Айра, благодаря за цялата информация, която си споделила. Не исках да ви връщам толкова назад, но наистина така беше, както казваш първия път изтеглих късата клечка 😂 Сега единствено ме е яд, че не можех да участвам в обсъждането на Сблъсък, защото е много гадно като гледаш нещо, което те вълнува да няма с кой да споделиш. Аз тогава какво правех, в четвъртък гледах онлайн, в петък гледах превода на руски, в събота или неделя на български и то половина седмица минаваше. Добре, че към средата на сериала една моя бивша ученичка се оказа, че го гледа и с нея си коментирахме от време на време.
Фени, благодаря ти за преводите, някои съм ги чела , някои не, но винаги е интересно човек да си припомни.
Интересно ми бяха и думите на Усли Шнайдер, че са станали приятели случайно от първия му ден в Турция. Ма то хубавите неща често точно така стават. Ако правилно помня има една снимка черно-бяла от гостуване на Къванч в Холандия ?! при него. На улицата е снимана , той е с палто и много, много хубаво личи русата му коса.
Диве, много ме заинтригува какво ще споделиш за Къванч .
Ире, добре, че не си попаднала на тази, тема/хейтърската/😂 Тук си ни е много добре.
Харесвам Къванч като актьор, харесвам и това, което виждам от него като човек, но мисля, че само той може да определя с кой, какво и как ще прави. Харесвам и Башак, но аз разбрах за нея от онази тема. Ако дойде момент /не. дай си боже/нещата между тях да се развалят /пу пу пу/ сигурно е, че нито ще я харесам, нито ще ме интересува. За мен има значение той да играе и да ми носи радост и удоволствие като творец, нищо повече.
Ако имам право на един въпрос ще попитам:Какъв е следващия проект ?Или по популярното :Какви са бъдещите ви творчески планове?😃😃😃
Хубав ден, момичета 😙🤗