Здравейте отново приказни феи, 

На всички творящи в темата момичета – огромно благодаря за усмивките и споделените емоции. Наистина правите цветен деня на много хора (аз съм от тях). Аз съм ви безкрайно признателна.
На всички четящи – приятни минути в уютното ни дворче. 

Тук ще намерите прекрасни романтични души. Темата предлага групи в няколко направления:
Група за взаимопомощ и подкрепа в радостни и тъжни моменти – тук всеки може да намери сродна душа, приятелско рамо и подкрепа, да намери своя отдушник или просто да се почувства разбран;
Маски не изискваме, розовите очила ги осигуряваме безплатно. При необходимост раздаваме и розови хапчета. 
Група по арт терапия,
музикална терапия, визуални изкуства и творческо писане, - тук ще намерите най-забавните и креативни нежни създания във форума, ще си напълните душата с красиви снимки, прекрасна музика, невероятни анализи и сценарии. 

Разполагаме и с невероятно добра детективска агенция 

Корпус за бързо реагиране – винаги ще намерите актуални новини, снимки, информация за актьорите и сериала, както и експресни и точни преводи на всичко;
и не на последно място за любителите на кулинарното изкуство, тук ще намерите едни от най-добрите готварски курсове във форума – може да се намерят рецепти за всичко: от бъркане на яйца и кексове, точене на баници, баклави, наденици.
Сервира се винаги горещо кафе с подходящи сладки.
В дните с пряко предаване (и фрагмани, и озет) има и по-силни напитки, по избор.
След хубав епизод раздаваме и спални комплекти, от най-качествените.
Внимание: Престоят в Темата може да доведе до загуба на представа за времето, учестено сърцебиене, слабост в коленете, световъртежи или изпускане на телефона.
Ако четете по време на работа, имайте предвид, че са възможни внезапни и необясними избухвания в смях. В случай, че работите в едно помещение с колеги (или се намирате в служебна среща), моля, подгответе се предварително с достоверна история на какво се смеете, иначе има опасност да изпаднете в конфузна ситуация.
Със сигурност обаче престоят тук ще ви донесе много положителни емоции и усмивки от сърце. 

Прекрасни момичета, бъдете здрави.
Много ви прегръщам.

Честита нова тема! 
Оформена е просто мютиш! 

Благодаря на всички замесени, начело с домакинята ни Марги. 
Макар и да е последен за сезона епизод, макар и да изпитваме носталгия, нека си изпишем темата с много усмивки и любов, защото през юни нашата приказка продължава. 

за любителите на черно-белите снимки
тука ли сте?

Препоръчани теми