Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Привет!! Hug

Фенче Kissing Heart, да ти е жив и здрав!!!
Скрит текст:
Добро утро, дружки! Hug

Laughing  сънувах, че Киво отново ще е с дълга коса в новия проект, но без брада и мустаци Smile Ммм, много ще съм доволна, ако е така Satisfied Отдавна не е бил с такава визия, защо не Satisfied Нещо подобно
Скрит текст:

Единствено не разбрах какъв ще го играе Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Да ви почерпя виртуално, ММ днес е рожденик

Намерих списанието, ще видя дали ще мога да направя снимки така, че да не пиша интервюто отделно Satisfied
Хубав ден! Hug
Сънувала си моето желание за бъдеща визия на Къванч-дълга косичка, не на опашка, зализана и лека брада!!! Hands PrayStuck Out Tongue Winking Eye
Преводът на видеото ще го правя на части, знаеш, че съм малко тромава с преводите Smirk
Пепи Hug, ах каква красота е това черешово дърво!!!

как липсваааат!!!! Disappointed Relieved
2017

Рускините са постнали много хубав материал за Сблъсък
Цитат
11 (+1😉) фактов о сериале "Столкновение":

1) Трое ведущих актеров из сериала "Столкновение" - Эльчин Сангу, Кыванч Татлытуг и Мелиса Аслы Памук - уже встречались ранее в сериале "Курт Сеит и Шура" в 2014 году.

2) Для съёмок сцены аварии 4х автомобилей в конце 1 серии была задействована одна из систем специального оборудования, которое использовалось при производстве знаменитой серии голливудских фильмов "Форсаж".

3) В августе 2019 сериал получил приз Silver Bird/Серебряная Птица международного фестиваля в области телепроизводства Seoul International Drama Awards (SDA). Премия основана в 2006 году и входит в число самых престижных премий в области телепроизводства. В 2019 году для участия в ней было подано 270 заявок от производителей из 61 страны мира. Из них в категории, в которой участвовал сериал "Столкновение", было 45 сериалов.

4) Сериал был продан для трансляции более чем в 50 странах мира (по официальной информации, данные на октябрь 2019г.)

5) Впервые в турецком сериалопроизводстве был осуществлён кроссовер между сериалами "Столкновение" и "Чукур". Кроссовер - известный приём, довольно давно используемый в американских сериалах, согласно которому один из персонажей одного сериала появляется в другом сериале в этом же образе. Персонаж Онура Сайлака, Вели Джевкер из «Столкновения», появился в «Чукуре» в образе того же Вели Джевкера, а персонажи сериала "Чукур" появились в 16й серии "Столкновения".

6) Сериал "Столкновение" входит в десятку самых успешных с финансовой точки зрения сериалов в Турции в сезоне 2018-2019 (8е место).

7) Сериал "Столкновение" долгое время входит в топ 50 самых популярных турецких сериалов на сайте IMDb. Рейтинг обновляется каждую неделю. Internet Movie Database (IMDb, в переводе с англ. «Интернет-база фильмов») — крупнейшая в мире база данных и один из самых авторитетных веб-сайтов о кинематографе.

Sunglasses Столкновение автомобилей в конце 1-й серии вошло в историю турецкого кинематографа как авария с участием наибольшего количества машин.

9) В некоторых странах сериал "Столкновение" перевели на несколько местных языков. Так, в Ираке сериал "Столкновение", помимо арабского, переведён на курдский язык для трансляции на местном курдском телеканале. На индийской платформе MXPLAYER TV сериал доступен на хинди и тамильском языках. Сериал "Столкновение" доступен как минимум на трёх диалектах арабского языка: сирийском, иракском, марокканском (магрибском).

10) "Столкновение" стал первым турецким сериалом, разрешённым к показу после снятия запрета, длившегося около двух лет, на трансляцию турецких сериалов во многих арабских странах.

11) Официально на русском языке сериал доступен в он-лайн кинотеатре ivi.ru с февраля 2020г. Сериал на русском языке в профессиональной озвучке можно посмотреть по ссылке: https://www.ivi.ru/watch/stolknovenie

+1 факт - Сценарист сериала "Столкновение" Али Айдын является обладателем премии "Приз Луиджи Ди Лаурентиса — Лев Будущего" Венецианского кинофестиваля, одного из престижнейших международных кинофестивалей. Али Айдын получил премию в качестве режиссёра фильма "Плесень" в 2013. Для справки - любой дебютный фильм, участвующий в соревновательных секциях фестиваля, может быть номинирован на приз Луиджи Ди Лаурентиса. В жюри входят семь человек — деятели искусства и один кинопродюсер. Денежная часть награды составляет 100 000 долларов США.

# 61
Айре Heart Eyes привет! Благодаря, че си ми покрила поста! Kiss
Значи имаме едно и също желание, а дано! Laughing Макар и да знаем, че Киво не понася много дългата коса, дано ни изненада приятно, защото ужасно много му отива! Hands Pray
И на мен ужасно ми липсват КБТ ... Киво най-вече, Башак все пак скоро я виждахме. Но, двамата заедно са прекрасни Heart

Споделила си отново интересни неща, благодаря!
Цитат
11 (+ 1😉) факти за сериала „Сблъсък“:

1) Тримата водещи актьори от сериала "Сблъсък" - Елчин Сангу, Къванч Татлъту и Мелиса Аслъ Памук - вече се срещнаха по-рано в сериала "Курт Сеит и Шура" през 2014 година.

2) За заснемане на катастрофата на 4 автомобила в края на 1 серия е използвана една от системите за специално оборудване, която е използвана при производството на известния холивудски филмов сериал „Бързи и яростни“.

3) През август 2019 г. сериалът получи наградата „ Silver Bird/Сребърна птица “ на Международните награди за драматургия в Сеул (SDA). Наградата е основана през 2006 г. и е една от най-престижните награди в областта на телевизионните продукции. През 2019 г. бяха подадени 270 заявления от производители от 61 страни по света за участие в него. От тях в категорията, в която участва сериала „Сблъсък“, имаше 45 сериали.

4) Сериала беше продаден за излъчване в повече от 50 страни по света (според официалната информация, дадена за октомври 2019 г.).

5) За първи път в турската серийна продукция беше извършен кросоувър между сериалите „Сблъсък“ и „Чукур“. Кросоувърът е добре позната техника, която се използва от дълго време в американските сериали, според която един от героите от един сериал се появява в друг сериал в същия образ. Героят на Онур Сайлак, Вели Джевхер от "Сблъсък ", се появи в "Чукур" в образа на същия Вели Джевхер, а герои от сериала "Чукур" се появиха в 16-та серия на "Сблъсък".

6) Сериала „Сблъсък“ влиза в десятката на най-успешните сериали в Турция от финансова гледна точка през сезон 2018-2019 (8-мо място).

7) Сериала "Сблъсък" отдавна е включен в топ 50 на най-популярните турски сериали на уебсайта на IMDb. Оценката се актуализира всяка седмица. Internet Movie Database (IMDb, в превод от английски. „Интернет филмова база данни“) е най-голямата база данни в света и един от най-авторитетните уебсайтове за киното.

Sunglasses  Сблъсъкът на автомобили в края на 1-ва серия влезе в историята на турското кино като авария, включваща най-голям брой автомобили.

9) В някои страни сериала е преведен на няколко местни езика. И така, в Ирак сериалът „Сблъсък“, в допълнение към арабски, е преведен на кюрдски за излъчване по местния кюрдски телевизионен канал. На индийската платформа MXPLAYER TV сериалът се предлага на хинди и тамилски език.  „Сблъсък“ се предлага на поне три диалекта на арабския език: сирийски, иракски, марокански (Магреб).

10) „Сблъсък“ е първият турски сериал, който се показва след отмяната на забраната, продължила около две години, за излъчване на турски сериали в много арабски страни.

11) Официално на руски език сериалът " Сблъсък "се предлага в онлайн киното ivi.ru от февруари 2020 г. Сериала на руски език с професионален дублаж може да бъде гледан на: https://www.ivi.ru/watch/stolknovenie

+1 факт - Сценаристът на сериала „Сблъсък“ Али Айдън е носител на наградата „Приз на Луиджи Ди Лорантис - Лъв на бъдещето“ на филмовия фестивал във Венеция, един от най-престижните международни филмови фестивали. Али Айдън получи наградата като режисьор на филма „Мухъл/ Плесен“ през 2013 г. За справка, всеки дебютен филм, участващ в конкурсните секции на фестивала, може да бъде номиниран за наградата на Луиджи Ди Лаурентис. Журито се състои от седем души - художници и един филмов продуцент. Паричната част от наградата е 100 000 долара.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 13:55 от queen_fenka

# 62
Фенче Kissing Heart, оооо благодаря за превода!!! Flowers Bouquet

и тая снимка /от ОД2/е постната вчера

чакайте да ви споделя нещо Blush
вчера гледам, че Бурджу /жената на Джем, певицата/е пак онлайн в ИГ, тоя път пуснала на Чанар музика и той скача, танцува, няма спирка : ))))
аз съвсем импулсивно написах коментар Wink

Здравейте от БГ, Чанар е страхотен!
и я чувам след малко да казва:
"Оооо хелоу Булгариа, тенкю"!!! Grinning

# 63
Привет следобедно! 🦋

Пепи 🥰 ,
Благодаря за черешките. Ние също имаме на село и се надявам да ги пробваме идната седмица. 😊

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
Благодаря ви,че сте ни поднесли нова порция “Къванч”. С интерес изчетох всичко. 🥀🌺

Айре 🥰 ,
Ооо, супер за отговора на Бурджу. Много забавно произнасят името на страната ни или  поне на мен ми звучи така. 😀
Няма как да не се усмихна на новосподелената снимка от Организето 2. Големи шемети са всички,а филмът определено беше доста разтоварващ и прекрасен за лятото.
Супер е новото клипче от американките, много са добри и те, също като нас, не скучаят,макар че няма новини.
На всички ни липсват КБТ. 😫 Дано се появят скоро. 🙏
Благодаря за интересните факти за Сблъсък, които си споделила.😘
А Мухсин на мен ми допада като фотограф, много хубави кадри хваща.
Чакаме старите фотки, които си приготвила.

Фенче 🥰 ,
Благодаря за почерпката и да ти бъде жив и здрав рожденникът! 🙏
Благодаря и за превода от руски. Аз се помъчих на руски и разбрах същественото, но си е друго на български. 😊
Чудесни са старите летни фотки, дано отново ги видим така.
Страхотен сън! Дано е бил дело на интуцията ти. Хубав ще е с дълга коса, аз го предпочитам на опашка, може и с лека брада... 😻

Момичета, ще сложа в спойлер впечатленията ми от повторното гледане на ХбС, за да не досаджам. Няма да разтягам локуми, но няма как и да не напиша нищо, защото отново бях разтърсена.
Скрит текст:
Още от първото гледане филмът ме докосна страшно много. Нима можеш да останеш безучастен към терзанията на Али, към мълчанието на Ефе?!
Много силен сюжет и без излишни сцени, всичко си беше изпипано от до. За играта на актьорите няма какво да кажа, то си личи - всички играят великолепно. Визирам главните трима - дядото, бащата и синът. Три поколения, свързани толкова силно по между си. Жалко, че историята на Али се повтори от части при Ефе. И двамата са били лишени от майчина любов, но пък за сметка на това тяхната любов е страшно силна. Много съм горда от двамата бащи, че не са избрали безотговорния път, а именно да изоставят децата си. Въпреки трудностите, които имаха, избраха синовете си, да се грижат за тях. Определено не им е било лесно, но само един поглед и една усмивка ги карат да забравят за трудностите.
Хареса ми, че филмът всъщност представя действителността. Колко е трудно да отглеждаш специално детенце, коментарите на околните, отритването. Всичко е представено много реалистично. С тези проблеми още не можем да се справим  за жалост... Дано замисълът на такива филми като ХбС , да достигне до много хора и да промени мирогледа им относно проблемите, които са застъпени! 🙏
Много силни моменти имаше - откриването на таланта на Ефе, решението на Али да отгледа детето си, отритването на Ефе от гостите на яхтата, смъртта на бащата на Али и разбира се, кулминационният момент - изпълнението на Ефе, което е пълно с толкова неизказани думи, несподелени чувства. Дори сега се разчувствам. Уникален и силен филм, великолепна игра на триото!!! ❤❤❤ Поредният чудесен и адски смислен проект, в който Къванч участва.
Сестра ми, разбира се, също беше впечатлена. Наистина се съмнявам да има хора, на които филмът да не им допадне.

Прекрасен неделен ден от мен и до после! ❤

# 64
Ире Kissing Heart, прекрасен коментар си написала за ХбС, много ми хареса!! Hands Plus1
и за друготото споделено!! Flowers Hibiscus
рисунката, която си намерила е страхотна!!! не съм я виждала.

нямам много време за темата в момента........
гледам, че Башак се вълнува от космическите новини, предполагам и Къванч Wink
писала е и някви други неща в сторито си, но не разбрах за какво става на въпрос
тая снимка ме изкефи........щастливи кокошки отглеждат Joy

от РД му ден...2015

лека вечер Hug

# 65
Привет момичета 🤗
Фени, да ти е жив и здрав рожденика 😀
Благодаря за преводите и поста от рускините. Е, пожелавам на всички филми с "ниски" рейтинги такива успехи .
Фени, блазе ти за съня. Поне там си го видяла.😃 На мен страшно много ми харесва визията му. от времето на Бехлюл, точно с дългата коса. И точно това си помислих, че Къванч притежава всички черти във външния си вид, които аз по принцип не харесвам. Не харесвам синеооки и руси мъже, не понасям брадясали мъже, не харесвам бакенбарди, но всичко съчетано при него го прави най -прекрасния😍.
Айра, е снощи със сигурност си се зарадвала 👍. Видях днес постовете на Башак, но и аз нищо не разбрах, освен, че кокошките им са по -щастливи от феновете на Къванч 😂😂😂
Ире, ще взема и аз да изгледам пак филма. Наистина и аз бях много, много впечатлена. Всъщност това, което си написала в голяма степен се покрива и с моето усещане. Наистина и във филма се потвърждава това, което знаем и от живота, за възпитанието на един човек, личния пример е най-важен. Бащата на Али го е отгледал сам, Али нямаше как да постъпи по друг начин, защото това е начина, който той знаеше.
Лека момичетата и дано вече малко се стане по топло 😀
Айра, накара ме да си потърся снимките от миналата пролет 😀

# 66
Айре Heart Eyes супер! Hands Plus1 Бурджу явно е готина и земна като всички в семейството, за това с Джем все още са в добри отношения, нещо рядко срещано след развод.
Страхотна снимка от Организето, благодаря! Kiss И за пожеланията! Flowers Bouquet
Ире Heart Eyes щом си се справила с руския, ще взема да престана да превеждам, за да го научиш Smile Знаеш ли Айрето Heart Eyes по време на преводите на Сблъсък колко бързо задобря Kiss Турския се видя , че няма да го научим, та поне да тренираме с други, аз например се пробвам с английския, не че ми се получава много Smile
Благодаря за пожеланията! Flowers Bouquet
Дано наистина Киво ни изненада с някаква такава визия Hands Pray Ама все пак не е зле да се подготвим да го видим във всякакъв вид, че кой знае Stuck Out Tongue Closed Eyes

Благодаря ти за споделеното за ХбС! Много ми хареса! Kiss Така е, и аз не знам дали има хора, които не е успял да ги докосне Thinking Поне когато четохме коментарите след излизането му не видяхме такива, на които да не се е харесал. Май и аз пак ще си го изгледам.
Много хубава рисунка! Hands Plus1
В архива си намерих това

Цитат
Заслужилата актриса Хюлия Кочийт е казала ,че ако сега е на екран, би искала да играе с Къванч
Айре Heart Eyes какви космически новини я занимават Башак ? Не гледам никакви новини, явно съм изпуснала нещо Thinking
Вижте какво са публикували в Любими сериали Thinking Не зная от къде е това инфо, ама ми се струва, че са постнали старо инфо Smile
Цитат
Тази година марката за сладолед Magnum ще използва турски актьор, за да популяризира продуктите си. Марката подписа договор с Къванч Татлъту , защото славата му се простира отвъд турските граници, благодарение на успеха на телевизионните му сериали.
Попаднах и на това. Пишат, че е много добра актриса, не съм я гледала.
Цитат
Одна из самых успешных турецких актрис Озгю Намаль возвращается на экраны с новым проектом. По пока неподтвержденной информации это будет интернет-сериал. Многие зрители уже мечтают о том, чтобы она сыграла с Кыванчем Татлытугом, у которого также есть интернет-проект. Напомним, что Озгю играла в таких хитах как Долина Волков, Милосердие, Вторая весна, Усадьба госпожи, но оставила актерскую профессию, чтобы стать женой и матерью.

Пепи Heart Eyes Благодаря! Kiss
Smile със сигурност кокошките му са по-щастливи от нас, те поне си го виждат всеки ден Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен ужасно рядко ми се случва да сънувам изобщо, пък Киво съвсем Smile Може пък наистина да се появи с дълга коса, неговата расте бързо, кой знае  Thinking  Ама беше много готин, само дето не разбрах какъв ще го играе Smile
За мен притежава пък всичко на квадрат от това, което харесвам в един мъж, нали заради това забравих на къде бях тръгнала, след като го видях за първи път Smile А и по принцип харесвам руси мъже, но не какви и да е Smile Той ми е перфектен и в лице и в тяло, всичко му отива - и брада и баки и всякакви прически, а бе едно удоволствие е да го гледам. Има снимки, на които Светлето / Светле, нарде си ? /  им викаше на времето петминутки Smile, не можеш да откъснеш поглед, представям си какво е да го гледаш пък в реала ...
Ето някои такива петминутки за мен Heart

И още архивни фотки с дълга косица

Ама и да не е с дълга коса, всякак ще го гледаме Smile
Ани Heart Eyes вече много взе да ми липсва ... Алинка Heart Eyes и тя отдавна не се е обаждала, дано да са добре Hands Pray
Лекинка! Hug

# 67
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви сърдечно за споделеното!!!
Първо да не забравя за тази награда на Къванч.
Знаех за нея, но не я бях виждала.
Къванч благодари на студентите от Yedi Tepe University
за наградата за роляата на Кузей - 2013 г >>>

Та да си дойда сега на думата, макар и със закъснение.
На 5-та страница сме, а толкова много неща за Къванч са обсъдени.
Сега ще наваксам, но това с "набирането" не го мога с тази гума.
Малко е поспаднала, но има още доста да се старая.
Та се сетих, че когато Къванч беше наддал, един от репортерите го питаше,
а той му отговори, че шкембето си е негово. Така се успокоявам де.
Снимки от случката с бялата тениска и очилата има в пост 59.
Дружки, много се ядосвам, че фотките ми в поста ми на стр.1 ги няма.
Ето отново някои от тях >>>

Всяко зло за добро. Сега си намерих и тази >>>

Тъкмо повод да се изкажа за Башак.
Дори да искам да забравя, си спомням ония времена, в темите.
Мъкнеха се от подругите небивалиците им и се нервех.
Не че съм била върла фенка на Башак,
но от глупости не можеше да се ориентирам.  
Доста години се ядосвах и все ме обвиняваха, че размахвам пръст
и че не мога да казвам кой как да пише, че тук било за забавление, ...
За мен, в писането по-важно е, да е премислено и проверено.
И се радвам, че сега темата за Къванч е на това ниво.
Разбира се, че има място и за шеги и закачки,
но базата ни е много стабилна, за да можем да си позволяваме това.
Башак отначало не я познавах, но ми харесва това, което вече знам за нея.
Хубав и добър човек си има Къванч до себе си. Доверявам се на вкуса му.
Особено на това, че излиза като лъв да я защитава.
Знам, че и сега има съфорумки, които не пишат, защото не харесват Башак.
Старая се да не ги дразня и избягвам всеки мой пост да е свързан с Башак.
Но сега пък точно по това време, няма как да не се отразяват двамата.

За приятелството на Къванч с Уесли и Йоланте,  по всеки повод съм писала,
но сега ще се постарая да сглобя по-цялостна картинка.

Скрит текст:
Сватбата на Уесли и Йоланте  е през 2010г. Той има предишен брак и дете.
Тя има славата на скандална и провокативна актриса, модел и тв водеща.
В началото на 2013 г Уесли минава да играе в Галатасарай и отначало често пътува.  
Снимката на Къванч в Амастердам, мисля, че е от късната есен на 2013, преди КСШ.  
Да, има и други снимки от тогава, с ония мацки, на парти организирано от Йоланте.
Къванч още веднъж е бил с Уесли в Холандия, на сватба на техен приятел в Утрехт,
но бяха двамата без половинките си.

Та, на по-късен етап Йоланте се установява в Истанбул.
Имаше и слухове, че щяла да играе в дизи с Къванч, но така си и остана слух.
После реши, че ще ражда в Истанбул. Спомням си, че когато се роди Хес Хава,
Къванч и Башак ходиха в болницата да поздравят и имаше снимки и репортаж.
Следва  галата /2017 г/ на наградите на списание GQ, където Уесли стана спортист на годината.
В края на 2017 г вече има друг контракт и се местят ... в Катар.
И както бяха навсякъде в предавания и списания, излезе информация,
че двамата си "дават почивка на брака". През 2019 г. той обявява край на кариерата си.
Уесли имаше някакви изцепки и беше правил глупости по улицата, за което получи солена глоба.
Последното което прочетох е, че тя е с детето в LA и там кара изолацията.
Уесли не може да иде при тях. Не са се развели още официално, но тя отказва да говори по въпроса.

А това са едни от първите ми колажи,  ако може така да ги нарека.

Фенче, честито на рожденика!!! Скоро се сетих за това,
дето те е бъзикал за потника и ти взе че го припомни.
Първият ми сериал с Къванч, който гледах са два.
В нета гледах ЗП, а по тв линк Перла.
Като свърши ЗП потърсих други сериали с Берен и Къванч.
Във форума четях, но всичко беше много объркано в темата за ЗП.
Прописах през ноември 2011, но в друга тема.
И въпреки всичко пак изтеглих късата клечка,
защото тогава повечето клечки бяха къси.
За К/Г се отказах да пиша.  Най-бурно беше по времето КСШ.
Да спи зло под камък!
Едва при ДК мога да кажа, че нещата започнаха да ми се получават.
И за да си подредя дизита и Ковологията, реших да пиша в уикито.
А, за Черно и бяло добре, че Едже веднага предложи ДК, та спаси положението.
Иначе другите сценаристки станаха готови следващата година чак.

Ако срещна Къванч, нищо няма да го питам, защото каквото трябва - знам.
Ще искам само да го снимам и да му махна с ръка.

Дружки, олях се, нали.

Скрит текст:

Извинявайте!!!
Лек нов ден ви желая!!!

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 04:07 от * Diva *

# 68
Добро утро, дружки на много хубав празник - Денят на детето! Честит празник, малки, големи и отказващи да пораснат деца! Винаги пазете любопитството и радостта в живота си! Heart
Честит ни и нов месец! Hug Дано ни донесе най-сетне някакви новини за патрона

Диве Kissing Heart благодаря, джанъм! Kiss Хич даже не си се оляла, с удоволствие те прочетох! Благодаря за всичко споделено! Flowers Rose

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 69
Привет на първи юни!! Balloon
колажа е мой Wink

Нека имаме позитивен нов месец...и дано - хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

Диве Hug, не си се оляла, с интерес те прочетох!!
И аз много се радвам, че в тая суша ни е толкова интересна темата! Hands V
и вече е на друго ниво, съгласна съм, но и ние изядохме бая хлебец Wink
Уесли последно го видях в ИГ, че споделя за някаква нова работа/договор, но не съм се задълбочавала.
Фенче Kissing Heart, и ти голямо писане си му ударила снощи!! Grinning
Бурджу и според мен е много готина...има една подробност-с Джем си живеят заедно като семейство. Явно са се събрали и са си дали нов шанс, пък и малкия да живее с двамата си родители, какво по-хубаво!
Цитат
Ире Heart Eyes щом си се справила с руския, ще взема да престана да превеждам, за да го научиш
е недей да мъчиш момичето, аз все пак съм учила руски в училище! : ))
Космически новини са тук...и аз не гледам новини, но в СМ споделяха и се позаинтересувах.
Това за Магнум, за пръв път го чувам, няма такова нещо....
и за актрисата Озгю Намал четох, не съм я гледала, но това са предположения.
Цитат
Има снимки, на които Светлето / Светле, нарде си ? /  им викаше на времето петминутки Smile
бях го забравила това Joy
И на мен ми липсват дружките, щеше да е супер, ако и те се включваха в компанията за релакс, но всичко е въпрос на желание..............
Пепи Hug
Цитат
Видях днес постовете на Башак, но и аз нищо не разбрах, освен, че кокошките им са по -щастливи от феновете на Къванч 😂😂😂
хихи Laughing
безспорно ми стана приятно- за случката с Бурджу!!! Blush
Аз не харесвам руси мъже, но харесвам/супер много/ набола брада и бакенбарди, както и светли очи. Wink

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 16:28 от Airra

# 70
Айре Heart Eyes супер ти е колажа, благодаря! Kiss
А за руския ... шака, шака, бъзикам се наистина. Но, щом разбира все пак малко, няма лошо да се мъчи да си превежда Ирето Heart Eyes а после да сравнява дали правилно си е превела, няма ли да е добре ? Пък той е толкова близък до нашия, че се чудя как не го разбират моите деца например, ама сигурно за тях не е така Grinning
Радвам се, ако са се събрали отново Джем и Бурджу! Разбира се, че за Чанар това ще е най-добре.
С тези невероятни очи ви пожелавам хубав ден, аз изчезвам на работа. До довечера! Hug

# 71
Здравейте в този хубав ден!!!

Честит да бъде празникът на всички малки и големи деца!

Добре да ни е дошъл и новият месец. Вече ми мирише на лято и с нетърпение очаквам  срещата с морето... Дано месецът бъде благоприятен за всички нас. Дано се осъществи желанието на всички тук! 🙏

Айре 🥰 ,
Много готин колаж, хареса ми! Браво! 😎
Определено не ни е скучно тук. Имаме доста материал в запас. 😊
Радвам се, че ти е харесал коментари ми относно ХбС. 😻

Фенче 🥰 ,
Радвам се, че и на теб, а и на Пепи 🥰 ви е харесало какво споделих относно филма. Просто няма как да не ти хареса този филм, невъзможно е.
Чудесен пост си писала късно снощи, с интерес те прочетох. А също и Дивето 🥰. Въобще не досаждате , ами напротив - аз много се кефяя на дългите постове. Въобще чета всичко тук с голям интерес и с удоволствие.😊

Ох, това с щастливите кокошки много ме разсмя. Ами щастливи са, как да не са. 😀
Петминутките много ме изкефиха. Че то на Киво почти всички фотки са петминутки.

Относно руския - да, ще се помъча първо сама, а после ще сверявам с превода. Много ми е странен руския, много близък с нашия пък някои думи въобще не знам какво значат. 😀Често се чувствам адски глупава заради тоя руски. Английският е друго нещо, мога да кажа, че там си ме бива, но с руския сме на нож, хаха.

И аз не съм гледала тази актриса май, май. А рекламата за Магнум - ами дано има! На всичко ще се радвам. 😊

Много хубав колаж с Елчиннн.

А тази фотка май не съм я виждала, сякаш е от Кадирово време.

Красавец. Ама не ми харесва много със зализана коса.

Дружки,
Май постът ми стана доста хаотичен. 😫
Но днес нещо въобще настроението ми го няма, та така...

До после! ❤

# 72
Ире Kissing Heart, утре настроението ти ще е тип топ!!
благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
ее няма нужда да се чувстваш глупава с руския, все пак не си го учила, колкото и да е близък до нашия, на мен например английския ми е по-разбираем, руския съм го забравила, а и не го обичам Wink

Фенче Kissing Heart, хихи рускините почнаха да превеждат видеото!!
извинявам се, че аз не си спазих обещанието Rolling Eyes
така го имаме на двата ни знаещи езика в темата!
Цитат
Актеры оценили Кыванча⤵ :

Хазал Кая (2020 г)
До сегодняшнего дня, с кем из актеров вам понравилось работать больше всего?
- Кыванч Татлытуг. Может быть потому, что я многому научилась от него. И до сих пор я глубоко уважаю и люблю его как брата.

Ханде Атаизи (2020 г)
Например, есть ли такой турецкий актер, с которым вы хотели бы сняться в одном фильме или сериале?
- Мне нравится Кыванч Татлытуг. Он великолепный, невероятный актер. Я бы хотела с ним играть. Недавно он предстал в потрясающем образе в Организованных делах.

Нури Альчо (2019 г)
Кто ваш любимый актер, кто вам больше всего нравится?
- Если честно, Кыванч. Я не знаю никого лучше его. Он действительно очень ценный актер и умеющий создать характер. Он любит кино и работает над ролью очень хорошо. То как он говорит и двигается – с этого надо брать пример.

Демет Оздемир (2015 г)
- Он очень, очень хороший человек. И он действительно ценный актер. Я могу сказать, что у него золоте сердце. Он со всеми поболтает, у каждого спросит, как у него дела, ему не все равно на то, как у людей дела, как они себя чувствуют, как поживают. И я заметила, что у него до сих пор детское сердце, у него неиссякаемая энергия.

Йилмаз Эрдоган (2018 г)
- Кыванч показал великолепную игру, которые еще долгие годы не забудут. Я хочу поздравить его, потому что как драматический актер, он предстал в другом амплуа и показал первоклассную игру.

Эркан Джан (2019 г)
Что вы думаете об игре Кыванча?
- Кыванч, ну он работает очень тщательно. Мы должны оценить его отличителность. Он очень много работает, он читает свой сценарий несколько раз и буквально поглощает его. Он молодец. Вы же тоже очевидно видели его игру.

Сельчук Йонтем (2009 г)
- Я очень горжусь Кыванчем. У него сильное восприятие. Например, когда что-то происходит в сцене, Кыванч очень быстро схватывает, что нужно подправить. Ему не нужно повторять. Он эффективно использует время на площадке. Кроме того, у Кыванча есть чувство юмора, он много смешит. Он играет мне на нервах. Иногда он так точно попадет в цель, создает такой характер, я ему говорю: «Как ты так хорошо это сделал?» Он просто оставляет меня безмолвным. У него отличное чувство юмора, он много меня смешит. Он умеет произвести впечатление. Он делает это в своем уникальном стиле. Однажды он так впечатлил Тарыка Унлуоглу, пока тот ел рыбу и весь ресторан на нас уставился.

Озан Акбаба (2020 г)
Например, в Кузей Гюней он создал такой невероятный характер. Я думаю, он очень талантливый актер. Я видел это собственными глазами. Я видел это в последующих его проектах. И до сих пор у меня такое же мнение. Он очень талантливый. Кыванч добавил что-то от себя в характер своего Кузея, люди полюбили этот персонаж. Зрители боролись с врагами Кузея. А Кыванч еще дрался пока играл. И девушку его зрители любили также как сам Кузей. Они чувствовали то же, что и он, по отношению к своим родителям. То есть кого бы он любил или ненавидел, зрители сопереживали и чувствовали все как сам Кузей.

Мерт Фырат (2013 г)
Я много где играю, в кино, театре, в телесериалах. Но это так редко бывает, когда я могу ощутить то чувство, которое мы с Кыванчем поймали. Он был так счастлив, даже моему маленькому достижению. Когда у нас нет совместной сцены, он наблюдал в монитор за мной, пока я снимался. И так было все время, это очень ценно, такое сложно найти. Эту химию трудно найти. Это кино познакомило нас друг с другом и эта дружба точно будет длится всегда.

Мустафа Авкыран (2013 г)

- Мы снимались в первый день , мы познакомились с Кывнчем и нам понравилось сниматься с первого дня. Он очень уважительный, с хорошими манерами человек. И он такой симпатичный был, но я не посмел попросить переснять эти моменты. И после того, как я дал ему пощечину в первый раз, он сказал: «Ну теперь давай, ударь меня по-настоящему. А то так даже звук не настоящий. Иначе, это просто не будет выглядеть реально. Бей брат, бей» Но мне уже было больно за него, вы даже не представляете как я могу больно ударить. Но потом мы поддерживали друг друга после каждой сцены. Я все время извинялся. А Кыванч говорил: « Не глупи, брат».

Каан Ташанер (2013 г)
- Как его коллега, я нахожу его очень успешным. Прежде всего невероятно усердно работающий. Его профессиональный способности очень высоки.

Хазар Эргючуглу (2013 г)
- Он делает так, что ты доверяешь ему. Он так хорошо играет, что и тебя заряжает.

Зеррин Текиндор (2013 г)
- Кыванч.. ну что сказать, я очень люблю его как сына и друга. У нас дружба еще со времен Запретной любви. Кыванч такой настоящий, сладкий и очень хороший парень. У него невероятное чувство юмора и он производит сильное впечатление, мы очень много смеемся на сьемках. Это так важно, что он серьезно подходит к съемкам и показывает необходимую дисциплину. Его успехи очевидны. Я была поражена им. Он действительно особенный ребенок. Господь благославил его.

Ипек Билгин (2011 г)
- Мы работали с Кывачем 5-6 часов в день, иногда по 10 часов. Я со многими людьми работала, но Кыванч ни на кого не похож. Он великолпен в Кузее. Просто невозможно отвести глаз. Актерская игра – это то, как один человек понимает другого человека. Я ему дала дорогу и он пошел по своему пути. Отвечая на вопрос, как бы вы определили Кыванча одним словом, Творение, он творение. Играть роль это больше про характер. Это не что-то отдельное от характера. Личность Кыванча как раз для этого. Он очень цельная и сильная личность. Работая с ним, я наблюдала за ним. Как он отдается своей работе.

Перевод: vk.com/kivanctatlitug_fanclub

Эдже Йоренч (2013): продолжение следует….

и още един колаж от мен, послучай 1 юни

# 73
Ирко Heart Eyes ама как може да си мислиш така ... естествено, че няма как да знаеш език, който не си учила. Моите деца също нищо не разбират, само някои думи, които са като нашите. А някои думи мен ме затрудняват, какво остава за теб. Език се забравя, ако не го ползваш. А Киво ме накара да си го опресня руския, какво по-хубаво от това Smile
Тази фотка с кучо е точно по времето на Сблъсък, да. А аз дори и зализан го харесвам много, кажи кой друг ще изглежда толкова зашеметяващо с толкова гел по косата, а ? А ? Пък той как обича да го мажат ... Laughing Но, с това лице, всичко му отива на Киво Heart
Айре Heart Eyes прекрасен колаж, благодаря! Kiss
Ето и превода на видеото, нека си го имаме и на български Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Актьори оцениха Kъванч

Хазал Кая (2020)
До днешния ден с кого от актьорите ви хареса повече от всичко да работите ?
- Kъванч Taтлъту. Може би заради това, че научих много от него. И до този момент дълбоко го уважавам и го обичам като брат.

Ханде Атаизи (2020)
Например, има ли такъв турски актьор, с когото бихте искали да снимате във филм или сериал?
- Харесвам Kъванч Taтлъту. Той е великолепен, невероятен актьор. Бих искала да играя с него. Неотдавна той се представи със зашеметяващ образ в Организирани работи.

Нури Алчо (2019)
Кой е вашият любим актьор, кой ви харесва най-много от всички ?
- Честно казано, Къванч. Не познавам никой по-добър от него. Той действително е много ценен актьор и умее да създава характер. Обича киното и работи много добре върху ролята. Това как говори и се движи, от това трябва да се взима пример.

Демет Йоздемир (2015)
"Той е много, много добър човек." И той наистина е ценен актьор. Мога да кажа, че той има сърце от злато. Той с всеки ще разговаря, ще попита всеки как се справя, на него наистина не му е все едно как се справят хората, как  живеят, как се чувстват. И аз забелязах, че той все още има сърце на дете, има неизчерпаема енергия.

Йълмаз Ердоган (2018)
- Kъванч показа великолепна игра, която някои няма да забравят дълги години. Искам да го поздравя, защото като драматичен актьор се появи в различно амплоа и показа първокласна игра.

Еркан Джан  (2019)
Какво мислите за играта на Kъванч ?
- Къванч, о, той работи много внимателно. Трябва да оценим неговата отличителност. Той работи наистина много, той чете няколко пъти сценария си и буквално го абсорбира. Той е много добър. Вие също очевидно сте виждали неговата игра.

Селчук Йонтем (2009)
- Много се гордея с Къванч. Той има силно възприятие. Например, когато нещо се случи в една сцена, Къванч много бързо схваща това, което трябва да бъде коригирано. Не е необходимо да му се повтаря. Той ефективно използва времето на снимачната площадка. Освен това Къванч има чувство за хумор, той много ни разсмива. Той ми ходи по нервите. Понякога така точно попада в целта, създава такъв характер, че аз му казвам: „Как успя да го направиш толкова добре?“  Той просто ме оставя безмълвен. Има страхотно чувство за хумор, кара ме да се смея много. Умее да направи впечатление. И го прави в своя си уникален стил. Веднъж така впечатли Тарък Унлуолу, докато този ядеше риба, че целият ресторант ни загледа.

Озан Акбаба (2020)
Например, в Kузей Гюней той създаде такъв невероятен образ. Мисля, че е много талантлив актьор. Видях го със собствените си очи. Видях това в последвалите му проекти. И до този момент имам същото мнение. Той е много талантлив. Къванч добави нещо от себе си към характера на своя Кузей, хората обикнаха този герой. Зрителите се бореха с враговете на Кузей. А Къванч още се биеше, докато играеше. И момичето му обикнаха зрителите, също така, както самия Кузей. Те чувстваха същото, както и той, по отношение неговите родители. Тоест, който и да е обичал или мразел, публиката съпреживяваше и чувстваше всичко както самия Кузей.

Мерт Фърат (2013)
На много места играя, в киното, в театъра, в телевизионни сериали. Но, толкова рядко се случва да изпитам това чувство, което ние с Къванч споделяхме. Той беше така щастлив, дори на най - малкото ми постижение. Когато нямахме обща сцена, той ме наблюдаваше в монитора, докато снимах. И така беше през цялото време, това е много ценно, такова нещо е сложно да се намери. Тази химия е трудно да се намери. Този филм ни запозна един друг и това приятелство определено ще трае вечно.

Мустафа Авкъран (2013)

- Снимахме се в първия ден, запознахме се с Kъванч и ни хареса да се снимаме заедно от първия ден. Той е много уважителен, човек с хубави маниери. И той беше толкова симпатичен, че не посмях да помоля да преснимаме тези моменти. И след като го ударих за пръв път, той каза: „ Е, а сега давай, удари ме истински. А така дори звукът не е истински. Удряй здраво! Иначе просто няма да изглежда реалистично. Удряй, брат, удряй “ Но, на мен вече ми беше мъчно за него, защото даже не можете да си представите как мога да удрям силно до болка. А след това се подкрепяхме взаимно, след всяка сцена. Извинявах му  се през цялото време. А Къванч говореше : „Не ставай глупав, братко“.

Каан Ташанер (2013)
„ Като негов колега аз го намирам за много успешен.“ Преди всичко, той невероятно усърдно работи. Професионалните му способности са много високи.

Хазар  Ерчоглю  (2013)
"Той прави така, че те кара да му се довериш." Той така хубаво играе, че ви заразява.

Зерин Teкиндор (2013)
- Къванч ... какво да кажа, наистина го обичам много като син и приятел. Ние сме приятели от времето на Забранена любов. Kъванч е толкова истински, сладък и много добър младеж. Има невероятно чувство за хумор и прави силно впечатление, много се смеем на снимачната площадка. Толкова е важно, че той се отнася сериозно към снимките и показва необходимата дисциплина. Успехът му е очевиден. Бях поразена от него. Той наистина е специално дете. Господ го е благословил.

Ипек Билгин (2011)
- Работехме с Къванч по 5-6 часа на ден, понякога и 10 часа. Работила съм с много хора, но Къванч не прилича на  никого. Той е великолепен  в Kузей. Просто е невъзможно да откъснеш очи. Актьорската игра - това е как един човек разбира друг човек. Аз му дадох пътя и той тръгна по своя път. Отговаряйки на въпроса, как бихте определили с една дума Kъванч - Творение, той е творение. Да играеш роля е повече за характера. Това не е нещо отделно от характера. Личността на Kъванч е точно за това. Той е много солидна и силна личност. Работейки с него, аз го наблюдавах. Как се отдава на своята работа.

# 74
Привет! Hug

Фенче Kissing Heart, благодаря джанъм за превода!!! Hearts

Къванч и Башак снощи са били на гости на Джем. Бурджу пя отново и Башак я беше пуснала на живо от своя ИГ.
Аз хванах края, като Башак се появи в кадър за да благодари на своята етърва Wink
Къванч само коментира.........

Снощи писах на мацката, която води  Kıvanç Tatlıtuğ Fans в ТТ- иии има огромен опит.
Питах я какво мисли за това, че Къванч не се показва. Според нея е защото още се възстановява от болестта и  може би изглежда не толкова добре. Изобщо не спомена, че може да се гласи за роля. Питах я какво мисли за бъдещата му работа, тя ми каза, че според нея-едва ли ще започне да снима скоро/по рано от есенния сезон/, заради променените обстоятелства с епидемията. Надява се КБТ да отидат скоро някъде на почивка- и да хванат Къванч, за да можем да го видим и ние.
Та това е нейното мнение, а какво ще стане, времето ще покаже.

.............

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 11:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт