„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 431
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
Хайдее Магия Ели Joy време стана .. мокри мечти нямате ли днес?

# 616
Грозде, ти видя ли какво добавих към предния си пост 😂
Аз съм винаги на линия, знаеш... за мокри мечти 🤭

# 617
О ,за мокри мечти ме пишете и мен Joy
Мистър грешния излиза от басейна капки се стичат по него ,аз една убава мацка като Йозгето пристъпвам към него и му подавам хавлията Joy
Той Благодари и ми казва бейбиии готова ли си за парти и после квото дойде Blush

# 618
В басейна с него и от там каквото дойде 😇

# 619
В басейна с него и от там каквото дойде 😇
А,само трябва здраво да ме държи в басейна .
Ще му разрошим косичката .
Гроздето да се цопва и тя в басейна и да става купона Grin

# 620
Е, и аз да се присъединя тогава, децата ги оставяме на бащите, ние летни страсти 😂😂

# 621
Магия видях сега Joy може и така да е, защо, не Joy Просто един портрет! Ако ММ беше печен и аз щях да си сложа...

Аз ще го чакам на вън с хавлия и питие....
Вие се цапуркайте във водата с него...забава да има Joy
Ееех мечти..мечти! Прави са хората за нас! Joy

# 622
Казаха ни, че имаме мокри мечти, ние се жегваме.. я гледай какво пишем само... 😂😂

# 623
Джан и другите красавци кО ни прочетат ще се заласнат от смях и ша кажат тия са Откачени ама сладки и забавни фенки си имаме . Как ги браним от гаджета, маджета.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 15:18 от femmi2

# 624
Само големите мечти имат силата да влияят на човешките души. - Марк Аврелий Joy
Това не съм го аз измислила..нали ме знаете... съм по копирането Wink

Феми ние не сме просто Фенки..Ние сме и мечтателки МОКРИ и то Joy

# 625
От вчера се опитвам да прочета това, което сте написали, грешни и безгрешни, но не успявам.
И тъй като четох по диагонал, ще пиша също така - каквото се сетя.
Относно съкратеното название на Йозгюр - интересно ми е как ще се обръщат към него във филма (тъй като това име на мен не ми харесва).
Според мен характерното за Джан излизане от басейна ще бъде използвано при първа възможност, за да се привлече максимално женската аудитория - още при онова, което ще монтират от заснетите кадри (както го нарекат - трейлър, фрагман или нещо друго). Простете, ако бъркам терминологията, но аз съм само консуматор на кино и филми, и никак не се вълнувам от определенията.
Мокри мечти...ха-ха, повечето тук май имаме такива - вижте колко много от нас (и аз включително) искат да се цамбуркат в басейна с нашия човек Wink. Е, аз не мога да плувам, но нищо, там съм. Laughing
Магия, загледах се аз по снимката на Джан и ума ми излетя...Той ни се привижда и на картините в дома на Демет.
Хубав следобед от мен!

# 626
Ами, да.. откачени, сладки, забавни и защитаващи ни фенки.. единия от гаджето, другия от слънцето.. само се грижим за тяхното спокойствие 😂😂 а ни приписват мокри мечти тц тц.
Грозденце, теб те научихме или ще копираш от нета, или ще си споделяш мокрите мечти 🤷‍♀️
Деа, 🤗 и тебе те вземем в басейна. То е само за тия, които имат мокри мечти с Джанчо. И той ще ни прави компания. Направо да ни обгрижва, я ни виж какви сме отдадени.

# 627
Тези дни за заснемането на 2 епизод екипа на МГ щял да се мести в Бодрум.
Можем да си организираме една екскурзия до там и ние.. Колко му е Joy Слагаме по една перука и слънчеви очила Sunglasses (да не ни поззнаят мъжете) и ще се нащракаме с Ози на плажа, после и по едно питие ще обърнем с него  Imp Innocent

# 628
Ама ако иска и Йозге ще заместим, няма проблеми 😂 То къде е Бодрум, качваме се в самолета и сме там. Хем малко почивка, хем много Ози.

# 629
Тъкмо си направих едно следобедно кафе..

Почерпете се и вие..в картонена чашка е...ама мнооого е горещо : ))

Общи условия

Активация на акаунт