Бременна съм, а той ме заплашва

• 4 407
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Клаудия, личи ти, че обожаваш драмата, интригата и скандала повече от мен.

Не наказвай детето с кофти характера ти и с такъв баща.

# 16
съгласна съм с  мненията Ви,  но не съм съгласна, че не мога да приема, че не ме обича. Напротив, приемам го нормално, но не мога да приема за нормално, че ме е лъгал, че ме обича, ще живеем заедно и тн., правил е съзнателни опити за дете, а изведнъж друго излиза.
Има любов и любов. Едната е здравословна, другата е съдистична, мазохистична, груба, жестока.
Ако търсиш отмъщение, няма да получиш. Справедливост в любовта няма, защото никой не знае дали и той не страда сега.
Ако искаш щастлив семеен живот с този мъж, няма да получиш. Той не е способен на това точно.
Ако искаш дете, предстои. Той ще си плаща издръжка.
Ти решаваш, тук никой не може да реши вместо теб.
Аз не бих махнала дете, за мен това е човек, това е любов. Но всеки е различен.

# 17
  • Варна
Този човек изпитва неприязън към теб, да не кажа непоносимост, а защо не и омраза вече. Помисли си дали това отношение няма да се прехвърли и върху детето един ден, да не говорим, че ако той иска да те тормози и да ти връща, идея нямаш колко възможности ще му предоставиш с наличието на негово дете.

На мен не ми звучат като от малцинствата, освен това (ако споменатите години са верни) те отдавна щяха да са бракувани и да имат няколко деца вече. Но определено звучат супер незряло и двамата. Никой от тях не е готов да бъде родител.

# 18
  • София
Какво искаш точно не разбирам.
Нисък родителски капацитет, никаква отговорност, стабилност, изговорени неща, уредени сметки, никаква любов.

Ти го изграеш смотана манипулаторка, искаш да го накажеш с твоя коз, той малко простак и насилник.
Вървете оправете нещата и си казвайте сбогом.

# 19
Година сме се виждали, с прекъсване от 3 месеца като скоро щях да се нанеса при него да живея, но такава агресия нито съм очаквала, нито съм я виждала преди.
9 месеца връзка, в които се виждате 1 път в седмицата плюс заплахи и ти му вярваш, че те обича и се съгласяваш за бебе ? Не мога да ти дам съвет за аборт или не, но мога да ти дам съвет да си малко по- разумна от тук нататък. Не си малка за да бъдеш толкова наивна.

# 20
  • Варна
Няма начин, авторке, да не си виждала, че нещата помежду ви не са наред, не вървят. Обаче си упорствала, че и дете сте направили. Сега ще си понесеш цената, по един или друг начин. Опичай си акъла, че да плащаш само ти, а не и детето ти. Явно си била поредната, която си е мислела, че едно бебенце ще го превърне в принца ама действителността е друга.

# 21
  • София
И по-стегнато, че скоро ще смени плочата, че не е бащата.

# 22
  • София
Здравейте, наскоро се разделихме с приятеля ми, аз съм на 26, той на 30. Причината е, че според него не се разбираме и боксуваме на едно място, защото аз съм живеела със скандали и драми. Бях пускала тема скоро, бях го поканила на обяд с нашите, а той отказа като каза, че ще има работа, но на другия ден каза, че това му е бил единствения почивен ден, не искал ангажименти. Аз му показах разочарованието си, той избухна и каза, че е по-добре да прекратяваме, не се получава. Друго, което повдихнах на въпрос беше, че не се съобразява с моите почивни дни и не си прави планове с мен, виждаме се 1 седмично например, а не няколко почивни дни напоследък. Но иначе изкоментира как много се разочаровал от бившата си, която не се съобразявала с единствения му почивен ден. Драмите, за които говори, че го напрягат са свързани с това, че последния път  бях намерила чат с неприлични неща с една жена от друг град, за която преди ми е казвал, че е щяла да идва два пъти даже. Но било минало, тя била от друг град и нямало какво да се случи. Увери ме, че това нищо не значи за него и много ме обича, ние сме сродни души и съм щяла да видя как добре ще потръгнат нещата. Молеше ми се буквално и нещата се оправиха.
Както казах разделихме се, но ми закъсня и 4 теста се оказаха положителни. Преди раздялата правихме опити. Когато му съобщих беше категоричен, че не се получава между нас, не съм виждала през неговите очи и не се отказва от бебето, иска го, но се отказва от мен. За да не израсне само детето, по-добре е на никой да не казваме и единственото най-добро решение в ситуацията било аборт. Той си поемал отговорността финансова, да ходи с мен по лекари. Аз му казах защо да не казваме на нашите, че да не разберат какъв боклук ли си и той буквално изтрещя. Аз съм била най-големия боклук, щял да ми счупи краката, кой изрод мен е родил, аз съм единствената жена, която го изкарвала извън равновесие. Няколко пъти каза, че ще спре колата и ще ми счупи краката, затова аз не казах нищо, за да мога да се прибера и да не го предизвиквам.
Иначе преди тази случка той много искаше дете и държеше да правим опити, не съм го насилвала аз. Моля без хейт, получих подкрепа от приятели, но всеки ми даде различен съвет. Той не може да ме задължи да го махна или да не казвам на никой, без него да го гледам, а други приятели бяха категорични, че това не е добре за мен. Аз дори не знам дали да кажа на моите родители, защото моя баща ще избухне да ме защити, ще каже на техните и ще стане голяма драма. Аз не бих се занимавала да им казвам, нямам  сили, не знам тоя как ще реагира и те също. Просто ме дразни, че ще излезе без възмездие ситуацията, Някой ако има гледна точка или съвет ще бъда благодарна как точно да постъпя. Иначе утре ми предстои преглед при генеколог.
Накратко- знаеш, че е боклук.
Той ти го демонстрира непрекъснато.
Казва ти, че не те иска и ще ти счупи краката.
ти си бременна и се тикаш да раждаш детето на боклука, за да може същият този боклук да е свързан с теб навеки.
Заключение:
- или си същия боклук като него
- или си безбожно безотговорна личност, за да си позволиш да си играеш със съдбата на детето, което ще родиш.
Не те познавам и нямам идея извън казуса, който изложи.

ПП. За това, че за себе си не мислиш, дума няма да отварям, защото насила можеш да вземеш, но насила не можеш да дадеш.

# 23
  • Най-красивата страна
Според мен ще е най-добре да обсъдиш ситуацията с родителите си и да останеш при тях.
Сгрешила си,да,но човек се учи от грешките си.
Попаднала си на неподходящия мъж.
Сега е важно да имаш подкрепа от родителите си и да се пазиш от него,за да не изпълни заплахите си.

# 24
  • Terra incognita
Виждане веднъж седмично, оревава света за почивния си ден като лигаво хлапе, пише си мърсотии с някаква, прави ти дете без план за бъдещето и без никаква сигурност, отправя ти мутренски заплахи и реши, че това е сродната ти душа? Я пак?

# 25
Уважавайте се, хора. Ако не искате да се уважавате, не го причинявайте на деца.

# 26
  • Бургас
По принцип съм твърдо против аборта,освен ако не е по сериозни медицински причини.
Но е трудно за жена с дете сама.Аз си гледам детето с помощта на родителите ми.На моменти и на тях им идва много,караме се,постоянно ми казват"Ако имаше семейство...ако бяхте настрани..."
Друг мъж трудно ще те приеме с дете,но пък детето е такава радост.
Не знам,ти си решаваш да го задържиш ли,но мъжът няма да се промени и да заживее с вас.Не те иска,не иска и детето.В по-късен етап може да го поиска,нашият татко много се промени в отношението и към детето,и към мен,но...късно.Не бих го приела отново,а и от години имам връзка,избрала съм си човека,с който да си изживея живота.

# 27
На твое място бих прекратила всички отношение с него. Бих взела една приятелка да дойде с мен до болницата и бих продължила живота си без да се обръщам назад.
Всъщност в конкретното положение, щом сте били разделени, дори не бих му казала. Мислеше, че заради детето ще се съберете ли?
Усложняваш си живота с излишни драми с този човек.

# 28
Не съм фен на абортите и това за мен е крайна мярка, но в случая би било поправяне на грешка. Наистина се изумявам от такива работи, при проблемни отношения, срещи по веднъж седмицата колкото да се изклатят и очевидно непознаване на отсрещния човек, да тръгнеш да правиш опити за бебе си е чисто безумие и безотговорност....

# 29
Според мен ще е най-добре да обсъдиш ситуацията с родителите си и да останеш при тях.
Сгрешила си,да,но човек се учи от грешките си.
Попаднала си на неподходящия мъж.
Сега е важно да имаш подкрепа от родителите си и да се пазиш от него,за да не изпълни заплахите си.
Подкрепям горното мнение.
Сподели с хората, на които имаш доверие - родителите ти или приятели, някое приятелско семейство, някой, който може да те подкрепи, защото си изплашена и объркана. Разкарай го този индвид. Значи, хем иска детето , а тебе не те иска, (щото си голям боклук и изрод те е родил - пфф какви грозни думи към някой, който си смятал за сродна душа), ,хем щял да ходи с теб по лекари и е по-добре да абортираш, ама така - тихо мълком, никой да не разбере...Заплахи за физическа разправа. Освен комплексар, е и страхливец,  твоя човек...От онази порода, които са най-агресивни спрямо жените и по-слабите физически, иначе си умират от страх. Но знай, че точно те са най-жестоки, имат ли повод и възможност да си начешат егото и да изпъкнат в собствените си очи. ...Огромна червена лампа!  Колкото по-бързо се откачиш от него, толкова по-добре за теб. И не се учудвай. В критични ситуации, някои хора показват различно лице. Приеми, че нещо те предпазва от този...

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 14:12 от Mrs. Tiggi-M.

Общи условия

Активация на акаунт