Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 36 060
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Няма да се затваря. Мъжа ми си прекара кабиляците за интернет и рутера и други негови чарколяци ще са затворени там.

# 496
  • Sofia
Дай снимка да видим.

# 497
Вие пък белите стени много буквално ги приемате. Бялото има сумати нюанси които виждайки ги ще кажете че е бяло но всъщност не е и носят съвсем различно усещане.Аз не харесвам само най-най бялото, абсолютното бяло.

# 498
Ето снимка
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 09:37 от Ваня А.

# 499
  • Sofia
Какво те притесняват вратичките, нали ще сложите такива? Тъкмо място за прибиране на кабели, инструменти и подобни. Високо е, няма да се вижда толкова много.

# 500
Вие пък белите стени много буквално ги приемате. Бялото има сумати нюанси които виждайки ги ще кажете че е бяло но всъщност не е и носят съвсем различно усещане.Аз не харесвам само най-най бялото, абсолютното бяло.

Не ги приемам, усещането ми е все за бледо, все ми е бяло и безцветно. Но както казах, аз се чувствам добре с ярки, силни, контрастни цветове.  Такива са ми усещанията. И смятам, че модерен интериор не може да се асоциира единствено с бели/много светли интериори.
https://www.pinterest.com/afrocentric1970/color-splash-david-bromstad/
Много съжалявам, че вече не показват сериите за него по FLN, а въртят едни и същи интериорни/готварски серии.

Ваня, тази ниша, ако ще е затворена, можеш да си я направиш в цвета на секцията/мебелите. Ако пък ще е отворена, гърбът може да е в акцентен цвят или с някакъв по-екстравагантен тапет, пак като акцент.  И третият вариант, ако е отворена, да си е в цвета на стените боядисана, да се слива със стените, пък си сложи някакви от т.нар. аксесоари. Иначе и аз мисля, че е много удобно да има такъв шкаф за прибиране на неща, които не са за показ, но ги има във всяка къща.

# 501
Вкъщи пък сме даже с два цвята сиви стени, но едното е почти бяло. Иначе сме шарения, на мен все ми идва по нещо да добавя Simple Smile)
Скрит текст:

# 502
Затворена ще е, да събира боклуци и кабели, но как да стане, така че да ни ми бърка в здравето .... това ми е чуденето. Част от нишата ще се затапи от висок шкаф за пералня и хладилник, но пак остават едни 2 метра. Шкафовете ще са този цвят
Скрит текст:

# 503
  • тук и там
Мандаринка,изпаднах в потрес като отворих линка..Grinning.Не са за всеки ярките цветове! Иначе за нишата съм на същото мнение като Мандаринка.Ако е затворена-същият цвят като мебелите мисля че ще е окей.
strept,много ми харесва у вас!Много добре съчетани цветове.Жълтото е по-скоро горчица или поне не  много ярко жълто и много добре се вписва.В смисъл-допълва се някак и е много хармонично със сивото. Супер е за мен!

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 10:32 от Kaisia

# 504
За нишата вариантите според мен са два - или в цвета на мебелите, да си е като шкаф, или си боядисвате вратите с латекса за стените. Няма да се вижда почти.

# 505
Това с боядисването беше и моята идея, но майстора твърди, че няма да се задържи латекса.

# 506
Затворена ще е, да събира боклуци и кабели, но как да стане, така че да ни ми бърка в здравето .... това ми е чуденето. Част от нишата ще се затапи от висок шкаф за пералня и хладилник, но пак остават едни 2 метра. Шкафовете ще са този цвят
Скрит текст:

Ваня, аз не мога да разбера, кое ще Ви дразни. Ако е тази ниша над вратата, с едни плъзгащи вратички ще стане идеално. На село имаме такава ниша над банята и даже е перфектна за съхранение на разни неща.

# 507
strept,много ми харесва у вас!Много добре съчетани цветове.Жълтото е по-скоро горчица или поне не  много ярко жълто и много добре се вписва.В смисъл-допълва се някак и е много хармонично със сивото. Супер е за мен!

Мерси, и на мен си ми харесва, но не е за всеки вкус Grinning

# 508
Strept, сиди ми като кръпка, освен това ми е в дневната, не в коридора, усещането е друго.

# 509
Кайсийке, аз мернах няколко малки снимчици на линка, докато не ми поиска парола. Мразя този сайт заради паролата, въпреки че ми е ясна комерсиалната идея за това.
Гледала съм серийки с него по FLN, наистина ме е яд, че ги спряха (поне по моята кабеларка). Не всички негови интериори ми харесват, но съм гледала по ТВ негови страхотни неща. Там клиентът поръчва любим цвят/гама и по нея се води. Гледах серийка за модерен апартамент за двойка мъже, те поискаха лилаво и розово да има, аз тези цветове не ги обичам по принцип, но накрая наистина стана много свежо, въобще не приличаше на стил Gipsy kings Laughing

Общи условия

Активация на акаунт