„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 397
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
Не го ли беше определил някой като "Ходещ секс"? 😃😃
Нене, Грозде, нали каза, че ние сме напълнили темата с морки мечти.. не се забравяй и себе си, татлъ. Без теб сме за никъде 🥰

# 736
  • София
Искам да попитам тези, които и друг път са следяли сериал серия по серия, а не като мен да го гледат след 1 година.. след всяко излизане на епизод ли се превежда, или след края на сериала? Много глупав въпрос, но нито Пълнолуние, нито РП гледах в момента на излизане.. а нито турски, нито руски разбирам добре..

Аз съм участвала в преводите на 10-тина сериала, ще дам разяснения.
След всяка серия се превежда. Излъчват в петък, в събота почваме превода, след няколко дни излиза.
А имаше и сериали, които пускахме превод още на следващия ден, зависи как ще се организираме. Много зависи и колко човека превеждат.

# 737
Като ни се яват пред нас наистина ще изгубим ума и дума от мъжОвете ,които харесваме,а може и да станем грешни,
Grin

Хммм ,целуфан ,налитания ,ша преспат ли у първи епизод . Турския Сем по въпроса да не се разгневи ?
Езги ,палавница ще излезе уж грешния е баровеца ,пък той се шашна от съседката

# 738
Благодаря много за разясненията, наистина не съм наясно, но вече ще знам. И ще мога да съм си в крак с темата, разчитам си на българския превод много. Благодаря ви за всичкото старание, което полагате. ❤

# 739
Аз пък харесвам руси със сини очи, тип викинг. Джан е изключението в моята класация Grinning Но пък какво изключение Kissing Heart

Гледам тоя фраг, гледам и осъзнавам, че ще трябва да гледам всяка серия по два пъти поне хахах първо само ще гледам Джан, втория път ще чета субтитрите и ще вниквам какво се случва Joy

# 740
Ходещо Либидо! Айде, сега вече сме културни! Joy

# 741
И аз исках мъж със сини очи и руса коса, ама вместо ММ, сина ми изглежда така 🤷‍♀️
Божее.. ходещо либидо 😂 после се сърдим, като ни казват, че имаме мокри мечти...😂😂 ама той си е много секси, какво да си кривим душите..

# 742
Направо си е Ходещо Горещо Секси Либидо Joy

# 743
Ходещо либидо Joy
Джан има заслуга за тази дума .
Точно за него си е ,да видим либидото у сериала с Йозгето .
Грозде ,ще почнем така да го пишем ,ама какви мисли ти идват значи Joy

# 744
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бая, бая, бая хубав фраг! Crazy

Ама с моята сушилня не знам какво стана. А гледам, предвид мокротата в темата, все по-голяма нужда има от нея. Mr. Green Joy

# 745
Няма да върнем сушилнята ,с мокрите мечти и сънища на момичетата в темата:joy: сушилнята влиза в употреба

За протокола Брад Пит също не припадам по него.

# 746
Гледайки за пореден път фрага.. забелязвам, че елемента с махалата го няма. За сега. А и се надявам изобщо да не присъства. РП се губеше на моменти в махалата, главните герои оставаха на заден план. А сега имаме бар, кантора, болница..  пъстри, модерни образи подходящи за лятото. 🌞
Колкото до "мокротата" в темата... струва ми сe, че едва сега започва 😂

# 747
Охх, не отвавяйте темата за махалата, че...  Да живее модерната техника и това, че мога да превъртам тия тъпотии в РП Grinning

До болка знаем, че класовото разделение в Истанбул е огромно, силно се надявам да ни спестят махленсите изцепки. Искам да гледам млади и образовани хора, а не куп лелички-клюкарки със забрадки
Grinning

Абе, аз се чудя защо цяла вечер косата ми една бухнала и все не мога да я изправя с пресата, а то от „влагата” и „мокротата” в темата ще да е Joy

# 748
  • София
Гледам фрага за 1167 път и като гледам как я носи като талпа и как я тръшна на леглото с въздишка, все едно не е 40 кила мокра, ами поне удря стотака...
А после на терасата си я отнесе с една ръка само... Joy Joy Joy Joy Joy

# 749
Момичета, отбивам се само да кажа, че и аз изгледах фрага поне 100 пъти и имам нужда от малко време да се съвзема. Ох, Джан...неустоим...

Общи условия

Активация на акаунт