Бременна съм, а той ме заплашва

• 4 350
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
То още в първия й пост е написано. Жената иска отмъщение. Явно си е дала сметка, че няма как да го задържи, с дете или без, така че сега е обзета от жажда за мъст.

Просто ме дразни, че ще излезе без възмездие ситуацията

# 46
В темата за имотите някой беше написал в кой парк можело да се зарови труп и никой да не го намери. just sayin

# 47
Явно и двамата не стават за родители.Не споделяй с никого,защото родителите ти може да искат внуче и да стане мазало.Иди спешно при гинеколог,направи аборт и си продължи живота без да се обръщаш назад.Този мъж не те обича и е крайно безотговорен,не става за родител.Не търси отмъщение,защото детето е за цял живот и той може така да те подреди,че ще се побъркаш.Още си млада,вложи малко разум и следващия го подбери по-добре.

# 48
Авторке, помисли, ако имаше дъщеря, бременна, и бащата я заплашва така агресивно, какво би я посъветвала?
С чиста съвест ти казвам, направи аборт и повече не се занимавай с този мъж. Ако оставиш детето ще имаш огромни, катастрофални проблеми. Не си го причинявай! И следващия път, умната!

# 49
  • Terra incognita
Eдинственото "хубаво" нещо е, че е предложил да плати аборта, така че се възползвай, докато е време.

# 50
Краката ще ти счупи, а? Изрод си била и изрод те е родил? И се чудиш дали да раждаш от тоя психар и дали да кажеш на вашите, на техните, на целия свят?

Ти луда ли си? На 26 години нямаш ли за пет стотинки акъл в главата? Никакво самоуважение ли нямаш и никакъв инстинкт за самосъхранение?

Аз тук не виждам проблем, който да си заслужава пускане на цяла тема. Абортът е единственото правилно решение, няма никаква опасност от здравословни и каквито там травми бяха, не живеем в 18 век. Виж, ако родиш от този селяк обаче травмите - и психически и физически са ти гарантирани занапред, докато си жива или докато той е жив. Цял живот ще си свързана с него покрай евентуалното дете и не по хубав начин.

# 51
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В темата за имотите някой беше написал в кой парк можело да се зарови труп и никой да не го намери. just sayin

Тц, не става. Все в един момент ще излезе, я куче ще се замотае да рови, я ще почнат да копаят да строят нещо...

Определено и двамата имат проблеми със себе си, с емоции, възпитание,  най-добре аборт, и кой откъде е.

# 52
Че абортът тук при този казус е единственото правилно решение е повече от ясно! Но основната нужда е авторката да се промени радикално! Как и с какъв акъл се взима най-важното решение в един живот на основата на НИЩО? Как се ражда от човек, с който не живееш, с който не се разбираш?

# 53
  • Бургас
Ако на мен някой се закани,че ще ми счупи краката,скоро ще си извадя ограничителна заповед да не се доближава до мен.Пък и да го постреснат малко,къде се намира?
Хем дете направил,хем иска да не се разбере,хем ще проявява агресия.

За аборта-по принцип съм против аборти,но в случая...е по-добре аборт,съжалявам,че го пиша,но...

# 54
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт