Мнение относно Vertera?

• 93 271
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
А дано, ама надали...

# 76
Ползвали сте геловете и не сте доволна ли?
Или просто написахте нещо...

# 77
  • Пловдив
Мъжа ми ползва, 3 кутии..ефект не видя. Пиеше и таблетки 2 вида, сега не се сещам имената..за ставни проблеми са.

# 78
Аз приемам водораслите на Вертера. За сега ефектът е частично премахване на кожен проблем, който е упорит, но видимо има голям резултат. Освен това намаляване на триглицеридите и холестерола. Но съм ги взимала само месец, сега отново си поръчах 6 кутии и продължавам. Очаквам да има още по- добър ефект за тялото ми.
   Здравейте ,а може ли да споделите как ги приемате? Разтворени във вода или?

# 79
  • София
Резултати има в моето семейство!
Мъжът ми пребори холестерол, високо кръвно. Има подобрения и болките в ставите.
Аз отслабнах няколко килограма и чувствам подобрение в стомашно-чревния тракт.
Мои приятели също имат страхотни резултати.
Кутията с гел трябва да се съхранява в хладилник и се консумира за 21 дни.

Неточно! Една кутия стига за 7-10 дни, в зависимост броя лъжици прием на ден. А гелът в отворената кутия е с гаранция само 21 дни (вероятно заради досега с кислорода). След това силата на полезните съставки намалявала, но гелът пак може да се ползва за маски за коса, лице и разкрасителни процедури.
Срокът на неразопакована кутия е 4 месеца (пише го на всяка кутия), но моята консултантка ми каза, че ако е била затворена и в хладилник, може да бъде полезна плюс още 3 месеца.

# 80
Подходящи са, да, давам ви по-долу терапевтична схема, при онкология.

Нужно е все пак дори и малко храна да се приема. Самите храни и добавки могат и дори е редно да се смесват с напр. сок, вода, смути, кисело мляко, за да може да се приемат по-лесно.

Първият продукт се казва Forte gel, това помага за изчистване на организма от химията при химиотерапиите. 1 ден преди по време и 2 дни след самата процедура не се приема, логично, защото извежда химията от тялото. В същото време продуктът храни, зарежда и увеличава здравите клетки. 3 пъти на ден х 2 с.л. се взема.

Другото е Miracle. Съвместимо е с химиотерапиите, ударно също се взема, пак може с някаква течност или кисело мляко.

Последното нещо са таблетки Sensation - 3 x 2 таблетки дневно. Препоръчва след хранене, дори и малко да е.

По този начин подписвате смъртна присъда на онкоболния.
Не се предписват антиоксиданти при онкологично заболяване!

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 01:19 от Минчо Минев

# 81
Здтавейге, мили хора! Боря бактериална инфекция в нос и пикочни пътища. Много ми похвалиха тези продукти и си ги купих. Чета противоречиви мнения. Аз съм с Хашимото и болки по стави. Моля ви за съвет, възможно ли е да има негативен ефект?

Общи условия

Активация на акаунт