Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 257
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ире Kissing Heart, най-сериозната дружка си ни! Kiss
направих ти подарък Wink няма да го слагам в спойлер......

а Гьокхан....и друг път съм ти обяснявала Wink
на онова екстремното клипче от Америка Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=8ulauufwWYI
доста стар аркадаш, не е от актьорските среди
снимка от миналата година

сладури!! Revolving Hearts

Орси,
Скрит текст:
всички са един дол дренки Close

лека вечер.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 20:26 от Airra

# 661
Привет отново! Hug Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss А клипчето е точно за това, което трябваше да гледаме снощи, та да се подгреем от сега. Само дано в понеделник да има вече серия Grinning
Скрит текст:
С еврото ще ни закопаят тотално, още по-бедни ще станем, ужас. Пука и на Европа за нас и нашата икономика Rage
Орси Hug о, за миглите на Къванч сме коментирали доста, дори подругите бяха писали нещо подобно на времето - Ляга и полага ресници на възглавницата Laughing Сещам се коя снимка имаш предвид, от КСШ, но сега не мога да я намеря. Но, има доста други, на които се вижда колко потресаващо дълги са му миглите, въпреки, че са му руси, то и заради тях най-вече са толкова красиви и изразителни очите му Heart

Колкото до ситуацията
Скрит текст:
Ясно е, че от тези, които са в политиката никой не става за нищо, нямаме никакъв избор, но и това, което е в момента вече не се търпи ... та дано да изберем някой, от когото да не се срамуваме поне ...
Ире Heart Eyes златна си ни  Kiss Дано наистина ни зарадват с още снимки КБТ.
Лека вечер! Hug

# 662
Фенче, аз към позабравила снимката. /Нищо ново за мен, нали! Smiley/ Та, когато ти попадне снимката пусни я, моля те!

Снощи  и двата сериала не ги пуснаха. Погледнах с една стотна око какво става и си потърсих коя бозичка да гледам. А сутринта, разбрах, че мога и да се детоксикирам от телеманията. Изобщо не съм пуснала телевизора. Излязох, пих кафе . Да се поприберат дружките ми вече.

Жалко, че Север - Юг върви към своя край.  Гледам и продължавам да си се чудя. Как така съм търсела оправдание за характера на Гюней. Та той е 100%-ов мръсник! Във вчерашната серия беше блестящата характеристика, която  Джемре му направи. . Въпреки, че и друг път съм се съгласявала с мнението на Фен, че хората се раждат с дадени наклонности. Така е. Но зависи и от средата, от добрите чувства, които получават.

От  пуснатите сериали по телевизията следя Истанбулска невеста, нашия  и Черна роза. Нищо друго не съм почнала, защото не искам да се зарибявам, а да се отдръпвам. Ако нещо ме заинтригува в праймтайма по-нататък ще видим. Че то стана като болест за мен комшийската индустрия и никакви други филми и сериали не ми доставяха удоволствие. Пробив направих с Островът на Пиетро. Италиянски, с  Джани Моранди, певеца. Тъй де, уж съм европейка пък...

Скрит текст:
За еврото - ще бъде фиксиран, както и сега - 1.95583. Цените са в ръцете на алчните търговци. Нима сега не са вдигнати цените!? Ето, след обяд една приятелка  ми направи един бърз обзор на посещението си в магазина, но й спрях ентусиазъма. Не ми се натоварва излишно с нещо, което виждам, чувствам, знам, но не мога да променя. Уви!  Както и с избор на политическа сила. Ми няма избор. Няма! Президента!? Пази Боже! Ако беше лидер на опозиционна партия добре. Дори много добре. Но той е избран за президент!  На цялата страна. Обединител уж!? За други няма да коментирам. Не му е мястото тук, нито желанието ми. Знаем си ги. Но той е новото лице. Тупа се в гърдите и стиска юмрук! Ми напусни президентската институция и се кандидатирай за лидер на опозицията. Зам. президентката ще се справи блестящо. Знаем от кога е на политическия небосклон. Е, знам и как беше тъничка като фиданка и хубаво танцуваше.

Може ли да ми кажете на коя оригинална серия е стигнал в момента Север - Юг?

Влизам отново, за  да си споделя една мисъл. Върнах се назад да погледам пак снимките.  И се сетих как мнозина , които са виждали Къванч на живо са казвали, че е много по-хубав. И си помислих за  миглите му. Гледайки го на екран те не се виждат така, както биха се виждали ако го гледаш на живо. И не само това. Екранът лъже. Много чаровни лица могат и да губят и обратно. 

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 23:52 от ORS/KRISI

# 663
Добро утро, мили дружки! Hug

Орси Kissing Heart благодаря ти, джанъм, че снощи си ме покрила, за да не се наложи да редактирам и днес Kiss
Благодаря и за чудесния коментар! Flowers Hibiscus
Цитат
Жалко, че Север - Юг върви към своя край.  Гледам и продължавам да си се чудя. Как така съм търсела оправдание за характера на Гюней. Та той е 100%-ов мръсник! Във вчерашната серия беше блестящата характеристика, която  Джемре му направи. . Въпреки, че и друг път съм се съгласявала с мнението на Фен, че хората се раждат с дадени наклонности. Така е. Но зависи и от средата, от добрите чувства, които получават.
Не , не си му търсила оправдание на Гюнчо според мен, а си се опитвала да го разбереш, както се опитах и аз, но не ми се получи Stuck Out Tongue Winking Eye Не успях да разбера каква сила го движеше, та чак толкова да иска да навреди на най-близкото си същество, каквото би следвало да е родния му брат ... И на края заключих, че това е просто непоносима, непреодолима завист. Както казах, двамата с Кузей растяха в еднаква среда, но Гюней беше този, който получаваше любов и подкрепа от майка си, а ето, че не стана по-добрия от двамата. Неден ? Не би ли следвало да стане точно обратното - Кузей да се озлоби към брат си ? Още когато го гледах за първи път този сериал и даваха детството им, си казах, че това дете трябва да е много добро, щом не намрази брат си заради различното отношение на майка им към двамата. Защото обикновено това се случва с децата, чиито родители ги делят. Точно така се получи при Гюней - той вечно се стараеше да получи и одобрението на баща си, правеше какво ли не, за да го забележи, нуждаеше се и от неговите похвали, за да се чувства добре, докато брат му беше съвсем друг - независим и силен от малък, не се страхуваше и не се доказваше на никого и Гюней му завиждаше заради това. А със завистта както знаем, рано или късно идва и омразата. Особено пък, когато се появи и момиче на хоризонта, което и двамата братя харесаха от пръв поглед. Не случайно Гюней побърза да стане гадже на Джемре, аз съм убедена, че усети искрите, които прехвърчаха между нея и Кузей още тогава. Но, искаше този път той да е първия, да надвие над брат си поне в това отношение. И благодарение на инфантилното държане на брат му с Джемре успя. Но, за колко време ? Той завиждаше на брат си и за това, че имаше верен приятел, който го обича като истински брат, а видяхме, че Гюней и приятели нямаше.  Смяташе брат си за глупак, от който нищо не става, но се оказа, че и тук много греши. Не можа да приеме и това и видяхме какво стана. Та, върху този образ може да се разсъждава безумно много и пак няма да успеем да го разберем до край.
Не зная точно на коя оригинална серия сме, трябва да проверя, но е към края си, може би 77 Thinking
Права си и за това, че на живо сигурно миглите на Киво са нещо невероятно, но и на екрана добре се виждат, толкова са дълги и гъсти, че това беше първото нещо, което забелязах у него, когато го видях за първи път, а също и невероятно красивата му уста и усмивка

И не съжалявам изобщо, че не са му тъмни, такива златни мигли няма никой друг . И изобщо сме късметлийки, че нашето момче толкова го обича камерата и фотоапаратите, не зная на живо дали е по-красив, обяснявам си тези думи с харизмата, която излъчва дори през екрана, та какво ли е на живо да я усетиш.

Непременно ще потърся онази снимка, бях я споделяла за Пепи не толкова отдавна.
Пожелавам ви хубава неделя и дано ни зарадва с нещо междувременно нашето семейство.

# 664
Хубава неделя Hug

Фенче Kissing Heart що не си събиращ снимките, които ти харесват и са ти ценни в компа? Wink
я каква писателска муза те е налегнала сутринта!!! Blush Hands Plus1
за завистта Гюнеева е пределно ясно!!!
Не стига, че брат му спечели любимото му момиче, но и баща му застана на негова страна и го подкрепяше винаги, накрая и най-верния му човек-майка му се присламчи към Кузей : ))
Но той си беше виновен за всичко! грешни се оказаха сметките му!
Не можа да преглътне факта, че неудачника Кузей успя във всичко, за разлика от него.

Орси Hug

ето един Курт Сеит с мигли: ))

...............................

о боже....някакъв ненормален ги заплашвал със смърт Rage
Къванч и Башак са подали жалба........

Цитат
💥📄✏Вы помните прошлогоднюю новость о нападении молодого человека на Башак в её магазине, и угрожал ей.
После того, как его арестовали полицейские он утверждал, что просто хотел встретиться с ней, потому что она подруга его девушки,
которая рассталась с ним, и он хотел поговорить с ней о том, чтобы
она помогла ему связаться с этой девушкой.
Затем Кыванч и Башак, которые узнали о ситуации позже
пожаловался на этого человека и было начато расследование
прокуратурой по жалобе супружеской пары.
Сегодня более подробная информация об этой теме размещена в СМИ и
по судебным документам оказалось, что мужчина сумасшедший
и у него проблемы с психическим равновесием и девушка, которую он назвал своей подружкой является Хазар Эргючлю и он утверждал, что их отношения были разорваны из-за Кыванча и Башак, и вот почему
он постоянно посылал Кыванчу и Бшак смертельные угрозы и напал
магазине на Башак в прошлом году, однако на самом деле Хазар даже не знает этого человека и не имела с ним никаких отношений.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:56 от Airra

# 665
  • София
Здравейте момичета!  Изгледах пропуснатото, но в оригиналните епизоди. Даже преповторих и епизодите от началото на седмицата, пак в оригинал. Много ми стана мъчно за Кадир като му върнаха обеците на Аслъ. Още страда горкичкият.  По друг начин е била любовта му към Аслъ. Добра майка, грижовна съпруга, отлична домакиня- все неща които са му липсвали в детството. Създала е за него дом, уют, запълнила е доста празнини, освен тази която е оставила Зейнеб. Явно, и в сърцето на Зейнеб е зейнала дупка, щом и тя не е спряла за мисли за него. Много хубави моменти на Зейнеб с Кадир. Явно любовта им още е жива. Чудя се,  ако това с Зейнеб се беше случило докато е жива Аслъ, дали Кадир щеше да се върне при нея? Малко повече ми дойде психарията на Вели. Жестокостта му към всички и всичко не е оправдана каквото и да е преживял. Как преби човека, как застреля партньора си...все жестоки неща. Лошото е,че му доставя удоволствие и е доволен от постъпките си. Русият психар, и той не е по назад от Вели.  Хубав обяд! До после!

# 666
Айре Heart Eyes е, точно тази снимка търсех, благодаря, джанъм! Kiss Тук долните му мигли се вижда, че са по-дълги от горните на повечето хора Grinning

Е, аз си имам няколко най-любими снимки на компа, но са малко. Винаги мога да си ги намеря в нета, ама по-бавно.
Hands Plus1
Цитат
Не стига, че брат му спечели любимото му момиче, но и баща му застана на негова страна и го подкрепяше винаги, накрая и най-верния му човек-майка му се присламчи към Кузей : ))
Но той си беше виновен за всичко! грешни се оказаха сметките му!
Не можа да преглътне факта, че неудачника Кузей успя във всичко, за разлика от него.
Именно това исках да обясня, защо според мен Гюней вместо да се радва на успехите и щастието на брат си , както е нормално това чувство между братя и сестри, него тези неща го съсипаха ... Жалък, завистлив нещастник ...
Ужас! Rage Има много ненормалници на тази земя, добре, че са го хванали този ... и повече да не им се случва! Hands Pray
Маркито Hug благодаря за споделеното, хареса ми! Flowers Hibiscus Какво ще кажеш, друго си е оригинала, а ? Да разбирам, че си си останала вкъщи да работиш, щом си намерила време да гледаш ?
Не мисля, че Кадир би предал някога семейството си, дори и заради Зейнеп. Може Аслъ да не му е голямата любов, но той си я обичаше много. Тя му е дала всичко, за което е мечтал някога. А и Зейнеп не би направила каквото и да е, за да си го върне, ако ще да умира от любов. Именно тези чисти, истински отношения между тези три сиротни души ми бръкнаха в сърцето ... представям си какво и е било на Зейнеп да и каже на Аслъ - Обичай го и за мен! Но, за нея щастието на любимите и хора е най-важно, по-важно от собствените и чувства. Нататък в сериала ще се убедиш в това.
И за Вели споделям напълно, ужасен е като човек. Застреля без да се замисли партньора си, след като го вкара в клопка. Доставяше му наистина удоволствие да гледа как се гърчи Кадир ... за мен си беше пълен психар до самия край и не успя да ми стане никога симпатичен, въпреки по- нататъшните му действия.

И тези двама сладури са толкова свестни и добри, и така хубаво допълват образите на Зейно и Кадир ... правят ги още по-човечни, грижовни, разкриват и други черти на характерите си покрай тях, страхотно замислен сценарий . Нашата великолепна четворка!

Страхотен колаж!

Хубав обяд и до после и от мен Hug

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 13:15 от queen_fenka

# 667
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Закъсах го с ремонта , лудницата вече е пълна, но в 21ч съм пред екрана 😀и много се ядосах в петък.
Много силен епизод в четвъртък. Няколко силни моменти имаше за мен. Разговорът между Зейнеп и Кадир, сега на второ четене останах с усещането, че Кадир се нуждаеше точно от този разговор сякаш, за да поиска прошка от Зейнеп, че се беше оженил за Аслъ, но и да и каже, че никой не я е заместил в сърцето му.Думите:"Тя никога не попита за теб, защото може би се страхуваше от отговара" ме карат да мисля така. И много, много се ядосвам и сега, че общите сцени между Зейнеп и Кадир бяха много малко, за потенциала и таланта на Къванч и Елчин.
Сцената с обиците също беше изключително въздействаща, а умението на Къванч да пресъздава различни емоционални състояния е наистина потресаващо. Това,на което не бях обърнала внимание бяха думите на Кадир, че ако той не отмъсти на убийците на жената си и дъщеря си,  не е никакъв човек. Ще спра дотук , заради момичета, който гледат сега и като дойде момента ще коментирам.
Много въздействащ беше момента между Зейнеп и Вели, и тук двама показаха изключителни актьорски умения.
Малката Айлин е страхотна и дано това дете за бъдеще развие своя потенциал.
Едно от нещата, което на мен ми въздействаща с отрицателен знак,освен прекомерната жестокост на моменти, са тези изоставени сградите и обстановката в тях,  при заснемането на някой сцени.
Айра, Фени за Марс, че е бил болен съм сигурна, че вие сте качвали информация тук. След това Къванч беше направил дарение за приют на кучета. А и за този случай със заплахите си спомням, че бяхте писали.
Орси и аз скоро забелязах огромните мигли на Къванч /все гледах очите/и Фени ми беше качила много  снимки.
Но съм виждала един ги от КСШ, когато Курт се събужда след раняването си в болницата, там е невероятно.
Сигурна съм , че Айра,Фени или Дива го имат и ще го качат 😍
Хубава неделя на всички.
Дано утре имаме късмет.

# 668
Неделни поздрави от мен!

Айре, благодаря! Това е снимката!

Ле ле, Фен, голям писател-психолог рано сутринта!

Но си мисля, че това при Гюней не е обикновена завист. Дорш не е и голяма завист само. А буквално болестно, психологическо заболяване. Не можеш ти да стигнеш не само до мисълта за убийство  на брат си, а до самото действие  да стреляш по него и да си нормално същество.

Много хубави постове от всички! Благодаря ви, за удоволствието, с което ги четох, както и за хубавите снимки!

Относно "оста" Кадир-Зейнеп-Аслъ поддържам мнението, че Кадир никога не би си развалил семейството, дори и сърцето му да кърви. Дори и ако Аслъ беше друг, по-сприхав образ. Каквато и да беше, обича ли я или не - нямаше да го направи. А иначе изпитва към нея една голяма нежност. За обич не съм сигурна. А и Аслъ е толкова кротък, нежен женски образ! Силни, морални ценности има този  герой Кадир! Пълна противоположност на Вели. Който си има своите отклонения като нашия Гюней. Всъщност това са все любими "опорни точки" в сценариите им. Драма, много драма, сълзи, любов, нормална и/или  обсебваша любов, някой ненормален образ, дом, болница, полиция или съд, и храна. Трапези с храна. Но това е животът, нали!

Напълно съм съгласна с Пепи, че сценарият не е експлоатирал напълно потенциала на Зейнеп-Кадир и блестящата игра и на двамата. Чудесна актриса е Елчин. За Къванч...не мога да измисля нов суперлатив!

Не разбрах за този ненормалник, който ги заплащва - озаптили ли са го или какво?!

# 669
Момичета, радвам се, че се върнахме към основната ни занимавка.......споделянето за Иронията!! Blush
че по едно време мислех да обявявам лятна ваканция в темата Stuck Out Tongue Winking Eye
ще напиша нещичко, по-късно.

Пепи Hug /специално ги направих/

толкова различни и прекрасни роли е играл!!!  Hands Plus1Hands Clap

# 670
  • София
Та, да си  продължа... Кадир е обичал Аслъ и Зайнеб  хем по един и същи начин, хем различно.  В, дома са били само тиримата. Първо като негови сестри, на по късен етап истински се е влюбил в Зейнеб. Но, след нейното тръгване е
 страдал много, както каза той няколко години,  и чак тогава си е дал сметка, че и Аслъ не го е обичала по- малко от Зейнеб.
Зейнеб как го слушаше и вътрешно се радваше, че нещата са се получили така както е искала- да е много обичан и щастлив. И, той много се зарадва, като чу това което каза Зейнеб на Галип. Чувствата са споделени и непроменени. И, Зейнеб не е спряла да го обича, макар вече женена за друг. Много силни сцени, перфектно изиграни и от двамата. За Вели вече писах, само не разбрах кога се е захванал с дрогата, още преди да избият семейството му?  И, Вели играе чудесно, много добър е, в гадните неща които прави- прави ги от душа, така пресъздава сцените. Керем, милият един карък и несретник. Дано,да се отърве завинаги от онези двамата мизерници. Русият психопат и онзи парцал Мерал, изобщо не ми се доближават до нищо- освен до това, че са само едни жалки, нещастни пиявици. Джемре е страхотна, добра и доверчива. Дано се усети на време и разкара онзи Демир. Пиша на порции, но пиша от телефона. До после.

# 671
Пепи Heart Eyes много хубав пост, благодаря ти! Kiss Дааа, и на мен не ми стигнаха общите сцени между Киво и Елчинка, гледаха ми се заедно ако можеше през цялото време, бяха великолепни! Heart

Орси Hug Grinning да, днес съм така, гепила ме е музата за писане  Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря ти, че споделяш и ти днес, много хубаво Kiss
Да, може и да си права за Гюней, възможно е да е болестно състояние, но също така човек може да направи такова нещо и само от зверска омраза, ким билир Thinking
Цитат
Не можеш ти да стигнеш не само до мисълта за убийство  на брат си, а до самото действие  да стреляш по него и да си нормално същество.
Много хубаво си описала образа на Аслъ, съжалявам, че и с нея и с детето бяха толкова кратки сцените.
Цитат
За Къванч...не мога да измисля нов суперлатив!
За играта на Къванч, мога само отново да цитирам думите на Поли, след като изгледа филма " Хайде, сине " В тях е казано всичко, което лично аз усещам за това, което ми дава с играта си Киво, но не мога да го напиша така красиво и истински. Благодаря ти от сърце, Поли! Heart
Цитат
За Къванч - впечатленията ми за качествата му на актьор се потвърдиха изцяло. Този човек е една цяла вселена - от емоции, от чувства, от огън и от дъжд. Може да пресъздава толкова тънко нюансите на едно преживяване, че  зрителят да загуби представата дали това, което вижда, е реалност или не е. Всъщност зрителят направо забравя, че трябва да се абстрахира от фикцията. Мога да кажа, че ми напомня малко на фокусник - знаеш, че те лъже, но колкото и внимателно да гледаш, не можеш да хванеш лъжата. ( А и не искаш.) Не знам колко хора биха си поставили такава висока летва като тази роля, но той със сигурност я достигна. Би трябвало да е горд със себе си.
За мен той си поставя все по - висока летва във всяка своя следваща роля, без изключение, влагайки цялото си сърце и способности. Чела съм / не тук / че някои не харесват ролите му след ЗП и смятат, че ролята на Бехлюл е върхът в актьорската му кариера Thinking Не, не съм съгласна, ама изобщо! Да, възможно е сценариите на следващите му проекти да не им се харесват толкова, но се чудя как е възможно да не забелязват шеметното израстване на това момче като актьор ??? Та той направи такива потресаващи образи след Бехлюл , още по-завладяващи, напълно  различни, с нови, непознати до сега нюанси в играта си, винаги ми поднася нещо ново, винаги. Ще кажете, че съм пристрастна ... да, пристрастна съм, но именно заради това съм пристрастна, защото точно това вдигане на летвата във всеки следващ проект не ме пуска  толкова години и ме кара да очаквам с нетърпение всеки негов нов проект, защото знам, че отново ще ми покаже нещо съвсем различно от показаното до сега.

Айре Heart Eyes Laughing щяла да обявява лятна ваканция в темата
Благодаря за стопкадрите, но за мен именно на горната снимка, която намери се виждат най-добре огромните мигли на Киво. А Дивето Kissing Heart съм почти сигурна, че имаше и гифче с отварянето на очите на Сеит. От два дни сме на тази тема, Ирето Heart Eyes е виновна  
Маркито Hug супер си го написала, съгласна с всичко,  благодаря! Kiss Вели се хвана с дрогата преди да избият семейството му, да. Онур е страхотен актьор, аз в този сериал го открих. Много хубав тандем направи и с Елчин и с Къванч.
На края една малка красота да ви покажа Heart

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 17:37 от queen_fenka

# 672
Момичета, привет и днес! 🦋

Радвам се, че темата е живнала. 😊
Затова ви благодаря Айре, Фенче, Криси, Пепи, Марки! 🌺♥
Хубаво е да има нови постове за четене.
Само какви размишления от всички ви! Топ сме! 😎

Иска ми се и аз да взема участие в коментирането днес, но просто нямам възможност.
Скрит текст:
Родителите ми дойдоха да оправят тераската ни, че не можахме зимата да я оправим. Та цял ден лудница в апартамента. Аз не можах да помогна с почти нищо, че нещо ме боли около раната тези дни и ми е едно неразположено, но няма да се оплаквам. 😀 Да са живи и здрави мама и тате, само колко много ни помогнаха, мама и изчисти основно, че аз не съм в състояние. Обичам ги! Нека ценим родителите си, защото те са незаменими и безценни! 🙏♥🙏

Но и няма как да подмина таз ужасна новина. Боже, как така ще ги заплашва със смърт?! Нямам думи!!! Заловили ли са го? Дано да са го!!! Представям си какъв стрес е било това за нашите... Дано не се повтори! 🙏

Айре😍💋, Фенче 😍💋,
Разбира се, че ще правя всичко възможно да пиша, милички! Това за мен е удоволствие. 😎

Айре 😍 ,
Вярно бе, напълно забравих за Гьокхан. Не знам какво ми става, адски честно ми се случва. :/
Ето пак забравих - благодаря ти за Фахричка! ❤❤❤ Тя е партньорка на Киво и съм съгласна, че може да си споделяме и нейни снимки, когато преценим.

Фенче 😍 ,
Ами как да не изкоментирам миглите,а! 🥰 Виж какви красоти споделихте след това. 🤗

Оставям ви, момичета!
Имайте чудесна неделна вечер! ♥

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 19:09 от Irinak

# 673
Айра, благодаря 😍
Орси, да и аз съм на мнение, че не би си разбил семейството.Точно и за това преди няколко дни написах, че Кадир е като скала, която може да понесе всяка буря, но да защити хората,които обича. А любовта към Зейнеп той беше заключил в себе си.
Фени, мисля, че повечето хора,които гледат сериали обръщат внимание основно на сюжета, отколкото на играта на актьорите и посланията във филмите.
Няма да коментирам други актьори, но като гледам кои са на мода в момента,си мисля така.
За феноменалната игра на Къванч не искам да се повтарям,  но наистина много се надявам скоро да го видим в международен проект, там където му е мястото.
Айра,само да те питам. Башак непрекъснато качва в ИГсторито си  снимки от някакво списание ли, не мога да разбера??🤔🤔🤔
Хубава вечер 😍

# 674
  • София
Пак здравейте! Аз, като е почивен ден и пиша сутрин, обЕд,  и вечер. 🤣

Скрит текст:
Сега си направих една салатка, сипах си една ракийка, и съм седнала на балкона на теферич.

Да, Онур- Вели прави страхотна игра. И,   аз не съм го гледала преди. То, аз какво ли съм гледала...
 Не съм от фенките,супер запалени по турските сериали. Гледам задължително Къванч,  и това което върви в праймтайма на тв-то. Ама не всичко, само ако ми хареса. Та, в този ред на мисли се сетих къде съм гледала екранният Дамир. Играеше в сериал с Хазал Кая. Тя беше инструкторка по тенис, и му беше гадже. Накара го, уж за се влюби в едно болно момиче което щеше да умре,да се ожени за него и да му вземе богатсвото. И, там играеше същият подлец като  тук. Явно, че в тези роли е силен. Хубава вечер за сега!

Общи условия

Активация на акаунт