„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 400
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Добре де, Езги му се нахвърли , ами какво става с корона ситуацията Sunglasses, аз очаквах той там тян дугаде и монтажистите да му мислят
От снощи страхотни идеи за сц, Аслъ ханъм и рода ако можеха да попрочетат....
Офтопик
Скрит текст:
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8677027
Хиливуд заменя секс сцените с комп изобатжения
Ахахах какви компютри, какви анимации... То няма да е хуманно да не го изиграят реално, такива хубави хора Grinning

Магия, позна! Все се надявах да има една, дето ще му устои, ама..

# 721

Това добре ли е като размер? Дъга я няма, да казвам на Еми да ги прави..Или още по- малки?

# 722
Грозденце, така са идеални. 🤗
Ели, по света сигурно няма такава жена..

Ози, хем мистър Грешен, хем объркан от целувката.. 🤔 ама и на нашата Езги май и са слаби ангелите, щом  така я предупреждават дружките..

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 08:23 от Есенна магия*

# 723
  • София
ама и на нашата Езги май и са слаби ангелите, щом  така я предупреждават дружките..

На мен не са ми слаби ангелите хич, ама ако мистър Грешния ми застане ей така, на един дъх разстояние, и аз бих си го мляснала с кеф... Joy Joy Joy Joy Joy

# 724
Оооо, да, Лили, съгласна съм. И аз не съм със слаби ангели (ама ако питате ММ той веднага ще каже, че от първия поглед съм се влюбила 🤔), но Джан ей тъй да се разхожда около мен.. ще си глътна граматиката, нищо чв тука много знам 😂

# 725
На пръстите на едната ми ръка се броят известните мъже, който ме хвърлят в шок и паника. Далеч съм от жена със слаби ангели. Аз дори не харесвам Брат Пит, какво остава да припадам по него както е масово, това за пример само.
Но Джаан, Джаааааан...

# 726
Видяхте ли как изглежда ризницата отзад?...Wink

# 727
  • София
Оооо, да, Лили, съгласна съм. И аз не съм със слаби ангели (ама ако питате ММ той веднага ще каже, че от първия поглед съм се влюбила 🤔), но Джан ей тъй да се разхожда около мен.. ще си глътна граматиката, нищо чв тука много знам 😂

О, повечето сме така сигурно. И граматиката ще съм си глътнала, и бастуна ще съм глътнала.. и ще си стоя като дърво и даже и името си няма да мога кажа... То аз и тук рядко се отпускам, обикновено все пропускам купона. И тази вечер трябваше да превеждам следващата серия на Сърдечните работи, ама след този фраг дето излезе, изобщо не мога да се съсредоточа... Ха върви превеждай, като мозъка ти е на боза... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 728
От утре обръщението ще е Здравейте Г-ци Грешни! или Здравейте Грешни момичета!
Това Безгрешни отпада вече, беше актуално до преди фрага....Joy

Напълнихте темата с вашите мокри мечти.....

# 729
  • Бургас
Здравейте!
Мноооого кеф! Благодаря на всички момичета за коментарите, снимките и настроението!!! Браво на Злати, че улови фрага в движение, още горещ, горещ! Като самия фраг! Wink Много благодаря на Алекс за превода! И на всички от клуба на "Мокрите"! 
Няколко, всъщност, най-успешните сериали в последно време започват с целувка в първия епизод и после........в 40-тия, ако стигнат до него!!! Много се надявам да е смислена история с много забавни моменти и настроение!

Бъдете здрави, момичета!!!

# 730
Една безгрешна не остана, всички припаднаха по Джано.. 😂❤ Хайде, да свършваме тази тема и да се наслаждаваме на новата.
Лили, и аз уж трудно се отпускам, ама си намерих компания в лицето на Грозденце и Ели и ей ме на.. не спирам 😂
Грозде, не се прави на безгрешна, знам, че от тебе тръгнаха мокрите мечти 😂

Искам да попитам тези, които и друг път са следяли сериал серия по серия, а не като мен да го гледат след 1 година.. след всяко излизане на епизод ли се превежда, или след края на сериала? Много глупав въпрос, но нито Пълнолуние, нито РП гледах в момента на излизане.. а нито турски, нито руски разбирам добре..

# 731
  • София
На пръстите на едната ми ръка се броят известните мъже, който ме хвърлят в шок и паника. Далеч съм от жена със слаби ангели. Аз дори не харесвам Брат Пит, какво остава да припадам по него както е масово, това за пример само.
Но Джаан, Джаааааан...

И аз не харесвам Брад Пит, симпатичен е, но ми е сладникав. Някак не ми е мъжествен. По принцип повечето известни красавци са ми сладникави.
Докато Джан е хем красив, хем има мъжкарско излъчване. И последното, което бих казала за него е, че е сладникав.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 22:36 от Lilly Di

# 732
И аз не харесвам Пит, рядко така някой да ми допадне..

Ама вижте как я гледа, все едно всеки момент ще я схруска 😈😈😈

# 733
Магия Алооо пожеланието беше в мн. число..
И аз не харесвам светли мъже!  Ако трябва да опиша Джан само с една дума, ще ми е трудно...
 Джан е Огън Мъж!! Пожар! Гори!

# 734
Дано нататък да е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт