Отговори
# 75
обсъдихме за мъжете , сега да видим за нас

Някой ще даде ли линк за темата с мъжете,че съм изпуснала,а ми е интересно......

Иначе обичам да стимулирам и да бъда стимулирана..за протокола да си кажа и аз  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 22:24 от altruism

# 76
  • София
Ми как - харесва ми  Mr. Green .Ноооо, най-много с пръстче. Иначе не давам.  Mr. Green

аз давам , но ми трябва много добро стимулиране преди това  Mr. Green да ме е подлудил и да съм съгласна на всичко Wink
Да бе и аз така. Ама много ми е смешно когато някоя фолкдива или манекенка каже - оооо аз такова нещо никога не съм правила и на никой няма да дам! Абе момичета. Ми то не е срамота, признайте си! Mr. Green

# 77
обсъдихме за мъжете , сега да видим за нас

Някой ще даде ли линк за темата с мъжете,че съм изпуснала,а ми е интересно......

Иначе обичам да стимулирам и да бъда стимулирана..за протокола да си кажа и аз  Mr. Green

искам линк........ Heart Eyes Praynig

# 78
Аз пък сама инициирам аналният секс.
Просто искам, а той не ми отказва... smile3521

# 79
значи не си снежанка..., ами си джуджанка...  Laughing Laughing Laughing

# 80
# 81

Докато му свикнеш  Mr. Green После няма да ти прави впечатление Embarassed

# 82
АААА не!!!!!!!!!!Мене ме е страх newsm78

# 83
Който го е страх от мечки не ходи в гората LaughingПък и аналния секс не е за всеки Mr. Green

# 84
това е сбъдната ме4та за моя мъж,как да не му дам Crazy

# 85
  • София
  Що да му отказвам на човека. Ако се справи добре на други места, го пускаме по-нагоре в йерархията.
И докъде би могъл да стигне?

До ушите  Laughing

# 86
  • София
Да ви кажа на мен ми харесва, но само с пръсче. До сега два пъти наистина съм се кефила иначе ме боли и то много когато опита нали се сещате с какво Embarassed
Незнам но като ме подлуди съм навита и ако не ме боли сигурно често ще го правим
Кажете някакъв трик

дано да не ти стори вулгарно - моят скромен опит ми показва , че за да не боли първо трябва да си много възбудена /т.е. той да се е погрижил за това/ , и второ - трябва да си празна отвътре /ако ме разбираш/ и трето много помага ако едновременно с това те стимулира и по клитора с пръсти.

Одобрявам, но в действителност зависи от първите 2 неща иначе не е никак приятно,боли и ти прецаква сякакво удоволствие..... за стимулирнето...не е задължително.....а иначе колкото пъти му дам, толкова пъти ще го направи ....няма спирка... голям АНАЛИЗАТОР... Laughing

# 87
 А вие дами , как реагирате ако половинката иска да ви стимулира анално?-положително Simple Smile

# 88
Не ме кефи!

# 89
Зависи много колко сме се разгорещили но по-принцип няма проблеми може.

Общи условия

Активация на акаунт