Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?

). Само да подчертая, че аз през целия ми живот съм ограничавала много солта, доста безсолно ядях, та си мисля, че не е невероятно и по тази причина да се е увеличила ЩЗ. Освен от напъните да произвежда повече хормони де...Последната година и половина започнах да посолявам по-добре (не ям пресолено де, но не и безсолно както преди).
А кафето го пия за удоволствие, не за разсънване, обожавам аромата...
И си ми е навик. Освен това, ако приемам вечер хормон, не забравям да приемам вит. Ц и вит. Д. Четох и, че максимална концентрация на хормона се постига около 6 часа след приема. Естествено, не взимам всяко едно прочетено нещо за достоверно, проверявам, пак чета...и все изскача по още нещо