Айре
, Фенче
, Благодаря ви за всичко споделено!

Айре
,чудесен колаж, браво!
Личи си, че Къванч много обича децата, ама и те него. Големи сладури са всички. На мен аглийският също ми допада много повече. Той ми е любим. Учих френски 3-4 години, но не ми хареса толкова, колкото английският. Испанският също адски ми допада и много съжалявам, че не сме го учили в училище...
И аз снощи мернах сторито на Башак. Радвам се, че си прекарват добре карантинното време. Ех, де да можехме и да зърнем, дори само за една секунда, Къванч.
Всъщност имате ли информация какво е положението в Турция? Аз не слушам никакви новини вече, а и сякаш тук спря толкова да се говори за вируса. Интересно ми е какво се случва при комшиите. Дано дружката, с която си общувала, да не се окаже права!!!
Колко зле пък може да изглежда Къванч, а и минаха мисля, че два месеца, откакто съобщиха, че беше болен. Дано предположенията й не са верни. Аз мисля другояче. 
Фенче
,Ама и ти си права. Колкото и да не харесвам тази гелосана прическа, на него просто му отива! С каквато и да е прическа пак ще е красив.
Ето още една с бая гел. 
Само колко много известни актьори са се изказали с толкова топли чувства относно Къванч и признават не само актьорските му умения, ами и добрите човешки качества, които притежава. Завоювал е много сърца и несъмнено е спечелил уважението на много хора.

Миналата вечер погледах малко КГ. Ах, тази Зейнеп успя за няколко минути да ми вдигне кръвното.
Доста се опита да злепостави и да унижи Джемре, но не й се получи. Има толкова добър баща, а почти нищо да не е прихванала от него - просто язък! Желая ви хубав и усмихнат ден!

и мен ме учудиха отговорите й. Чак пък толкова да не се е възстановил за 2 месеца??? И ми се иска да не познае за бъдещата му работа и съответно да започне да се снима по-рано от есенния сезон. 

Аз пък си чакам всеки момент да ни кажат какво все пак ще снима. 

но отдавна се канех да я питам за мнението й.....и снощи го направих.

Обичаш да пишеш кодирано, ама като не можем да те разберем какво имаш предвид 

)