Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 230
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте във вторник, момичета!

Айре Heart, Фенче Heart,
Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes ,
чудесен колаж, браво! Hug Личи си, че Къванч много обича децата, ама и те него. Големи сладури са всички.
На мен аглийският също ми допада много повече. Той ми е любим. Учих френски 3-4 години, но не ми хареса толкова, колкото английският. Испанският също адски ми допада и много съжалявам, че не сме го учили в училище...
И аз снощи мернах сторито на Башак. Радвам се, че си прекарват добре карантинното време. Ех, де да можехме и да зърнем, дори само за една секунда, Къванч. Sad Всъщност имате ли информация какво е положението в Турция? Аз не слушам никакви новини вече, а и сякаш тук спря толкова да се говори за вируса. Интересно ми е какво се случва при комшиите.
Дано дружката, с която си общувала, да не се окаже права!!! Hands Pray Колко зле пък може да изглежда Къванч, а и минаха мисля, че два месеца, откакто съобщиха, че беше болен. Дано предположенията й не са верни. Аз мисля другояче. Heart

Фенче Heart Eyes ,
Ама и ти си права. Колкото и да не харесвам тази гелосана прическа, на него просто му отива! С каквато и да е прическа пак ще е красив. Heart Eyes Ето още една с бая гел.

Само колко много известни актьори са се изказали с толкова топли чувства относно Къванч и признават не само актьорските му умения, ами и добрите човешки качества, които притежава. Завоювал е много сърца и несъмнено е спечелил уважението на много хора. Blush

Миналата вечер погледах малко КГ. Ах, тази Зейнеп успя за няколко минути да ми вдигне кръвното. Grinning Доста се опита да злепостави и да унижи Джемре, но не й се получи. Има толкова добър баща, а почти нищо да не е прихванала от него - просто язък!

Желая ви хубав и усмихнат ден! Heart

# 76
Ире Kissing Heart и мен ме учудиха отговорите й. Чак пък толкова да не се е възстановил за 2 месеца??? И ми се иска да не познае за бъдещата му работа и съответно да започне да се снима по-рано от есенния сезон.
Как е в Турция.... и аз не следя новини, но може да се провери в интернет, та събрах малко инфо.....
Скрит текст:
Турция отвори ресторантите, кафенетата и големия пазар "Капалъ Чарши" в Истанбул, докато правителството разхлабва ограниченията в борбата с коронавириса, информира АФП.

Властите също отвориха парковете, плажовете, библиотеките и музеите, а милиони държавни служители се върнаха по работните си места.
Турция, с население от 83 милиона души, е потвърдила повече от 4500 починали от коронавирус. Властите обявиха, че епидемията от коронавирус е под контрол, но многократно предупредиха, че гражданите трябва да спазват правилата за социална дистанция и да носят маски на обществени места.
общият брой на заразените с новия коронавирус в Турция нарасна на 163 103. Броят на смъртните случаи се е увеличил с 26, достигайки общо 4515 от началото на пандемията. През уикенда в Турция е в сила забрана за излизане в 15 окръга, включително в Истанбул и Анкара. Хората над 65-годишна възраст и децата също нямат право да излизат навън. Междувременно тече подготовка за отварянето на Капалъчаршъ в Истанбул и възобновяването на полетите по вътрешни линии от утре.

От 1 юни започва нормализация на живота в Турция
https://novini.bg/sviat/balkani/600835
Турция постепенно се връща към нормалния си ритъм
https://bnr.bg/post/101285674/turcia-postepenno-se-vrashta-kam-normalnia-si-ritam

хехе да,  да беше се появил Къванч за една секунда, че да го видим-слаб ли е дебел ли е?? пак ли е пуснал голямата брада? Smiley

класацията на DigiLUP за най-коментираните стари сериали/мин. седмица/
а уж вече не дават КГ Wink

и ИМДБ

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 15:54 от Airra

# 77
Привет, Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Heart Kiss
Айре Heart Eyes за нищо! Kiss
Глупости, възстановявал се още Киво от болестта Grinning Ако беше болен от коронавируса, да , ама той не е .
Скрит текст:
И аз съм карала двустранна бронхопневмония преди години, и бях ужасно зле,  задъхвах се като пенсионер от най-малкото усилие, ама защото умницата не отидох на лекар веднага, кашлях си доста време, но понеже нямах температура или е била съвсем ниска, не се чувствах зле и си мислех,че ще ми мине от само себе си, щото видите ли нямало кой да работи Grinning И отидох, чак когато един ден просто не можах да стана от леглото. Та цял месец ми биха инжекции сутрин и вечер, едва отървах болницата. Тогава повярвах, че от това се умира, добре, че бях млада, иначе не знам ... Бях 50 кг. с мокри дрехи, пък се възстанових за няма и два месеца, а този огромен мъж , който не е изчаквал като мен, още ще се възстановява, хайде бе! Нарочно не се показва, знаете, че Киво не е суетен, той и без това си знае, че винаги е красив, дори и болен Laughing Аз пък си чакам всеки момент да ни кажат какво все пак ще снима.
И Киво е съгласен с мен Laughing

В Турция положението не е зле като в Испания, Америка, Англия и Италия. Изобщо на Балканите пандемия не може да се каже, че има. На 83 мил. население, както е написала Айрето Heart Eyes заразените да са само 163 103 , а починалите 4500 е нищо, в Испания на денонощие умираха по хиляда души. Знам, защото се вълнувам за племенниците ми.
Айре Heart Eyes супер и за КГ и за ИМДБ. Дори се е придвижил в класацията. Скоро ще си върне мястото, което заемаше от много време.
Ире Heart Eyes и ти мислиш като мен! Hands Plus1
Мани, мани цял сезон му гелосваха така косата на Мехмет, ама аз баш такъв си го харесах, нищо не може да го загрози него Heart

Дори и с това кретенско бритонче не успяха да го загрозят Stuck Out Tongue Winking Eye

Както и с тези белези

# 78
Айре 🥰 ,
Като гугъл на темата си, винаги намираш информацията, която ни касае. Аз си знам, че ти ще знаеш, та направо към теб си се обръщам. 😊 Благодаря за сведенията относно комшиите. Дано овладеят вируса още по- добре и заразените да намалеят. Май някой сериали ще започнат снимките този месец. А с проектът на нашият какво ли се случва. Ох, много искам да знам. 😀
Явно на турците доста са им липсвали старите сериали - КГ, ЗП, КнБ, Ичердето - все класни проекти. Догледа ми се КнБ, доста свеж беше.
Браво на Къванч, пак е в класацията и дори по- напред от Бурак, който в момента снима. Радвам се, че и двамата намират място там. 😊

Фенче 😍,
Много ме разсмя с кретенското бретонче. 😀 Ама наистина си беше такова, де, ала ми беше неудобно да го споделя по- рано. Във втори сезон вече му докараха прическата. Много готин беше Кузей, особено с костюмчето и бялата ризка. 😻
Ще видите,че няма да се окаже права въпросната дружка. Аз с нетърпение чакам да избухне хубавата бомба и най- после да разберем какво се случва!!! 🙏

🥰🥰🥰

Пф, късметлийка,бе! 😀

Хубава вечер!

# 79
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Тази вечер персоналният таксиметров шофьор ме разсмя от сърце"...ако ви видя веднъж и двамата едновремено да се усмихнете, ще изиграя хоро....най добре да е на вашата сватба..."
 Зейнеп и Хандан  продължават да ме изправят на нокти...едната, защото все се вре където не я искат, а другата, защото съжалява не защото се е отървала от тормоза на Сами, а защото не е незаменима....Всеки с дерта си , както казват старите хора....
Очаквам с нетърпение кога ще хлопнат по главата Баръш, че  той се прави на ощипана госпожица...бил използван....че той да не би да не знаеше, че Джемре не го обича.....
Хайде рекламите свършват....да видя до къде ще е серията тази вечер...

# 80
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите, преводите и споделеното!!!
От мненията на другите за Къванч най-много ми харесва това на Ипек Билгин.
Я, една задачка - Къде тя играе екранна майка на Къванч?
И за нещо друго, което мина май през темата се сетих.
Не знам колко е вярно, че Къванч е бил избран  за  "Музей на невинността", но така пише >>>
"Преди време се твърдеше, че за главната роля е избран Къванч Татлъту,
но Ерик Бармак успял да убеди Amazon, че Чаатай Улусой ще е по-подходящ, ..."
Закачих от лайфа снощи в инста.
Не съм съгласна съвсем с админката за  Къванч, но смятам, че криенето му е свързано с болестта.
Споделям напълно, че не е от суета. Скри се известно време заради Организето,
но се показа, когато филмът беше сглобен и хвърли бомбата.
Короната отминава, но се задава нещо още по-неприятно и страшно.
Сигурно по този повод са припомнили този момент с Къванч  >>>

Лека вечер!!!

# 81
Фенче Kissing Heart,охх много се разпали Laughing
и аз писах, че не съм съгласна с админката Hands V но отдавна се канех да я питам за мнението й.....и снощи го направих.
м/у другото на мен гелосан и зализан Къванч ми е тамам на вкуса:)
много му отива и така хубаво му се открояват чертите Heart Eyes
Ире Kissing Heart Гугълка съм да: )))
да, доста сериали започват пак снимки!
и аз вече нямам ама никакво търпение за нов проект, но май е по-добре да спрем да го обсъждаме, че само се изнервяме Smirk
да си стоим в архива, докато дойдат по добри времена!!!! Wink
на мен супер много ми харесваше Кузей в началото на сериала, беше чок секси!!
Диве Hug, на въпроса ти за Ипек Билгин- е в СП, нали?
криенето на Къванч-не  знам дали е заради болестта, но не съм толкова убедена, че е за роля. Rolling Eyes
Цитат
Не знам колко е вярно, че Къванч е бил избран  за  "Музей на невинността", но така пише >>>
не, че е бил избран, а че са го имали впредвид..... а колко е вярно Mr. Green
готини гифчета!!
Цитат
какво имаш впредвид??
Гости Hug Blush Hands Plus1
м/у другото и Домът.....започват да снимат, много се кефя!!
а той е на ОГ медия. Hands V

лека вечер.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:59 от Airra

# 82
Добро утро! Hug

Ире Heart Eyes неудобно и било, вярно ли ? Oт нас ? Тук можеш спокойно да си споделяш всичко, което ти идва отвътре, нали знаеш Kiss  Ама така си беше - наистина много се опитваха да го загрозят Киво на моменти, но не им се получи. На мен Кузей си ми харесваше през цялото време, само с това бритонче и замазаната коса ми бъркаше в здравето, добре, че бързо му променяха прическите. Само колко пъти смени визията си в този сериал, забеляза ли ? За това съм останала с впечатление, че косата му расте много бързо.
Една много архивна снимка, много ми е хубав Киво с дълга коса Heart

Гости Hug Kiss Hands Plus1
Диве Hug Ипек играеше екранна майка на Киво в " Сънят на пеперудата "
Никъде не съм срещала тази информация за Киво и " Музей на невинността"
На едно мнение сме значи за суетата, която липсва при Къванч.
Последното определено не го разбрах Thinking Обичаш да пишеш кодирано, ама като не можем да те разберем какво имаш предвид Smile
Цитат
Сигурно по този повод са припомнили този момент с Къванч  >>>
Айре Heart Eyes а, разпалила съм се, няма такова нещо. Но, определено смятам, че е глупост това, че Киво не искал да се покаже в не най-добрия си вид. На него както знаем не му пука особено как ще изглежда нито на екрана, нито в реала, дори не допускам, че това е причината да се крие. Не зная дали е заради роля, но и нищо друго не ми идва на ума Thinking  
За теб един гелосан Киво от Тамара, и на мен много си ми харесва Heart

И един музикален поздрав за хубав ден! Heart

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 10:19 от queen_fenka

# 83

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!!... и за зализания Мемо Heart Eyes/ами отива си му такъв италиано стил Wink/
ооо кой е на архивната снимка-кака Мелтем и Джем Wink

Къванч е лайкнал 3 снимки на Башак..........

един колаж на Деспина.........

Ире Kissing Heart
бяха останали още 2 гифчета със Сеит и Мурка Revolving Hearts

хубав ден!!! Nature Sunny

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 11:17 от Airra

# 84
Привет, момичета 😍
Няма скука в нашата тема, нищо, че нямаме пресни новини.
Айра, въобще не съм съгласна с тази админка. Колко пък зле може да изглежда Къванч? Когато съобщи за пневмонията, нали някакво момче беше качило снимка от болницата и тогава не изглеждаше зле, та сега ли след два месеца. За мен има друга причина, но само той си знае. Ако искаше можеше да качи дори някаква снимка отдалече, сигурна съм, че много хора биха се зарадвали дори и на такава, щом сега се радваме на лайковете, които слага 😃 Но пък това показва, че и той следи нещата в интернет и е наясно какво искат хората. Преди малко прочетох  във ВК, че подобно нещо е имало и при Чатай преди да излезе премиерата на Пазителя. Единственото му показване преди първи сезон е било на премиерата на Къванч на ХС и е бил с каскет, за да не се види новата му прическа и после чак на премиерата. Не знам дали е вярно , но ме накара да се замисля, дали ако Къванч снима за Нетфликс, нямат такава клауза по договор. Дива, ти си запозната отблизо с Берен, имало ли е подобно нещо преди Дар?
Във ВК открих и три интервюта,  които за пръв път четох от началото на кариерата на Къванч за  "Хюриет" Мисля, че ги няма на първа страница,  качени са на 28.05..
Ире, на пълното те разбирам за руския😃😘 Аз какви материали имам за часовете си на руски, но децата нищо не разбират . В началото ми беше много чудно, но когато и моята дъщеря ми каза, че абсолютно нищо не разбира се отказах да тормозя и тях, и себе си.
Фени, с бритончето е добре, но когато в КГ разнасяше разни кремчета е тогава направо ме разби 😃
И накрая малко да се оплача, три дни в нас "играем" филма "Топло". Къщата ни е на дупки, е аз само си лежа, но шума беше нетърпим. Добре, че сравнително бързо свършиха. Сега чакаме следващите майстори , така че пред мен се очертава интересно лято. Само дано по-бързо да идва, че не мога да изляза на тоя студ, а и градината ми е заприличала на джунгла.
Хубав ден Ви желая ти 🌞🌞🌞

# 85
Здравейте и от мен! Hug

Айре, Фенче, Диве, Гости, Пепи,
благодаря ви най- искрено за всичко споделено! Heartpulse
Супер ми е тук и съм убедена, че и на Вас така. Simple Smile)

Айре Heart Eyes ,
ух, супер са Сеит и Мурка, благодаря, че ги  сподели! Heart
И аз така мисля - времето ще покаже. Търпение му е майката, за жалост. Grinning
Цитат
и аз вече нямам ама никакво търпение за нов проект, но май е по-добре да спрем да го обсъждаме, че само се изнервяме Smirk
да си стоим в архива, докато дойдат по добри времена!!!! Wink
Ами ще й харесва снимките на Башак, така и трябва! И на трите снимки е много хубава, особено на тази с майка й много я харесвам - хубавица. Heart Eyes
А колажът на Деспина е адски сполучлив.

Фенче Heart Eyes ,
асболютно! Имаше моменти, в които наистина сякаш загрозяваха Киво, но не им се получи особено. Красивото си е красиво. Може би с тази смяна на прическите, съвсем леко и на стила, искаха да покажат трансформацията на Кузей. Тя не беше фрапантна,де, той си беше добър и такъв си остана, просто се подобри още повече, ако мога така да се изразя.
Мелтем съвсем леко ми заприлича на Башак. Grinning
Чудесен поздрав - мерси! Heart

Диве Heart Eyes ,
имаш предвид размириците в САЩ ли? Ужасно е наистина. Как е възможно да се случват такива неща в 21 в. ?! Все още да се прави разделение между бели и черни?! Отвратена съм...

Пепи Heart Eyes ,
и аз така си мисля, че се крие заради бъдещата си роля. Дано не грешим и наистина е така, и мисленето ни да не е провокирано от желанията ни.
Ох, успокоих се за руския, не съм само аз. Grinning
Охооо, аз съвсем бях забравила за твоя ремонт. Как върви? Основен ли е? Успех!!! Hug

Гости Hug ,
Няма омръзване КГ, а? И на мен няма да ми омръзне. Не всяка вечер имам възможност да го гледам, но когато мога го правя. Само като чуя интрото и настръхвам. Свързвам го с Кузей, с бурния му характер, с добрината му...

Да ви е хубав денят!

# 86
Пепи Hug, радвам се, че ти е интересно в темата и, че си наминала с интересен пост. Hands Plus1
Оная снимка, която излезе уж от болницата се оказа стара Wink
И наистина може да се снима отдалеко със слънчеви очила, с шапка и пак ще му се зарадваме!!!
Замислих се,  дали наистина мълчанието е свързано с договор, намерих и къде си го прочела......Чаго май да, появи се след дълга суша на премиерата на ХС, но когато почна работа по сериала, също имаше снимки, както и от сета.
оффф Къванч ако ще се показва, като почне да снима, хич няма да го чакам
Видях и кои интервюта си чела........
Първите 2 не са превеждани и ги няма на 1 стр, последното го има.
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

тези са нали?
Значи не е скучно при теб Laughing, ами спорен и успешен ремонт!!

Ире Kissing Heart
благодаря ти за споделеното!! Hearts
да, наистина Дива е имала впредвид протестите в Америка!
страхотно е интрото на КГ...и аз настръхвам!!
А Кузей, като продаваше оная козметика/Пепи Hands V/ беше много смешен Laughing
и не ми харесваше особено в началото на 2 сезон-в периода Дениз Нортън.
Деспина е мастър на ФШ!!
понякога съм черпила идеи от нея Wink
https://www.instagram.com/despina_deina/

момента с Чаго на премиерата на ХС

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 20:29 от Airra

# 87
Привет, дружки! Hug
Ире, Айре, Пепи Heart Eyes Hug благодаря ви за споделеното! Kiss
Ире Heart Eyes сигурно такава е била идеята за трансформациите на Кузей Hands Plus1
Казах ви, че от известно време не гледам никакви новини и ми е много добре Laughing Сега разбирам и аз какво е имала предвид Дива ...
Пепи, браво, че си намерила тези интервюта. Но, друг път моля те, давай линк, че се утрепах в 3 теми да ги търся Stuck Out Tongue Winking Eye
Така е , на моменти приличаше на дете идиотче Кузейката Laughing Ама хубаво идиотче все пак Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано по-бързо свърши ремонта ви! Не зная как стоят нещата с Нетфликс , може и да си права в предположенията Thinking
Айре Heart Eyes благодаря, че постна интервютата! Kiss След малко започвам полека да превеждам. Не съм попадала на тях до сега, супер! Hands Plus1
Интересно ми стана, какво ще правиш Laughing Ще го сменяш ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
оффф Къванч ако ще се показва, като почне да снима, хич няма да го чакам
Ето, че и подругите си имат нещо като нашите петминутки тук Smile
Цитат
Прекрасное творение создателя! На которое хочется смотреть и смотреть...

Ох, бе, как ме подразни отново Зейна и тази вечер ... как нарочно се прозяваше с пълен глас, за да я чуе Джемре, ей, ама голяма гадинка си беше Smile И отново много ми изкефи предложението на Кузей за брашното и яйцата, много добре и затвори голямата уста Smiley То това чудо от дума не отбира  ... А утре ще е романтичната панда Smile

# 88
Айра, точно тези са 👍
Фени и аз като Къванч малко съм се покрила 😂т.е преди операцията изключих лаптопа и още не съм го включвала, а от телефона не знам как да пускам линкове 😂 Реших, че възстановяването ми трябва да протече на всички нива 😃 та така.
Ремонтът почна и ще бъде "грандиозен " т.е в момента цял етаж е оставен до тухла, сменихме  ел. инсталацията, водопровод, прозорци и сега чакаме да дойдат майстори за всичко останало. Но младежите да му правят сметката 😀
Аз за сега давам само наставления и съвети 😀
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 89
Цитат
Интервю с Къванч Татлъту и Седеф Авджъ за списание «Hürriyet» 2007 год.
Любов може да съществува и без докосване …
Новата екранна двойка този сезон станаха Къванч Татлъту и Седеф Авджъ. Актьорите ще изиграят главните роли в сериала “Менекше и Халил ”, първата серия ще излезе на 7 септември 2007 год. на канал Д. Къванч Татлъту описва сериала, в който се разказва история за страстна любов, с думите : “Любов може съществува и без докосване " Седеф Авджъ също споделя своите емиции за сериала, където тя играе ролята на млада девойка, която се омъжва по принуда от семейството си: “Даже на репетициите ние потъвахме в своите роли. Когато мисля за това, което е преживяла Менекше много се разстройвам.”

Седеф Авджъ и Къванч Татлъту за сериала „Менекше и Халил“

За снимките на сериала "Менекше и Халил", който беше режисиран от Улуч Байрактар, 10 актьора и технически екип от 14 души в продължение на две седмици работиха в Германия. На мястото на снимките, на летището в Темпелхоф, където започна историята за бягството на Менекше и Халил от Берлин, световноизвестният актьор Том Круз също се появи там пред камерите за филма "Операция Валкирия". „Менекше и Халил“ е драматична любовна история за двама влюбени, които са принудени да се борят за любовта си. Менекше, чието семейство емигрира в Германия преди много години, когато и се налага да се омъжи за мъж, когото не обича, бяга при любимия си Халил и намира убежище до него. От този момент започва съдбовното бягство в Истанбул ...

Интервю с Kъванч Taтлъту:

Аз съм човек, възпитан в съответствие с турските обичаи и традиции, който е привързан към своето минало.
        Обичам и си върша работата и не се занимавам с нищо друго. Аз съм много уверен човек, който знае какво прави

Първо, разкажете ни малко за героя си Халил, който играете?

- Халил е млад мъж от Босна. Ние също сме родом от Босна. Халил е от проспериращо семейство, но поради някои възникнали проблеми трябва да измени маршрута си до Германия. В Германия той е принуден да работи, за да се храни. Веднъж той случайно се запознава с Менекше и се влюбва в нея безпаметно ... В този момент, когато за първи път прочетох сценария, усетих как ми настръхна кожата. Бях много щастлив да бъда част от такава любовна история и да се въплътя в образа на такъв любящ герой на екрана.

Мисля, че животът им няма да е толкова лесен и за двамата. Ще избягате от Германия в Турция заедно, нали?

Да, любовта между тях е толкова красива, толкова недосегаема, но в крайна сметка ще унищожат тази любов.

Изглежда похищавате Менекше след сватбата. Какво почувствахте, когато играхте ролята на герой, чието любимо момиче се омъжва за друг човек ...

- Дано Аллах не позволи на никой да преживее такива страдания. Чувствах се зле дори когато играех. Не дай, Боже! Никога не съм преживявал подобно нещо, но мисля, че човек не може лесно да се събере пред лицето на такава ситуация. Не се знае какво ще се случи в такъв момент. Не се знае дали ще стреляте, бягате или ще плачете? Разказваме наистина силна любовна история.

Смятате ли, че сте по - отпуснат в актьорската игра след сериала "Гюмуш"?

- Заснехме три сезона, 100 епизода. Разбира се, лесно е да се говори, но ние заснехме наистина дълъг сериал. Мисля, че получих голям опит в актьорски план в сериала „Гюмуш“.

И така, какво ви привлече в сериала Менекше и Халил?

- Това, че сюжетът се разказва като роман ... Работя с много ценни актьори, моята партньорка Седеф Авджъ, нашата баба Йълдъз Култур, майката на Менекше Нергис Чоракчи, братята на Менекше Фърат Таниш и Канер Чандърли ... Всички те са успешни актьори.

Какво мислите за любовта, след като се разделихте с Азра Акин?

Да, мина много време откакто се разделихме. В момента няма никой в ​​живота ми. Съсредоточих се върху работата си, старая се да отделям повече време на семейството си. Не мога да отделя време за социален живот, защото работя много. Когато гледам любовта в наши дни, виждам, че тя свършва лесно. Хора, които са безумно привързани един към друг се разделят заради малък проблем и лесно намират нова любов и се впускат в нови приключения. Това, което привлече вниманието ми в телевизионния сериал „Менекше и Халил“, е, че те двамата имат такава голяма любов, независимо, че не могат да се докоснат един  друг. Дори и да не съм преживявал това, бях много радостен да се опитам да  усетя това и да се въплътя в такъв образ на екрана.

Азра Акън и Къванч Татлъту

Но какво да кажем за реалния живот? .. Може ли да има любов, без да се докосват един друг?

- Важно е любовта да съществува и да се развива, дори когато хората не могат да се докоснат един до друг. Мисля, че любовта може да съществува без допир. Но в наши дни подобна любов е много рядка.

Фактът, че вашата партньорка в сериала „Гюмуш“ Сонгюл Оден, бидейки омъжена, дойде на купон с вас, беше много дискутиран в пресата. Вашата партньорка в сериала " Менекше и Халил ", Седеф Авджъ, също е омъжена. Искате ли вие това или не, но отново ще има слухове ...

- Ние сме професионалисти. Независимо от това дали партньорката ви е омъжена, сама или има пет деца, вие сте актьор ... Единствената причина, поради която сме тук, това  е да изиграем ролите си и да си вършим работата. Аз съм човек, възпитан в съответствие с турските обичаи и традиции, който е привързан към своето минало. Обичам и си върша работата и не се занимавам с нищо друго. Аз съм много уверен човек, който знае какво прави. Не мисля, че в този сериал ще има такъв проблем. Седеф Авджъ и аз играем двама влюбени, така че е съвършенно нормално хората да си ни представят като двойка, а ние ще се стараем заради ролите да ни възприемат като двойка.

Интервю със Седеф Авджъ

Виждам нещастна булка пред себе си ... Как се подготвихте за ролята си?

- Да, семейството ми насилствено ме омъжва в Германия. След това Менекше бяга. В реалния живот съм обличала сватбена рокля. Дано Аллах да не позволи на никой да встъпи в брак без съгласие ... Ние с Къванч започнахме работа 15 дни преди началото на сериала. Дори на репетиции се разстройвахме, така бяхме  потопени в нашите роли. Когато се замисля какво преживя Менекше, се разстройвам много.

Започнахте работа над този сериал след филма „Не се страхувай от живота“. Тази година обещава да бъде много ползотворна за вас.

- Да, снимките на филма наскоро приключиха и аз започнах да работя над този сериал без почивка. Филмът ще излезе през декември.

Вашият съпруг се казва Kъванч Kaсабалъ, а партньорът ви Kъванч Taтлъту, и в сериала и в живота се срещате с двама красиви Kъванч. Вашият съпруг не ви ли ревнува ?

- Не, още повече, че Kъванч ми е стар приятел ... Да, и съпругът ми и партньорът ми се казват Kъванч, прекрасно съвпадение. Къванч, тоест мъжът ми, няма да ме ревнува, тъй като всички се познаваме, така че няма да има проблеми с ревността. Освен това съпругът ми също получи роля в сериала "Листопад ".

Какво ще кажете за червената панделка на сватбената рокля, която е символ на девствеността?

- Изнервям се, когато нося тази лента, дори и да е необходимо за ролята, тъй като за мен това изглежда много унизително. Научихме, че тази традиция все още съществува в Германия. Дори това, което се предава на семействата след брака. Когато се сетя за червената лента, наистина се ядосвам. Това, което искаме да разкажем в сериала, е  да спрем подобни грешни обичаи. Тази традиция сега се практикува в селата, но в Германия някои семейства живеят както в своите села, което е много разочароващо. Менекше има такова семейство, баща й е жесток към нея. Братята й я придружават преди и след работа. Дори фактът, че Менекше казва, че не иска да се омъжи, е голямо събитие за нейното семейство.

Репортаж на журналистката Dilek Dalliağ за списание «Hürriyet» септември 2007 год.
Превод  Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡

Пепи Heart Eyes ясно! Много добре си решила. Не знаех, извини ме Kiss Вай бе, наистина огромен ремонт ви чака ... но, ще стане супер!

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 22:31 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт