Объркана съм

• 4 262
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Уф, каква си лепка. Остави го да диша човека. Един път за 3 дни е нормално. А 2-3 пъти на ден да пише смятам, че е много. Ти пък мислиш че е малко. За да сте си мили трябва да сте отделно от време на време и да си липсвате. Спри да бъдеш досадна!

# 16
Тука всеки е  много готин и красив.
Като знае какво ще работи  и с кого, стари другари в гараж и ще се завира под кола вероятно и той  обича да бърника, да внимава  за жена край тях си е  натоварване.Тогава ще мрънка , че е  край него , но не и е обърнал внимание за пет пари..
Аз пък виждам ревнива авторка.Което обяснява що младежа иска сам, нито да я остави в къщи на техните ,нито да я заведе в гаража и в кръчмата с неговите стари дружки, дето се псуват вероятно  като са сами в компания.

# 17
  • у дома...
Леко обсебващо ми звучи твойто...

# 18
Каква ви е по принцип рутината за обаждания и разговори през деня, когато не сте заедно? Имате ли навик да се чувате по няколко пъти или само, ако нещо спешно излезе?

За мен това е важно. Ако сте се чували по седемнайсет пъти на ден всеки ден и това е нормалното за вас, сега очевидно нещо се случва. Ако нямате такива навици, значи всичко е нормално.

Това, което ми направи на мен впечатление обаче, и което другите сякаш не отчетоха изобщо е яростната му съпротива на твоето предложение да го придружиш като накрая директно те е отрязал. Нормалната реакция тук според мен, особено за нова двойка е той да иска и да настоява да отидете двамата. Още повече, че се познаваш със семейството му и някои от приятелите му, т.е. това няма да е първа среща за вас.

Именно за това говоря.Нагоре четох,ме съм ревнива,задушаваща.Не,не съм.Обикновено сме постоянно заедно и затова не си звъним,говорили сме си за това дали всеки от нас има лично пространство и т.н
Като цяло говорили сме за тези неща с обсебване и знам,че не се чувства така,а и аз не съм такава.Излизал е в София с приятели без мен,никога не съм правила проблем.

# 19
Аз не разбрах добре - той ти звъннал само веднъж, но на практика сте се чули доста пъти, защото си звъняла ти и сте си писали.
А може би е по добре да оставиш човека да си свърши спокойно работата и да използваш и ти да го направиш, докато го няма?
По принцип такова броене, колко пъти звъннал, пък как говорил, пък защо не искал и ти да отидеш е доста натоварващо. Не се поставяй в положение на човек, дето настоява и изисква внимание, това отблъсква. Нали сте се чули, ясно е, че.с всеки всичко е наред, остави го да си свърши нещата и да си дойде.

# 20
Добре де-ти нямаш ли какво да правиш,че си тръгнала да го засичаш кога отговаря. Иска да е сам човека-казал ти го е. Какво му се натискаш-първо да искаш да те вземе с теб,после да искаш и да ти пише какво става.
Опитай се да си самодостатъчна,намери си хоби, обърни си внимание. Той ако те иска ще е с теб,а ако не-не можеш да го убедиш.
И какво е това заглавие? Какво точно те обърква?

# 21
  • Terra incognita
Има нещо гнило тука.
Каква е тая толкова важна работа? Някоя бивша?

# 22
Има нещо гнило тука.
Каква е тая толкова важна работа? Някоя бивша?

Каква неворятна логика, на един мъж като му писне от жена му ... и хоп веднага отива да се разправя с други жени.

Човека е казал, че има работа, иска да си види семейството и приятелите ... нека ви шокирам, най-вероятно точно това прави в момента.

# 23
  • Terra incognita
Ох, направо се шокирах 😂
А Вие как разбрахте, че точно това прави, а не нещо друго? Да не би да врачувате?

# 24
Малко не се разбира: от половин година живеете заедно? Или е връзката? Или откакто сте двойка живеете заедно?
Тези неща са важни - дали сте влюбени - загубени, или се познавате по-отдавна?
 В нашата(с ММ) връзка - винаги той звънеше често. А аз имах какво да правя и това ми пречеше. Пример - той на работа, седнал да пие кафе, звъни да си поговори с някой. Да отбележа - той е по-приказлив, аз винаги - слушащата. И безкрайно ме дразнеше и ми пречеше - аз през това време правя нещо.
  Та ако ти скучаеш, а той не може да навакса да си поприказва с приятели, роднини - това вашето е нормално. А и докато си ровичка по колата -също.
  Възможно е ти да си двигателя във връзката- ти да инициираш събирането да живеете заедно. И той сега разбира, че му липсва ергенлъка. Да има нужда да се отърси от теб. Или за тези 6 месеца да е осъзнал, че е избързал.

# 25
Хм, в момента единственият полезен ход е да го оставиш на мира.
Не ми е подозрително това със самостоятелното заминаване, защото то е пределно ясно. Очевидно точно от това да има нужда в момента - да се види със стари гаджета, с авери, да се почувства за малко необвързан.
Какво сега, така го чувства човекът.

Иначе все заедно.... Ми ние с мъжа ми, като се оженихме в началото на 20те си години, като си идвахме в БГ, той си седеше у тях, аз у нас и не се и чувахме, само се събирахме да спим заедно. Майка ми много ни се смееше на съжителството. А сега, 112 години по-късно, пак сме си заедно, но всеки има и лично пространство. Какво толкова пък чак.

# 26
Ох, направо се шокирах 😂
А Вие как разбрахте, че точно това прави, а не нещо друго? Да не би да врачувате?

А ти как мислиш. Ако имаше друга и правеше нещо, нямаше да е толкова небрежен. Щеше да си е подготвил с доста убедителни аргумент и щеше да ѝ се обажда по колко пъти тя очаква, за да не буди подозрения. Реално му е писнало от нея и има нужда от малко почивка.

# 27
Smiley"А сега, 112 години по-късно,"

SmileySmiley

Печатна грешка или хипербола?

# 28
Не им знам отношенията и предисторията, но ми се струва че авторката не е случила много на индивид, знае си го и това я чопли. Предполагам са на по 20-25 години и в нашите ширини има един мъжки подвид, който на тази възраст говори за "свобода от жената" (с която е от два месеца), изразяваща се в пълен непукизъм, тарикатщина и вършеене по селските кръчми. В това му се изразява зрялата мъжественост. А момичето седи у дома и реве и се чуди какво става с възлюбения. Дано да греша, но напоследък това е формулата за създаването на един много плачевен семеен модел, ако съдя и по други теми. Но човек сам си избира обкръжението.
По темата, имало е случаи да се чуваме само веднъж на ден и с бившия, и с настоящия ми мъж, обстоятелства са били такива, но аз и не си падам по празни приказки. И не ми е тежало, но аз познавам себе си и човека срещу мен.

# 29
Сега се сетих да питам - а в ежедневието ви как е? Той обича ли да споделя, разказва как е минал денят му? Какви общи занимания имате освен секс и битовизми?

Общи условия

Активация на акаунт