Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Привет момичета 😀
Айра, благодаря за цялата информация, която си споделила. Не исках да ви връщам толкова назад, но наистина така беше, както казваш първия път изтеглих късата клечка 😂 Сега единствено ме е яд, че не можех да участвам в обсъждането на Сблъсък, защото е много гадно като гледаш нещо, което те вълнува да няма с кой да споделиш. Аз тогава какво правех, в четвъртък гледах онлайн, в петък гледах превода на руски, в събота или неделя на български и то половина седмица минаваше. Добре, че към средата на сериала една моя бивша ученичка се оказа, че го гледа и с нея си коментирахме от време на време.
Фени, благодаря ти за преводите, някои съм ги чела , някои не, но винаги е интересно човек да  си припомни.
Интересно ми бяха и думите на Усли Шнайдер, че са станали приятели случайно от първия му ден в Турция. Ма то хубавите неща често точно така стават. Ако правилно помня има една снимка черно-бяла от гостуване на Къванч в Холандия ?! при него. На улицата е снимана , той е с палто и много, много хубаво личи русата му коса.
Диве, много ме заинтригува какво ще споделиш за Къванч .
Ире, добре, че не си попаднала на тази, тема/хейтърската/😂 Тук си ни е много добре.
Харесвам Къванч като актьор, харесвам и това, което виждам от него като човек, но мисля, че само той може да определя с кой, какво и как ще прави. Харесвам и Башак, но аз разбрах за нея от онази тема. Ако дойде момент /не. дай си боже/нещата между тях да се развалят /пу пу пу/ сигурно е, че нито ще я харесам, нито ще ме интересува. За мен има значение той да играе и да ми носи радост и удоволствие като творец, нищо повече.
Ако имам право на един въпрос ще попитам:Какъв е следващия проект ?Или по популярното :Какви са бъдещите ви творчески планове?😃😃😃
Хубав ден, момичета 😙🤗

# 46
Привет отново. Hug

Айре Heart Eyes ,
мале, не знаех и аз, че индийците са толкова много. Grinning Това си е бая народ. Ами как няма да ги гледат, Къванч с тези сини очи приковава всички, а и с хубавата Джесурска визия си беше чудесен. Като хване тен Къванч става още по- привлекателен.
Много е готин Уесли. Личи си, че се притеснява, но ми допадна речта му - истинска е. За Къванч всички казват едно и също, че освен изключителен актьор е и изключителен човек, вярвам в това. То си му личи. Simple Smile
Загледах се в жената на Уесли, ами хубава е, но личи, че е пипната.В сравнение с нея Башак е много по- естествена и красива. Може би и тя има корекции, но въобще не й личат.
А речта на нашия си беше супер - в свои води е той и си му личи. Същото забелязах и с видеото направено от GQ - разликата между това на Къванч и това на Уесли, лично според мен, е огромна. Просто обичта между Киво и обектива е взаимна. Simple Smile)

Аз отдавна не съм ви правила гифчета. Та днес реших да си поиграя. Адски бавно зарежда и не знам защо така. Нетът си е окей. Дано да стане скоро и да го постна. Simple Smile) Не зареждат. Оставям ги и когато са готови ще ги споделя.

Пепи Heart Eyes,
Абсолютно!
Цитат
Харесвам Къванч като актьор, харесвам и това, което виждам от него като човек, но мисля, че само той може да определя с кой, какво и как ще прави.

Ух, друг страшен колаж. Sweat Smile

До после!

# 47
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Revolving Hearts
Айре Heart Eyes много хубава снимка, жалко, че не е нова ... Вече съм сигурна, че нарочно не се показва, готви някаква изненада, само дано не съм прекалена оптимистка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Браво на ДК, с тази красива двойка няма как да не го харесат индийците. И аз не знаех, че са толкова много Open Mouth
Едно много сладко видео в началото, Бехлюл качар Grinning

И на този много се смях на времето, Беяз беше страхотен шоумен

https://www.vbox7.com/play:4e7ffe88&p=playlist&id=1912482&order=date
Ире Heart Eyes имаше много интересни неща на времето около КСШ, да.

Grinning и ти като мен ))) Аз ако случайно го видя, ще си забравя заглавието, та не ли да му задавам въпроси Grinning ама такава е играта! Като една, май рускиня беше, сподели на времето, че като го видяла, забравила да го снима , чак после се усетила, че фотоапарата и виси на шията, ама късно!
Пепи Heart Eyes важното е, че след късата клечка си намерила правилното място, темата, в която наистина харесваме много Къванч и като актьор и като човек. Аз също се интересувам от Башак само като жената до него. Ако не дай, боже се разделят някога, няма да се интересувам от нея и аз повече, макар, че ми е страшно симпатична. Днес я показах на една колежка, която не я е виждала и тя възкликна : " Аууу. ама тя била много красива жена, и  двамата са много красиви! " Киво ходеше в Холандия с Азра / тя е родена там и родителите и са там / и заради нея, не си спомням да е ходил при Уесли, но може и да бъркам. Не се сещам за тази снимка Thinking
Така е, хубавите неща се случват съвсем случайно, също, както аз открих без да искам наш сапфир  на времето Smile Кофти е, когато не можеш да споделяш с някого за това, което те вълнува. Аз си имах в работата една колежка, която го обичаше Киво почти колкото мен, та с нея си го обсъждахме постоянно. Пращах и преведените серии, но за огромно съжаление малко след като свърши Сблъсък,  ни напусна внезапно, остра форма на агресивна левкемия ни я отне за няма и месец Sleepy Колко щеше да се радва, че ще го дават по тв- то ...   Съжалявам, че не си ни намерила тогава, но, надявам се сравнително скоро да си коментираме друг проект заедно Hands Plus1
Ире Heart Eyes благодаря за хубавия пост! Heart Абсолютно го обича камерата Киво! Ще чакам с нетърпение новите ти гифчета! Hands Plus1
Ауу, на колажа Айрето Heart Eyes много ще се израдва Stuck Out Tongue Closed Eyes
До после!

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 19:10 от queen_fenka

# 48
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Айре благодаря за прекрасната тема Heart
Хареса ми как Кузей поступа Баръш, но  мисля, че му беше малко...Симай обаче ще се постарае повече. Лошото е, че Джемре ще го отнесе.   Очаквам с нетърпение да ги видя в разменените им роли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 49
Гости Hug привет, джанъм! Тепърва ни чакат все хубави серии ! Hands Plus1
Нещо интересно
https://www.instagram.com/p/CAxwRDSJGWB/?igshid=n0slawhasfkb& … w9u5ZzCo1l3exCCpQ
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1266404249308737537?s=2 … j5Qfnancf0O9LiTFY
Превод с гугулето Smile
Цитат
„Моята изложба, която включва снимки на актьорите, избрани от филмите, номинирани за филма на Истанбулския филмов фестивал, Златен оранжев филмов фестивал в Анталия, Филмовия фестивал на Адана Golden Boll и наградите на SİYAD между 1995-2019 г., ще бъде изложена тук първо заради COVID-19 избухване." което означава, че може да има повече снимки на kivanc. всъщност го чаках да публикува нещо негово, докато той публикуваше различни снимки през последните няколко дни

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 20:49 от queen_fenka

# 50
Момичета, благодаря ви за интересните постове, с удоволствие ви прочетох!!! Blush
Гости Hug, да!! Grinning
аз се дразня, от това как се държи Кузей към Демет, ама сериал да става: ))
Фенче Kissing Heart, донесла си инфото за тоя фотограф и новата снимка Hands Plus1...която не ми харесва особено, ама
те и другите са такива мрачни.....
https://www.instagram.com/muhsinakgunofficial/
и Ойкю я има....с цигарка
https://www.instagram.com/p/CAqeKfqJ-g-/
Скрит текст:
Цитат
Вече съм сигурна, че нарочно не се показва, готви някаква изненада, само дано не съм прекалена оптимистка
ако си променя външността за роля и затова да не се показва....то какъв може да стане-или по-слаб или по-дебел/пази боже/ да му расте косата или брадата/ужас Grin /
да не е заприличал на оная снимка, дето ти показах миналата вечер: ))/пак пази боже/
абе не ми харесва, че се крие и това си е

Ире Kissing Heart и на мен понякога не ми зареждат гифчетата...и май си зависи от самото видео.
а  жената на Уесли е моделка, пипната е отвсякъде: )), те имат едно много сладко момченце, но вече са разделени.....
тук са излезли с Къванч, все едно са двойка; )))

още една интересна снимка.........

и още....наистина бяха много близки и често ги засичаха

Пепи Hug аз пък си я заобичах Башак и бих се интересувала от нея при всякакви обстоятелства Wink
сетих се за коя снимка говориш...........

лека.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:27 от Airra

# 51
Благодаря , Айра🤗 Точно за тази говорех.  А откъде е ?
На мен пък новите снимки ми харесаха, някак си имат характер, не знам как най - точно да се изразя. Снощната от Башак ми беше малко тъжна, това ми беше първата асоциация. А тези с футболиста ги виждам за пръв път.
Лека ....

# 52
  • AMS

Благодаря ви за споделеното, мили дружки!!!
Моля, да ме извините! Пак не можах да сколасам.
И утре ще е така. Но обещавам да пиша.
Сега само без подробности и телеграфно за снимката.

Къванч е в Амстердам в центъра на Keizersgracht  /Кайзерграхт/.
Посещението му е при Уесли Снайдер и Йоланте Кабау.
Писала съм за това, та и колажи бях правила.
Не са добри, защото тогава снимките бяха с лошо качество,
но ги слагам защото ги намерих.
За компенсация извадих кивчетата.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:22 от * Diva *

# 53
Хубава събота!! Hearts

Диве Hug, айде от нас да мине, извинена си! Wink
интересни колажи!
Пепи Hug, отговориха ти на въпроса! Wink
съгласна съм, че на последната снимка Къванч е тъжен и замислен......както и кучето,
може да е търсен ефект: ))

една година от финала на Сблъсък.......

и любим клип........Nature Boom

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:17 от Airra

# 54
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss Пепи Heart Eyes и на мен ми харесаха снимките, много изразителни, много добър фотограф е този.
Айре Heart Eyes благодаря за снимките на Киво в Амстердам. Разбира се, че ги зная, но не помнех, че са от там.
Колкото до визията на Киво ... ами ще трябва да се подготвим за всичко Laughing Ако се налага, може и дебел да си го гледаме, какво, зависи каква роля си е избрал Thinking Е, разбира се, надявам се да си е все така готин, както сме свикнали, но всякак ще го преживея, да видим !
Диве Kissing Heart благодаря, на теб винаги може да се разчита за нещо забравено. Наистина не помня, че Киво е бил при Уесли и Йоланте, макар, че сега си спомних за една снимка с една цветнокожа мацка, нито колажите ти, съжалявам  Blush
Малко стари фотки и колажи

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Изминала е  година от финала на Сблъсък ... времето си лети! Благодаря за клипа! Много любим! Flowers Bouquet

Да споделя за Ирето Heart Eyes и Пепи Heart Eyes още няколко превода, от рускиня, която случайно се е запознала с Киво, които надявам се не са чели, за да не досаждам.
Скрит текст:
Цитат
"Имам повод да напиша съвсем свеж пост, споделяйки своите впечатления. По причина затоплянето на руско- турските отношения ))) благодарение на настойчивите молби на моята приятелка и най-вече по необходимост / не промъкващата се в нашата южна провинция журналистика, а и най-вече антропологията / ми се наложи да си създам работа - руско-турска, разбира се ))) Въобще - благодарение на всичко гореизложено ми се наложи да прекарам изминалата седмица в Истанбул. И съвсем неочаквано за мен, т.е без да съм имала такова намерение ми се случи да видя този същия, нашият Къванч бей, който така ме порази на времето, вие сте свидетели на това ))) със своите антропологични данни ))) И така, в Истанбул живее моя близка приятелка - Манюня преди 4 години се пренесе да живее там, възпитавайки синчето си. Мъжът на моята приятелка - адвокат , етнически черкез, чието семейство още през 19 век се е преселило в Турция, се оказа приятел на Джем Татлъту - най-общо , случи се така , че се оказахме на една маса, в обща компания. Тъй като аз се интересувам от Къванч, веднага разпознах брат му , но щеше да бъде нетактично от моя страна да започна да разпитвам, за това се наложи вежливо и лицемерно ))) да се направя, че не познавам никого от семейството като незаинтересована към турското кино чужденка. Впрочем, Джем е много учтив, приятен и интелигентен човек. Но, да продължа с основното ... турците обичат вечер да почиват с голяма компания , вечерята продължава дълго, до късно през нощта практически ... хранят се бавно, разговарят, посрещат познати ... Седяхме доволно дълго, в голяма компания , когато някой дойде на верандата, мъжете започнаха да стават и да приветстват новодошлия. Той седна точно отсреща ми, почти косо срещу мен . Докато той седеше и се поздравяваше с познатите му дами, нямаше как да не привлече всеобщото внимание - много висок млад мъж, широкоплещест, косите му са с такъв рус оттенък, които на слънце изглеждат пшеничено- златни, а на изкуствена светлина почти стоманено - червеникави, със северняшки загар, правилни черти на лицето, красиви гъсти вежди, огромни мигли, с поглед изпод вежди, сякаш изучаващ, явно такова е настроението му ... много отличаващ се от останалите хора , благодарение на физическите си данни. И работата не е там, че светлия фенотип в Турция е несвойствен, той ще се отличава и в Скандинавия и в Русия - прекрасен образец на човешката раса ... И аз веднага разбрах съвършено ясно защо на толкова много от нас той се харесва ))) в този случай се оказа, че човекът изобщо не се отличава от своя екранен образ. Имах много време да го разгледам добре , макар и крадешком ))) И като антрополог и като жена ))) намерих го за почти съвършен ))) Ако трябва много да придиряме  - шията му е малко по-дълга, отколкото е прието при мъжете, хубава долна челюст, но брадичката в профил е недостатъчно волева, краищата на пръстите на ръцете му са широкички ... но, всичко това не отменя почти истинското физическо съвършенство , даже мога да кажа,че  това е най-красивия мъж, който някога съм виждала ... в обикновена фланелка, с неголяма брада, небрежно сресани назад коси - не нагласен и напудрен - естествен, обикновен и много красив ))) Сред толкова много непознати хора той се държеше в някаква степен малко отдалечено, равнодушно. Неразговорлив, не усмихващ се, флегматичен. В същото време седеше свободно, чувства се неговата увереност в себе си и някаква даже снизходителност към обкръжаващите го. Какво говореше аз не зная - на турски разбирам само някои откъслечни изречения и думи . Но, гласът му е приятен, не много нисък, но не и висок, мек, топъл глас. Но, повтарям, той не говори много. Това са първите ми впечатления за него."
" По повод поздравите на руските почитателки и любопитството, ми се щеше да споделя много повече, но как бих изглеждала в неговото близко обкръжение,имам предвид на не публично място, като някаква преследваща звездата поредна маниакална фенка и давай да му досаждам )))  Трябваше да спазвам приличие, още повече, че никой не ни запозна. И доколкото разбрах, всяко ненужно внимание към неговата личност му е в тежест, а се отпуска тогава, когато никой не го гледа с широко отворени с възхищение очи и не драпа да се докосне до него. Ето защо, се направих, че не зная до каква знаменитост  се намирам на масата. Вниманието към него е прекалено, дори тогава, когато не снима, главно женското внимание му е в повече, тогава за какво ми беше да го плаша напразно ))) а на руските му поклонници може би Маня ще им разкаже, ако се опознаят по-отблизо ))) Та, да продължа за външността му - никакъв корем, никакви мазнини - здрав, строен, пропорционален - снимката, за която го критикуваха е просто неудачна. Личи, че се занимава със спорт, без анаболи, които правят много големи мускули / както в Кузей - там е просто нереална спортната му форма - трябва да живее единствено заради нея / в обикновения живот - много хубав и в добра форма. Дългата шия , съгласно антропологията ))) е качество за женската красота, при мъжете за идеална се счита средната, с широки рамене. Но в сегашната мъжка мода фланелките са с доста изрязано деколте, което прави визуално шията по-дълга ))) Трапчинките ))) не ги видях, малко се усмихваше , издатинките, явно имате предвид дъгите над веждите, да, те са негова особеност, но това е типичния строеж за хубавия мъжки череп, които правят профила по- изразителен и войнствен ))) косата е чуплива, с по-светли  краища, подобно на натурални кичури, много красив цвят , няма наличие на плешивост, просто челото му е във формата на буквата М - такава е линията на косата му, когато я сресва назад се забелязва по-ясно. И още една подробност - той целия сякаш е посипан със златна пудра ))) растителността по тялото - буйна ... и златиста ))) но, следи от забавния живот като, че има ... забелязва се някаква умора в очите, известна подпухналост под веждите при сериозно и внимателно вглеждане ... надявам се, че отговорих на всички въпроси "
" С ваше позволение, момичета, ще продължа разказа за впечатленията си от Къванч. Между другото, тази вечер присъстваше и съпругата му, тя дойде по-късно, с нея дори имахме "small talk"))) нейната личност винаги е предизвиквала сред нас горещи дискусии и впечатленията си от нея ще напиша по-късно, сега искам да продължа с него ))) тъй като два дни по-късно отново, дори и епизодично се срещнахме. Джем докара някакви книжа на мъжа на приятелката ми, а ние с дъщеря ми оставаме незнайно колко дълго / иначе край с дружбата ))) / в дома им, дъщеря ми така свикна, че можеше да спи на всеки диван в къщата  и пейка в градината. Беше към обяд, мъжете влязоха в кабинета , а ние имахме намерение да излезем в града - търся дъщеря си, за да я преоблека, а нея никъде я няма. В много турски къщи скицата напомня на английските - отпред голям двор, а отзад - задължително заден двор, където има градина или зелена площ. Излизам на двора и чувам непринудения и говор, чувам, че някой се смее ... мъжки смях. Тръгвам по посока на гласовете и пред мен следната картина - на тревата седи Къванч Татлъту, на пейката се е разположила нашата вечна и най-любима играчка мечето Миша и някаква непозната дворна котка, а до нея моята Лина - поучава го как трябва да се храни котката! Отивайки към този квартет се извинявам, ако детето ми го е обезпокоило, прощаваме се и отиваме да се преоблечем за излизане - това и беше всичко ))) обикновено, мимолетно битово произшествие, а у мен впечатления много! Оказа се, че той е дошъл заедно с брат си за някакви общи работи, но тъй като посещението е било кратко, Къванч останал на двора, където го е намерила моята малка. Разбира се, ако той не беше актьор, на който се възхищавам , този обикновен епизод нямаше да го запомня изобщо ... а тук, сблъсквайки се лице в лице с този човек, макар и за минути но, виждайки го в неформална обстановка си направих много изводи ... и впечатленията ми в този момент бяха много по-различни от тези, с които бях останала преди няколко дни, седейки заедно на една маса. Все едно това беше напълно различен човек ... къде се дяна равнодушно - скучаещия вид, смръщените вежди, неохотно отронващите се думи, напрежението и отдръпването, когато видя толкова непознати лица ? Погледа, който без интерес следеше лицата на събеседниците, насилените или даже "измъчените" жестове на внимание по отношение на дамите, които седяха на масата , видът на мъжа, който не просто е преситен, а изнемогващ от женското внимание ? Тук, на тревата, под слънчевата светлина седеше съвсем непринудено същия този млад мъж - златните коси, вежди, мигли, очи - не ярко сини, а по-скоро сиви , пълни с живот, озарени, игриви ... в същото време зрял мъж, без онзи воал на очарователна младост от времето на Халил и Бехлюл - това издаваха не дори бръчиците около краищата на очите му, а именно изражението им, по-твърдо ли, какво ... и този същия мъж безгрижно и самозабравено хранеше котката с непознатото петгодишно момиченце ... Начинът по който седеше и звукът на гласа му и по това как гледаше ... излъчваше пълно щастие. А и още, аз като майка не можех да не забележа грижливото му и покровителствено отношение към детето. Именно подобно поведение към децата изобщо - за мен е абсолютен маркер за същността на човека ... При моето приближаване, когато ме видя, в същия миг забелязах някаква мигновена, като по навик бдителност ... но, когато аз, максимално кратко и ненатрапчиво помолих да извини детето ми и не проявих намерение за по-нататъшен разговор , хванах дъщеря ми за ръка и я придърпах към себе си, той веднага се отпусна и по момчешки открито се усмихна и ни помаха за довиждане, повече на малката, а не на мен, разбира се ))) "Мъжете са много по-щастливи от нас жените, все пак " - помислих си в този момент. На някои от тях им се отдава да останат деца в дъното на душата си и да не порастват))) "
Хубав ден! Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 13:46 от queen_fenka

# 55
Привет в събота, Кивушки! Nature High Brightness

Айре Heart Eyes ,
Много красиво си ни поднесла кафето, усмихна ме и ми стана едно такова хубаво. Тъкмо започвам да го пия, благодаря ти! Kissing Heart
На снимката с бившата жена на Уесли са наистина като двойка с Киво. Grinning Но не си отиват. На него Башак перфектно му пасва и аз като теб бих я следила дори и да се разделят. Но да не дърпаме дявола за опашката.
Отново съм на същото мнение като теб - не ми харесват новите снимки на Къванч направени от Мухсин. Такъв е умисъла на цялата фотосесия като гледам, но за мен са твърде мрачни. Това въобще не отива на Къванч. Има трагичност дори по- голяма от тази на Кадир и ми идва малко в повече. На Къванч му отиват слънчевите, светлите, щастливите снимки, той самият е като слънце, което те огрява и топли. Heart

Хаха, много ме разсмя. Съгласна съм!!! Grinning
Цитат
ако си променя външността за роля и затова да не се показва....то какъв може да стане-или по-слаб или по-дебел/пази боже/ да му расте косата или брадата/ужас Grin /
да не е заприличал на оная снимка, дето ти показах миналата вечер: ))/пак пази боже/
абе не ми харесва, че се крие и това си е
Ммм, много е класен на снимките от Амстердам. Прическата адски ми харесва, ух! Heart Eyes Благодаря ти, че ги сподели! Flowers Hibiscus
И за Дивето Heart Eyes благодарности, че поясни от къде са, от кога са и при кого е бил Къванч. А сега дали си поддържат още такива близки отношения с Уеслито? Thinking

Фенче Heart Eyes ,
И ти си ни почерпила с вкусно кафенце, благодаря! Flowers Hibiscus
Определено е било доста интересно по време на снимките на КСШ. Искам отново да изпитаме и да споделим такива емоции при започването на нов проект. Сега съм толкова свободна и няма проект и  съм сигурна, че когато работя и имам изпити, ще има проект. Grinning Знам си, че така ще стане, от сега го усещам. Но нека има проект пък няма значение колко съм натоварена. Hands Pray Благодаря ти и за новите чернобели Кивови снимки! Kissing Heart
И аз така си мисля вече - Къванч умишлено се крие и нямам търпение най- после да се покаже, та да разберем какво се случва. Дано усещанията са истински, а не плод на желанията ни.
Чудесни са старите фотки и колажи, мерси! И въобще не се натрапваш със старите впечатления за Къванч. Kissing Heart Като чета преживяванията и заключенията на тази голяма късметлийка, мога да кажа, че е била много зашеметена от човекът Къванч, защото е описвала толкова подробно дори и най- малките детайли. Аз не случайно асоциирам Киво с Аполон - богът на слънцето. Светлата коса, очи, кожа, фигура... Heart Великолепен е!

Пепи Heart Eyes ,
Да ти кажа, че сме късметлийки, май, май. Толкова по- късно се включихме, че сега имаме адски много непознат стар материал. Както обичам да казвам - всяко нещо има и добра, и лоша страна. Blush

Ооо, днес ли е бил финалът на Сблъсък. Simple Smile) Яд, ме е че го изпуснах тук с Вас, но пък живи и здрави пак ще го коментираме скоро. Simple Smile)
Много хубави снимки сте споделили, а клипчето наистина е страхотно! Heart

Айре Heart Eyes ,
Относно гифчетата - смених друго клипче и пак не зарежда, а такива хубави гифчета щяха да станат. Чакам, дано се получат.

А сега със сестра ми ще гледаме ХбС. Ще свържем лаптопа с ТВ и ще гледаме на голям екран, ух нямам търпение.

До после, милички!

# 56
Фенче Kissing Heart, ооо аз много харесвам разказа, който си споделила в спойлера....!
Ире Kissing Heart , и мен ме усмихна с прекрасния си пост.....! Hearts
сигурно така ще се получи, като си заета ще има проект, но ти пак ще намериш време за тук и за нас Wink
Цитат
Отново съм на същото мнение като теб - не ми харесват новите снимки на Къванч направени от Мухсин. Такъв е умисъла на цялата фотосесия като гледам, но за мен са твърде мрачни. Това въобще не отива на Къванч. Има трагичност дори по- голяма от тази на Кадир и ми идва малко в повече. На Къванч му отиват слънчевите, светлите, щастливите снимки, той самият е като слънце, което те огрява и топли.

Hands Plus1
отива му да и е драматично суров и тъжен, но на тези снимки са го състарили......

предполагам, че Къванч и Уесли поддържат някакви отношения, но не са ги демонстрирвали в СМ.
а за гифчетата, ако искаш ми прати видеото, да видя при мен как е......
и кажи дали ХбС се хареса на сестра ти?Simple Smile

Американките са направили пак страхотен клип!!! Hands Plus1
Колеги на Къванч го оценяват и се изказват за него!!! Hands Ok Hand

ще преведа това, което не е превеждано в темата.

подготвила съм и доста интересни ретро снимки, но за следващи постове.....

Киво и въпросния фотограф Muhsin Akgün'

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 17:31 от Airra

# 57
Привет момичета 🤗
Благодаря за отговорите и за новите за мен нещица, които сте споделили. Фени, от снимките, които си качила една, две съм виждала само. А този разказ на антроположката съм го чела на руски, но преведено си е друго. Ама какво подробно описание е направила тази жена, наистина професионално.
Айра, с нетърпение ще очаквам превода на клипа.
Ире, даааа, и аз така казвам, че винаги всяко зло, за добро. Сега тъкмо наваксваме с информацията и като дойде проект, ще сме по в час😂
Вярно, че днес става 1 година от финала на Сблъсък. Спомням си, че миналата години цял ден качваха снимки в Инстаграм, а аз следях едни рускини/ защото горе долу разбирам/ и една беше написала..."какво ли ни чака довечера, че цял ден ни бомбардират със снимки ". Но въпреки всичко много, много обичам този сериал и с нетърпение  очаквам да почне по телевизията.
Да ви почерпя виртуално , днес бях на село 😀

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 58
Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Радвам се, че ти е интересно това, което някога съм превеждала за Киво Hands Plus1 Ще споделя и впечатленията и за Башак на тази късметлийка
Скрит текст:
Цитат
" Добър ден на всички вас, момичета. Продължавам за съпругата му тук, за да спазя правилата на подфорума
Най - интересното е , че това да говориш и да обсъждаш поведението на някого , който  съществува някъде хипотетично е лесно.Но, когато срещнеш човека на живо, видиш очите му, осъзнаваш, че това е също човек, със своите емоции, със своя душа ... И това те задължава да бъдеш по-отговорен в твоите съждения и изказвания ... Защото на мен ми стана неловко за съставеното виртуално мнение, още повече, че това мое мнение беше негативно. Възприятието на човек е винаги субективно, в моя случай също, така, че вземете предвид този факт ))) Няма да ви изморявам с повече подробности, преминавам към описанието и впечатленията си. На масата съпрузите не седяха един до друг , а съгласно правилата за добрия тон между тях седяха познатите им събеседници.Сложно беше в такава ситуация и за толкова кратък срок да определя тяхното отношение един към друг. Тя се държеше достатъчно дружелюбно и подходящо.Беше облечена непретенциозно, но скъпо : рокля с проста кройка от шантунг, велурени сандали, много качествени, възможно италиански с кожена подметка. Висока и хармонично сложена. Косата и , съгласно последните европейски тенденции, незагладена, а по-скоро небрежно вълниста, наситено кестенява, веждите и достатъчно широки, но в хармония с останалите и черти, подчертани с молив, очите и много тъмни, леко изпъкнали, не ярки и искрящи, каквито биват доста често "очите черни" а по-скоро като обгърнати с мъгла. Дори и да има някакви пластически интервенции, то са доста умели -може би блефаропластика, защото такава форма на очите,немного скосени в краищата обикновено не са характерни.Прилича на креолка от Мартиника или на андалуска еврейка. Най- общо - жена, притежаваща  екзотична привлекателност.В профил ми се стори красива - линията на челото и носа, ясно изразена като у Нефертити ))) Доста волева брадичка, малко тежки / груби /черти, но това е индивидуалността на лицето и. Англичаните казват : За вкус не се спори" и това е справедливо. Колкото и да ми харесва друг тип женска красота, това не отменя, че привлекателността бива разнообразна, че тази жена е доста хубава. За мястото и в съответствие с най- големите съвременни модни тенденции облечена, гримирана, но съвсем не прекалено, стройна. За вътрешните и качества не мога да кажа нищо , предполагам, че жената е умна и практична, държи се много коректно, без позьорство и искове за успех ... такова е моето впечатление. Или поне впечатлението ми за външността и. Ах, да - пропуснах важна подробност - на шията и забелязах окачена верижка с глава на бик от ахат или черен оникс ... Интересно, в източна Анатолия по времето на хетите и асирийците е съществувал култ към Ищар, Астарта, върховна женска богиня - Великата майка - главата на бик бил един от нейните свещени символи,като  биковата глава наподобявала женската  репродуктивна система. Ето такива древни културни пластове и любопитни алюзии "
Да кажеш после, дали и е харесал филма на сестра ти! тези дни и аз се бях сетила за него, дори го препоръчах на колежката, която много хареса Башак. Да видим какво ще каже и тя.
Айре Heart Eyes благодаря! Ще чакам превод! Мислех, че сме споделили всички мнения на колеги, но явно не е така.
Пепи Heart Eyes ммм ... подсети ме, че имам череши, бях ги забравила - Благодаря! На една от снимките - в колата, Киво не ви ли напомня малко на Ален Делон ? Винаги за него се сещам, когато я видя.
Да, с превод си е друго, съгласна съм! За това чакам на Айрето Heart Eyes а не разбрала, недоразбрала Grinning
И аз чакам сериала с нетърпение, много ми е любим!
Снимки, които излизаха, докато започне ДК

Приятна вечер! Hug

# 59
Добро утро, дружки! Hug

Laughing  сънувах, че Киво отново ще е с дълга коса в новия проект, но без брада и мустаци Smile Ммм, много ще съм доволна, ако е така Satisfied Отдавна не е бил с такава визия, защо не Satisfied Нещо подобно

Единствено не разбрах какъв ще го играе Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Да ви почерпя виртуално, ММ днес е рожденик

Намерих списанието, ще видя дали ще мога да направя снимки така, че да не пиша интервюто отделно Satisfied
Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт