iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 116

• 38 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
От лекар е изписано, но тук в България в аптеката излиза 120лв на месец, което натежава...

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 21:56 от Saudadе

# 496
  • София
От лекар е изписано, но тук в България в аптеката излиза 120лв на месец, което натежава...
Медикаментите са много по-чисти и по-ефективни (като активни вещества) и когато е посочено, че е медикамент означава, че са правени достатъчно клинични изследвания ( за ефективност, странични ефекти, токсичност и т.н.)
Дори да е най-обикновена АК /съединение/метаболит  - респ.  метионин , от добавка до добавка има голямо значение.
Добре е да се консултираш с лекаря, да поискаш и неговото мнение за съответната добавка, особено ако въпросния продукт е много важен за пациента - все пак заменяш медикамент с добавка.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 497
Сега те разбрах правилно, благодаря!

# 498
  • have faith and be patient ..
Денис, дали става да давам на дете на 4-5 години от този пробитик   https://de.iherb.com/pr/Lake-Avenue-Nutrition-Probiotics-10-Strain-Blend-25-Billion-CFU-60-Veggie-Capsules/95327   докато сме на почивка, тъй като не разполагам с друг?
По принцип става, ако дозираш ПроБ за тази възраст.
Профилактична доза е около 4-6 мирд. , при по-сериозни проблеми, дозата се повишава, но е добре да се консултираш с лекар.
Отваряш капс.: разделяш на 4-5 части и на детето даваш само 1 част.
Може да се приема директно или да се добавя към кис. мляко  - за предпочитане домашно, защото в другите може да има консерванти, които да пречат на бактериалния растеж, вкл. и на ПроБ (напр.  да го унищожат)

В този ред на мисли давам от отзи пробиотик всяка вечер на цена на 3 и 6 г. По 1 таблетка жез никакви оплаквания са, просто профилактично и съм си казала, че бяма да ги спирам цяло лято пробиотиците... Да си направя експеримент за мен... Та добре ли е по  1 таблетка на дете?

# 499
Относно хапчетата с течност в желатинова обвивка . Виждам че някои потребители в сайта се жалват, че са им пристигнали слепени. Причината дали е от транспорта през жегите или е нещо друго? В такъв случай заслужава ли си поръчка през топло време?

# 500
  • София
Скрит текст:
Денис, дали става да давам на дете на 4-5 години от този пробитик   https://de.iherb.com/pr/Lake-Avenue-Nutrition-Probiotics-10-Strain-Blend-25-Billion-CFU-60-Veggie-Capsules/95327   докато сме на почивка, тъй като не разполагам с друг?
Профилактична доза е около 4-6 мирд. , при по-сериозни проблеми, дозата се повишава, но е добре да се консултираш с лекар.
Може да се приема директно или да се добавя към кис. мляко  - за предпочитане домашно, защото в другите може да има консерванти, които да пречат на бактериалния растеж, вкл. и на ПроБ (напр.  да го унищожат)
В този ред на мисли давам от отзи пробиотик всяка вечер на цена на 3 и 6 г. По 1 таблетка жез никакви оплаквания са, просто профилактично и съм си казала, че бяма да ги спирам цяло лято пробиотиците... Да си направя експеримент за мен... Та добре ли е по  1 таблетка на дете?
25 мирд. е висока потенция са профилактика, за продължителен прием, за деца на 3 и 6 год. - дори и да няма странични ефекти,  като газове/подуване на корема,  диария, запек, или друг  СЧДискомфорт, дехидратация, главоболие ( от повечето хистамин напр.) , няма много полза от по-високата доза. Дозата трябва да е оптимална.
Ако дозата е висока, има риск от образуване на повече амини ( хистамин, триптамин, фенилетиламин ... , а те са повече вредни за тялото - възбуждат ЦНС, влияят на притока на кръв (увеличат/намалят), може да причинят алергична реакция и т.н..)
Както при лекарствата, така и при добавките, Дозата прави отровата Simple Smile

# 501
Има ли проблем със сайта при вас? Не ми показва поръчките до момента. Вчера проверявах и нямаше проблем с проследяването на пратките, но не е актуална информацията. Нямаше движение от дата на изпращане 02 и 08 юли и днес са при мен.

# 502
На мен ми ги показва, но тракингът и при мен спря на предпоследната стъпка
Имам пратка от юни, която не е мръднала от 1 юли, а вече имам известие...

Код за 5 % отстъпка от Iherb.com - SDB331

# 503
  • have faith and be patient ..
Скрит текст:
25 мирд. е висока потенция са профилактика, за продължителен прием, за деца на 3 и 6 год. - дори и да няма странични ефекти,  като газове/подуване на корема,  диария, запек, или друг  СЧДискомфорт, дехидратация, главоболие ( от повечето хистамин напр.) , няма много полза от по-високата доза. Дозата трябва да е оптимална.
Ако дозата е висока, има риск от образуване на повече амини ( хистамин, триптамин, фенилетиламин ... , а те са повече вредни за тялото - възбуждат ЦНС, влияят на притока на кръв (увеличат/намалят), може да причинят алергична реакция и т.н..)
Както при лекарствата, така и при добавките, Дозата прави отровата Simple Smile

Мн съм зле, забравих да покажа за кой говоря, излезе че давам от силния, ето този имам https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Berry-Dophilus-Kids-2-Billion … 0-Chewables/78204

# 504
При мен пък така заби сайта, че въобще не дава да актуализирам кошницата. Наслагала съм неща, които реално искам да сменя с други, но не мога. Въобще не мога да изтрия наличната кошница и не мога да поръчам Grinning и сега чакам.

FLR252 код за отстъпка

# 505
  • София
Комбо промоция  5$
- с персонален код, още 5%

Вит.С 500мг/240капс.   + продукт от секцията:
Supplements
Sports Nutrition
Bath & Personal Care
напр. сапун
Grocery 
напр. мостра 5 броя кафе
Home
напр. Масло от кедър, което има и 10% намаление

# 506
Не бях влизала в iHerb от години... и вчера, съвсем случайно попаднах отново на сайта. И какво да видя? Фъстъченото масло на прах (PB2), което при нас се продава за 40 лв голямата опаковка, в сайта е 15 лв.
Шок, ужас, шаш и паника!
Взех и един сироп за палачинки и хоп, сметката - 22 лв. Евтинджос.

Само тази доставка от 20 лв, ако я нямаше...

Моля, някой да ме светне за до 2-3 продукта, как може да се намали цената на доставката?

# 507
Има продукти с Shipping saver етикет, те намаляват малко доставката

# 508
Здравейте, в момента има ли код за отстъпка над определена сума?

Denis,  въпрос и към теб - кое от тези 2-те да избера (за кожа ще се пие):

https://www.iherb.com/pr/Solgar-Naturally-Sourced-Vitamin-E-268- … 100-Softgels/9902

https://www.iherb.com/pr/Solgar-Vitamin-E-Naturally-Sourced-268- … 00-Softgels/14052

Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 01:40 от new_girl

# 509
  • София
Здравейте, в момента има ли код за отстъпка над определена сума?

Denis,  въпрос и към теб - кое от тези 2-те да избера (за кожа ще се пие):
1. https://www.iherb.com/pr/Solgar-Naturally-Sourced-Vitamin-E-268- … 100-Softgels/9902
2. https://www.iherb.com/pr/Solgar-Vitamin-E-Naturally-Sourced-268- … 00-Softgels/14052
Благодаря предварително!

За БГ няма код, над определена сума, който да работи  в момента.
За вит. Е - и двата са хубави, който си избереш:
1. със смесени токофероли ( освен алфа са включени бета, гама, делта... и четирите токоферола са полезни за кожата)
2. е само алфа-токоферол - но, с него са правени най-много изследвания, влияе добре на регенерацията и еластина на кожата
Най-общо, всички токофероли са силни антиоксиданти, забавят стареенето на кожата, подпомагат регенерацията и хидратацията (задържането на влага в кожата), предпазват от ДНК-мутации ( имат антиканцерогенно действие), с ползи за по-хубав и здравословен тен и т.н.
Преди няколко години доказаха, че високите дози, над 1600 ME действат като оксиданти ( обратно на антиоксиданти) и са вече критични. Изследванията са правени във връзка с определяне на клиничната фармакология на вит. Е, прилаган при ССЗаболявания, вкл. високи нива на  холестерола.( в тези случаи, се назначават високи дози вит. Е - 2000-3000МЕ)
Така че, от тогава избягвам да препоръчвам високи дози вит. Е ( или два пъти намалих допустимите нива) - оптимална доза 400МЕ, който иска по-висока, да се консултира с лекар. При тази дози, няма опасност и от предозиране, дори да се приема по-дълго време.
Приема се след хранене

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 08:19 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт