Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, Кивушки! 🦋

Фенче 🥰 , Айре 🥰 ,
Благодаря ви за всичко споделено! 🌸🌺
Определено забавните фотки, които споделихте успяха да ме развеселят. 😎

Айре 🥰 ,
На тази задачка съм за слаб 2. Познах само Къванч К. 😀 Другите двама до нашия въобще не се сещам кои са. 🤔🤔🤔
Значи ББ затова са си твоите любимци, първите в сърцето са си винаги първи.😊
Аз си мисля следното, нали в Турция бяха забранили на хората да излизат където и да е било в дните на празника. Май 4 дни бяха под пълна карантина, та може би затова пишат, че Чаатай и Дуйгу са били на гости в КБТ за 4 дни.
И аз вече трябва да спра да се ядосвам на глупави коментари, ама още хляб трябва да изям. 😀
Добре си се сетила да премахнеш линка на Сблъсък! 👍
Кивчо е активен в ИГ си явно, само от към споделяне е пас.😫

Фенче 😍 ,
Колко много хубави снимки от Перла, супер са всички! Азра го е придружила на ски ваканцията, ха - не знаех.
Много интересно ревю за галата на СП в Берлин.😊 На всяко място Къванч прави фурор,но с основание. С нетърпение очаквам следващото му шеметно изпълнение. 💜
Дааа, всички проекти на Киво ги има в първия пост, но аз съвсем забравих. 😄 Знам си, че Айрето🥰 си пази всичко, та затова я питах.

Имайте чудесен ден!!! ☀

# 31
Aйре Heart Eyes Привет! Grinning много готино това с ББ и Нихал !
Забравила си, обсъждали сме си премиерата и в Берлин и в Лондон
Чакай първо да го намеря списанието, че тогава да видим как ще излязат снимките Laughing
Е, защо пък чак натрисане, може да са ги поканили за няколко дни КБТ Чаго и Дуйгу, къщата е голяма, а и щом са толкова големи приятели не виждам защо да не прекарат време заедно в тази обстановка, сигурно са се затъжили за общуване и с други хора Thinking На мен много ми липсваха контактите с колеги и приятели реално, не по телефона, честно казано.
Цитат
💫По сообщению телепрограммы Dizi Magazin самыми популярными турецкими актерами в настоящий момент являются:

1. Чагатай Улусой
2. Арас Булут Ийнемли
3. Кыванч Татлытуг
4. Энгин Акюрек
5. Бурак Озчивит

Както виждаме, Киво и да не снима, пак си е сред най-популярните.
Ире Heart Eyes Азра често е била на снимачната площадка, да Smile И ти мислиш като мен за гостуването на Ча Smile
И аз чакам същото, дано е по-скоро само!
Оставям ви, до довечера! Hug

# 32
Ире Kissing Heart, споко задачата беше трудна Wink
от ляво, на снимката е Уесли Снайдер, холандски футболист, по това време играещ  в Галатасарай и се сприятеляват бая с нашия човек.
а от дясно е Берг Ерчер- пак приятел, игра за Миша в КСШ.

Цитат
Май 4 дни бяха под пълна карантина, та може би затова пишат, че Чаатай и Дуйгу са били на гости в КБТ за 4 дни.
дааа, заради това журналята така си измислиха Mr. Green
a за приятелството на Къванч с Чаго-и двамата са земни, не са някакви надувковци, но май най-важното е чувството им за хумор...и Чаго е голям шемет, нищо, че е скрита лимонка: )). А имат и общи интереси-риболова, също предполагам, че Дуда и Башак са намерили общ език и се чувстват добре в цялата им компания.

Фенче Kissing Heart
Цитат
Забравила си, обсъждали сме си премиерата и в Берлин и в Лондон
хаха не ме изкарвай забравана Laughing
кога е била премиерата на СП??- в началото на 2013.......
аз съм във форума, от 2014 Sunglasses

и да откликна на молбата ти.....
Скрит текст:

-Езги, КТ дойде
    -Какво?
    наистина ли е тук?
    а видя ли ме ,че плача?
    -Видя те разбира се.
    но писа, когато ме видя, че аз плача.
    за какво да пише на теб?
    Осъзнал е, че аз имам актьорски способности.

-Сигурно си е казал: "това момче може да играе".
    Скъпи Къванч, искам да ти кажа нещо.
    двама различни продуцента ми казаха, че не мога да играя драма.
    и ти ги знаеш много добре.
   -Но виж в края на деня КТ е тук и гледа твоето видео на живо.
    за това бъдете търпеливи приятели.
    М/у другото, това не е шега, кълна се.
    моята майка вижда Къванч в съня си, всеки месец.
    тя е на 70 години.
    обади се на майка ми сега и ще го потвърди.
    всеки месец е така: "Отново видях Къванч"

-Наистина ли?
    -Кълна се.
    Все едно е родила него, а не мен.
    Липсват ми само 2 сини очи.
    не, това е шега Къванч бей: ))))))

-Но защо не използваш филтър??
    нямаш ли такъв със сини очи?
    виж Къванч е писал: " Надявам се, че сънищата означват нещо хубаво."
    -Къванч бей, сънищата на майка ми по принцип се сбъдват.
    Един ден ще се срещнете.

.............................
до къде я докарахме...да превеждаме тия шемети, поради липса на новини Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 20:50 от Airra

# 33
Привет момичета 😀
Айра, а на мен много ми хареса това, което си превела от предаването на живо.  А за загадката...си помислих, че това е Усли Шнайдер. Знам за това приятелство, но ми е някак странно откъде се е взела тази дружба. Не знам дали спомена ми е верен , но той не е ли бил и на сватбата на Къванч?
Приятелство му с Чаго също ми е малко странно, в смисъл че те не са играли заедно, не са и в обща агенция, но явно са намерили допирни точки, които с времето са ги сближи.
Аз вече не се учудвам на хейта срещу половинките на известните актьори.
Да си призная как ви открих. Първо открих Melek time във фейса и така разбрах, че се прави онлайн на сериали. Точно започваше Сблъсък и естествено потърсих още инфо. И понеже съм търсила инфо за какво ли не в бг мама потърсих и за Къванч и новия сериал. Но когато се напише Къванч Тътлату и не се изпише точната тема се отварят разни стари теми и аз тогава попаднах на тема,  която основно обсъждаше Къванч и Башак. Честно казано бях потресена и въобще не си направих труда да търся повече докато случайно не ми попадна страницата, която Айра подържа във фейсбук и така попаднах на правилното място 🤗❤😙
Но оттогава мина повече от година и наистина видях и прочетох какви ли не неща, особено за  Елчин и вече не се впечатлявам толкова.
Фени, едва ли може да ме уплашат каквито и да са думи. Аз съм 100% Козирог, много, много търпелива и в един момент,  винаги неочаквано за другите казвам край и вече няма връщане назад.
Желанието ми от вчера не се сбъдна, но може би сте прави, че ако се касае за външния вид скоро няма да го видим, важното е да си заслужава чакането , а то винаги е такова😀

Хубав ден Ви желая 🤗🤗🤗

# 34
Пепи Hug,хихи  като си търсила Къванч - първия път в маммата си изтеглила късата клечка, демек си попаднала на хейтърската тема. Mr. Green
Къванч и Чачо работеха преди за една продуцентска компания-АЯ, спомням си, че се бяха засекли в САЩ, май 2016 беше Thinking  и от там им тръгна приятелството.
Уесли Снайдер наистина беше на сватбата на Киво. Нашия е изключително голям фен на Галатасарай, май има и нещо общо с акционерите... от там им идва и приятелството с Уесли, от значение е и, че Къванч говори английски, та са се разбирали с Уесли, който не знае турски.
от сватбата

утре ще продължа с още нещо по темата...........

как се кефи нашия за шампионската им титла - 2015 Smiley

лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 20:32 от Airra

# 35
Привет отново, дружки! Hug
Айре Heart Eyes много ти благодаря, джанъм Kiss тия верно са големи шемети, много забавно ми беше да ги прочета Grinning
Да, така е , но, сега преслушвам 50 тема - юли 2016 год. когато очаквахме сериала Черно и бяло Grinning и съм ги припомняла отново, а ти си споделила това Satisfied
Цитат
изгледах видеата от премиерата на СП в Берлин, брех много врещят, ама не вярвам да са германки Wink

Именно тогава преведох, а ти оформи повечето интервюта, които са на 1 стр. Малее, ама много си бяха, а ти се " оплакваше ", че съм ти отворила много работа Smile

Много сладък колаж! Stuck Out Tongue Winking Eye

И готино гифче си открих Smile

Ето още един интересен превод от това време за КСШ
Скрит текст:
Цитат
Великолепна Санкт - Петербургска нощ с " Курт Сеит и Шура" От едната страна е кримски татарин, един от най-важните офицери от царската армия , от друга - дъщерята на руски аристократ Шура. Наближава тежката за Русия 1916 година. Истинска история за любовта... А всичко започна на Нова година, в полунощ цяла Турция прилепна към екраните и със затаен дъх наблюдаваше красивия валс на КТ и Фарах Зейнеп Абдулах. Курт Сеит и Шура станаха украсата на екрана. Не минаваше и ден , без да се носят клюки, без новини за тях. За да реши организационните въпроси, сценаристът на КСШ Едже Йоренч отпътува за Санкт Петербург. Ето какво ни разказа тя самата:
" Тогава не успях да се свържа с Къванч. Не му работи телефонът с турски номер. Къванч постоянно е носил два телефона със зарядно, но аз от къде бих могла да зная това ? Веднага след като пристигнахме в Питер посетихме ресторант " Барбареско ", където ни бяха запазили маса. И там ни очакваше огромен сюрприз - Къванч Татлъту! Беше приказна питерска нощ. КТ, който всички тук наричаха вече Курт Сеит , беше седнал на най-уединеното място до прозореца , държеше чаша в ръка и се беше загледал някъде. Като човек, който току-що бе пристигнал в толкова суров климат бях облечена в топъл пуловер и даже цяла нощ не смеех да си сваля шапката. Къванч беше облечен в лек пуловер с V образно деколте и джинси, явно за месец беше свикнал с тукашните времеви условия. Той ми каза тогава : " Извини ме, но аз само малко ще похапна и ще тръгвам, защото утре рано сутринта имам снимки ". Аз, разбира се, се съгласих и на това. Помня, че поръчвайки супа на някакъв модерно облечен млад сервитьор , поръчах още и местната лазяня, която настоятелно ми  препоръчаха. Това място е доста известно в Петербург, беше привлякло вниманието и на Къванч, и той често го посещава. Студеното време, прекрасния въздух, чуващите се звуци на джаз предразполагат за един непринуден разговор. Тази вечер ние говорихме за много неща, обсъждахме и слуховете около него. Какво ли наистина не написаха за него по това време ... едни, че е отслабнал, други, че е напълнял ... мога да ви уверя мили почитателки, нашият Курт Сеит е в отлична форма!. Самият той казва, че заради брадата лицето му изглежда слабо, но килограмите са му все същите. Единствената разлика - бакембардите му са станали още по запомнящи се от Кузей Гюней. Без допълнително тегло и с брада - пригответе се да видите един нов Къванч.
Къванч е свикнал вече с Русия, но му липсва Истанбул. " Най- много ми липсва семейството и  Парс. Наех  човек, който ще се грижи за него. Заради паспорта и климата не успях да го взема със себе си " - казва той. Каза, че след като си изяде супата, ще тръгва, и аз през цялото време следях кога супата ще свърши и се молех никога да не свършва, за да може да ми разкаже, колкото се може повече. Освен супата, той си поръча и още нещо и разговорът ни продължи. Тази роля за Къванч не е първата, той, както винаги се усмихва, но се отнася много сериозно към ролята. Тъкмо когато се разприказвахме около детайлите в сериала и дойдоха и останалите му колеги - Фарах Зейнеп Абдулах, Биркан Соколлу, Берк Ерчер. Всички седнаха на нашата маса и се веселихме като ученици. Те всички заедно живеят в един хотел. Всяка вечер се събират в стаята на някого, гледат филми, разговарят , клюкарстват. Къванч каза : " В сравнение с Истанбул, тук може да ви се стори много студено, но на нас ни се струва, че пролетта е дошла. Защото, когато пристигнахме , тук беше -30 градуса " Биркан добави : " Беше толкова студено, че веднъж, докато се разхождахме, усетихме как ни скърцат брадите, помислихме, че ще паднат, затова намерихме веднага топличко местенце да се постоплим" В това студено време е най-трудно да правиш това, което иначе е най-голямото удоволствие - да яздиш. " Наистина ли Къванч е падал от коня ?" - питам аз и получих веднага отговор " Да, и не счупих 4 ребра, както се писа, а 5. Други инциденти не е имало по време на снимките. Аз от дълго време умея да яздя. В този злополучен ден яздих кон, за да привикнем един към друг. Бях на коня дълго време, изхабих доста енергия и когато започнаха снимките, загубих равновесие и паднах. В началото дори и не усетих колко е сериозно всичко , след това установих, че съм си счупил няколко ребра".  Не обръщайки внимание на това, той не е прекратил снимките, продължил е да снима. След това ми показа видео на телефона, където са снимали с коня. Независимо, че всички улици на Питер са били заледени Къванч е яздил с голяма скорост. Попитах го :" Не се ли уплаши след падането ?" а той ми отвърна " Ако в течение на два дни отново седнеш на коня - то страх няма да има "
Ах, Русия! Ах! Ако за паспорта на Парс е имало проблем, то сега има заради Шахир. Така се казва коня, с който е снимал Къванч. Той много обикнал този кон. Снимките, които ще продължат в Истанбул също ще бъдат с участието на Шахир. А Къванч е решил, че още с връщането си в Истанбул ще си вземе кон. След ресторанта отиваме в един от най-известните барове "Хонг Конг" Това заведение е в списъка на първо място на най-любимите места на Къванч. Собственикът на заведението и Къванч много се сприятелили  и често си общуват. А сега за разговорите ... Екипът на актьорите разговаря помежду си на един собствено измислен език. Такива странни думи се чуваха ... Аз ги питам как се е получило, за да говорят с този единствено понятен за тях език, на което Къванч ми отговори следното:" Цял месец ние сме тук сами, цялото си време прекарваме заедно и между нас се създаде този език, който никой друг не разбира." Когато ги помолих и мен да ме научат този език ми отговориха:" Извинявай, но това е лично, ние на никой не можем да разкажем за това "
Заради това, че нашата нощ продължи особено дълго, на другия ден се събудих в 11.00ч. и заради това пропуснах закуската. Снимките отдавна бяха започнали...  В този ден бяха планирани снимки в дома на Шура.  За тази цел послужи дворецът на восъчните фигури. Този дворец е бил на братът на царя. Запознахме се с всички тайни на Шура и нейното семейство.  Дори за излизането на балкона трябваше да обуваме ботуши. Почти всички снимки се провеждаха в музеи и дворци. До този момент бяха снимани около 25 места, в това число Руския държавен музей, Мраморния дворец - където се снима валса, Петербургския държавен исторически музей , Руския драматичен театър - "Пушкин". Първата, която срещнах на снимките беше Фарах , която четеше някаква книга и по нищо не се отличаваше от въображаемата за мен Шура.  Фарах изглеждаше като истинска руска принцеса - нежна и вълшебна. Беше облечена в бяла лека рокля, но тъй като беше много хладно се беше наметнала с яке. Когато я видях в този вид, така облечена, имах чувството, че съм попаднала в миналото. Да мръзне не се наложи само на Фарах.  Скоро пристигна Къванч в униформа. Казах му колко привлекателен изглежда в тези дрехи. А след това му зададох въпрос:" С какво се отличава тази роля от другите ?" " КСШ е много интересен проект, но аз не искам сега всичко да разказвам, да не се развалят нещата. Когато сериалът излезе на екран, тогава ще гледаме всичко заедно." - отговори ми Къванч. Веднага след това го извикаха, за да започнат снимки с него. А аз отидох при останалите актьори."
И една статия от  YÜKSEL AYTUĞ , турски актьор - ветеран, ти си я превеждала
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2014/05/29/kivanci-linc-etmeyin
Скрит текст:
Цитат
"Не линчувайте Къванч!!

Когато рейтингът на КСШ започна да пада надолу, цялата тълпа от хейтъри и завистници чакаше тази възможност да започнат всякакви критики.
Някои казат, че Къванч играе  ролята на Сеит също както и на Кузей, други, че представянето му в КСШ се е провалило, защото е спрял своите уроци по актъорско майсторство при Ипек Билгин(това е актрисата, която играе сляпата майка на Езел) и т.н. бла, бла, бла. Ипек. Б. е много добра актриса и отличен педагог, тя е дала своя принос в обучението на Къванч, но неговата изключителна дисциплина в работата и неговото много силно представяне във всяка една от ролите му е без всякакво съмнение.
И тези които виждат някаква прилика в играта му като Сеит и Кузей трябва да посетят очен лекар, ще им е много полезно.
Ако някой беше на мястото на Къванч, след Забранения плод, щеше да продължи да разчита на изключително привлекателната си външност, и да избира само подобни роли, печелейки купища пари.
Но какво направи той...отслабна с 20 кг, за да участва в Сънят на пеперудите. Никога не съм виждал, актъор, който преди това се е занимавал с моделство, да е успял да достигне това ниво на развитие, на което е сега Къванч. Това  зависи от най-вече от таланта му даден му от Бог. Той не е разглезен. И не е учудващо , че пътят му ще го заведе на върха.
Но за съжаление критиката се придържа към чудовището рейтинг
„Ако рейтингът е добър, то всичко е добре, ако не е, критиката започва да го проваля.
Докато Къванч с достойнство продължава по пътя си, има хора , които с огромно удоволствие вървят по стъпките му, стараейки се да го провалят."
И едно старо интервю с Башак
Скрит текст:
Цитат
Говори се, че заради Къванч Т. вие сте се развели с вашия мъж, че по време на сериала ЗЛ сте имали отношения, вярно ли е това ?
 - Не, какво говорите ... това е пълен абсурд и лъжа ...развода с мъжа ми е нещо лично, засягащо единствено само него и мен, и не сме се развели, защото аз съм имала някого или той ...
И все пак, как ще коментирате отношенията си с Къванч по време на снимките на ЗЛ ?
- Няма какво да коментирам ... Аз бях стилист в този сериал, както всички знаят, бях омъжена и какви отношения бихме могли да имаме ?
Но, вие сте общувала с актьора , как можете да обясните, че днес сте заедно и живеете в граждански брак ?
- Ние бяхме приятели, добри приятели, а за това, което е сега между нас, мога да кажа само едно ...да, ние живеем заедно и аз съм щастлива.
По какви причини не се коментират вашите отношения от КТ ?
- За това трябва да питате него ...
Вие бяхте в Русия на снимки с него ?
- Аз не пътувах с тях, после отидох
Чия беше инициативата вие да присъствате на снимките ?
- На двамата ...
Вие познавате КТ отдавна, как мислите, защо той е толкова потаен и не обича да говори за личния си живот ?
- Мисля, че този въпрос трябва да зададете на него ... има хора, които не обичат публичността, това е всичко.
Вие се явявате дизайнер на облеклото на Къванч ?
- Не напълно.
Кажете, носят се слухове, че ще представяте своята колекция в Европа, потвърждавате ли този факт ?
- Имам планове за това, но няма да е днес и сега ...
За вас  се носят много слухове, от първия миг, в който се разбра, че сте двойка, това не ви ли огорчава, не ви ли тежи, че сте в центъра на вниманието ?
- Мога да кажа само едно ... слухове е имало винаги и ще има
Вярно ли е това, че се говори за вас, че не сте ревнива, че сте сдържана и уравновесена в отношенията си ?
- Дори не зная ... просто се старая да съм тактична в общуването ... а като жена навярно в мен трябва да има черта на ревност, но тя е дълбоко в мен и аз не я пускам, не я показвам.
Пепи Heart Eyes уаууу, сещам се в коя тема за Киво си попаднала, добре, че я изтриха от форума, Дивето Kissing Heart да е жива и здрава! Heart  Е, трола за когото писах по времето на КГ се беше пренесла там със съмишленички Money
Чаго е приятел с Кенан Имирзаолу, а той с Къванч, предполагам, че така са се намерили и сприятелили.
А Уесли беше на сватбата на Киво и Башак, да. Киво е голям фен на Галатасарай и негов спонсор, явно от там е тръгнало приятелството им.

Айре Heart Eyes мисля, че Чаго и Киво вече си бяха приятели, когато се срещнаха в ЛА Thinking Ама и не е толкова важно как и кога, важното е, че приятелството им продължава.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 20:59 от queen_fenka

# 36
Фенче Kissing Heart,  охх и мен много ме забавляваха тия двамата, представям си Къванч как се е смял Joy
Енис........ без коментар Laughing
Скрит текст:
браво, заредила си темата с доста интересни неща Hands Plus1
това за КСШ-ще го чета после........
коментара от Юксел А.си го спомням много добре!
Браво за клипчето със Сюзън Сърандън, супер е!!!
охх ужас, чакахме Черно и бяло....... и Къванч щеше да играе наемен убиец Laughing
но добре, че ролята се падна на Ибро-на него повече му отиваше!

в ТТ го удариха вече на смях : ))))))
Кога ще свърши зимния ти сън, драги мой? Laughing

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 21:33 от Airra

# 37
Добра да е вечерта ви! 🤗

Айре 😍 ,
Много хубав колаж с Джесурски гифчета, страшно ми хареса.
Благодаря ти за превода на разговора между двамата шемети. 💋Много са забавни, хаха. 😆 Къванч където и да се появи, та дори и онлайн, само с коментар, прави обстановката интересна. 😊
Ооох, немските фенове на Къванч си задават абсолютно същия въпрос като всички нас. 🤔
Вай, Къванч има интересни приятели. Сега като казахте Уесли Снайдер се сетих, че съм чувала това име от мачовете, които ММ гледа, но не съм му обърнала внимание. Следя си само любимите футболисти, хехе.
Е, това не можех да го повярвам - имало е анти - Къванч тема?! За първи път чувам да се прави тема на някой, който не харесваш. Че наистина ли пък грам не харесваш този, за който правиш тема и коментираш всеки ден... Ужас! Ако може ми резюмирайте, дружки, за какво толкова са го хейтили.

Фенче 🥰 ,
Суперски преводи си споделила, благодаря! 💋 Всички ми бяха интересни. Е, за какво да е бил виновен Киво относно КСШ, нима само един актьор носи даден проект на гърба си?! Пълни простотии, но нейсе. Той отдавна се е доказал, хейтъри винаги ще има.
Интервюто на Башачка май съм го чела, но много ми хареса какви отговори дава, така се прави!

Момичета,
Ами че на клипчето, на което Киво се радва на победата, все едно гледам радостта на Кадир, хаха. Спомени. 😊

Пепи 🥰 ,
А аз първо намерих темата с помощта на Айрето 🥰 , а после Мелек тийм. Тя ми показа темата и от тогава не съм спирала. Само миналата година преди и след сватбата за няколко месеца. От лято 2018 съм във форума и не мога да повярвам колко бързо са изминали почти две години. Още ми е чудно, че гоня и 2000 поста, но когато ти е приятно, времето минава неусетно.

Я, на каква снимка попаднах. Разпознавам Кенан И. , но другият мъж не.

Хубава нощ!

# 38
Ире Kissing Heart,
Скрит текст:
хейтърската тема беше също от "фенки" на Киво- 3 на брой:)))
харесваха най-много ЗП, в КГ-бяха против Джемре, а благодарение на тях-темата за КСШ се закри, заради глупостите, които пишеха....Imp
после си направиха нова тема за да хейтят най-вече Башак и тук таме Къванч.........
прекрасна картинка Rage
но да не се връщам към тези неприятни моменти..........

Цитат
Ами че на клипчето, на което Киво се радва на победата, все едно гледам радостта на Кадир, хаха. Спомени. 😊
така е , отвътре му идва!! Blush

а снимката, която си намерила с Кенан/другия не го знам/....си е ценна Hands Plus1
играят си аркадашите на плейстейшън!!! : ))

ммммм Heart Eyes

лека Hug

# 39
Айре Heart Eyes ох, този Енис е много шашаво готин Grinning
Клипа го изтрих, ти си го споделила същия онзи ден, а аз реших, че моя е малко по-подробен, ама не Grinning
Голям смях беше с този Черно и бяло, направиха ни хахави тогава от иди ми дойди ми, ама  на края си получихме Джесур Heart за щастие.
Много ми хареса това от ТТ Smile
Ирко Heart Eyes радвам се, че ти е интересно! Kiss А онази тема беше създадена от фенки на Киво, няма майтап Laughing Е,  Киво е единствен по рода си и в това отношение, в тема за любимеца да се плюе по него, те такова друго животно в този форум не е имало Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че ги разкараха!
Ето едно видео от наградите Мъж на годината, не зная дали си го гледала, и Уесли е там

Малко впечатления от рускини, които са били на сета на КСШ
Скрит текст:
Цитат
“ Здравейте, всички ! Днес се сбъдна мечтата ми - видях всички, с изключение на Седа Гювен- тя не участваше в тази сцена. Снимките бяха на Витебската гара - бяха засипали перона с пясък, за да не се вижда асфалта. Масовката беше от руснаци, но аз, разбира се, гледах отстрани. За мен най- важно беше да видя Киво .... и го Видях  ! Беше буквално на 1 м. от мен. Фарах е много симпатична и мила, но пушеше през цялото време. И Ефу ? видях и онзи актьор- как му беше името, нещо на О или У. Той беше с боти , с тънка подметка и аз веднага си спомних “Ирония на съдбата“ А режисьорката - много е мъничка, колкото мен е на ръст. На няколко пъти ме молиха да се отдръпна, но преди това ме питаха, дали не съм от групата, която е за снимките  Екипът качиха на стари, едновремешни вагони - 5 или 6.Локомотивът пушеше, все едно се кани да отпътува. Войниците по няколко пъти се качваха на вагоните и всички им махаха и се прегръщаха.На перона лежеше купчина стари куфари, с метални катарами.
На живо е още по- хубав, отколкото на екрана -значително по- строен, Къванч беше облечен в шинел, без фуражка - пази си прическата  hahaha  После си сложи фуражката. Когато пристигнах на снимачната площадка, всички отидоха да обядват, с изключение на Киво и Фарах.
Къванч е много строен и красив, въпреки брадата.Лицето му е слабо, с фини черти. На екрана изглежда по- едро, някак си. Даже и не мога да си представя как е изглеждал, докато е снимал Сънят на пеперудите, след като в момента е толкова слаб, а там беше съвсем изпосталял, при положение, че и камерата качва няколко кг. Всички бяха с дрехи от онова време, но главните герои бяха с по- красиви облекла. Това е в общи линии. Изобщо нямаше никаква възможност за снимки, но аз съм много щастлива, че успях да видя Кивасик !  Казват, че на снимачната площадка, той е душата на компанията, много се шегува, смее се много хубаво. И така - момичета, мечтайте ! Мечтите се сбъдват ! Засега нищо повече не мога да си спомня.
Източник: Людмила Морева“[
06. 02. 2014г. Санкт Петербург Разказ от момичето, което е било дубльорка на Фарах Владислава Базулина
Всъщност, няма какво толкова да разкажа ...не зная английски, разбирам , но съвсем не мога да отговоря. Участвах в снимките, на една сцена с коня репетирах с него, а не съм актриса. Тогава знаех само, че е актьор и изпълнява главната роля ...Пояздихме заедно на коня, а някой от масовката се провикна : " О, не на всяка може да и излезе късмета да поседи на коленете на Къванч" Тогава започнах да се интересувам кой е той ... Най- общо какво да разкажа, той ме поздрави, през цялото време се усмихваше, след това ми благодари / а аз не направих нищо кой знае какво / Много съжалих, че не успях да си поговоря с него. След това започнах да гледам Забранена Любов, изгледах филма Сънят на пеперудата. Впечатли ме. Силен филм. Вашият кумир е отличен актьор.
Само да можехте да видите как изглежда на коня ... Той не е професионален ездач, но след като потренира малко, изглеждаше много гордо и величествено на коня. Да да да ... Те не се познаваха с коня, а той си беше с характер. Но, после Къванч ето така, с една ръка ... този момент е останал в паметта ми . И все едно времето спря, а той като истински принц на бял кон ... Той е красив! И се отличава сред тълпата / снимачния екип, помощниците и другите актьори / Не зная с какво е свързано това ... но, неговата осанка и поведение ... привлича погледите. Сложно е да се обясни. Аз не съм му почитателка / за сега )))/  и обективно гледам на него като мъж- актьор. Ако това беше да речем Джоузеф Морган / а аз го обожавам / щях да пиша за него, че е супер, супер, супер и не спорете с мен ))))  А той / Къванч / сам по себе си е впечатляващ. При това, когато е в образ, той може да се покаже високомерен /разбира се,  мислейки за ролята и да не забрави нещо / но всъщност се оказа много мил ... И е толкова обикновен, колкото хората, с които говори. В този смисъл Фарах е по-различна, по-сдържана. Когато ме видя за пръв път / бях облечена в бяла рокля / тя се разсмя. Това беше много странно. Навярно е сметнала, че аз никак не приличам на нея ...

10.02.2014г. Разказ на Екатерина Малетина, студентка в театралната академия за изкуства, една от танцьорките, взела участие в снимките на бала
Снимахме два дни. Къванч се показа съвсем обикновен при общуване, не се звездее, наистина преди всеки дубъл му поднасяха огледало, за да оправи косата си, ако нещо не му харесва . Когато тръгваха да го пръскат с лак за коса той само викаше Йок, йок, йок ))) Сам оправяше косата си. Той е весело и остроумно момче, през цялото време на снимките се шегуваше. С всички се поздравява, усмихва се. Забавен такъв ... Атмосферата беше много дружелюбна. Той ни попита от къде сме дошли на снимки, къде учим. Но, да танцува валс той съвсем не умее ))) Моят партньор пък танцува с Фарах. През цялото време турския екип се шегуваха един над друг и над нас, руснаците. Главното беше, че ние не разбирахме абсолютно нищо и това беше много забавно. Помощник - режисьора постоянно ходеше и повтаряше "тишина" или "камера" той други думи на руски не знаеше )))  А главния режисьор - една такава малка смешна жена - по пет пъти бягаше и говореше нещо на актьорите, после пак се връщаше на мястото си. След всеки снимачен ден ни аплодираха за труда. Но, най-смешното беше, че нашите изядоха реквизита )))  На масите имаше подноси с плодове и кани вино /сок/ приготвени за снимките. Даже по микрофона няколко пъти обявиха " Не яжте реквизита! " но това не помогна ))) Като цяло снимките оставиха много приятни спомени, не съм мислила, че турците толкова качествено и отговорно се отнасят към работата си. Ние можем да се поучим от тях./size]
И от преводача от руска страна
Скрит текст:
Цитат
" Той не се звездее, с него можеш да разговаряш съвсем спокойно, въпреки своята популярност се държи като съвсем обикновен човек, с него можеш да се шегуваш, да говорите на всякакви теми, които не касаят личния му живот, е, разбирате как е. Но, когато той не е в настроение или нещо в процеса на снимане не е както трябва ... по-добре не го закачайте. Особено по време на работа, той е толкова съсредоточен, понякога разбира се се шегува, както и всички останали актьори по цял свят, но това никога не се отразява на работата му, към нея той се отнася много сериозно. А толкова е харизматичен и открит ... понякога се закача с другите актьори , с Биркан, както всички мъже се закачат, те се опитват да се ударят един друг с ръка, с крак, показвайки на какво е способен всеки, но всичко това е в рамките на шегата, между тях има много добри отношения. На Къванч Русия много му хареса, той разбира се сподели, че не за първи път идва в толкова красив град като Санкт Петербург, но много му е харесал. Двамата с Биркан са за пръв път в Русия. За Ермитажа не разбрах, знам, че Биркан не го е виждал още, защото ме попита какво може да се види там, какви експозиции има. Единственото, което ги смущава е времето и пълното отсъствие на слънце на нашето небе. Когато те пристигнаха, Питер ги посрещна много хладно. Те споделиха, че от 15 градуса са се озовали на - 20 градуса само за няколко часа, а първите им снимки били на улицата и се е налагало да снимат на студа по 10 часа на ден. Аз тогава още не бях на работа , но слушах какво е било от целия снимачен екип и от всички актьори - и руски и турски. Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."
От Kıvanç Tatlıtuğ Global - FORUM са си измислили готина игра, можем да пробваме и ние :
Представете си, че пред вас стои Къванч. Имате право да му зададете само 1 въпрос. Какъв въпрос бихте му задали?

Ха сега , де ... трябва да помисля какво да го питам най-вече ? Thinking
Мисля си, дали да не го попитам може ли да го гушна Stuck Out Tongue Winking Eye

Лекинка! Hug С един хубав клип

От сега ви мятам едно специално кафе, за да нямам утре сутринта последователни постове отново, но никакво пипане до тогава Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 23:15 от queen_fenka

# 40
ето я снимката от Башак Wink

на Джесурска визия ми прилича:))
кучето е Марс, старичка и новосподелена

Фенче Kissing Heart, утре ще отразявам последния ти пост Wink

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 00:15 от Airra

# 41
  • AMS

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Има какво да добавя за Къванч,
но сега времето ми е малко.
Друг път ще продължа >>>

# 42
Привет! Flowers Blossom

Диве Hug Hands V
Фенче Kissing Heart, припомнила си отзивите от времето на КСШ, ще ги запазя за новия файл, който направих!
за въпроса към Къванч, ще трябва да си помисля Wink

ДК продължава да е много успешен на интернет платформата MXPlayer, която има повече абонати от Нетфликс -  цели 750 млн.

Hands Plus1

....................

.................

и това беше споделила Башак в сторито си

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 13:40 от Airra

# 43
Здравейте! 🦋

Кафенцата са на масата. 🤗 Благодарение на Айрето и Фенчето. 🌺❤

Така се зарадвах снощи като видях, че Башак е споделила Кивова снимка. Но бързо си спомних, че ми е адски позната. 😀 А то тя е била просто новосподелена. И все пак браво на Башак, че удържа на думата си. 👍 Това покриване ми намирисва на хубаво, дано съм права. 🥰

Айре 🥰 ,
Радвам се, че тази тема вече е затрита. Като цяло съм твърдо против всякакъв вид анти теми.
Много са готини селфитата на Къванч, а дано си прави по- често!!!
Леле, за първи път чувам за тази Миксплеър и има страшно много абонати. Радвам се за популярността на ДК, проектът си беше много добре сниман, а и актьорите са  много класни. 😎

Фенче 🥰 ,
Оо, много хубава игра. Ами аз не знам какво бих го попитала. Да ви кажа честно няма нищо да го питам, ще бъда нагла и направо ще му се хвърля за прегръдка. 😀 Башак да не се сърди... 😄
Гледала съм клипчето, но не съм го забелязала Уеслито. Къванч има ли го, очите са ми в него.
Благодаря за впечатленията от рускините. 🌺

Диве 🥰 ,
Благодаря, че си споделила старата снимка от тази селфисесия на Киво.🌺

Желая ви страхотен ден!

# 44
Ире Kissing Heart мдаа няма нова снимка, е и тая е много хубава, но феновете се питат все повече защо се крие?? Rolling Eyes
а тая нет-платформа е индийска.
чок резил.... не знаех точно колко е населението на Индия, та проверих в Гугъл- 1,353 милиарда (2018 г.), нормално да има толкова много потребители!! а и като са ги видели нашите /Киво-Туба/, колко са красиви, нормално да залепнат на екраните!! Wink Всъщност е разпространена в 150 държави. Wink /погледнах инфото, което сложих по-нагоре: )))/
за Къванч, то е ясно, че ще му се метнем за прегръдка, хахах Laughing
но аз бих искала да знам нещо повече за Къванч в реалния живот!! ще помисля после какво....Wink

това, което исках да споделя още за Уесли, от наградите GQ/2016/
специално качих видеото само с него.............

и превода>>
преди това благодари на колегите си от отбора и на жена си.

............И искам да използвам тази възможност. тук съм от 4 години, от първия ден , аз и моето семейство се чувствахме добре дошли в тази красива държава. Сега се чувстваме още повече, заобиколени от тези хубави хора, които ни помогнаха много. Искам да благодаря на един човек специално, той също е тук и имам възможността да му благодаря от сцената. Той беше с мен от първия ден, в който пристигнах /по случайност/, ние станахме много добри приятели, той е седнал на същия диван, Къванч искам да ти благодаря за всичко, мой най-добър приятел, Обичам те!!!

ето това е нашия любимец...........!!
кара хората да го обичат Heart

и видеото с него, има и превод на англ.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 14:33 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт