Забавления за деца на 8г. и 4г. в чужбина

• 529
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, за рождения ден на сина ни, който е през юни, искаме да му направим изненада до някоя дестинация в чужбина, където има забавления за деца.  Досега само по морета сме били с тях. Искам да е нещо по- различно.
Може ли да ми препоръчате подходящо място?
През лятото синът ни става на 9г.,  а дъщеря ни на 5г.

# 1
Ходихме във Валенсия преди две седмици. Океанариумът, биопаркът, градският парк - все места, които ще им харесат.
Гардаленд планираме за началото на май и рождения ден на синковеца.

# 2
  • София
Диснилед Париж, Пратера във Виена, Дисниленд в Щатите, Парка на Асерикс и Обеликс на 70-80 км от Париж.
Ако решите да ходите във Виена, препоръчвам и Музея на Техниката, там има невероятни неща, които децата могат да опитат сами.

# 3
  • Пловдив
И аз съм за Валенсия! Прекрасно е за деца. Биопаркът и Океанографският са страхотни. Децата, а и възрастните🙂 ще се забавляват много.

# 4
Аз съм за Дисниленд.
Като поитраснат децата, ще пестя от закуски 🙂 ще ги заведа. На подходяща възраст са, ще е интересно.

# 5
Леголенд в Германия, Дания, Уиндзор

Ефтелинг в Холандия

На 9 години синът ми вече проявяваше интерес и към разни музеи и по-културни занимания, така че може да комбинирате нещо. Но кажете поне държава, навсякъде има интересни места за деца.

# 6
Какви са интересите на децата?
Предлагам Германия:
Legoland Günzburg (търсете полети до Меминген). Имат и хотел.
Europapark (тук са удобни полетите до Карлсруе-Баден Баден)
Трябва да видите къде ще има подходящи забавления също и за малкото дете предвид ръста.
Може да комбинирате с посещение в Stuttgart на Porsche музея или пък на BMW в München. Може да се кацне в Мюнхен например, а връщането да е от Меминген.

# 7
Много благодаря за отговорите. Нямам претенции за конкретна държава.
Ние също първо обмисляхме Дисниленд, обаче мен ме е страх, защото той е с епилепсия (овладяна), но все пак трябва да се съобразявам къде го пускам.
Във Валенсия и без това смятахме да отидем, можем да го съчетаем.

# 8
Аз смятам, че Дисниленд е подходящо за една идея по-големи от 4-5 годишни.

# 9
Много благодаря за отговорите. Нямам претенции за конкретна държава.
Ние също първо обмисляхме Дисниленд, обаче мен ме е страх, защото той е с епилепсия (овладяна), но все пак трябва да се съобразявам къде го пускам.
Във Валенсия и без това смятахме да отидем, можем да го съчетаем.

По-добре тогава никакви въртележки.

# 10
Той се качва по виенски колела и т.н., но винаги съм до него и подбирам. Там има твърде голям избор, той ще иска, аз ще отказвам. Няма да е удоволствие това.

# 11
Той се качва по виенски колела и т.н., но винаги съм до него и подбирам. Там има твърде голям избор, той ще иска, аз ще отказвам. Няма да е удоволствие това.

Именно, това е все едно да му дадете сладолед и в последния момент да му го измъкнете от ръцете. В  Лондон има аквариум, нещо с мечето Падингтън (не съм била и не знам подробности), виенско колело (мноооооого бавно), зоологическа градина, студията на Хари Потър (ако детето е фен), хубава обсерватория в Гринуич, разходка по Темза, един бивш военен кораб за разглеждане,… Изобщо доста неща.

# 12
Виена също  е добра дестинация за деца - има страхотен зоопарк, аквариумът също беше интересен за нас.

Общи условия

Активация на акаунт