Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?
Същото важи и за бобовите, освен грах и може би минимално количество нахут. ВМ-НВХ не ми причинява дискомфорт, но и аз не изпадам обичайно в някакви крайности. Въглехидрати от кореноплодни зеленчуци (цвекло, моркови и др.) не ограничавам. Фруктоза без фибрите от плода аз лично не бих приемала- ако изобщо ще ям портокал, то бих го направила на смути, не на сок. Особено ако ще гo консумирам често. Млечни консумирам ограничено. Иначе да, от всеки режим понякога си има изключения. Старая се да се храня така както се чувствам добре, а не така както казва някой. Понеже си мисля, че не всички хора реагират еднакво на всички храни.

. Но както е казала Бенчита, хубаво е всичко да изследваш, иначе лекаря утре ще ти изпише хормон с този резлутат.