Объркана съм

• 4 257
  • 92
  •   1
Отговори
# 30
Айде, айде. То е ясно какво искаш да ти кажем - скачай в колата/влака/автобуса и отивай да му правиш изненада.

# 31
  • Бургас
Аз съм темерут.Отивам някъде и не звъня на любовта.
Имах един приятел,който постоянно ми звънеше,сърдеше се,ако не вдигна...Драма,не съм го обичала...Навсякъде се мъкнеше с мен,ревност...Ами махнах се,спасих се по единично.Направо ме задушаваше тази връзка.
Сега ми е много добре,милото не е ревниво.Понякога звъни повечко,но като не вдигна ме оставя на спокойствие.Не изневерявам,даже и през ум не ми минава да търча по разни мъже,но имам нужда от спокойствие и време за себе си.И въобще не ми е безразличен,обичам го от душа и сърце.И той си има моменти,когато е изморен и не се обажда,аз нямам никакви проблеми с това.И по два три дни не сме се чували,но сме заедно вече пета година.
Единственото изключение е,ако има нещо спешно.Казала съм му само тогава да звъни на пожар,докато вдигна.И той ми е казал същото.

# 32
Прясно живеещи двойки обикновено имат желание да са заедно, когато отиват за толкова дни и не отлагат прибирането, но няма как да знаем какъв е конкретно вашия случай. Досега искал ли е да ходите заедно насам натам или винаги е гледал да е сам?

Но най-неприятно впечатление ми правят хората, които за оправдание изтъкват причина в другитя - на теб щяло да ти е скучно. Направо си заслужава да отговориш "няма" и да смениш темата докато си оправяш багажа. На място вече ще си проличи за какво е отишъл.

Връзките са много различни и дори един човек може да е различен. С предишния ми приятел никога не съм изпитвала желание да бъдем много време заедно, въпреки че дори живеехме в различни градове. С мъжа ми от първия ден гледаме всяка свободна минута, която можем да намерим да сме заедно и не ни омръзва.

Описаната причина ми звучи като супер ваканция. През деня всеки си прави нещо, вечер яко купони, възможност за опознаване на приятелите му, неговия град, само интересни неща. Но не става насила. Дори да няма нищо, трябва да се замислиш дали имате еднакви нужди и разбирания. Ако при всяко пътуване го карате така, няма да е за дълго.

# 33
Smiley"А сега, 112 години по-късно,"

SmileySmiley

Печатна грешка или хипербола?

Майтап, бе джанъм Simple Smile Simple Smile Simple Smile Рядко правя печатни грешки.
И да, 112 години си минаха като миг. Simple Smile

# 34
Съжалявам да го кажа, но твоят вероятно има нещо странично в родния си град. Остави обажданията и писането, този категоричен отказ да отидеш с него е достатъчно показателен. И ако е така, другата вероятно мисли, че не сте заедно вече. Според мен е някоя бивша.

# 35
  • Бургас
Ако е еднократно,едва ли е бивша.По-скоро желание да се позапие с приятели.
Обаче ако се повтори историята и то скоро...вече е много съмнително.

# 36
Що пълните главата на жената с глупости, всеки човек има нужда от лично пространство, как живеете с такива филми, които режисирате в ума си не ми е ясно.

# 37
Ако е еднократно,едва ли е бивша.По-скоро желание да се позапие с приятели.
Обаче ако се повтори историята и то скоро...вече е много съмнително.
Че какво му пречи да се запива с приятели ако и тя е с него? Или компанията му е от онзи тип селяци, които уж имат приятелки, ама само след като се изпонапият, иначе не могат да излязат с тях в компания?

Що пълните главата на жената с глупости, всеки човек има нужда от лично пространство, как живеете с такива филми, които режисирате в ума си не ми е ясно.
Филми ли, пространство ли? Когато познаваш човека до себе си и навиците му от ежедневието, всяка промяна ти се набива на очи. Кой му е отнел пространството? Много сте ми интересни с това пространство и то в млади връзки. Той ако още сега има нужда от толкова пространство, какво ще е след 2,3,5 години? Новите двойки, които са влюбени, имат нужда да са заедно, не реват за пространство и използват всеки удобен момент, за да пътуват заедно, да излизат, да се забавляват. А и не виждам да му е виснала като гюле на врата, каза си, че и в София си излиза с приятели и не е в това проблемът, а в рязката промяна в поведението му. Има нещо гнило, ама ще стане ясно какво е.

# 38
Всеки отговоря според това, което е видял в живота си и своите разбирания.
Светът е шарен, нормално е да има различни съвети. Аз лично не съм срещала прясна връзка с желание за подобно лично пространство.

# 39
Koй пък му е отнем на този личното пространство? Много чувствителни станаха тия мъже. Отишъл ли е сам - отишъл е. Тя тук ли е? Тук е. Не съм прочела и да го сцепва от досаждане. Каза, че му звънка в рамките на нормалното. Момичето му се ще просто да вземе пък да се сети този, веднъж на ден, да я чуе как е Simple Smile . Не намирам нищо странно в това. И мен да ме "забравят" 3 дни, вероятно няма да ми е особено пък приятно. То верно си е до човек, ама ай ся, като знае, че девойката му иска да го чуе - ще намери 5мин на ден.

# 40
Казваш, че по принцип не се чувате, защото живеете заедно. Така че човека може просто да няма навик да звъни по телефона.
И ние с половинката си правим екскурзии отделно един от друг и общо взето не се търсим - пишем по някое съобщение или снимка, може да се чуем веднъж на няколко дни, но сме си създали навика наведнъж да се наговорим като се видим. И определено като бяхме пресни гаджета и двамата имахме нужда от пространство за хобитата и другите си приятелства.
Ако наистина си пада по колите, може да мисли че като отидеш, ще искаш и други забавления и ще му развалиш мъжката ваканция.
Та не е задължително да е жена, може просто да е кола.

# 41
Поправяли ли сте кола, в канала и само мъже в сервиза.Къде да стои момичето ,при майка му сама и мама да я забавлява ли.Освен ако не прекопае двора да помогне ,че  и лозе може да имат,имаше един да се оплаква от лозе.Много сте интересни, ако бе заминал на хижа някъде ,да се оплаква.

# 42
Sally May, въпросът е, че на вас и на двамата ви харесва такъв тип връзка. При тях има голямо разминаване, така че няма значение дали има друга жена.

Поправяли ли сте кола, в канала и само мъже в сервиза.Къде да стои момичето ,при майка му сама и мама да я забавлява ли.Освен ако не прекопае двора да помогне ,че  и лозе може да имат,имаше един да се оплаква от лозе.Много сте интересни, ако бе заминал на хижа някъде ,да се оплаква.
Ние като ходим мъжът ми си прави каквото има по лозе и кола, аз спя, чета книжки, цъкам си на компютъра и вечер се започват купоните. През деня, ако остане време обикаляме и разглеждаме разно нови неща, които не знам за града му или аз за неговия, излизаме с приятели, въобще, забавляваме се.

# 43
Ама пишеш мъжът ти ,не гаджето.Има разлика.И те са ходили заедно като няма такава работа.Просто я навивате да ревнува, а няма как да противодейства, и сигурно момъка вече се прибира ако не се е прибрал.Приятелите му ако са соло също не става по женски да се забавлява тя.

# 44
  • Бургас
И аз гласувам,че е кола.
Ами ако приятелите му нямат гаджета?Ако са си мъжка компания?Той защо да я води с тях като могат да ровичкат цял ден колата,вечер да се запият и да си дрънкат глупости?Пред нея ще е тъпо и да се напият,и да говорят глупости.

Общи условия

Активация на акаунт