Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 273
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
По дн.епизод- разбирам защо Кадир се скара на Зейнеб, че тръгна да спасява Айлин на своя глава, но и не обвинявам Зейнеб ни най- малко, защото няма сила, която да удържи на едно място майка, чието дете е в опасност.
Все пак харесах гнева на Кадир, защото беше продиктуван от загриженост. Харесах и яда в разговора му с Вели по същата причина. Ах, този издаен гняв! Не че за Вели беше останала и капка съмнение коя точно е Зейнеб и че тази Зейнеб е онази Зейнеб на Кадир, но...

Понякога съжалявам Вели за огромната душевна болест, от която страда. Мисля си, че може би и Кадир го съжалява, затова не го е убил досега. Честно, мисля, че това е причината да не го е сторил, а не че не може да стигне до него. Или поне една от причините.
Адски много ненавиждам постъпката на Вели спрямо Айлин, но в отношенията между двамата освен похитител и похитен виждам и един безкрайно "грозен" душевно човек, който се оглежда в едно чисто и вълшебно огледало и понякога се вижда и такъв, какъвто би бил в един друг по- добър свят и при едни други обстоятелства. За съжаление, понякога вижда и собственото си безсилие да бъде друг....и полудява още повече!

Много вълнуваща игра на Керем, когато разбра, че покровителстваният от него Айхан е мъртъв. И все пак, аз не смятам, че пазачът беше изцяло прав, когато го обвини за смъртта му. Нито когато го предупреди да внимава, когато помага, за да не вреди. Ако някой даваше такива съвети на Кадир например, Керем нямаше да има на чия врата да почука, оставайки на улицата. Решението не е в това да не помагаш на никого, а да внимаваш как и кога го правиш...

Пак се отплеснах! Страхотен бой Демир - Якуб или по скоро Демир върху Якуб. Съжалявам за цинизма, но не ми пречи да гледам как мерзавците се нападат и изтребват едни други. Дисбалансът идва само тогава, което е замесен свестен и добър човек!

Иии, лека!

# 631
Добро утро, мили сладурки!

Аз ще съм телеграфно лаконична. Както предполагах, по-малкото времетраене на сериите  у нас ми спомага  да не се впечатлявам толкова от насилието в тях. И въпреки всичко, то започва да взима превес, сякаш. Естествено, че както и Поли писа, нека лошите да се бият и трепят. Но на екран  това е прекалено. И това става не само във въпросния сериал, не само и в турските сериали, а повсеместно. И ако това на моята достолепна възраст действа само за момента разстройващо, то на младите се наслоява на подсъзнателно ниво. Акумулирайки и други неща от действителността навън и ето краен резултат - агресивно човечество.

И ако преди няколко дни се коментираше, че Кадир имал склонност към убийство, то какво да кажем за Вели. Един умен престъпник, на границата на психопатството. За него животът е вид игра. Дори и за другите. Нали пред екрана, докато гледаше изявлението на Зейнеп промърмори, че тя добре си играе играта. То и затова за него парите са основна  цел, а там някакви морални цености - няма такива. Но понеже е умен, не е прост, осъзнава, кога пред него стои индивид с достойнство. Зейнеп! Той много трезво я оцени. И то високо я оцени. И нещо друго - и Вели каза, че има промяна в жената, която стои пред него в първия момент и в последствие. Има, да. Но в промяна на степента на състоянието, а не на самото състояние. За мен тя си е смела още от дете. Но когато й отвлякоха детето тя беше в шок. Много силни, равностойни сцени между  Онур и Елчин. Много ми хареса тази актриса! Хубава, но без кукленско-кифленското излъчване. За таланта й нямам думи. Дано бъде "експлоатиран" пълноценно от турския шоубизнес. Защото диапазонът й е голям.

Информацията, която Вели получи от Кадир. Ако е била целенасочена, то това означава, че Вели си е имал винаги план за играта си. Първо в полицията да трупа опит, още от там е имал и други, нерегламентирани връзки...За мен неговият образ в този сериал е по-сложен от този на Кадир/Къванч. Поне до тук.

И още нещо, което ми прави впечатление.
В двойката Зейнеп-Кадир, май Зейнеп е на по-високо стъпало. Не се наемам да правя психологичен анализ. Така го чувствам. А Елчин се справя, ами съжалявам за клишето, но блестящо! Всъщност името на героинята й  с "б" или с "п" се пише накрая. Аз си я приех с "п".

По отношение на неосъществената вечеря в предната серия - Кадир се почувства конфузно. Почна да готви, за да  нахрани  Зейнеп от загриженост здравето й. Но нейният коментар беше неуместен. Кадир /както и Кузей/ е мъж на честта, на доблестта. Все морални цености, пълна противоположност на Вели.

О, излезе по-различен от телеграфния стил, но се чете.

Хубав четвъртък!

# 632
Добро утро, къзлар! Hug

Снощи се унесох да си гледам серийката със субки, защото превода определено ме дразни и така съм си и заспала Grinning
Айре Heart Eyes вярно е, Виктор се старае все повече, явно се е усетил с развитието на образа Grinning
Поли Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
разбирам защо Кадир се скара на Зейнеб, че тръгна да спасява Айлин на своя глава, но и не обвинявам Зейнеб ни най- малко, защото няма сила, която да удържи на едно място майка, чието дете е в опасност.
Все пак харесах гнева на Кадир, защото беше продиктуван от загриженост. Харесах и яда в разговора му с Вели по същата причина. Ах, този издаен гняв! Не че за Вели беше останала и капка съмнение коя точно е Зейнеб и че тази Зейнеб е онази Зейнеб на Кадир, но...
А на времето и се ядосвах на Зейно, че не послуша Кадир ...
И на мен ми хареса как Демир наказа русия жираф ... и какво му каза най-вече Smile
Вели изобщо не го съжалявам ...  снощи ме отврати с психопатското си поведение, много жесток човек е ! А пък най- много от всичко мразя продажни ченгета
Знаеше много добре как да разклати и без това вече съсипания Кадир

И сигурно щеше да се получи, ако не беше се появила Зейнеп. А сега само още повече го амбицира да разкрие атентаторите и да ги накаже. Вече има причина, заради която да живее.

Само как я гледаше, когато му каза, че не го е забравила ... това ще гледаме довечера, де , аз се унесох Grinning

Ами тази сцена ?

Керем беше невероятен в снощната серия, много силна игра направи Алперен. В тандем с Киво са страхотни! Кадир наистина е като по-голям брат за него, това, което прави за Керем много братя не биха го направили.
Интересно ми стана, как онзи мръсник е пребил Серпил от инвалидната количка ? Тя се е навеждала ли, какво, за да и разкраси така лицето ?
Наслаждавам се на прекрасната игра на актьорите ни при това ми гледане, наистина забравяш, че гледаш само филм.
Орсич Hug благодаря за коментара, хареса ми. Така е, насилието има превес навсякъде. Но, такъв ни стана живота, напълно реална пресъздадена картина. За съжаление. Сблъсък не е изключение, но в него ще видиш и друго, освен това. Наскоро цитира част от анализа на Анна от КТСА за този сериал.
Поне до тук може и така да ти се вижда, че образа на Вели е по-сложен от този на Кадир, но почакай. Много образи в този сериал са многопластови и интересни. Онур е страхотен актьор, много ми хареса. Не съм го гледала до този момент, но ме впечатли. Не разбрах в какъв смисъл Зейнеп се намира на по-горно стъпало от Кадир , какво имаш предвид ?  Елчин е прекрасна актриса, напълно съгласна съм с теб. За мен силата и е именно в драматичните роли, макар да и се отдават много и комедийни образи. Образът на Зейнеп за мен е най-впечатляващия и до сега, а аз съм я гледала във всичко, което е снимала. Е, не от - до , но имам база за сравнение.
А Кадир ... какво да кажа, Киво си е Киво, най-добрия е за мен и в този сериал Heart Не случайно още след 4 серия именно той получи награда за образа на Кадир. Това момче така майсторски умее да изразява емоции, както никой друг, поне за мен. Заради това съм си го и избрала Grinning

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 11:01 от queen_fenka

# 633
Привет, сладурки! Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено , Поли, Фенче, Криси!
Чудесни коментари и от трите Ви. Heart

Започвам с това, че не ми понася да гледам сцените на насилие, не само в Сблъсък, ами навсякъде. Винаги се обръщам на страна или затварям очи. Може да звучи смешно, но не ми е приятно да гледам такива сцени. Но те са в почти всеки проект, защо ли? Защото те са навсякъде около нас в реала, за жалост. Това е истината.

Поли Heart Eyes ,
Точно!
Цитат
Много вълнуваща игра на Керем, когато разбра, че покровителстваният от него Айхан е мъртъв. И все пак, аз не смятам, че пазачът беше изцяло прав, когато го обвини за смъртта му. Нито когато го предупреди да внимава, когато помага, за да не вреди. Ако някой даваше такива съвети на Кадир например, Керем нямаше да има на чия врата да почука, оставайки на улицата. Решението не е в това да не помагаш на никого, а да внимаваш как и кога го правиш...
Много тежки думи отрправи пазача към Керем, той направо го съсипа. Адски ми е жален. Много се зарадвах и чак ми олекна, когато Кадир го прие в дома си и му каза да се чувства като у дома. Най- после и Керем да види лъч светлина. Заслужава го, заслужава всичко най- добро, което света може да му предложи, защото е изтърпял страшно много лошотии.

Фенче Heart Eyes Kissing Heart ,
И аз това се чудя.
Цитат
Интересно ми стана, как онзи мръсник е пребил Серпил от инвалидната количка ? Тя се е навеждала ли, какво, за да и разкраси така лицето ?
Но за друго се чудя много повече - защо го търпи?! Защо е с човек, който малтретира нея и детето й. Инвалид е и пак взима превес и я съсипва от бой, въпреки че тя се грижи за него и без нея той би бил загубен. Защо?! От страх, че няма къде другаде да отиде ли... Ужасно е, ужасно е, защото това се случва на стотици хиляди жени по света. Тежък сериал е Сблъсък, защото отразява действителността точно такава, каквато е.
Благодаря за кафенцето и за подгрявката за довечера. Heart

Криси Heart Eyes ,
Съгласна съм!

Цитат
Информацията, която Вели получи от Кадир. Ако е била целенасочена, то това означава, че Вели си е имал винаги план за играта си. Първо в полицията да трупа опит, още от там е имал и други, нерегламентирани връзки...
Как не го е било срам да избере да бъде полицай и в същото време той да е престъпник?! Нямам думи, отвратена съм. Как преби горкия мъж на улицата, беше меко казано ужасно. Но кое беше по- лошото - друг минувач видя случващото се, но от страх не направи абсолютно нищо. Можеше поне да викне полиция,  а той просто продължи напред. Случва се и в действителност, преживяла съм подобно нещо - не побой, разбира се и слава богу, но съм имала нужда от помощ и са ме видели в беда, но не помогнаха. Изключително реално е случващото се в Сблъсък.

А нашият комисар е топът, нали, момичета? Каква игра само прави Къван, какъв гняв, какви емоции пресъздава. Очите му играят - в тях може да се види и разбере всичко. Нямам думи, наистина. Simple Smile)
А Джемре и Зейнеп са толкова смели жени, че единственото, което мога да кажа е - Браво! Heart
Нямам търпение за предстоящия епизод. Очакват ни много динамични моменти. То във всеки епизод са такива, няма слабо място, няма 6-5. Simple Smile)

Какво младоче само.

ХайдИ, хубав да ви е денят и до скоро!

# 634
Привет!! Hug

Много хубави коментари  момичета!!! Flowers Hibiscus
Поли Hug
Цитат
Адски много ненавиждам постъпката на Вели спрямо Айлин, но в отношенията между двамата освен похитител и похитен виждам и един безкрайно "грозен" душевно човек, който се оглежда в едно чисто и вълшебно огледало и понякога се вижда и такъв, какъвто би бил в един друг по- добър свят и при едни други обстоятелства. За съжаление, понякога вижда и собственото си безсилие да бъде друг....и полудява още повече!
много хубаво казано!
всъщност Айлин ще повлияе на Вели и ще го накара да се замисли над доста важни неща, които едно невръстно дете носи в душата си.
охх гневния и загрижен Кадир е много готииин! BlushHeart
въпреки повишения тон и мимиките на гняв...си личеше обичта, която стои зад тях.
Цитат
И все пак, аз не смятам, че пазачът беше изцяло прав, когато го обвини за смъртта му. Нито когато го предупреди да внимава, когато помага, за да не вреди.

изключително неадекватен и вреден съвет към човек, който е лабилен психически. Вярно е, че има една приказка "Не прави непоискано добро", но в случая с Керем, това направо го смаза....добре, че имаше късмета на пътя му да се изправят Джемре Гюр и, че имаше в живота си такъв брат като Кадир Адалъ!

Орси Hug, наистина насилието където и да било-дали в сериал или в реала е ужасно нещо. Angry
но Сблъсък е сериал, който обхваща много ценни и важни аспекти от живота и отношението между хората.
И аз не разбрах защо мислиш така?
Цитат
В двойката Зейнеп-Кадир, май Зейнеп е на по-високо стъпало.
понеже в бъдещите събития Кадир ще е този, който ще понесе много повече удари и пак ще остане на крака!!!!

Фенче Kissing Heart за всичко споделено! Hands Plus1
наистина Виктор се усети, че ролята е много емоционална и почна да дава повече от себе си, а и все пак има режисьор на дублажа.
Цитат
мисля, че малко бяха прекалили с това....
е и там нещата ще се променят, Серпил ще надигне глава, благодарение на качествени хора покрай нея...а бащата, айде няма да издавам.....

Ире Kissing Heart Hands Plus1Flowers Hibiscus
Цитат
А нашият комисар е топът, нали, момичета? Каква игра само прави Къван, какъв гняв, какви емоции пресъздава. Очите му играят - в тях може да се види и разбере всичко. Нямам думи, наистина. Simple Smile)
мдааа...пълни ми душата Къванч с тая си роля!!!! Wink
а гледката, в която Вели преби случайния минувач беше изключително гнусна......Head Band
Човек, който се мисли за всесилен и едва ли не всички хора са по-низши Neutral Face

................................
Hands Plus1Heart

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 13:58 от Airra

# 635
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хилоууу момичета
днес пропуснах кафето ама и без това ми е трудно да си отворя очите Stuck Out Tongue Winking Eye

Ейвала за прексрасните коментари!
Фенче Kissing Heart ай заблудила съм се при разговора на Кадир и Вели, ама като гледам на парче и забравям кога, къде, кой, кого, защо, как и т.н Grinning. Като го написа се сетих и аз за думите на Вели към онзи
"Или брат ми или врагът ми, ще видим!"  Осъзнавам че страшно много неща не сме коментирали първоначално на онлайна или пък аз съм забравила, а миналата седмица преглеждах темите от тогава Rolling Eyes. Както и да е. Ще се опитам да гледам по-обстойно.

И нещо от мен Blush

# 636
Фен,

"пък най- много от всичко мразя продажни ченгета"

Какво продажно ченге, та той не е ченге!  Това му е било за трамплин.

Ира:

"Как не го е било срам да избере да бъде полицай и в същото време той да е престъпник?!"

За какъв морал говорим при този индивид лишен от морални цености!

От тези снимки на манекена Къванч струи на артистизъм. Не напразно са му предложили роля и то главна в "Перла". И само стеснителността му попречи малко в началота. Но пък после...

За другия въпрос още в самия пост пиша, че не ми се психологства. Така го усещам. Примерно и като интелект.

# 637
Коте Hug днес си по-лаконична от обикновено Wink
гифчето Laughing цялата омраза, която носеше Демирчо в себе си, се стовари в/у русия жираф : )) ама и той ги подцени бая Mr. Green

.....................
Башак е постнала тая снимка в ИГ си, от стара фотосесия
Heart "моето испанско настроение"

иска ми се и някоя лятна, Бодрумска с тях двамата......Rolling Eyes

новите момичета.... надявам се, че не са се отказали да споделят, много ми е интересно тяхното виждане за сериала!!! Hands Plus1

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 14:47 от Airra

# 638
Айре 😍 😘,
Много е хубава Башак. Винаги изглежда добре - елегантна и свежа.
И на мен ми се иска да ги видя. Днес Фе и Каран ме зарадваха страшно много - сладури! Дано и КБТ ни зарадват с нещо такова.
Много хубав колаж на ЗейКад. 🥰
И ти си ни подгряла със снимчици. Благодаря за всичко споделено! 😘🌺

Кате 🌺 , Коте 🌺

До после! 😘

# 639
Привет, момичета 😀
Наистина е истинско удоволствие да ви чета.
Да, наистина героите са доста многопластови и сложни. Вели, не смятам, че той е лош по начало. Всъщност моята житейска философия е такава, че няма лош роден човек. Семейството, приятелите, образованието, нещата, които ни се случват формират нашия характер и предопределят нашите избори, които ни водят по добрия или лошия път на живота, отвеждат ни от светлата или тъмната му страна. Разбира се има и гени, но те за мен имат по малка тежест при формирането на характера на един човек. Аз не си спомням дали дадоха  коя е причината Вели да започне с наркотиците, но все ми се струва, че той искаше да подсигури по добър стандарт за семейството си. Но както се казва пътя към ада е постлан от добри намерения. За мен Вели си беше отличен полицай това и Кадир го призна. Може би и затова Вели е толкова настървен срещу Кадир, не само заради загубата на семейството си. Те много добре се познават,  Вели мина от тъмната страна, Кадир също загуби най-близките си, но продължи да бъде добър и както го обвини милостив. Ето това според мен най вече Вели не може да прости на Кадир, че мъката не го превърна в друг човек, като него.Така той би имал оправдание пред самия себе си, защото съм напълно сигурна, че той беше наясно в какво се е превърнал и че едно малко зрънце от стария, добрия, борещ се за справедливост Вели все още живееше в него. Точно Айлин беше тази, която го накара да потърси и извади оцелялата му съвест.
По отношение на това, което е написала Орси, че Зейнеп е по на висше стъпало, съм съгласна в смисъл, че образа на Зейнеп е доста по-сложен от разлика от Кадир. В смисъл Кадир взима своите решения и ги изпълнява. Той може да се гневи, може да крещи, може да бъде груб и непохватен в някой отношения, но той е като скала, която ще спре всички и всичко, за да защити хората около себе си. Не случайно всички на него разчитат и близките, и колегите му. Зейнеп в това отношение е по-сложен образ за разбиране. Тя си тръгна от страх, а сега е като лъвица. Да, майчинското чувство е причината, но при нея сякаш трябваше да има натиск отвън , за да осъзнае колко силен човек е. Играта на Елчин също много ми харесва. Определено ми стана любимка и мисля, че драматичните роли много и подхождат.
Керем потърси батко си Кадир и така празната къща започна отново да се пълни с живот.
Играта на Къванч наистина е феноменална и много, много, много искам този талант да получи шанс да стигне до още милиони хора по света.
Днес видях, че и Чатай ще бъде гост -актьор в новия сериал "Обади се на агента ми", където ще се снима и Туба. Е, наистина много ми се иска и Къванч да се включи, нищо, че ще бъде само за една серия, но ще бъде интересно да изиграе себе си.
Испанското настроение на Башак много ми харесва 😍
Хубава вечер, момичета 😀

# 640
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното днес! Kiss
Ире Heart Eyes Hands Plus1 Такъв е сериала ни!
Колко хубаво го беше описала само Ани Heart Eyes на времето:
Цитат
Имаме много интелигентен сценарий, забележителен актьорски състав, феноменална игра и прекрасна операторска и режисьорска работа! Според мен, този сериал е от толкова по-висока класа, че дори не мога да опиша... Рано или късно и заблудените зрители, които още не са го осъзнали, трябва да го разберат, нали! Аз затова гледам толкова малко сериали - моето мото е: по-добре качественото по много пъти, отколкото много на брой, но еднакви сериали, които заливат пазара...
А играта на Киво и на мен ми пълни душата като на Айрето Heart Eyes
Много сладки Фе и синчето и.
Айре Heart Eyes много ми хареса Башак на тази снимка, благодаря! Дано видим най-сетне техни снимки от Бодрум. И е време да научим вече нещо за проекта му. Тази дълга коса не я отглежда, защото му харесва ми се струва Thinking
Орси Hug е, хубаво, само попитах, щом не искаш, ок. А Вели е бил ченге и то от най-добрите, но се е продал, за това го наричам продажно ченге, тези са най-отвратителните.
Коте Heart Eyes благодаря! Kiss А, аз мисля, че обсъдихме всичко обстойно още на онлайн гледането, но сега може да се напише още много. Забравя се, разбира се, нали заради това сега отново си го гледаме.
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! По въпроса дали един човек се ражда изначално лош или добър, след толкова години работа с деца моите наблюдения са различни. Раждат се и още как - гените са си гени, възпитанието, средата могат да повлият до някъде при формирането на характера на човек, но който си е роден проклет, си умира такъв и обратното. Как иначе да си обясня, че малки човечета, на 2 , 3 години са толкова различни ? Едни от тях още на тази невръстна възраст минават като булдозери през всички, за да постигнат това, което искат, а други се отдръпват настрани и винаги отстъпват ? Кой ги е научил ? Родни братя и сестри са толкова различни, като слънцето и луната. Да вземем за пример Кузей и Гюней, че сега ги гледам  - кое накара Гюней да се превърне в човека, който стана ? Защо при еднакво възпитание, еднакви условия и среда, едното дете си остана добро, въпреки всичко, което му се случи,  а другото, винаги по - обгрижвано от майка си, получило шанс да се образова стана такова завистливо, злобно, направо отвратително същество ? Та, аз съм на мнение, че характера ни е заложен от самото раждане и затова са причина единствено гените, които носи в себе си всеки от нас  ...
Аз на това му казвам ясно изграден образ, а не по-малко сложен от останалите
Цитат
В смисъл Кадир взима своите решения и ги изпълнява. Той може да се гневи, може да крещи, може да бъде груб и непохватен в някой отношения, но той е като скала, която ще спре всички и всичко, за да защити хората около себе си. Не случайно всички на него разчитат и близките, и колегите му.
Той Чаатай дали вече знае в какво ще играе със сигурност ? Щото направиха фенките му луди, тука има - тука няма, ужас.

Приятно гледане, дружки! Hug

# 641
Пепи Hug, с удоволствие те прочетох и се радвам, че си наминала, нещо ми се губеше Wink
Фенче Kissing Heart, за споделеното от Ани Hands Plus1
май съм съгласна с теб относно теорията ти за характера на хората. /хихи може да добавя и зодията, който вярва в тези неща, аз определно съм от тях Wink/ естествено и семейната среда е много важна!!!
а това, че Чаго влиза в тоя сериал на АЯ, май е вярно Hands V
но той няма в момента договор с Нетфликс, а нашия уж има Wink
Пепи, е и на мен ще ми е интересно да го видя в такава роля, ама.......
Ире Kissing Heart
оффф тая година е много постна от към снимки.....та всичко ново е добре дошло, ако са двамата- супер!!
но като гледам Къванч как се крие..... не искат да се излагат много на показ.

приятно гледане!

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 21:09 от Airra

# 642
Фенчеее!
       "Орси Hug е, хубаво, само попитах, щом не искаш, ок"

Не е толкова до неискане, а до неможене. Защото така го усещам, без да си го обяснявам. Пък и явно толкова години "викане" от страна на дъщерите ми да не анализирам много, вече си казва думата. Smiley

Нещо не ме задържа тази вечер серията. Може би, защото съм уморена. Но Кюзей - Гюней си ме закова отново.
       Забравям тези дни, но ми се иска да споделя нещо за Бану. Че тя, всъщност е много умна. И прозорлива. Но има по-болестна чувствителност, която и стоварва това психическо бреме. А жалкият й брат Баръш го оприличавам на Фикрет  от Истанбулската невеста. Само че Баръш е злобен, а Фикрет не. Или поне не толкава.

Но да не ви ядосвам повече с отвлечените ми, извън сериала разсъждения. Хубаво гледане!

П.п да добавя, че се чудя защо нащия не са го поканили в този сериал на Нетфликс с гост актьорите.  Халит Ергенч е поканен, май.  Всъщност не само се чудя, но и дразня.

# 643
ново!!!! BlushHeart

сбъдна ни се желанието!!! Grinning

Орси, сериала с гост актьорите не е на Нетфликс, а на АЯ.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 22:06 от Airra

# 644
Колко на време дойде Зейно ... иначе не ми се мисли какви щеше да ги свърши Кадир ... Не му стигна на онзи гад, че му донесоха обиците и халката на Аслъ, ами му пусна и гласът на майка му Rage

Една красота от Тамара

Айре Heart Eyes йесссс! Супер, изпълниха ни желанието! Благодаря за клипа! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт