„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 438
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Това за съседите съм го изпуснала. Значи, очаквам един бурен купон на покрива, около басейна, на който Езги ще се изнерви на макс, щото целия свят и пречи и ще иде да вдигне скандал. Излишно е да споменавам, че нашия човек ще отвори вратата с чаша в ръка и мокра тениска Grinning

# 601
Да, с рошава коса и по пижама. Може да е гледала някоя драма, нали е отчаяна от любовта. 😂😂 да си личи, че е плакала. Наш латино мачо, нали е добродушен, ще се притесни, ще я пита какво е станало и от там нататък е ясно. А щом е и с морка тениска.. Езги ще остане с отворена уста.
Грозденце сигурно ще има интересни идеи и тя, ама ей на.. няма я.

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз залагам на басейн още в първи епизод и паднала в него съседка Езги. Това защото е бързала да вдигне децибели на комшията за купона. И мокър Джан, пардон Ози, който я вади от водата.
После ... вие си изберете чия сушилня да използват. Wink Естествено за да стигне до сушилнята, мократа тениска бива свалена. Crazy

# 603
  • София
Да, и аз си спомням, че четох че ще са съседи, макар, че като представиха онзи апартамент в небесата, че ще е жилището на Ози, ми стана малко странно това за съседите. Поне аз си представям един такъв апартамент да е мезонет на последния етаж на някой небостъргач и не го свързвам със съседи наоколо... Може би ще е на някой от по-долните етажи... Или Ози само в началото ще е в този апартамент и после (за да оправдаем онова "по стечение на обстоятелствата") му се налага да се премести някъде. И хоп, ето ги станали съседи... ThinkingThinkingThinkingThinking

# 604
Момичета грешни и безгрешни аз съм заспала...да си кажа за басейна сегаа GrinningСънена съм, ноо, първото което ми идва на акъл е,  че още в трейлъра ще скочи в басейна Joy Мисля че плуващ Йозгюр и после небрежно излизащ на суша...лягайки на шезлонга най- лежерно с чаша в ръка .. ще е в голяма полза за представянето и популяризирането  на сериала.. трейлера е кратък, но ще се фокусират в перфектната му фигура в забавен кадър  : ))

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 01:07 от grozdence.

# 605
# 606
Лили HugСупер! Точно се чудех, какво да правя.. Благодарности! : ))

# 607
Добро утро, грешни и безгрешни дами!🌞 Според Бирсен, специален трейлър не е заснет, а ще е монтиран от заснетите кадри до сега и би трябвало да излезе скоро.
Бащата на Джан споделя трендове.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 06:46 от Есенна магия*

# 608
Добро утроо,момичета,някои грешни,а други-безгрешни! WinkSimple Smile

Лили,Алекс,благодаря за поредния преведен епизод!

Магия, за ранната новина от Бирсен!

Няма да имаме тийзър,а направо 1-ви фрагман,след като ще е от заснетите до сега сцени!
Относно сцената в басейна и аз съм за 1-ви епизод! Wink

Имаме и друга сцена,която са снимали снощи....
от Контакта-https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240515%2F1eab9c0e85f … l_wall_-176425116
и  от ТТ- https://twitter.com/Concy90257370/status/1269744144731312140

добавям нова снимка на Ибрахим....

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 08:24 от Zlatina3

# 609
Злати 🤗, винаги ни носиш много информация, благодаря!

Снимка от сета. Предчувствам, че сериалът ще е много пъстър, цветен, летен.. с всичкия този фон, зеленина, цветни сгради 💓

# 610
Здравейте момичета Грешни и Безгрешни!  

Злати и Магия Благодаря ви за новините!

Магия чакали сме фрагман... само такова не бяхме чакали.Joy ами добре него ще чакаме тогава : ))
Афиша и промо видеото вече няма да ги чакаме!

Значи аз залагам, че Йозгюр в басейна ще бъде показан още във фрагмана!!

Последно датата е 30 юни вторник...Тези 19 и 10 отпадат Joy А за фрагмана слуха е, че утре/ вторник, ще го пуснат.

При Рускините прочетох, че тези трапези с вкусотии били от банкет след нощните снимки : )) Тази нощ към 12ч. снимките все още продължавали..

Клипче от вчера, може и да е пуснато тук, но аз да съм пропуснала https://vk.com/feed?q=%23BayYanlis&section=search&z=vide … _-60100797_822487

Нови

Този щял да е за 19 юни, но пак може да е лъжа и това

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 13:11 от grozdence.

# 611
Ох.. къде е 30ти юни чак, изчерпва ми се търпението 😭 Афиш чакахме, трейлър чакахме, сега фрагман..

# 612
Всичко чакаме и нищо няма Joy
Тия хора кога спят бе ,дененошно снимат.
Богат банкет си устроили . Аз мислех ,че снимат нещо романтично с чашите и свещите .

# 613
Изпитват търпението ни Grinning Ама работят с пълна пара!

Това за банкета пак може да е слух...На Рускини..много вяра да нямаме, на тези пиянки все банкети са им в главите ... Joy 
 " Вот это у них банкет после съемок был. 🙈"
Тази трапеза била от банкета..другите снимки с масите и чашите, може би са си за "М"

Стори Tuğrul Ünal https://twitter.com/locasdecanyaman/status/126993328534348185

# 614
И аз мислех, че са спретнали някоя романтична вечеря, урок по любов, а то... купони и банкети 🤷‍♀️

Я вижте това 😱 котенцето е от поста на Демет. Като се замисля, може да не е тази снимка, но има огромна приликаа.. феновете имаме богато въображение

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 14:12 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт