и да са ти живи и здрави мама и тате!!!

гледала съм го тоя сериал с Хазал Кая и Хакан. не му отиваше ролята на момчето, в което се влюбват всички, щото няма подходящата визия, но в Сблъсък си е паднал точно на мястото, ей такива гаднярски роли му пасват като ръкавица.
Фенче, Пепи, Орси

нямам много какво да добавя........
Кадир и Зейнеп много плахо се връщат към темите от миналото, защото там има много болка....
Чак в тази серия, на разговора им в заведението започнаха да открехват чувствата си и това което са преживели.
накрая Кадир каза, че всичко се забравя, но Зейнеп му отвърна:
Аз не забравих.........

тя е била влюбена само и винаги в него!

Много ме изкефи и разговора между Зейнеп и Галип, на който и Кадир стана свидетел и чу със собствените си уши, че е обичала само него!!!

В колата също продължи искрения им разговор, бяха толкова мили, когато слушаха песента на майка му. И после Зейнеп му каза, че иска да го запознае с Айлин......
тези моменти ми харесаха най-много в серията.
За Къванч, знаем, че винаги си избира различни роли-сериозни, с послания. Обича си трудните персонажи, които изгражда и дава всичко от себе си, за да ги представи по най-добрия начин. Сега като гледам пак Сблъсък-ами във всяка серия има толкова тежки сцени, трябва да е бил после изцеден до дупка.....но това е той, обича си професията и се раздава на макс.
Е вярно, че сега са модерни други сериали, хората искат нещо леко, забавно, не особено умно, с красиви гледки, красиви двойки, напомпани тела, мускули , баклави. Пък калко е сериозен и стойностен сюжета и колко талант влагат главните актьори, не е важно

Е слава богу Къванч, няма да се впусне в тия малоумщини

нашия човек си избира такива роли!!!

Пепи, мисля, че Башак рекламира списание, често прави подобни неща в ИГ си.
Фенче, мммм каква красавица-малката Дениз

Алинка нещо се загуби и ми липсва!

лека вечер!