Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Не си тръгвай пак Зейнеп!! Disappointed Relieved Heart

супер динамични и тежки са сериите сега, особено утрешната...........

Фенче Kissing Heart
прочетох те Wink, утре ще пиша за моето виждане относно любовните сцени.

Диве Hug

лека.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:37 от Airra

# 691
Не си тръгвай пак Зейнеп!! Disappointed Relieved Heart

Страхотна сцена! Heart
Пак не успяхме да видим какво се случва, дразнят ме тези реклами през 10 мин. и това е, ама какво да се прави.
Ха, започна сериала Добрия доктор,  чийто римейк е Доктор Чудо. Интересно ще ми е да сравня. Поне за сега турския печели по визуални ефекти

# 692
Вели, нагази в дълбоките води...стана ми ясно защо са избили  семейството му.

А на мен ми стана интересно, ако Вели знаеше предварително залога, дали щеше да се хване с тази мръсна работа ? Thinking Сега вече е късно за отказване, от мафията няма откопчване.
Фенче, много интересен въпрос постави...
Мисля си, че вероятно повечето хора, които се забъркват в мръсни игри, нямат понятие от реалните мащаби на последствията за самите тях. Или блокират мислите и разсъжденията по въпроса какво би станало, ако нещо се обърка. А специално за Вели смятам, че той се надценява, през цялото време разделя света на " жертва" и " ловец", а себе си определено поставя във втората графа. Изглежда ми сякаш прекалената самоувереност е притъпила чувството му за преценка на действителността. Вероятно изобщо и не се е замислял колко точно рискува, воден единствено от желанието си да е от едрите риби...

# 693
Привет, момичета 🤗🤗🤗
И аз утре ще пиша, някъде следобед, но да покрия Фени , утре за кафето 😘😍🤗
Лека 🛌

# 694
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Kissing Heart

Кафе днес ...... от мен, буйрум!

Минавам вечер късно да ви изчета, но да пиша даже не мога и да си помисля, че едва гледам Confused.
Много ангажименти напоследък, особено и след работа и то не ми остава време да наваксам с гледането.
Но пък на моменти като ми хрумне нещо се опитвам да си водя записки, та като ми се осводи минутка да си излея
и аз размислите Stuck Out Tongue Winking Eye.

Айре Kissing Heart много съм лаконична напоследък! Права си, чак аз едва се разпознавам Grinning.

Хайдиииииии до скив

# 695
Поли:

"Мисля си, че вероятно повечето хора, които се забъркват в мръсни игри, нямат понятие от реалните мащаби на последствията за самите тях. Или блокират мислите и разсъжденията по въпроса какво би станало, ако нещо се обърка. А специално за Вели смятам, че той се надценява, през цялото време разделя света на " жертва" и " ловец", а себе си определено поставя във втората графа. Изглежда ми сякаш прекалената самоувереност е притъпила чувството му за преценка на действителността. Вероятно изобщо и не се е замислял колко точно рискува, воден единствено от желанието си да е от едрите риби...
[/quote]

Да, хубаво разсъждение. При Вели допускам второто . Именно поради причината, която си описала. Неговият характер - самоувереност, чувство за превъзходство, а и той си е играч. Това го бяхме споменали скоро. А и защото той е полицай и много добре знае как е в тези среди. За разлика от крехките младоци, които ги зарибяват, виждат малко повече пари и морето им става до колене!  Сложен образ е Вели. Онур много добре играе подобни  роли и странно, но не го намразваш!? Другата роля е в "Моята родина това си ти". С Бергюзар и Халит Ергенч. Не съм го гледала, но четях темата  и гледах трейлърите.

Фенче,

"Ами той според мен вече игра в такива роли - Бехлюл и Секиз бяха някакви подобни образи Thinking Аз искам да го видя в наистина отрицателна роля, интересно ми е дали ще намразя героя му, а че той ще се справи чудесно не се и съмнявам, но дали ще мога да го намразя, както мразя Гюнчо ? Съмнявам се Smile А и едва ли ще се случи Thinking"

За Секиз да. Макар и кратко като гост актьор. Но Бехлюл...Не я приемам като отрицателна тази роля. Да, това че се влюбва в жената на чичо си, който го отглежда е лоша постъпка,  но не лош човек!

Я да си се допълня. Значи под отрицателна роля разбирам плазмодий като Гюнчо. С интрижките, с това противно "спокойно". Добре го дублираше нашият актьор. Не че на Вели не е отрицателна, Както и Сакиз. Но  са образи на силни мъже, със своя си истина. Образи, които не ги обичаш, но с нещо те карат да уважаваш.  Е, малко силно казано да ги уважаваш, но там някъде! Wink

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 09:49 от ORS/KRISI

# 696
  • София
Добро утро!

Вели, нагази в дълбоките води...стана ми ясно защо са избили  семейството му.

А на мен ми стана интересно, ако Вели знаеше предварително залога, дали щеше да се хване с тази мръсна работа ? Thinking Сега вече е късно за отказване, от мафията няма откопчване.

Според мен пак щеше да се забърка с тези мафиози. И, това щеше да го направи,  защото разчиташе на поста си в полицията. Винаги може за извърти нещата в негова полза. Началника му има доверие, това му стига. Пък, и видяхме как  се справя с другите  полицаи които стават неволни свидетели. Само, не ми стана ясно защо се е забъркал? Може би, е искал да осигури по-добре семейството си. Видяхме майка му, как говореше за него с обожание. И, друго не разбирам- защо е тази омраза към Кадир? Та, Кадир докато се запознаха нямаше и половината от живота на Вели. Израсъл е без родители, в глад и мизерия, без дом, няма брат и сестра....на едната Зейнеб ли му завидя?

# 697
Привет, дружки! Hug
Пепи Heart Eyes много си мила, джанъм , благодаря за жеста Kiss Ама на, днес се замотах и Котето Heart Eyes ме е заместила с кафето Е, макар и късно и аз ще се отчета със специално кафенце Grinning

Поли Heart Eyes много ми хареса споделеното от теб! Абсолютно съм съгласна с теб, че повечето не мислят за последствията. И за Вели с неговата самонадеяност.
Орси Hug за това написах подобни роли - нито Бехлюл, нито Секиз бяха лоши, но ставаше дума за противоречив герой, който води вътрешна борба в себе си между добро и зло, в случая- между правилно и неправилно. Тях не можеш да ги намразиш, а по-скоро да ги съжалиш, особено Секиз с промития мозък от Кенан Биркан. Може да е кратка тази му роля на гост - актьор, но именно тя покори много зрители в Езел. Заради Секиз го забеляза и Камерън.
И аз като теб искам да го видя именно в роля като на Гюней, защото ще ми е интересно дали ще успее да ме накара да намразя героя му, но едва ли ще се случи.
Коте Heart Eyes чакам с нетърпение да проснеш ухаещото си пране, така, както си знаеш, когато намериш време.
Маркито Hug довечера ще разбереш защо мрази Вели Кадир. Аз се съмнявам, че ако знаеше, че може да заплати цената с живота на семейството си, би се захванал с тези мафиоти ... не знам, но така го усещам. Много висока цена плати, която се отрази и на здравето му чак, за това мисля така. А това, че е полицай му осигуряваше само по-лесно да доставя пратките, мафията изобщо не се интересува кой какъв е.  А видяхме защо се е забъркал -  човека иска да тича, не да ходи като останалите, иска да реже глави, да е от големите риби. Защото нищо от това, което му е предоставила полицията не е достатъчно за него. Но, този път не извади късмет с партньора, Кадир не е Юсуф. Колкото до Зейнеп ... да, и за нея му завидя.Заради омразата си искаше да види Кадир сам, без никого, на колене. Но, сбърка човека просто.

# 698
Привеет! Hug
Коте Hug, тенкю за кафенцето Blush
ееее съжалявам, че си изостанала със сериите и си толкова заета!!! Disappointed липсва ми прането с омекотител Yum
Фенче Kissing Heart..........
Скрит текст:
Имаш известно право - в ДК  целувките им с Туба бяха прекрасни и завладяващи до момента, в който не  започнаха да пишат глупости по техен адрес, помните и едва тогава престанаха да се целуват  толкова често по устата, така си беше, но аз поне стагнация нито в Киво, нито в Туба усетих. А виж,  в Сблъсък усетих нещо такова, ама от страна на Елчин, не на Киво . Като го гледаш, ще кажеш дали греша. Сякаш се стесняваше от него или пък така е трябвало да бъде по сценарий, не знам. Никога не съм го споделяла до сега, но ми омръзна за всичко все Киво и Башак да са им криви на някои Smile А, че няма да видим нещо подобно като в Перла, ЗП, та дори и в КСШ / и там присъстваше Башак между другото, нищо, че все още не му беше жена /  това е ясно, там си се нацелуваха здраво. Но, това време отдавна мина за Киво и не в Башак е причината, изглежда така иска той. И може да няма много сцени с целувки в сегашните сериали на Киво, но пък поне ги целува как си трябва, не по брадата както в  други сериали

Къванч много умело играе романтини сцени-вкл. погледи, прегръдки, милувки, създава чувство за любов с езика на тялото си без задължително да има целувки. Честно казано на мен това понякога ми доставя повече удоволствие от гледането, от колкото при някои други двойки с нелицеприятни целувки.../няма да давам примери Mr. Green/ А пък когато нашия целува - еее наслада за очите Yum...........особено в по-старите му сериали, без много цензура!

Маркито-е как защо го намрази, ами Кадир му разкри мръсните дела, а това е направо смърт за Вели....ще видиш и продължението довечера.

Поли Hug
Цитат
Изглежда ми сякаш прекалената самоувереност е притъпила чувството му за преценка на действителността. Вероятно изобщо и не се е замислял колко точно рискува, воден единствено от желанието си да е от едрите риби...
абсолютно, прекалена самоувереност, може би и от факта, че е бил много добър полицай. Но както каза той на Кадир това не му е стигало, искал е и финансовата сила, която му е дала тъмната страна.

Орси Hug а сакън, Къванч не го искам в такава роля на плазмодий, като Гюнчо Laughing
за Бехлюл Hands V- беше противоречив с всичките слабости, които може да има един човек. но сърцето му беше добро!!

Фенче Kissing Heart, за Велю!!! Hands Plus1

хахах Laughing

искам и такива снимки, това лято !! Yum

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 13:01 от Airra

# 699
Много хубава снимка! Пишете, че искате да се повтори и това лято. Значи, че не е от сега и че сте я слагали. Защо не си я спомням?  Явно съм я пропуснала. И рибоците хубави.

Фен, приеми моето изказване  като потвърждение на твоето изказване.

Благодаря и за хубавите и вкусни кафета. Аз чакам срещата с приятелката ми, която се върна от морето. За да го изпием в компания!

На всички прегръдки от мен. Виртуално, поне, може!

# 700
Айре Heart Eyes за любовта показвана от Киво много точно! Hands Plus1 И с другото съм съгласна.
А защо да не видим Киво и в подобен образ, няма ли да го гледаш ? Grinning Според мен ще е много интересно даже Laughing
О, неее, и тримата са си баш тамам, няма нужда да им мешат чертите  Grinning
Хубав ден! Hug

# 701
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро! Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face
Прекрасен, успешен и слънчев вторник!

Благодаря за споделеното! Flowers Cherry Blossom

Много интересна дискусия!
Като Гюней изобщо не ми се иска да виждам Къванч, а и не вярвам да видя. Никога не видях в Гюней противоречие, вътрешна борба, съжаление или разкаяние за стореното.
За мен профила на Бехлюл не отговаря съвсем на профила на отрицателен герой.
В една книга, която четох доста отдавна, турска, се говореше за греха. И как някой може да мисли, че е праведен в отношението и делата си към околните, но важно е изначалното намерение. Това е мерилото за греховност.
Доста субективно, но всъщност доста сюжетни линии в сериалите могат да се обвържат с тази теория. Разбира се, това не ни дава правото да оправдаем делата на всеки, лишен от лоши намерения. Но мисълта ми беше, че в този смисъл, не слагам Бехлюл в тази графа.
Вели обаче, ах Вели!
И изведнъж воюващият с чудовища, сам стана чудовище.
Ама разбира се, че знаейки какво би могло да сполети семейството му, избра този път. Нали Кадир му даде шанс. Да промени посоката. Да спаси себе си и близките си. Ако се беше хванал за подадената ръка, можеше.
Затова още повече го мрази. Най- непоносимо е след нещастието да погледнеш този с неизреченото, останало да виси във въздуха “аз казах ли ти”.  Да знаеш, че си имал шанс да предотвратиш нещастието и самият ти не си го използвал. Сигурно е убийствено.
И този гняв, който изпитва към Кадир, притъпява собственото му чувство за вина, вменявайки такава на Кадир, дава му фалшиво чувство за невинност.
През всичките тези години вярва, че Кадир е отговорен за трагедията, знае, че Кадир е изгубил единствената жена, която е обичал и останалото му едничко съкровено е майка му, затова според мен не е бил наясно за брака с Аслъ.
Зейнеп беше част от отмъщението до един момент. Но като я опозна, привлече личния му интерес според мен.
По- нататък ще пишем по тази линия, за да не излизаме от сериите по тв.

Весело да ви е през остатъка от деня!

# 702
Привет, момичета! Heart Eyes

Коте Heart Eyes , Фенче Heart Eyes ,
Благодаря ви за кафенцата. Flowers Hibiscus
Чаша горещо кафе + чаша студена вода + писането в темата = чудесно начало на деня. Simple Smile)

Благодаря на всички за споделеното! Flowers Bouquet
Съгласна съм с Вас - Вели имаше твърде много самочувствие, беше се взел твърде на сериозно, помисли си, че е недостижим,но...сгреши. Надцени себе си, както сте писали, но подцени мафията, подцени и Кадир. Подценявайки Кадир,е една от най- големите му грешки. Мислейки си, че милостта на Кадир е неговата слабост, Вели се заблуди адски много. Милостта на Кадир е неговата сила! За мен няма две мнения по този въпрос.
Кадир е доброта, светлина и справедливост.

Фенче Heart Eyes Kissing Heart ,
Много добър въпрос зададе, джанъм. Аз обаче мисля, че пак би се съгласил Вели. Мисля така, защото надценявайки себе си и собствените си възможности, той би си помислил, че няма никакъв начин да закъснее, да забави пратката. Може и да греша, но така го усещам аз.
Видиш ли, искал да тича, а не да върви. Че това ли е начина да тичаш, прегазвайки всички, изпречили се на пътя ти? Начина да тичаш е правейки добро, отказвайки се дребнавостите, егоизма, трупането на прекалено много вещи и пари. Когато започнеш да правиш тези неща, ти не само ще тичаш, но и ще полетиш. Кадир следва точно този път. Много жалко за Вели, че не успя да направи разликата и да проумее кой път ще го извиси.
А аз май не искам да гледам Къванч в отрицателна роля, някак си не мога да си го представя. Но съм сигурна, че и да изиграе такава роля, аз пак ще симпатизирам на героя му, няма как иначе. Grinning

Айре Heart Eyes Kissing Heart ,
Ооох, какви прекрасни и същевременно тъжни снимки, на Кадир  си споделила. И на мен тази сцена ми е любима. Много силна, много! Heart
Права си, предстоят много динамични епизоди, особено тазвечерншния... Worried
Аз не съм гледала сериала, който ти е любим от романтичните комедии, но днес дано наистина успея да изгледам "Почукай на вратата ми". Керем и Ханде ме кефят адски много, големи са сладури.
Сестра ми  гледа само комедии. Сега гледа Грешкото и казва, че е много забавен, но не ми е симпатичен Джан Яман и не мога да се насилвам. Wink
Хаха, феновете са голяма работа. Повече ми харесва комбинацията между Чаатай и Къванч. Grinning
Иначе те тримата - Къванч, Бурак и Чаатай са ми любимите турски актьори. А, забрявям Екин Коч. Буквално се влюбих в играта му, гледайки ВВК. Heart
Ще имаме такива летни снимки джанъм,ти вече си поискала, хехе. Kissing Heart
А тази снимка с визията на Саруханчо е много готина. Много е красив Кивчо, но къде му е шкембето? Grinning

Момичета,
Аз много й се чудя на Мерал защо постъпва така. Не мога да си обясня поведението й. Дали отчаянието от бедния живот я кара да върши това. Въобще какво намира в Якуб? Може би си мисли, че чрез него има шанс на живот без лишения... Thinking А Вие как мислите?
Демир отново показа каква гадина е, разкривайки на Джемре истината за баща й, за да може да отклони вниманието й от видеото. Пфф, гадняр!!!

Всеки един от тях понася много удари от живота, но как ги интерпретират и как се справят с тях, зависи само и единствено от техния минал опит и мироглед. Сам каквото си направиш, друг не може да ти го направи. Затова май вече спрях да съжалявам Вели.

Оставям Ви, дружки!
Май ще се "залавям" с двойката на Ханде и Керем.
Усмихнат и щастлив ден! Heart

# 703
Айре Heart Eyes за любовта показвана от Киво много точно! Hands Plus1 И с другото съм съгласна.
А защо да не видим Киво и в подобен образ, няма ли да го гледаш ? Grinning Според мен ще е много интересно даже Laughing

e ще гледам много ясно, ама няма да се кефя на героя Neutral Face предполагам....

Орси, снимката е излязла тогава, когато не си чела форума.......Blush
ако ти се гледат снимки от миналата година, заповядай, че се учудиш още колко не си виждала Wink
https://www.facebook.com/pg/Kivanc-Tatlitug-%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D … =1174176909414112

Алинка Kissing Heart Flowers Rose
Цитат
Като Гюней изобщо не ми се иска да виждам Къванч, а и не вярвам да видя. Никога не видях в Гюней противоречие, вътрешна борба, съжаление или разкаяние за стореното.
така е!
и за Вели Hands Plus1
за съжаление по това време, той е бил най-близкия човек до Кадир, Кадир загубва брат си/според неговите думи/ предавайки го. Но Вели въпреки предупреждението му знаеше, че от тая мафия няма измъкване, ако се беше отказал, сигурно щяха да го убият. Вътрешно в себе си усещаше/предполагам Thinking /вината си за трагедията със сем-вото му, но беше по-лесно да обвинява друг, иначе съвсем щеше да се побърка.

Ире Kissing Heart за споделеното!!! Flowers Tulip
Ами Мералката си обича лошите момчета и парите, както видяхме..... голия, честен и обичащ я Керем не й беше интересен.
Но пък Керем стана интересен за богатата, но добросърдечна и честна Джемре!! няма нищо случайно Wink
Сподели после как ти се стори сериала с Керем Б. и Ханде....!
М/у другото Екин Коч ще играе заедно с Буура Гюлсой в историческо дизи!
Скрит текст:
Хихи ще видим колко ще има такива снимки с Киво, но пак ми залипсваха КБТ Pensive
За Демир, наистина направи много подла постъпка, като каза на Джемре с какво се занимава баща й. Това е началото на разкритията за Селим Гюр и на разочарованията за дъщеря му.
Бащата й хвърли истината в очите: "С какво си мислиш, че плащам за живота, който водиш?"
и после Джемре: "Колко струва живота на едно дете, татко?"
но особено ми хареса това: "Тези, в които вярвах най-много ме предадоха, а тези, в които се съмнявах заслужиха доверието ми!"

Кадир...........Heart

и да обърна внимание на това реж. решение
двамата водиха този важен разговор, без да се гледат в очите!

........................

олеле Еркан Джан  в какъв сериал се е набутал Open Mouth

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 17:54 от Airra

# 704
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Колко много теми сте засегнали, не знам дали ще успея да опиша всичко, което искам.
Айра, снимките от тази сцена, които си качила....само не мога да разбера, как ги пуска тези сълзици този човек  и направо те пробожда в сърцето. Както Къванч плаче и както целува, никой друг не е в състояние така да ми въздейства . ЗП наистина изпрати Къванч и Берен в друга орбита, но пък и двамата се оказаха напълно достойни да бъдат там. Защото те не само се възползваха от славата,която ги настигна/ макар че Къванч го настигна преди това/но след ЗП и двамата изиграха коренно различни характери ,на Кузей и Фатмагюл, което само затвърди факта, че става въпрос за огромни таланти, а не за късмет да играят в сериал с интересен сценарии.
Сега от време на време гледам ДК, ами доста добре си се целуват честно казано.
Фени, и аз в началото на онлайна бях с резерви към играта на Елчин, но някъде към 7-8 серия  не знам, свикнах ли с нея, заради Къванч ли, но много си я харесах и сега с удоволствие я гледам. Проблемът ми е, че ми е трудно да гледам партньорки на Къванч с други актьори . Опитах да гледам Елчин в Любов под наем и не мога, и не мога да я възприема с друг, та напълно разбирам фенките на този сериал, които така и не я приеха заедно с Къванч.
За Вели...интересен и сложен образ изигра Онур и наистина стана любим злодей, защото хем ти идва да го убиеш, хем на моменти го съжаляваш. Омразата към Кадир се опитвам да разбера като защитна реакция към това, което му се случи. Той беше наясно какво е направил, но нямаше как да продължи да живее с тази вина и направи най-лесното, прехвърли вината върху Кадир и това му даде смисъл да живее. Загубата на семейството му беше неговото оправдание да бъде жесток и без всякакви задръжки. В края на краищата той беше добър полицай и добър син, но пак ще се повторя "понякога сме ангели, понякога дяволи". И понеже говорихме и за възпитание и гени, аз мисля, че всички пора се раждат  и с хубави, и лоши гени, но кои ще надделеят зависи от средата, в която растем и хората, с които ни среща живота. Както казва моята приятелка, зависи, кое копче ще натиснат в душата ми.
Орси, аз съм болничен до октомври, така че, ако организирате нещо съм насреща 🤗
Лека вечер, момичета и приятно гледане

Общи условия

Активация на акаунт