iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 116

• 39 765
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • have faith and be patient ..
Пробвах така пробиотик на прах.. Еййй залепна ми къде ли не по гърло, по небце 😁😁😁

# 166
denis., не знаех че с по-малко вода могат да се приемат. На мен коластрата толкова да ми харесва, че съм на косъм да я изям суха на 2-3 пъти Laughing Но това е защото обожавам прясно мляко, за ужас на целия свят. Значи все пак в леко хладка/топла водичка мога да я размия и после да допивам вода. Благодаря още веднъж.

# 167
ситуацията с митниците още ли е толкова сериозна ? т.е. спират абсолютно всичко над 30 лв

# 168
  • Бургас
Денис, вчера ми поставиха диагноза "начална фаза на гонартроза" и на  01,07 ще ми сложат инжекционно хиалуронова киселина в ставите на коленете. От доста време пия California Gold Nutrition CollagenUP Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C, Unflavored, 7.26 oz (206 g) и California Gold Nutrition Glucosamine Chondroitin MSM Plus Hyaluronic Acid, 120 Veggie Caps, имам и една опаковка от Lake Avenue Nutrition Hydrolyzed Collagen Type 1 & 3, 1000 mg, 365 Tablets, отделно взимам протеин, най-често на НАУ или ALLMAX Nutrition, R-ALA, Now Foods Acetyl-L-Carnitine. Та въпросът ми е какво друго бих могла да добавя за облекчаване на болките в коляното и забавяне на измененията? Болките се появяват спорадично и за сега са леки, но ще трябва да преразгледам тренировките си и си мисля, че с някои дабавки, може и да забавя процеса. Не знам има ли значение, че пия и още няколко неща - магнезий, лутеин, редувам с МВ, нищо по-специфично.

# 169
  • София
Пробвах така пробиотик на прах.. Еййй залепна ми къде ли не по гърло, по небце 😁😁😁
В случая ПроБ е действал локално, на лигавиците Simple Smile
За митницата - моите, по-големи пратки, не всичките ( под 50%)

denis., не знаех че с по-малко вода могат да се приемат. На мен коластрата толкова да ми харесва, че съм на косъм да я изям суха на 2-3 пъти Laughing Но това е защото обожавам прясно мляко, за ужас на целия свят. Значи все пак в леко хладка/топла водичка мога да я размия и после да допивам вода. Благодаря още веднъж.
Спокойно си хапвай коластрата и суха ( и аз много обичам да ям сухи - сухо мляко, сметана и т.н., а тя е много сходна с тях на вкус), само внимавай с вдишването  при първата лъжица. Първо пий малко вода за да не ти е много сухо в устата Simple Smile  След това обаче трябва да пиеш повече вода ( 200-250 мл. вода), макар че то, естествено, ти се допива повече вода.

Денис, вчера ми поставиха диагноза "начална фаза на гонартроза" и на  01,07 ще ми сложат
Скрит текст:
инжекционно хиалуронова киселина в ставите на коленете. От доста време пия California Gold Nutrition CollagenUP Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C, Unflavored, 7.26 oz (206 g) и California Gold Nutrition Glucosamine Chondroitin MSM Plus Hyaluronic Acid, 120 Veggie Caps, имам и една опаковка от Lake Avenue Nutrition Hydrolyzed Collagen Type 1 & 3, 1000 mg, 365 Tablets, отделно взимам протеин, най-често на НАУ или ALLMAX Nutrition, R-ALA, Now Foods Acetyl-L-Carnitine. Та въпросът ми е какво друго бих могла да добавя за облекчаване на болките в коляното и забавяне на измененията? Болките се появяват спорадично и за сега са леки, но ще трябва да преразгледам тренировките си и си мисля, че с някои дабавки, може и да забавя процеса. Не знам има ли значение, че пия и още няколко неща - магнезий, лутеин, редувам с МВ, нищо по-специфично.
Най-общо може да включиш:
Омега 3-ЕРА
Колаген тип I &III  ......... се редува с
Колаген тип II
https://uk.iherb.com/pr/Now-Foods-UC-II-60-Veg-Capsules/16572
Глюкозамин формули
ХК
https://uk.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Hydraplenish-60-Capsules/3317
Босвелия и Куркума
МСМ
https://uk.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-MSM-Powder-7-oz-200-g/251
Кверцетин, Джинджифил,
Мултивитамини (А, Д, К, Е, В, С,  селен, калий, бор, магнезий...),
Котешки нокът

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 170
  • Бургас
Благодаря ти за бързия отговор, хубав ден ти пожелавам. Flowers Tulip
Довечера ще разгледам и ще направя поръчка.

# 171
  • Бургас/Пз
Поръчките ми от 05.05.2020г най-после вчера пристигнаха в пощата. Бяха две малки и нямаше проблем с митницата.

# 172
Здравейте,
Бихте ли препоръчали продукт, който да намалява/спира стичането на секрет по гърлото. В случая оплакването е само това и е най-вече сутрин; други симптоми няма, но и така е доста неприятно усещане . Не съм сигурна доколко може да се търси връзка, но преди 4-5 години лекувах доста упорит синузит.
 Ще бъда признателна, ако можете да препоръчате начин за справяне с това. 

# 173
Дами,
Now или  Solgar ?Коя марка е пo-добра за витамин Б12, Б6 и folate?

# 174
пуснах поръчка с хермес до английски превозвач , над 35 евро има БД , избрах този колаген за начало после с някой по-лек Wink https://uk.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Grass-Fed-Collagen-Peptid … 75-oz-560-g/86837 .
Денис , за жена , под 40 г. , колко витамин Д е добре да се пие лятото ?  гледам тези https://uk.iherb.com/pr/Now-Foods-Vitamin-D-3-High-Potency-1-000 … -180-Softgels/543 , и витамин ц пак мисля от този да си взема за колагена https://uk.iherb.com/pr/Now-Foods-C-1000-100-Veg-Capsules/39671 , пия по половин таблетка Wink

# 175
  • София
Здравейте,
Бихте ли препоръчали продукт, който
Скрит текст:
да намалява/спира стичането на секрет по гърлото. В случая оплакването е само това и е най-вече сутрин; други симптоми няма, но и така е доста неприятно усещане . Не съм сигурна доколко може да се търси връзка, но преди 4-5 години лекувах доста упорит синузит.
 Ще бъда признателна, ако можете да препоръчате начин за справяне с това.  
Здравей!
Ако никой не се включи, макар че ми прилича на т.н. задна хрема  ( но не е изключено да е и алергичен ринит със задна хрема и затова е добре да се консултираш и с лекар), а тя доста е обсъждана в темата, може да пробваш със серапептаза - и да не помогне, няма да навреди.
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Serrapeptase-40-000-SPU-9 … -Veggie-Caps/4467  .....  на промоция  до днес 20.00ч.
1 капс. се разтваря в малко вода ( 2-3 сл, колкото да има за 2-3 глътки) - прави се гаргара и се изпива
- поне 40 мин след това не трябва да се приема нищо, дори и вода, защото тя полепва по лигавиците и така действа (локално)
Може да се прави по 5-6 пъти на ден
- това е емзим, който има противовъзпалително действие и убива патогени ( не всички разбира се, не е някаква панацея)

Дами,
Now или  Solgar ?Коя марка е пo-добра за витамин Б12, Б6 и folate?
И двете марки са хубави, но зависи от продуктите . Ако си избрала продукт, пусни линкове за да го видим

.....
Денис , за жена , под 40 г. , колко витамин Д е добре да се пие лятото ?  гледам тези https://uk.iherb.com/pr/Now-Foods-Vitamin-D-3-High-Potency-1-000 … -180-Softgels/543 , и витамин ц пак мисля от този да си взема за колагена https://uk.iherb.com/pr/Now-Foods-C-1000-100-Veg-Capsules/39671 , пия по половин таблетка Wink
За вит. Д - зависи от серумните нива и здравословното състояние, защото има заболявания, при които има перманентен дефицит ( който се дължи на проблем в усвояването на този витамин).
Ако не ти се занимава с изследвания - около 1000МЕ, но прави и почивки от време на време или ако 5 дни го пиеш редовно, то 10-на дни го пий през ден, нещо такова
Поне 2 пъти в година е добре да се проверяват серумните нива - напр. края на лятото и ранна пролет ( да има около 6 месеца интервал)
За вит. С - когато се приема колаген, трябва да се осигури поне 200-300мг вит. С, не че е проблем да приемаш и 1-2 грама, (но еднократните дози да са до 500мг) - той влияе добре на кожата и е условие за синтез на колаген в тялото. Ако има дефицит на вит. С, тялото много трудно ще синтезира колаген.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 15:03 от denis.

# 176
ситуацията с митниците още ли е толкова сериозна ? т.е. спират абсолютно всичко над 30 лв
За съжаление, вече и с пратки под 30лв. има проблем. Пратка за 9,99 $ ми е спряна на митница Бургас и от Български пощи ми искат 16,80 такси. Точно преди месец освободих пртака под 30 лв., по същата схема и нищо не платих! Не знам какво се случва.

# 177
За съжаление, вече и с пратки под 30лв. има проблем. Пратка за 9,99 $ ми е спряна на митница Бургас и от Български пощи ми искат 16,80 такси. Точно преди месец освободих пртака под 30 лв., по същата схема и нищо не платих! Не знам какво се случва.

Изглежда е до късмет, пратки за 65 лв са ми идвали на пощата и такава за 50 отиде на митница, но нямам случай пратка до 30лв дори малко повече да ми отиде на митница. Това за София ако има значение.
Така че май всичко е до късмет. Решила съм следващата ми поръчка да нахвърлям каквото искам, една голяма поръчка, безплатна доставка, едно освобождаване от митница и не се занимавам няколко месеца.

# 178
Поискай да ти покажат текста, според който дължиш тези такси за немитническа пратка и веднага ще размислят.

# 179
Ти ли ще ходиш до Митницата или искаш от Пощата да си я вземеш? Защото, ако е втория вариант, явно искат тези пари, за да те представляват пред Митницата.
Чувала съм и за други такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт