Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

 • 33 452
 • 745
 •   1
Отговори

Анкета

Кога според вас Серкан ще научи, че Кираз е негова дъщеря?

Опции:

 • Пришълец
 • Мнения: 9 216Как започна всичко?

  Еда печели стипендия, за да завърши образованието си в чужбина. Мечтае да бъде уважаван ландшафтен архитект. В последния момент обаче губи стипендията и прекъсва следването си в университета.
  Серкан Болат е млад, красив и успешен архитект, чиято фирма е осигурила стипендията за следването на Еда. Еда обвинява Серкан за изгубената стипендия и иска да се срещне очи в очи с него. След като това се случва, двамата ще бъдат принудени да изкарат един ден заедно, оковани в белезници.

Импулсивността на Еда и привличането между тях ще ги въвлекат в игра с неясен край...
Жанр: романтична комедия/романтична драма
Продуцентска къща: MF Yapım
Продуцент: Асена Бюлбюоулу
Режисьор: Алтан Дьонмез
История: Айше Юнер Кутлу
Музика: Айтекин Аташ
Актьорски състав:    

Серкан и Еда преминават през тежък период по време на лечението му. Серкан, който вече е обсебен от здравето, след като победи болестта, се превръща в съвсем различен човек. Той развива страх от привързаност, казва, че никога няма да поиска дете, постоянно отлага датата на сватбата и напълно се посвещава на работата. Започва да говори с Еда за раздяла и в крайна сметка те се разделят. Когато се срещат години по-късно, и двамата ги очакват изненади...Последна редакция: нд, 30 май 2021, 08:04 от Маргарита Н.

# 1
 • Мнения: 225
Благодаря за новата тема и честит юбилей!❤

Да я изпишем с много усмивки и щастие!
Времето минава и малко остана до 9ти, нямам търпение, но дано ни пуснат още един фраг до тогава!

# 2
 • София
 • Мнения: 9 531
Честита нова юбилейна тема!
Марги,  Бърборанке, Магийка ,Али и всички, които не съм изброила, но по някакъв начин са участвали в изработката на темата, ви поднасям моите огромни благодарности, за всичко което правите. За това да не останем бездомни, да имаме едно спокойно и уютно местенце за релакс. Благодаря ви момичета. ОБИЧАМ ВИ, макар и виртуално.
И веднага нови снимки зад кадър. Макар да не са много ясни, снимките са доказателство че нашите любимци се обичат и дано да е все така.


# 3
 • Мнения: 1 406
Прекрасна тема да я изпишем с хубави новини снимки и много готини серий
Ханде и Керем нови


# 4
 • София
 • Мнения: 3 971
Hands Wave Ciao, bambini! Hands Wave

Момичета Gift Heart, честита ни юбилейна 90-та тема!!! Пожеланията са ясни - да си я изпишем с кеф и удоволствие, само с положителни емоции и безброй усмивки. Благодарности на всички, взели участие в оформлението на темата, начело с домакинята ни - Марги.

Бях ви обещала в предишната тема, че ще споделя свои размисли по повод Еда и това, че е скрила Кираз от Серкан. Ще го направя с две уговорки:
1. Не искам и не целя да влизам в спор с никоя от вас, без значение дали сте повече от отбор Еда или от отбор Серкан. Аз съм от отбор ЕдСер, знаете - обичам и двамата, ядосвам се и на двамата, но бързо ми минава и пак ги обичам, защото и двамата са ми слабост.
2. Нито защитавам Серкан, нито заставам против Еда, просто споделям мнението си, базирано на житейския ми опит.

Без значение какво е направил или казал Серкан, защото всички знаем колко груб и жесток може да бъде, ако поиска.... всички познаваме робота и сме виждали най-лошото от него... и все пак - няма значение колко тъпо е постъпил Серкан. Това е и негово дете. Следователно Еда е длъжна да му каже за съществуването на Кираз и Серкан да вземе решение за себе си по какъв начин ще участва в нейния живот. В моите очи Еда постъпва лицемерно - беше готова да замине и да се откаже от любовта им със Серкан, изостави го, само за да бъде той със Селин и да отгледат детето си заедно. Защото не искаше да застава между едно дете и баща му. Еда знаеше, че Серкан не обича Селин, но искаше той да бъде с нея само заради детето им. За да не расте детето само с един родител, убеждаваше Селин да каже на Серкан. Беше против Селин да замине и отгледа детето си сама. Затова не разбирам решението на Еда да скрие Кираз от Серкан. Пак казвам - каквото и да е направил Серкан, това е и негово дете. Той трябва да знае и сам да реши как да постъпи. Да не говорим, че Еда е откаднала първите 5 години на един баща с дъщеря му. Серкан не е имал възможността да види и да се зарадва на новороденото си бебе, да чуе първия му плач, да види първата му усмивка, да усети чувството да те нарекат “татко” за първи път, не е видял първите стъпки на дъщеря си и така нататък, и така нататък. Пропуснал е толкова много първи моменти, които са безвъзвратно отминали. Какво да кажем за Кираз? Която расте без бащина грижа, обич и ласки цели 5 години. Всички знаем колко важна фигура е бащата в живота на едно дете. Без значение дали детето е момче или момиче. Майката не може да замени бащиното рамо. Неслучайно родителите са двама. Иначе всеки може да си направи дете и да си го гледа сам. Лично за мен постъпката на Еда е непростима. Ако скрият детето ми от мен, колкото и да обичам човека отсреща, не знам дали ще намеря сили да простя, по-скоро бих намразила човека, отделил ме от собственото ми дете. Така, разбира се, разсъждавам аз. И тук не виня толкова Еда, а Айше за това решение - защото е нож с две остриета. Да, чака ни вълнуващ сезон и идеята за детето е страхотна, но къде отива образът на Еда, граден толкова внимателно? Образът й на смел, честен и справедлив човек. Нима самата тя не обвини Серкан, че скри от нея истината за смъртта на родителите й и не му държа сметка за това сума ти време?! Нямаше му доверие, твърдеше, че не го познава и не знае как занапред отново ще му вярва. Ами какво да каже Серкан сега?! Надявам се, че са го измислили добре и ще наблегнат повече на комедията и романтиката, отколкото на драмата. Но се надявам също да съзнават, че темата е доста сериозна и подобно нещо не се прощава лесно. Така че трябва да го помислят добре и да ни представят достоверно развръзката.

Отново да си кажа - не приемайте този ми коментар като начало на някакъв дебат по темата и дано не ви разваля настроението, не е това целта ми. Просто исках да си кажа какво мисля. Вероятно някои от вас ще мислят като мен, а други ще споделят различна гледна точка и би ми било интересно да я прочета. Честно казано, единственото ми разочарование е това.  Някак си в моите очи такава постъпка хич не е в стила на Еда, направо ми е непонятно защо го е направила и малко се ядосвам, че така я злепоставиха в моите очи поне. Разбира се, че продължавам да й симпатизирам и по никакъв начин не ми е по-малко любима от преди. Но... не мога да приема, че е разделила едно дете от баща му.

За да завърши поста ми позитивно, както обикновено - споделям няколко усмивки от любимите ни Ханде, Керем, Алиджан и Анъл, с пожелание да е прекрасен денят ви!

# 5
 • Пришълец
 • Мнения: 9 216
Линде, този път и ти си замесена, Мира, Али... използвам идеи от всички вас и отново ви благодаря, но не смея поименно, че все някоя ще пропусна Heart

За следващата тема, знаете - ако някоя от вас желае може да поеме нещата.

# 6
 • Мнения: 4 238
Благодаря за новата тема на всички замесени! ❤
Аз нямам принос този път, но ще се реванширам!

# 7
 • Мнения: 321
И хоп, класирам се в началото. Благодаря ви момичета. За труда. За усмивките. За настроението. За надеждата. Мога да изредя още. Светът е толкова в сивата гама, че един сериал понякога може да те накара да забравиш за тази сивота. Всяка вярва в любовта такава, каквато си я представя, но всички пък чакаме с нетърпение 9 юни.

И да се върнем към класиката - целувки, целувки...

# 8
 • Мнения: 1 406
Анъл и Башак поздравяват италянките за за почването на сериала
https://twitter.com/QuiMediaset_it/status/1398590498017734664?s=20
Джанер и Гамзе

# 9
 • Мнения: 4 881
И аз благодаря за новата тема, какво винаги е страхотна Wink Hug

Gift Heart

# 10
 • Плевен / София
 • Мнения: 16 037
Здравейте момичета,

За новата юбилейна тема....
За създателките и от сърце....

Любима снимка на Керем...една от многото...Stuck Out Tongue Winking Eye


любим гиф...

Любима сцена на Еда?
Тази в която Серкан я обвини за патента...В бързият превод стигнахме до...решението на Еда да си тръгне...
# 11
 • Мнения: 695
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мили Марги, Бро, Магийка, Али и всички момичета, които участват в направата на темите, Sparkling Heart огромно БЛАГОДАРЯ! Великолепна юбилейна тема № 90! Красота! Дано да запечата вълнуващи мисли, идеи и споделена радост!

На днешното Туитър предизвикателство - "Любима сцена с Еда" - отговарям с това видео, в което има почти всички от любимите ми сцени с нея:Бро, Sparkling Heart страхотен пост! Аз също съм много раздвоена, защото разбирам гордостта на Еда! Представям си как Серкан лошо се е разделил с нея.

Питам се дали тя е знаела, че е бременна по време на раздялата или го е разбрала след това. Но, който и да е от случаите, гордостта на Еда няма да ѝ позволи да моли за неговата любов.

Ако той е заявил, че не я иска в живота си, тя какво следва да направи? Да го моли, да му съобщи благата вест, за да мисли той, че тя отчаяно иска да бъде с него. Той да започне да се съмнява дали Еда наистина е бременна и с това да я загуби завинаги?

Постави се на мястото на нараненото момиче, което обича безумно, а човека срещу нея я отблъсква! Позволи ѝ да има малко гордост, която в този момент заглушава гласа на разума. Може обидата в Еда да е била толкова силна, че да ѝ е попречила да каже на Серкан, че ще става баща. Може, когато малката феичка се е родила, Еда да е пробвала да се свърже със Серкан, но той я е отблъснал отново или в живота му в онзи момент е имало някоя друга /или Еда е останала с такова впечатление/. Варианти много за събитията през тези пет дълги години.

Безспорен факт е, че всяко дете има нужда от двамата си родители и че никой не заслужава да пропусне най-милите години от живота на детето си, но съдбата не винаги е благосклонна. Тя зависи от нашите избори.

Ако Серкан не се е държал идиотски с Еда, това нямало да се случи! Вината за случилото се е по-скоро негова! Той е направил погрешния избор да пожелае да е сам! Е, Еда го е оставила да бъде доволно сам през тези пет години! Лошото е, че е наказала себе си, детето си и него! Нейният погрешен избор - да предпочете справедливия гняв пред прошката, която не променя миналото, но определя бъдещето!

# 12
 • Мнения: 1 406
Изненада продуцентите имат някаква изненада
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1398605486346354689?s=20

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 14:58 от sani1212

# 13
 • Кърджали
 • Мнения: 7 485
Благодаря за новатс тема

По въпроса за детето, не знам, юного е сложно. От една страна Серкан (колкото и да го разбирам, защитавам, оправдавам) явно е постъпил юного гадно, стигайки се до раздялатс, от друга - това дете има двама живи родители и единият да го лишава от възможността да познава другият си родитек е много несправедливо.
Да видим как ще го измислят и реализират.

# 14
 • София
 • Мнения: 3 971
Ох... къде е мишокът на Гости?? Да ми го даде назаем... защото припадам! Heart Eyes

Умирам си да ги видя така, но не на папарашка снимка, а прегърнати / хванати за ръце на снимка, качена от тях. Ех, мечти, мечти! Ама рано или късно ще станат реалност, вярвам. Heart

Ханде как свойски е седнала в него и го е прегърнала... Scream

Общи условия

Активация на акаунт