Като натисна "публикувай" и ми дава надпис, че сайта е блокиран.
Дайте идеи какво да правя. Дали е от сайта...
Не ми се е случвало такова нещо досега.

,благодаря за ранното инфо! 
,ще пишем докато не ни заключат!После може и да изтрият постовете!На мен ми се е случвало не помня в коя тема, когато минахме 50 стр. и др. постове се изтриха!Дано сега като знаят за проблема не го направят!

)

) от време...ами от времето на РП,италианската обиколка на Джан,скубането на фенски коси,последвалото тупване на земята,казарма и смяна на имидж до тук все на Джан,а Демет ....така да го харесвам това момиче,знам че е обсъждано,но си носи и заряд ,и талант не можах уви да я следя в новият и сериал,бързо се преобразява от нещастно квартално момиче,до бляскава красавица за рекламата на Пантен.
))освен него,похвала трябва да заслужат и хората ,които работят за неговия имидж 👏...знаят си те,че немалко ще искат да се поплацикат с него в басейна и кърпата около кръста ,като основен инструмент във въображението на всеки знаен и незнаен сценарист.😂
),че докато в РП между Демет и Джан имаше енергия,химия и за мен още нещо....между ГГ,(Опс при Джан се оказа,че е от "либидото ")😂,тук ще разчитам на просто игра на двама красиви актьора!