супер динамични и тежки са сериите сега, особено утрешната...........
Фенче

прочетох те
, утре ще пиша за моето виждане относно любовните сцени.Диве

лека.

.
.
много съм лаконична напоследък! Права си, чак аз едва се разпознавам
.

много си мила, джанъм , благодаря за жеста
Ама на, днес се замотах и Котето
ме е заместила с кафето 

много ми хареса споделеното от теб! Абсолютно съм съгласна с теб, че повечето не мислят за последствията. И за Вели с неговата самонадеяност.
за това написах подобни роли - нито Бехлюл, нито Секиз бяха лоши, но ставаше дума за противоречив герой, който води вътрешна борба в себе си между добро и зло, в случая- между правилно и неправилно. Тях не можеш да ги намразиш, а по-скоро да ги съжалиш, особено Секиз с промития мозък от Кенан Биркан. Може да е кратка тази му роля на гост - актьор, но именно тя покори много зрители в Езел. Заради Секиз го забеляза и Камерън.
чакам с нетърпение да проснеш ухаещото си пране, така, както си знаеш, когато намериш време.
довечера ще разбереш защо мрази Вели Кадир. Аз се съмнявам, че ако знаеше, че може да заплати цената с живота на семейството си, би се захванал с тези мафиоти ... не знам, но така го усещам. Много висока цена плати, която се отрази и на здравето му чак, за това мисля така. А това, че е полицай му осигуряваше само по-лесно да доставя пратките, мафията изобщо не се интересува кой какъв е. А видяхме защо се е забъркал - човека иска да тича, не да ходи като останалите, иска да реже глави, да е от големите риби. Защото нищо от това, което му е предоставила полицията не е достатъчно за него. Но, този път не извади късмет с партньора, Кадир не е Юсуф. Колкото до Зейнеп ... да, и за нея му завидя.Заради омразата си искаше да види Кадир сам, без никого, на колене. Но, сбърка човека просто.

, тенкю за кафенцето 
липсва ми прането с омекотител 
..........
наслада за очите
...........особено в по-старите му сериали, без много цензура! 
а сакън, Къванч не го искам в такава роля на плазмодий, като Гюнчо 
- беше противоречив с всичките слабости, които може да има един човек. но сърцето му беше добро!!
, за Велю!!! 

, Фенче
,
) 
,
,

А Вие как мислите?
за любовта показвана от Киво много точно!
И с другото съм съгласна.
Според мен ще е много интересно даже 
предполагам....

/вината си за трагедията със сем-вото му, но беше по-лесно да обвинява друг, иначе съвсем щеше да се побърка.
за споделеното!!! 

Препоръчани теми