Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за написаното!!!
Благодаря за интересните постове!!!
Извинявам се, че не съм толкова активна!!!
Не мога да реагирам на време, а и няма да кажа нещо ново.
Няма да пътувам никъде тази година.
Захванала съм се с един проект и се моля да не гръмне лапито.
Не ми се получава коментирането на Ирония на съдбата.
Изгледах сериите до 8-ма, даже видях снощи, че са качени и 9-та и 10-та.
В час съм как вървят нещата. С дублажа свикнах.
Това, което ме дразни е, че в сериите на бтв по над час,
не може да се определи акцента. /modd пише, че са по 45 минути/
Всичко ми се вижда наблъскано, изсипано, орязано, без преходи.
Преводът някак си ми звучи по друг начин. Малко по-друг смисъл се влага.
И защо не преведоха песента на майката на Кадир?
А песента с майката при сцената с Керем в затвора?
При гледането се напрягам и естествено си помагам с това,
че съм гледала и коментирала целия сериал.
Каквото и да тръгна да пиша, няма как да не се повторя и в същото време
да не издам следващи събития, за да обясня какво искам да кажа.
Тази седмица Иронията ще свърши на 10-та серия.
Това е някъде около 6-та оригинална.
Шестте серии съм ги коментирала за шест седмици,
а Иронията трябва да я коментирам за две.
Та при това положение няма как да не съм извън петолинието.
Извинете за мрънкането!!!
Гледайте Ирония на съдбата!!!
За мен сериалът ще си остане Сблъсък, трясък, удар, гръм.

# 646
Диве Hug, мисля, че те познавам достатъчно, за да не очаквам коментари от теб по Иронията Wink
вече не режат от сериите, но си ги сглобяват както си искат. /нормално за бг.тв/
благодаря за гифчетата!! Flowers Hibiscus
успех по проекта!!
Фенче Kissing Heart
оххх много добре ми дойде това видео Heart Eyes
след като прочетох едни хейтърски коментари, които ме напрегнаха бая Rage
Скрит текст:
ама ние си знаем, всичко се връща Stuck Out Tongue Winking Eye

не гледах серията задълбочено, пропуснах важни моменти..........

тази усмивка ......ми е Heart

сладур Grinning

лека.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:06 от Airra

# 647
Айра, твоето "мрънкане" определено има ефект 😀😍 Каквото поискаш получаваш, така че продължавай🤗🤗🤗
Диве, за песента си го мислех същото, губи се част от смисъла на сцената без текста на песните/добре, че съм гледала преведените серии😀/
А на мен днешната серия много , много ми хареса, но утре ще пиша повече.
Лека вечер на всички 🤗🤗🤗
Айра.....👍

# 648
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за стоп кадрите и гифчето, прекрасен ни е патрона! Heart
Диве Kissing Heart и моите усещания са същите, за това си гледам после серията в оригинал. Няма как да не се изпуснем, и аз излизам от петолинието Grinning А превода определено е различен ...
Пепи Heart Eyes да, и аз се радвам, че сме си гледали преведените серии. Снощи на моята приятелка и пуснах няколко откъса, за да чуе гласовете на актьорите в някои сцени и тя ми каза само това : Тотална разлика. Та май и тя ще си гледа сериите със субтитри.

Хубав ден! Hug

# 649
Хелоуу! Hug

Фенче Kissing Heart  Flowers Bouquet аз свикнах с това, което гледам по бтв...и нямам намерение да се връщам към оригинала в момента. Wink
Пепи Hug така се получава май, но не се знае дали тенденцията ще се запази.Wink
.......................
в сайта на Магазин Бурада има статия..
https://www.magazinburada.net/magazin/kivanc-tatlitug-karizmasiy … -video-h8972.html
превода от ВК
Скрит текст:
Цитат
🆕💥Информация от Magazin Burada
Кыванч Татлытуг и его жена Башак Дизер наслаждаются отдыхом в Бодруме. Трехлетний американский стаффордширский терьер, которого знаменитый актер Киванч Татлытуг взял и воспитал, когда был тот щенком, ни на минуту не бросает свою собаку. Марс Киванча Татлытуга в прошлом году заболел раком. Марс, лечение которого улучшилось, теперь наслаждается отдыхом в Бодруме.

(дополнение)
💥Кыванч Татлытуг взорвал Бодрум своей харизмой! 💥

Знаменитый актёр Кыванч Татлытуг этим летом проводит отпуск в Бодруме, как и каждое лето. Кыванч Татлытуг, который попал в камеры magazinburada.net в Бодруме вместе с женой Башак Дизер и любимым псом Марсом, чуть ли не сбил с ног "врага" своей харизмой!
Знаменитый актер Киванч Татлытуг пережил очень беспокойное время из-за рака 3-летнго пса американского стаффордшира Марса, которую он взял и воспитал, когда был тот щенком. Узнав, что у его собаки была опухоль в мозге, Татлытуг был почти уничтожен. Кыван Татлытуг, который немедленно принял меры, встретился с успешными ветеринарами в своей области.
Актёр, не избежавший каких-либо расходов, обновил кровь своей собаки, начал применять специальные процедуры. Кыванч Татлытуг, который мобилизовал все свои возможности для своего друга по жизни, выступил против предложения ветеринаров «Давайте усыпим» и помог своей собаке победить опухоль головного мозга Марса. Кыванч Татлытуг, после выздоровления собаки, спокойно приехал в Бодрум со своей женой Башак Дизер Татлытуг.
Кыванч Татлытуг загорал на пляже отеля, где останавливался в Бодруме и наслаждался морем. Кыванч Татлытуг, которого поймали фотоаппараты magazinburada.net после купания в море, снова был так же прекрасен, как его волосы и борода, что усилило его харизму. Кыванч Татлытуг, где все глаза на пляже были обращены на него, чуть не сломил врага своей харизмой. После принятия солнечных ванн Кыванч Татлытуг, сидя в кафе со своей женой и обнимая свою жену, приветствовал наших друзей, помахав рукой, когда заметил наши камеры.
не съм убедена, че Марс наистина е бил болен и според мен кучето с тях е Генч...........

Къванч Татлъту, заедно със съпругата си и любимото си куче Марс, били забелязани от репортери. На репортерите им направила впечатлениехаризмата на двойката.
2020 определено се оказа трудна година от самото начало за актьора и семейството му. Първо любимото му куче се разболя, Марс имаше мозъчен тумор, но Къванч, изразходвайки огромна сума пари, успя да се свърже с най-добрите ветеринарни лекари в света и да я излекува любимеца си. След това той самият се разболя от пневмония, но слава Богу се възстанови, след което съпругата ми претърпя травма на ръката. Сега той се наслаждава на лятото заедно с любимите си.
Виждайки репортерите, актьорът им помаха и ги поздрави. Може да се каже, че това е един от актьорите който не е засечен от славата и се държи много добре с всеки.
/мелек теам/

още едно гифче от мен, как сладко се смее!! Grinning

Серията снощи беше много хубава, чакам коментарии!! Wink Hands V
Скрит текст:
моите бръмбари са с главоболие, че не можах да спя добре Head Band

..............................
Елчинка за новия й сериал, хубавица!!!

.............................

ЗП вчера е имал по-висок рейтинг от сериала, който е започнал вечерта Stuck Out Tongue Winking Eye

..........................

има превод на сериала с Керем Бюрсин
https://ok.ru/video/1790644128439

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 15:10 от Airra

# 650
Привет, мили момичета! Heart Eyes

Днес ви навестявам следобедно с благодарности, разбира се, за всичко, което сте ни донесли. Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes Kissing Heart ,
Определено съм на едно мнение с Пепи! Твоето мрънкане е супер афективно. Продължавай в същия дух. Grinning
Тъкмо се оплака, че сме постни от към летни снимки и хоп- снимки, че и видео дори. Blush
Чудесни гифчета си направила! Много ме зарадваха и мен, защото си прекарват добре. Личи си, че Къванч е спокоен и си отпочива в любимата компания. Simple Smile)
Само как поздрави журналистите, много ме изкефи. Grinning
Точно така!
Цитат
Виждайки репортерите, актьорът им помаха и ги поздрави. Може да се каже, че това е един от актьорите който не е засечен от славата и се държи много добре с всеки.
Талантлив, добър и земен. Heart
Дано главоболието ти мине! Hands Pray

Фенче Heart Eyes Kissing Heart ,
Аз също споделям мнението ти относно характера. Раждаме се с точно определени черти и темперамент, които са константа. Разбира се, може да се усъвършенстваме и променяме, но това, което ни е заложено генетично, не може да се измени. Ала и средата, семейството, приятелите, училището също оказват влияение, както е писала Пепи Heart Eyes. Но гените не могат да се изменят.
Аз пък свикнах с бг.епизодите и им се наслaждавам. Естествено, има леко преиначаване на някои моменти, но пък ние си знаем какъв беше оригинала и това не ми пречи. Много по- лесно и неангажиращо ми идва да си пусна ТВ, вместо да включвам лаптопа и да търся сериите, и да го свързвам с ТВ...поне при мен е хамалогия. Grinning Но пък щом на вас с Дивето Heart Eyes си ви допадат адски много оригиналните серии, ви желая да ги гледате с удоволствие и да се наслаждавате на гласовете на героите и за нас! Няма две мнения по въпроса - оригиналът винаги е най.

За пореден път се убедих, че за Кадир, Аслъ е била символ на семейното огнище, на сплотеност и на уют. Heart
Само колко мъчно ми стана, когато му врънаха обеците и пръстена. Sad Каква силна сцена, настръхнах! Велик Къванч, велик...
А Елчин също ги разби при срещата с Галип, най - после освободи яда си и му каза истината в очите. Радвам се, че Кадир ги чу и разбра, че тя никога не е спирала да го обича и, че не го е забравила дори и за миг.
Разговорът между Кадир и Зейнеп беше едновременно тъжен, но и съдържащ светлина и надежда, защото въпреки всичко ужасно, което се случи, сега се намериха и са заедно, пазят се взаимно. Да не говоря за сцената в колата, когато слушаха песента, как плачеха и двамата, как плачем и ние заедно с тях. Heart
Как плачем с Керем. Попадна в гнездо на змии, заобиколиха го от всякъде. Накъдето и да се обърне - предател. Каква съдба само, удар след удар. Добре, че в живота му се появи Джемре и получава така важната подкрепа от Кадир. Иначе би се изгубил...
ММ искрено ме забавлява, когато поне да гадае, визирам  сцената с похитената Джемре. "Леле, сега ще простреля Джемре сигурно. Не, не, май без да иска ще простреля Мерал." И разни такива, но не позна. Grinning Приятно ми е , че ми прави компания, но ме разсейва. Държа, когато гледам да съм концентрирана и съм благодарна, че първия път не го гледахме заедно. Rolling Eyes Grinning
Да ви кажа честно, чак не ми се коментира как Вели уби партньора си и после пое куршума, за да съчини нелепата си и жалка история на героизъм. Потресена съм.

Това е от мен за сега, дружки.
До после! :*

# 651
Привеет! Hug
Вай бе, само Айрето е наминала за цял ден ... Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Видях още два превода Grinning
Цитат
Kъванч Taтлъту взриви Бодрум със своята харизма!

Известният актьор Kъванч Taтлъту и това лято прекарва ваканцията си в Бодрум, както винаги. Kъванч  Taтлъту, който попадна в камерите на magazinburada.net в Бодрум със съпругата си Башак Дизер и любимото си куче Марс, почти събори „врага“ с харизмата си!
Известният актьор Къванч Татлъту преживя много неспокойно време заради рака на 3-годишното си куче американски стаффордширс Марс, който взе и отгледа, когато беше още паленце. След като научил, че кучето му има тумор в мозъка, Taтлъту беше почти унищожен. Той веднага предприе действия, като потърси най- успешните ветеринари в своята област.
Актьорът, без да пести никакви разходи, подновил кръвта на кучето си и започнал да му прилага специални процедури. Kъванч Taтлъту, който мобилизира всичките си възможности за своя приятел в живота, се противопостави на предложението на ветеринарните лекари да го приспят и помогна на кучето си да победи мозъчния тумор. След възстановяването на Марс, спокойно пристигна в Бодрум със съпругата си Башак Дизер Татлъту.
Kъванч Taтлъту се отдаде на слънчеви бани на плажа на хотела, където са отседнали в Бодрум и се наслади на морето. Kъванч, който беше уловен от камерите на magazinburada.net след плуването в морето, отново беше толкова красив, колкото косата и брадата му, което засили харизмата му. Kъванч Taтлъту, към който бяха насочени всички погледи на плажа, едва не разби враговете си с харизмата си. След слънчевите бани, Kъванч Taтлъту, седна в кафенето със съпругата си и прегърнал жена си, поздрави приятелите ни с помахване на ръката, когато забеляза камерите ни.
И още един превод
Цитат
Къванч Taтлъту, който беше домакин на семейството си в Бодрум няколко месеца по време на пандемията, почива там със съпругата си Башак Дизер. Стана известно, че актьорът, който предостави къщата си в Ялъкавак на родителите си, е купил къща в залива Тилкигик. Цената на вилата, в която Къванч почиваше сам със съпругата си през декември е била 20-30 милиона лири. Актьорът , печейки се на кея, обръщаше шезлонгите така, че съпругата му Башак Дизер да не я снимат. Общувайки с приятелите си, Taтлъту се разсмя, когато видя журналистите от бара на кея, където отидоха да се хранят. " - Е, как ви хванах, а ? - възкликна актьорът и махна с ръка заедно с жена си на репортерите.
Двойката прекара романтична вечер, наблюдавайки залеза.
Сладури! Heart

Ире Heart Eyes благодаря за страхотния коментар по серията! Kiss И за това съм напълно съгласна с теб
Цитат
това, което ни е заложено генетично не може да се измени.
Да, въпреки възпитанието, средата ,семейството.
О, и аз си гледам сериите по тв-то с удоволствие, на голям екран Киво е още по-впечатляващ и не е за изпускане, но след това сравнявам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 652
Фенче Kissing Heart, тенкю за преводите! Flowers Rose
Оффф тия журналя са големи фантазьори Grinning
Ако Марс наистина е бил толкова болен, дано наистина е здрав вече...а това, че Къванч си купил нова вила за 20, 30 млн Close
Ире Kissing Heart Wink
Благодаря за споделеното!! Flowers Rose
разсмя ме с ТМ Laughing
исках и аз да напиша нещо, но ще слея двете серии на веднъж.

в момента има брифинг/протести..........кой знае какво ще дават от двата сериала.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 21:04 от Airra

# 653
  • София
Здравейте! Не пиша, че не съм гледала нито снощи, нито онази вечер. Тези дни ще наваксам с Кадир и Зейно и ще пиша
Като гледам няма да има серия тази вечер.  По центъра беше направо страшно- гъмжи от полицаи, всичко е блокирано. И, много озверяли и озлобени хора.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 22:00 от Markito

# 654
Много се разочаровах, че няма епизод.
Иначе да коментирам предните епизоди. Изключително тежки са ми сцените в детския дом. Винаги като видя дечица в подобно положение и го изживявам тежко.
Зейнеп все повече ми допада като образ. Има сила в тази жена. Не се предава и докрай се доверява на Кадир. Въпреки всички години и изживени несгоди, въпреки новото си семейство и безгръбначния си мъж, никога не загуби вяра в любимия си. Бори се с всички сили и не се страхува или поне не показва страха си. Точно от това има нужда Кадир. От такава жена,от нов смисъл в живота.

# 655
Ех, нямаше епизод тази вечер. Може би сега ще почне, тъкмо приключи извънредната емисия. 🤔

Фенче 🥰 ,
Друго си е на голям екран, така е! 😎
Забелязахте ли на снощния епизод на Киво миглите какви са извити и красиви. Визирам сцената, в която обясняваше на Зейнеп как се е събрал с Аслъ. Като изписани са му.  Simple Smile
Благодаря ти за другите преводи. 🌺

Айре 🥰 ,
Преди забравих да отбележа рейтинга на ЗП. Поредното доказателство, че е класика в жанра. 😎
Забравих и красивата Елчин. Желая й успех в новия проект. 🙏
Ще чакаме и твоите коментари след понеделник, значи. 💋

Марки,
Чакаме и твоите впечатления. 😊

Силве,
Съгласна съм. Зейнеп има неизчерпаема сила, заради Айлин е готова на всичко. И Джемре е много силна жена. 😊 Радват ме и двете.

Дружки,
Утре ще имам гости, да знаете, че може би ще отсъствам.
Лека вечер и до скоро! 😘
😍

# 656
Дааа, серия нямаше, но аз пък съм доволна, че този народ взе да се събужда най-сетне. Крайно време беше, само да видим резултат дали ще има.
Ире Heart Eyes  Kiss О - ооо, аз тези мигли ги забелязах още 2009 г. Grinning

Айре Heart Eyes ами явно е бил тежко болен Марс, дано сега е добре. Но, дали е Марс с тях или Генч, не съм много сигурна. А журналята си ги знаем Laughing
Маркито, Силве Flowers Hibiscus
Лека ви! Hug

Добро утро! Hug Две в едно, че като нищо може да ми запушат устата и на мен като на Себи Heart Eyes И колко време мина, не изтече ли вече този бан  Thinking А причината е смешна просто ... тук отдавна не се пише както някога, за да не допускаш да не нарушиш това правило на форума ... Или какво, трябва да чакам до довечера, за да мога да пиша евентуално Stuck Out Tongue Closed Eyes

Дано ни зарадват скоро пак със снимки КБТ Heart И някакви новини все пак ...

Хубава събота ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 10:32 от queen_fenka

# 657
Хубава събота Flowers Blossom

Фенче Kissing Heart
абсолютно си права...... да ти затворят устата за 2 поредни поста Rage
и толкова време мина, разбирам да е за 2,3 дена.......
нямаше снощи серия, ама и аз се изкефих на протестите Hands V
Скрит текст:
а като влезем в еврозоната ще цъфнем и вържем Neutral Face
за кучетата-аз мисля, че с тях си пътува Генч, малкия, ама жълтурите, нали трябва да измислят някоя пикантна новина : ))

Ире Kissing Heart, приятни гости! Blush
Маркито Hug, ще имаш по-малко за наваксване.......
Силве Hug Hands Plus1

нашия приятел....

пак е хвалил КСШ, доколкото разбрах го дават по Нетфликс Л.Америка.

ново клипче с Кадир Адалъ/има неизлъчвани сцени/

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Къванч почива в компанията на Гьокхан и някакъв Али Thinking

и тук е с Гьокхан

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 15:35 от Airra

# 658
Ире:

"Забелязахте ли на снощния епизод на Киво миглите какви са извити и красиви."

На времето имаше една още по отчетлива снимка с тези мигли и аз бях запитала дали не му пречат на Къванч тези мигли!? Естествено, че не ми е в сериозния тон въпросът. Бе начин да изразя  възклицанието си.

А за ситуацията:

Скрит текст:
Нима допускате, че в момента има достойни, които ще допринесат за обществения просперитет!? Всичко е борба за кокал. Преди някоя и друга година, при една кратка промяна,  бях попитала познати, които си вършеха нормално бизнеса как е? Не ме изненадаха с отговора си!

# 659
Ехо, здравейте! 🦋

Айре 😍 , Фенче 😍 , Криси 😍,
Благодаря, че и днес сте намерили време да пишете в темичката. 🌺
Влизам за малко, но от сърце. 🤗

Айре 😍💋 ,
Гоькхан кой беше, че не помня? 🤔
Готино клипче! 😎
И Гудини пак се е включил, браво. Все такива отзиви да имаме.

Фенче 😍💋,
Мда, трябва да внимаваме, виж какво стана със Себи. Изпусна толкова снимки с БуФчетата. Дано се завърне скоро.

Относно протестите се радвам, че народът се пробуди. Дано да се промени нещо!!!

Криси,
Чудни са му миглите. И преди съм забелязала, ама оная вечер пак им се порадвах.

Оставям ви, дружки!
Дано като влезна следващия път да има нови снимки! 😊
Хубава вечеер!

Общи условия

Активация на акаунт