъчване има!
Аз ром. комедии по принцип гледам само по няколко серии, започнат интересно и след 10 - на серии започват глупост след глупост, дори не е смешно, чиста загуба на време.  Колкото до Керем ... чудя му се, честно казано Thinking След такива силни драматични роли, които изигра - особено във Въпрос на чест, за какво му е да се забива в романтична комедийка като някой новопоявил се актьор, не знам ... Ще го погледна, де ... Но, както казва и Пепи, онлайн гледам единствено с Киво. Опитах на няколко пъти ... не става.
Башак е сладурка! Heart Но, не спази обещанието си, вярно Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, вече има какво да си чакаме! Представям си какъв готин тип ще е на тази конференция

# 187
Дружки, добър вечер! 🤗

Ией, днес  сте ми дали повече материал за четене, благодаря на всички ви - Айре 🥰 , Фенче 🥰, Алинке 🥰, Пепи 🥰! 🌺🙏🌺

Айре 🥰 ,
Дааа, хубаво е да има повече постове през деня! На мен тези дни ми липсва това, но се радвам, че успявам да се разписвам дори по два пъти. 🙏
Аз съм го казала - ти си нашата детективка и информаторка. Много бързо ни донасяш всичко, което късае Къванч и отсяваш новините, страшна си! ♥
Радвам се, че всички сме доволни от предстоящото събитие, а и как няма?! Та то самото е толкова хубаво.
Башак  е супер сладка, много си я харесвам аз. Малко ни позалъга с обещанието, но пак постна фотка, де. 😀
А за кой сайт ми говориш, джанъм? Тези дни доста нова информация получавам и сега не мога да се сетя, вярвай ми! За гифчетата този ли?
Ще го погледна Мразовито, ако имам време тези дни, но за “Почукай на врата ми”, съм абсолютно сигурна, че ще го започна, но ще видим дали ще ме грабне. 😀
Ох, и теб те хванала Чукур манията. Моичкият през седмица ме пита - “Какво казват в бг-мамата, почнаха ли да снимат вече сериала?”. 😀 Няма търпение и той, миличкият.
А ти с три Кивови героя си на седмото небе. 😊

Фенче 🥰 ,
И без теб - нашата преводачка, сме загубени! ♥
Друго си е онлайн с Къванч, нали? 😊 Но като го няма него за сега, се залъгвам с друго...
Съгласна съм за играта на Озан и Мехмет. Толкова го харесвам Мехмет, но Озан се превъплати перфектно в психопата Джан Манай... 😫
И вирусът ще мине!!! Сега пак се опитват да ни сплашат нашите управници, за да си напълнят джобовете- ужас!!!

Пепи 🥰,
Башак половинчато си изпълни обещанието, което ме навежда на мисълта, че може би прическата е наистина за роля, но спирам с догадките. В най- подходящото време картите ще се наредят по най- подходящия начин, да знаете. ♥🙏♥

Алинка 🥰🤗

МиХ

И нашият познайник от ИН - Адем.

Стрийт стайл. 😍

Дано не съм забравила да спомена нещо, ако е така, моля да ме извините! 🙏

Кивушки, хубава вечер! 💋

# 188
Привет, отново 😀
Вчера говорих с една колежка и тя си следи сериали по тв. та ми каза, че в някакъв вестник пишело, че Завинаги ще го дават през лятото вече до 21.30. Не знам дали е вярно, но повече ме интересува Сблъсък , но нямало никаква информация.
Лека....

# 189
Ире Heart Eyes
Нямам търпение да разбера дали твоичкия ще хареса и Сблъсък Thinking
Скрит текст:
Именно в този смисъл казах, че ние вече няма да сме същите ... хората вече не вярват на нищо!Дори мнозина са убедени, че всичко ще се повтори на есен отново, дори и да няма нужда Thinking Ще видим ... А това, че наистина са предлагани на хора добри пари, за да ги запишат с тази диагноза се оказа вярно
Ох, бе ... като се сетя на времето как някои се опитваха да ми доказват, че Гюней не се е оженил за Бану заради парите и , и че без нея щял да успее, щото бил много умен Laughing А най-големия виц беше , че той видиш ли освободил Джемре от затвора Laughing  Не, той я набута там, само и само да не е с брат му и ако не беше  Дениз, щеше да си изгние там горката ... но, иначе много я обичал Grinning И какво излезе ? Че Джемре и Симай го познаваха най-добре късия лъжец и знаеха на какво е способен Smile

Айре Heart Eyes и аз мисля, че ти е време за нов клип! Hands Plus1
Пепи Heart Eyes някак ми се струва, че есента ще го дават Сблъсък, явно са се отказали да прекъсват ИН сега точно. А също така не вярвам точно сериал на Къванч да го дават по друго време, освен в праймтайма, до сега никога не е се е случвало, ама да видим !
Лека вечер! Hug

# 190
Пепи Hug, в Теленовелас/доста надежден сайт за инфо/ пишат, че ще ги дават до 21.00, а сега прочетох, че удължават времето на Божествено от 21.00 до 22.30
Ире Kissing Heart даа успяваш да се включваш!! Kiss Обичам да си конушваме тук/и за различни неща/като сме на една вълна, а и компанията е проверена Hands Plus1
Благодаря ти, имам тренинг!! Wink
за сайта-да, този за гифчетата-има раздел за слагане на мърдащи картинки!
на ТМ- му кажи, че май ще занулят Селим в началото, а новия сезон ще е предполагам септ, като почнат да снимат лятото.
Фенче Kissing Heart, ще видим какво са решили за Сблъсък, вече сме калени в чакането Mr. Green
на мен Къванч в момента не ми липсва, гледам го в 3 сериала : ))
също гледам онлайн/пряко по тв. на турски/ само Къванч, но си пускам и други сериали в нета/задължително с бг. превод Wink/
Гюнейчо е хитрата сврака ...... с двата крака Grin
но ми е много любима днешната сцена, когато Дениз отиде при Баръшко в болницата!! Stuck Out Tongue Winking Eye
охх трябва да се активизирам за нов клип Rolling Eyes
за Керем Бюрсин- аз пък му одобрявам решението, първо разнообразие, после може да има нужда от пари, пък и последните му 2 драматични роли не бяха особено успешни...
Къде се навря ВК- да четеш тия спорове?? : ))
"Под липите" ми е първия сериал с Туба и много я харесвах там.

Башак - от 2009
много ми е сладка, въпреки не особено добрата комбинация на дрехи : ))

Киво ми е много хубав тук....и това е добра визия за нова роля Hands V

лека вечер Nature Moon

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:19 от Airra

# 191
  • AMS

Нямам време, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Изчетох ви и ми се пише,
но ще оставя само с кивчета.

# 192
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Влезе ли Джемре в затвора? Последната седмица не съм гледала СЮ...Ако е така може ли линк да гледам серията отново?
Кафето е от мен....лично производство 😘

# 193
Добро утро! 🦋

Гости 🥰 ,
Благодаря за кафето и закуската! 🌺

Фенче 🥰,
И аз нямам търпение да разбера дали ще му хареса на ММ Сблъсък. Мисля си, че ще му допадне, защото той харесва подобен тип сюжетна линия.
Относно спойлера - абсолютно съм съгласна!

Айре 🥰 ,
Ааа, ето какво забравих да кажа вчера - браво за клипа!!! Уау, над 100 хил. гледания!!! Та това си е рекорд! Много се радвам, ще чукне и милион някой ден, да си знаеш! 💋
Ами време беше някой от братята в Чукур да си отиде, Селим ми беше симпатичен горе-долу. Ще му кажа, благодаря за информацията! 🌺
Уау, какъв оутфит от Башак. Определно вкуса ѝ се е подобрил. Simple Smile)

Снимка, която не бях виждала.

Една стилна Башак.

Желая ви прекрасен съботен ден!

# 194
Добро съботно утро, дружки! Hug

Гости Kissing Heart благодаря! Kiss О, влезе, че даже и ще излезе вече от затвора Джемс.
Линк ... виж тук, мисля, че 67 серия е : https://vk.com/videos208606207?section=album_53443856  на мен ВК ми прави номера, та не мога да гледам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диве Kissing Heart Айре Heart Eyes Kiss
Башак с каквото и да се облече, с тази нейна фигурка все ще е сладурка! Hands Plus1

Отивам до нашите. Пожелавам ви хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт